Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda
Page 5 of 21
Page 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Re: Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda
Naravno, dobro čardak će tvrditi da ih se ne tiče pravovjek i da je ovo pobjeda, ali no dva poziva pijanog Junckera i ima da damo i Savudrijuglas uhljeba wrote:vuksadinare wrote:
....znam ja dobro sto sam procitao...jebes koridor kad nam se digne ceif mozemo ih blokirati jer prolaze kroz nase..vode...no onisu u ovom trenutku u statusu agresora jer im je vojska na nasem teritoriju tj teritoriju svete gere....dakle mozemo ih zrokat ako se ne povuku..ende
taj "koridor" su sad njihove vode, oduzete Hrvatskoj ovom presudom
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
boli vas kurac, ionako ne priznajete buržoaski sud
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
asilovski wrote:Ja sam stabilizaciju prihvatio i to mi je svetinja ili kako je rekao premijer Plenković da smo mi dio zapadno-europske multilateralne koalicije koja poštuje EU standarde i praksu heheheh meni je sada najbolji dio kako neće poštivati odluku arbitraže a opet će pojesti govno, a i gdje su zapadno-atlantski saveznici bokte jebo plenki se prijeti rusiji za račun EU a EU staje na stranu Slovenaca pa koje tu lud jebo te bog otac????kofein wrote:Asila gnome... mitit suce, sad ti je ok? , sad je i baba Merkel ok...aaaa jebo te koji ološ. :)
Na kraju će vas sve diciplinirati deep state of USA. Nema druge.
Guest- Guest
Podrska Zlobencima. Gazi cardak kvislinge!
Guest- Guest
Pa vi iz čardaka ste najveća rak rana ovoga naroda, zapravo ne rak nego ugnojena vlaško-bosanska gangrenaNoor wrote:prebrutalno koji ološ....guzit se svima koji su kontra HR...odurnokofein wrote:Asila gnome... mitit suce, sad ti je ok? , sad je i baba Merkel ok...aaaa jebo te koji ološ. :)
Kermit-
2014-04-17
Zauzvrat će osloboditi Hrvatske vojnike u Haagu optužene za UZP u Bosni.
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:arbitražni sud im je dodjelio 3/4 prianskog zaljeva i dio hrvatskih teritorjalnih voda kako bi imali "junction" sa međunarodnim vodama
obrazloženje je uglavnom da Hrvatska ima nepravednu teritorijalnu prednost pred Slovenijom pa se ona nije uzimala u obzir
:D
Guest- Guest
Neophodno je da područje junctiona bude područje u kojem Hrvatska ima pravo reagirati u slučaju poziva na pomoć i da na tom području ima ovlasti i po pitanju žrtava na moru.To se vodi dobrom vjerom
..dakle ako se janezi utapljaju boli nas kurac utopiti se.. ...ili nas lijepo zamolite..tsss
..dakle ako se janezi utapljaju boli nas kurac utopiti se.. ...ili nas lijepo zamolite..tsss
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vidim McCain je odradio posao hehehe sada ide još Washigton pa ruska tužba, ali no vi imate Ramu Ramljaka i mudrog kormilara Plenkovića za par godina ovdje će biti zečje jebalište i sve to zbog Vas iz Čardak bojnekofein wrote:asilovski wrote:Ja sam stabilizaciju prihvatio i to mi je svetinja ili kako je rekao premijer Plenković da smo mi dio zapadno-europske multilateralne koalicije koja poštuje EU standarde i praksu heheheh meni je sada najbolji dio kako neće poštivati odluku arbitraže a opet će pojesti govno, a i gdje su zapadno-atlantski saveznici bokte jebo plenki se prijeti rusiji za račun EU a EU staje na stranu Slovenaca pa koje tu lud jebo te bog otac????kofein wrote:Asila gnome... mitit suce, sad ti je ok? , sad je i baba Merkel ok...aaaa jebo te koji ološ. :)
Kermit-
2014-04-17
Sada Plenki mora otići u Kijev i dati lekciju prokletim mongolima Rusimakofein wrote:glas uhljeba wrote:arbitražni sud im je dodjelio 3/4 prianskog zaljeva i dio hrvatskih teritorjalnih voda kako bi imali "junction" sa međunarodnim vodama
obrazloženje je uglavnom da Hrvatska ima nepravednu teritorijalnu prednost pred Slovenijom pa se ona nije uzimala u obzir
:D
Kermit-
2014-04-17
Primit će nas u Šengen za 5 godinaglas uhljeba wrote:Zauzvrat će osloboditi Hrvatske vojnike u Haagu optužene za UZP u Bosni.
Kermit-
2014-04-17
mjerodavan je samo sud časti Hadezea i poslanica kardinala Bozanića, aminbora-corba wrote:boli vas kurac, ionako ne priznajete buržoaski sud
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Vidim McCain je odradio posao hehehe sada ide još Washigton pa ruska tužba, ali no vi imate Ramu Ramljaka i mudrog kormilara Plenkovića za par godina ovdje će biti zečje jebalište i sve to zbog Vas iz Čardak bojnekofein wrote:asilovski wrote:Ja sam stabilizaciju prihvatio i to mi je svetinja ili kako je rekao premijer Plenković da smo mi dio zapadno-europske multilateralne koalicije koja poštuje EU standarde i praksu heheheh meni je sada najbolji dio kako neće poštivati odluku arbitraže a opet će pojesti govno, a i gdje su zapadno-atlantski saveznici bokte jebo plenki se prijeti rusiji za račun EU a EU staje na stranu Slovenaca pa koje tu lud jebo te bog otac????kofein wrote:Asila gnome... mitit suce, sad ti je ok? , sad je i baba Merkel ok...aaaa jebo te koji ološ. :)
Tako je govorio i Dušan Zelenbaba...samo ti podcjenjuj . Vi iz čete s posebnim potrebama imate saveznike gdje god se okrenete, a mi zasad samo preko "okeana".
Guest- Guest
Drugi na redu je Karinski Zaliv.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
ionako nebitno, u minusu su Istrijani koji se ni ne smatraju Hrvatima, traže odvajanje itd.
eto dio teritorija su odvojili Sloveniji, uspjeli su
Guest- Guest
jebenassekaj ti i tvoje forumske poltronske čimpanze drobite...petokolonaši redikuliasilovski wrote:Pa vi iz čardaka ste najveća rak rana ovoga naroda, zapravo ne rak nego ugnojena vlaško-bosanska gangrenaNoor wrote:prebrutalno koji ološ....guzit se svima koji su kontra HR...odurnokofein wrote:Asila gnome... mitit suce, sad ti je ok? , sad je i baba Merkel ok...aaaa jebo te koji ološ. :)
Guest- Guest
Nema šta pravi saveznici čim su "investitori" lešinarski fondovi sa 50% godišnje kamatekofein wrote:asilovski wrote:Vidim McCain je odradio posao hehehe sada ide još Washigton pa ruska tužba, ali no vi imate Ramu Ramljaka i mudrog kormilara Plenkovića za par godina ovdje će biti zečje jebalište i sve to zbog Vas iz Čardak bojnekofein wrote:asilovski wrote:Ja sam stabilizaciju prihvatio i to mi je svetinja ili kako je rekao premijer Plenković da smo mi dio zapadno-europske multilateralne koalicije koja poštuje EU standarde i praksu heheheh meni je sada najbolji dio kako neće poštivati odluku arbitraže a opet će pojesti govno, a i gdje su zapadno-atlantski saveznici bokte jebo plenki se prijeti rusiji za račun EU a EU staje na stranu Slovenaca pa koje tu lud jebo te bog otac????kofein wrote:Asila gnome... mitit suce, sad ti je ok? , sad je i baba Merkel ok...aaaa jebo te koji ološ. :)
Tako je govorio i Dušan Zelenbaba...samo ti podcjenjuj . Vi iz čete s posebnim potrebama imate saveznike gdje god se okrenete, a mi zasad samo preko "okeana".
Kermit-
2014-04-17
ŠAMAR GNJEČU
Gnječ puši znači...prokleti slovenci mu oteli kantu moraglas uhljeba wrote:ionako nebitno, u minusu su Istrijani koji se ni ne smatraju Hrvatima, traže odvajanje itd.
Last edited by Noor on 29/6/2017, 15:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
heheh ja petokolonaš a vi otjerali 300.000 pokrali i napravili toliku prćiju od države da nas je rumunjska pretekla, ajde baba seli na KrstaricuNoor wrote:jebenassekaj ti i tvoje forumske poltronske čimpanze drobite...petokolonaši redikuliasilovski wrote:Pa vi iz čardaka ste najveća rak rana ovoga naroda, zapravo ne rak nego ugnojena vlaško-bosanska gangrenaNoor wrote:prebrutalno koji ološ....guzit se svima koji su kontra HR...odurnokofein wrote:Asila gnome... mitit suce, sad ti je ok? , sad je i baba Merkel ok...aaaa jebo te koji ološ. :)
Kermit-
2014-04-17
ka'k da ne,...glas uhljeba wrote:Zauzvrat će osloboditi Hrvatske vojnike u Haagu optužene za UZP u Bosni.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Similar topics
» SAD su Hrvatskoj dale snimke tajnih razgovora, zbog čega se RH povukla iz Arbitražnog suda!
» Beč: Poštovati pravo naroda na samoopredjeljenje u BiH!
» Vlada nije učinila ništa da izvede RH iz Arbitražnog sporazuma
» Zoki:MORA SE POŠTOVATI ZAKON,NE NAROD
» Kršćanofobija u čardaku
» Beč: Poštovati pravo naroda na samoopredjeljenje u BiH!
» Vlada nije učinila ništa da izvede RH iz Arbitražnog sporazuma
» Zoki:MORA SE POŠTOVATI ZAKON,NE NAROD
» Kršćanofobija u čardaku
Page 5 of 21