Europska unija financira obnovu Titovog broda "Galeba"
Page 1 of 1
Europska unija financira obnovu Titovog broda "Galeba"
E sad... malo sam bio na moru pa je moguće da je negdje netko otvorio temu. Ako jest ispričavam se, mnogo se ispričavam.
No eto... Znam da će si neki pojesti jaja od muke i baš mi je drago zbog toga. Dok se Bandić sprema uvući u šupak Bruni i Hasanbegoviću EU financira obnovu Titovog broda?
Ma nemreš bilivit!
Inače tu vijest sam pročitao prekjučer u Večernjaku.
Grad Rijeka dobio je 69 milijuna bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije za obnovu 'Galeba', broda usidrenog u riječkoj luci, i barokne palače koja je nekada bila upravna zgrada riječke šećerane.
direktno u srce
narod.hr
No eto... Znam da će si neki pojesti jaja od muke i baš mi je drago zbog toga. Dok se Bandić sprema uvući u šupak Bruni i Hasanbegoviću EU financira obnovu Titovog broda?
Ma nemreš bilivit!
Grad Rijeka dobio je 69 milijuna bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije za obnovu 'Galeba', broda usidrenog u riječkoj luci, i barokne palače koja je nekada bila upravna zgrada riječke šećerane.
direktno u srce
narod.hr
Re: Europska unija financira obnovu Titovog broda "Galeba"
Brod “Galeb” zaštićena je kulturna dobra, što je bio temelj za prijavu na natječaj za dodjelu bespovratnog iznosa za turističku valorizaciju spomenika riječke industrijske baštine.
Bravo za EU!
Bravo za EU!
A evo i da malo tlak dignemo drugu eri...
Evropska unija je odobrila 85 odstotkov denarja za prenovo Galeba ter zaščitene kulturne dediščine upravnega poslopja nekdanje tovarne sladkorja, medtem ko bo mesto prispevalo približno 1,6 milijona evrov. Gre za najdražji projekt financiranja kulturne infrastrukture, ki ga je doslej na Hrvaškem financirala EU.
Evropska unija je odobrila 85 odstotkov denarja za prenovo Galeba ter zaščitene kulturne dediščine upravnega poslopja nekdanje tovarne sladkorja, medtem ko bo mesto prispevalo približno 1,6 milijona evrov. Gre za najdražji projekt financiranja kulturne infrastrukture, ki ga je doslej na Hrvaškem financirala EU.
provocator-
2015-08-11
Titova osveta Hrvatima. Trg maršala Tita se počela klimat, i odmah EK daje packe.provocator wrote:E sad... malo sam bio na moru pa je moguće da je negdje netko otvorio temu. Ako jest ispričavam se, mnogo se ispričavam.
Ma nemreš bilivit!
direktno u srce
narod.hr
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Pa fašisti su masu puta u Italiji tražili promjene ulica sa Titovim imenom,a jednom čak i da se Titu oduzmu najviša talijanska državna odličja,ali Talijani(pametan svijet) to nisu dozvolili.
Samo se u Hrvatskoj takvima daju ustupci.
Samo se u Hrvatskoj takvima daju ustupci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
provocator wrote:E sad... malo sam bio na moru pa je moguće da je negdje netko otvorio temu. Ako jest ispričavam se, mnogo se ispričavam.
Ma nemreš bilivit!
direktno u srce
narod.hr
Onda ga potopit i zarađivati na ronilačkom turizmu.Koja lova, a?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ma Tito je manga... Vidiš da ga Europa, a bogami i svijet, cijene i poštuju.Eva_ wrote:
Titova osveta Hrvatima. Trg maršala Tita se počela klimat, i odmah EK daje packe.
Similar topics
» Vojko odojko daje 59 milijuna kuna(ne svojih) za obnovu Titovog broda 'Galeb'
» Desničarski prosvjed u Zadru protiv Titovog Galeba
» Europska unija puca po šavovima
» Europska unija postaje nuklearna sila
» DW: Europska unija sprema sankcije za Makedoniju
» Desničarski prosvjed u Zadru protiv Titovog Galeba
» Europska unija puca po šavovima
» Europska unija postaje nuklearna sila
» DW: Europska unija sprema sankcije za Makedoniju
Page 1 of 1