Za Titinog Galeba se ima, za bolnicu i kolodvor se nema
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Za Titinog Galeba se ima, za bolnicu i kolodvor se nema
provocator wrote:Osim toga, druže marcellus, ti si svojevremeno hvalio EU na sva usta. Sjećaš se?
Pitao ja koji i curac imamo od ulaska od u EU... A ti i onaj bolesnik od duplog ante ste me uvjeravali kako vi uvelike osjećate blagodati ulaska u tu moćnu zajednicu.
E pa sad uživaj!
EU nije problem, Obersnel je.
Oni daju novac za ono za što novac tražiš, druga stvar je što je hrvatska desnica retardirana i daje novac za obnovu simbola totalitarizma
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
iskreno..jebalo se titi za jugu...dok sam ja na vlasti ok..poslije mene boli me kurac....nije se ni ohladio vec pocelo na kosovuprovocator wrote:Je... Za razliku od onoga u što se Hrvatska pretvorila od svoje samostalnosti. Zemlja blagostanja i sretnih ljudi.vuksadinare wrote:
iza kojeg je ostao rat,mrznja i pustos
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
istina je da na tako lijepoj zemlji zivi previse idiota, jedna neutronka pa poslije naselit kineze il japance kojima se otoci lagano urusavaju, ljudi bi bili presretni
Oni daju novac za ono za što novac tražiš, druga stvar je što je hrvatska desnica retardirana i daje novac za obnovu simbola totalitarizma
Onda je i Obersnel manga. Za razliku od npr. tebe i tebi sličnih.
jugoslavija je bila umjetna drzava..u ciju kucu su usli narodi kojima je bec bilo pohodit za dobro jutro i narodi koji su u zargonu ajmo rec do jucer sultanu cicali kurac a bec ili zagreb su mogli sanjati a najdalje na zapad sto su dosli bila je bosanska krupa.....kazu tito bio manga?...nikakav manga vec lajbek koji je vjerovao u nemoguce...i ostalo nemoguce
2015-09-08
ne znaš koristiti google? KBC je prije nekoliko mjeseci dobio 50 milijuna kn iz EU-fondova, radovi na izgradnji nove bolnice također su počeli prošle godine, a sama bolnica je izvrsna sveučilišno-medicinska ustanova, po stručnjacima i med. postupcima definitivno u vrhumarcellus wrote:a zašto debeli prasac nije od EU žicao pare za bolnicu ni autobusni kolodvor ni obnovu luke ni za željeznički kolodvor ni za uređenje fasada ni za uređenje prometa ni za bilo što od gorućih problema, nisu poslali nikakav zahtjev, nego su tražili da im EU financira titinog galeba?
ovo je u stilu 'kako mali Ivica zamišlja EU fondove' :D naravno da EU ne daje novac kako se tko sjeti i za ono za što ga tražiš, nije to emisija po vašim željama, financira se samo ono što je predviđeno u programima: http://europski-fondovi.eu/fondoviEU daje novac za ono za što ga tražiš.
malo se obrazuj i koristi google kad ga već imaš
http://www.strukturnifondovi.hr/najcesca-pitanja
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Sad vidiš da je Tito trebao dobiti Nobelovu nagradu za kemiju.vuksadinare wrote:
iskreno..jebalo se titi za jugu...dok sam ja na vlasti ok..poslije mene boli me kurac....nije se ni ohladio vec pocelo na kosovu
Od tolikih govana složiti državu i držati sve to na hrpi tolike godine fakat je zaslužilo Nobela.
budala....na kraju mu umalo glogov kolac zabili oni kojima je i najvise dao pa i vjerovao....tu je jedina istina da treba kineski zid medju narodima ex yu...ne danas nego je trebalo tako prije 200,100 ili 50 godina..onda bi bio mirprovocator wrote:Sad vidiš da je Tito trebao dobiti Nobelovu nagradu za kemiju.vuksadinare wrote:
iskreno..jebalo se titi za jugu...dok sam ja na vlasti ok..poslije mene boli me kurac....nije se ni ohladio vec pocelo na kosovu
Od tolikih govana složiti državu i držati sve to na hrpi tolike godine fakat je zaslužilo Nobela.
2015-09-08
..ono brdo laznih suza kad je tile umro i tek sto su ga stavili u grob pocelo se vikat..'daj cakiju da se svetim za '41 i jasenovac'...
2015-09-08
Zašto misliš da su te suze bile lažne?vuksadinare wrote:..ono brdo laznih suza kad je tile umro i tek sto su ga stavili u grob pocelo se vikat..'daj cakiju da se svetim za '41 i jasenovac'...
Koliko se ti sjećaš tih suza?
Mogla je ta slika brda suza, kako ti kažeš, biti lažna, ali je ta slika bila naša ili tih ljudi koji su tada plakali i kroz tu sliku su se međusobno sporazumjevali. Nakon što smo je izgubili, malo toga nam je bilo jasno. Osim što nam se danas učini kako je sav život koji danas živimo postao lažan, a istinite su samo njegove najstrašnije i najkrvavije slike.
Definitivno nije bio budala.vuksadinare wrote:
budala....na kraju mu umalo glogov kolac zabili oni kojima je i najvise dao pa i vjerovao....tu je jedina istina da treba kineski zid medju narodima ex yu...ne danas nego je trebalo tako prije 200,100 ili 50 godina..onda bi bio mir
Čak je i Tuđman u svojim memoarima oslovljavajući ga sa On ili Njega pisao upravo tako kako sam ja napisao... Velikim slovom.
Ne ti u vaše nebuloze miješati EU. Šta fali EU? Pogledaj GDP od svake zapadne države ponaosob.provocator wrote:Je... Za razliku od onoga u što se Hrvatska pretvorila od svoje samostalnosti. Zemlja blagostanja i sretnih ljudi.vuksadinare wrote:
Nema ovdje miš bijeli-sreću dijeli, ali ima rad, znoj i suze....
Jebote, eto te kao one izbjeglice. Misliš kako su ovdje sve sami dobrotvori, koji dijele šakon i kapon...
Ovdje imaš samo mogućnost, do tebe je.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ero... De ne seri!Eroo wrote:Ne ti u vaše nebuloze miješati EU. Šta fali EU? Pogledaj GDP od svake zapadne države ponaosob.provocator wrote:Je... Za razliku od onoga u što se Hrvatska pretvorila od svoje samostalnosti. Zemlja blagostanja i sretnih ljudi.vuksadinare wrote:
Nema ovdje miš bijeli-sreću dijeli, ali ima rad, znoj i suze....
Jebote, eto te kao one izbjeglice. Misliš kako su ovdje sve sami dobrotvori, koji dijele šakon i kapon...
Ovdje imaš samo mogućnost, do tebe je.
Hajde da se uhvatimo malo Todorića.
Koje je on to mogućnosti iskoristio?
Te da mu je država i politička elita bila jamac za dizanje kredita kako bi pokupovao ono što je već postojalo.
Unikonzum, Belje, PIK Vrbovec, Jamnicu, Ledo...itd. Što je taj debil stvorio iskoristivši mogućnosti koje mu je pružio kapitalizam? Pizdu lepe matere.
Na kraju je sve otišlo u pičku lepe matere a on se i dalje baškari u dvorcu.
Kome ti, druže ero, bureke prodaješ?
veber-
2014-12-30
obersnel manga
Rijeka je imala 145.000 stanovnika kad je debelo krme postalo gradonačelnik, danas ih je ostalo oko 110-115.000
zadnji službeni podatak je 2015., prije velikog vala iseljavanja, 121.000
Rijeka je imala 145.000 stanovnika kad je debelo krme postalo gradonačelnik, danas ih je ostalo oko 110-115.000
zadnji službeni podatak je 2015., prije velikog vala iseljavanja, 121.000
a, zagreb?
cijeli split se iselio iz zagreba.
2014-12-30
?veber wrote:a, zagreb?
2015-09-08
veber wrote:a, zagreb?
zagrebu jedinom u hr raste broj stanovnika
Srećom Hrvati ne iseljavaju iz onih dijelova Hrvatske u kojima je HDZ na vlasti. Koji šuplji argumenti...
Guest- Guest
A možda treba tražiti da im EU obnovi u madridu grobnicu od zlata, za utjehu.provocator wrote:Jel? A nisi nam tu s ostatkom sebi slične ekipe tvrdio kako je eu "osudio" zločinca Tita i zamisli ti sad čuda... Jedan Obersnel ima takav utjecaj na tu moćnu zajednicu kakva je EU.marcellus wrote:
EU nije problem, Obersnel je.
Onda je i Obersnel manga. Za razliku od npr. tebe i tebi sličnih.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sto nije galeb crnogorski?
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Veterani spriječili let slovenskog Galeba u Puli
» Desničarski prosvjed u Zadru protiv Titovog Galeba
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Europska unija financira obnovu Titovog broda "Galeba"
» Desničarski prosvjed u Zadru protiv Titovog Galeba
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Europska unija financira obnovu Titovog broda "Galeba"
Page 3 of 4