Za Titinog Galeba se ima, za bolnicu i kolodvor se nema
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Za Titinog Galeba se ima, za bolnicu i kolodvor se nema
Pinochet wrote:
kakva je razlika?
i s lijeve i s desne strane IQ 90
Guest- Guest
ja sam desnica, - ali prava desnica. HDZ je socijalistička(nacional) stranka dakle oni su ljevica.. primjer desnice su USA Republikanci, AFD u Njemačkoj te Libertarijanci u USA, ovo kod nas je HDZ- vlaško-bosanski čardak nacional socijalistička stranka , nije nikava desnicaLeviathan2 wrote:joda prska po desnici i ljevici
yoda anarhisto :D
Guest- Guest
I EU daje pare za obnove diktatorskih ostataka...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne. Samo cijene Tita.epikur37 wrote:I EU daje pare za obnove diktatorskih ostataka...
red wolf-
2016-02-10
možda je na brodu tito naguzio nekog pionira koji danas u eu dijeli pare...red wolf wrote:Ne. Samo cijene Tita.epikur37 wrote:I EU daje pare za obnove diktatorskih ostataka...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
galeb je kulturno dobro i sutra atrakcija koja sama bude zaradjivala i zaposljavala
biljezim + davateljima love
biljezim + davateljima love
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pinochet wrote:ja sam desnica, - ali prava desnica. HDZ je socijalistička(nacional) stranka dakle oni su ljevica.. primjer desnice su USA Republikanci, AFD u Njemačkoj te Libertarijanci u USA, ovo kod nas je HDZ- vlaško-bosanski čardak nacional socijalistička stranka , nije nikava desnicaLeviathan2 wrote:joda prska po desnici i ljevici
Naljutiti ćeš Vuka s tim modernim nepravaškim desnicama .
catabbath-
2015-08-22
epikur37 wrote:I EU daje pare za obnove diktatorskih ostataka...
A ne daju pare za npr. one Jure&Boban ploče, grozno.
catabbath-
2015-08-22
kod nas desnica radi u socijalističkim firmama...catabbath wrote:Pinochet wrote:ja sam desnica, - ali prava desnica. HDZ je socijalistička(nacional) stranka dakle oni su ljevica.. primjer desnice su USA Republikanci, AFD u Njemačkoj te Libertarijanci u USA, ovo kod nas je HDZ- vlaško-bosanski čardak nacional socijalistička stranka , nije nikava desnicaLeviathan2 wrote:joda prska po desnici i ljevici
Naljutiti ćeš Vuka s tim modernim nepravaškim desnicama .
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Zato što na avataru imaš vuka,koji je simbol HSP-a.red wolf wrote:Zašto se meni obraćaš?jastreb wrote:A vi desnohrvati mu skidajte ploče.red wolf wrote:A Titinog Galeba će financirati EU...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kurac si ti od desnicara,Pinochet wrote:ja sam desnica, - ali prava desnica. HDZ je socijalistička(nacional) stranka dakle oni su ljevica.. primjer desnice su USA Republikanci, AFD u Njemačkoj te Libertarijanci u USA, ovo kod nas je HDZ- vlaško-bosanski čardak nacional socijalistička stranka , nije nikava desnicaLeviathan2 wrote:joda prska po desnici i ljevici
anarhija si ti,
svakom ono sto zaradi, nitko nema pravo da odredjuje kako cu zivjet, ne klanjam ce ni bogu ni caru
jednom rjecju slobodno trziste i slobodni protok roba i ideja te usluga, koliko si sposoban toliko imas, ako hoces nesto dat jadnima das, ako ne nitko te ne moze natjerat
sve regule se moraju postici dogovorom i iskljucivo dogovorom svih ucesnika
jel to to
Crna mrlja na državi je NDH, Tito nam definitivno popravlja reiting - makar nas par milijončića smo totalno nebitni. U Uniju smo tak i onak primljeni da ne talasamo, te da egzistiramo u kontroliranim uvjetima.
Treba biti pragmatičan pa prihvatiti tu činjenicu, između ostaloga i zato što nam ide u korist........
Crna mrlja na državi je NDH, Tito nam definitivno popravlja reiting - makar nas par milijončića smo totalno nebitni. U Uniju smo tak i onak primljeni da ne talasamo, te da egzistiramo u kontroliranim uvjetima.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
daj ti objasni shabanimaorion wrote:Povijest je uklesala u kamenu da je Tito bio good guy. Mislim da nitko i ništa to ne može promijeniti.
Treba biti pragmatičan pa prihvatiti tu činjenicu, između ostaloga i zato što nam ide u korist........
a zašto debeli prasac nije od EU žicao pare za bolnicu ni autobusni kolodvor ni obnovu luke ni za željeznički kolodvor ni za uređenje fasada ni za uređenje prometa ni za bilo što od gorućih problema, nisu poslali nikakav zahtjev, nego su tražili da im EU financira titinog galeba?
EU daje novac za ono za što ga tražiš.
Jebiga... Dok tu ima dripaca koji ga pljuju on im i mrtav zagorčava život.
Manga je to.
dobro je i tebe, ne stavljaj marcelu sol na ranu :Dprovocator wrote:Pa nije on ništa žicao... EU cijeni Tita i daje pare... Bespovratno.marcellus wrote:red wolf wrote:A Titinog Galeba će financirati EU...
a zašto debeli prasac nije od EU žicao pare za bolnicu ni autobusni kolodvor ni obnovu luke ni za željeznički kolodvor ni za uređenje fasada ni za uređenje prometa ni za bilo što od gorućih problema, nisu poslali nikakav zahtjev, nego su tražili da im EU financira titinog galeba?
Manga je to.
2015-09-08
Osim toga, druže marcellus, ti si svojevremeno hvalio EU na sva usta. Sjećaš se?
Pitao ja koji i curac imamo od ulaska od u EU... A ti i onaj bolesnik od duplog ante ste me uvjeravali kako vi uvelike osjećate blagodati ulaska u tu moćnu zajednicu.
E pa sad uživaj!
Pitao ja koji i curac imamo od ulaska od u EU... A ti i onaj bolesnik od duplog ante ste me uvjeravali kako vi uvelike osjećate blagodati ulaska u tu moćnu zajednicu.
E pa sad uživaj!
Last edited by provocator on 4/7/2017, 22:12; edited 1 time in total
iza kojeg je ostao rat,mrznja i pustosprovocator wrote:Pa nije on ništa žicao... EU cijeni Tita i daje pare... Bespovratno.marcellus wrote:red wolf wrote:A Titinog Galeba će financirati EU...
Manga je to.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Je... Za razliku od onoga u što se Hrvatska pretvorila od svoje samostalnosti. Zemlja blagostanja i sretnih ljudi.vuksadinare wrote:
iza kojeg je ostao rat,mrznja i pustos
orion wrote:Povijest je uklesala u kamenu da je Tito bio good guy. Mislim da nitko i ništa to ne može promijeniti.
otkad su komunistički diktatori i diktatori općenito good guys?
Nigdje u stranom tisku nisam vidio da itko titu smatra za "good guya".
provocator wrote:Osim toga, druže marcellus, ti si svojevremeno hvalio EU na sva usta. Sjećaš se?
E pa sad uživaj!
EU nije problem, Obersnel je.
Oni daju novac za ono za što novac tražiš, druga stvar je što je hrvatska desnica retardirana i daje novac za obnovu simbola totalitarizma
Similar topics
» Veterani spriječili let slovenskog Galeba u Puli
» Desničarski prosvjed u Zadru protiv Titovog Galeba
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Europska unija financira obnovu Titovog broda "Galeba"
» Desničarski prosvjed u Zadru protiv Titovog Galeba
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Europska unija financira obnovu Titovog broda "Galeba"
Page 2 of 4