Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda
Page 13 of 21
Page 13 of 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Re: Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda
Pa jeste mi smo u EU al smo za Ameriku.
Sada Brisel zaboli kuraz za Hr i kradeze , geopoliticki ste nebitni.
Sada Brisel zaboli kuraz za Hr i kradeze , geopoliticki ste nebitni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
EU vojska:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:A ti ceš zaustavit konvoj njemačkih tenkova koji se iz Kopra ukrcavaju na brod i pravac dalje ?
Taman posla. Pa oni su naši NATO saveznici. Samo, druga je priča što nisu sposobni za funkcionalno izvođenje ratnih operacija,
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
RayMabus wrote:Pa jeste mi smo u EU al smo za Ameriku.
Gle, bez Amerike nema funkcionalne vojne komponente sigurnosnog sustava u Evropi. Nije moguća, jednostavno zato jer je velika većina evropskih vojski drek na šibici.
Dakle, zaboravi na taj scenarij i počni izradu novih planova.
Guest- Guest
Italijani su isto puno vezani uz Ameriku.
Ovaj koridorcic je idealan za transport an nemoraš ništa pitati Italiju ni Rvacku.
Ovaj koridorcic je idealan za transport an nemoraš ništa pitati Italiju ni Rvacku.
2014-04-11
Problem je šta ti uopce nerazumiš da ja nepricam o jacini vojske nego samo to da sam ucinio službeni Zagreb a samim time i kradeze geopoliticki nebitnim za Brisel šta mi i jest cilj a ne uspoređivanje ratnih mornarica.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa jeste mi smo u EU al smo za Ameriku.
Gle, bez Amerike nema funkcionalne vojne komponente sigurnosnog sustava u Evropi. Nije moguća, jednostavno zato jer je velika većina evropskih vojski drek na šibici.
Dakle, zaboravi na taj scenarij i počni izradu novih planova.
2014-04-11
melkior wrote:EU vojska:
Upravo moja poanta. :)
Guest- Guest
RayMabus wrote:Problem je šta ti uopce nerazumiš da ja nepricam o jacini vojske nego samo to da sam ucinio službeni Zagreb a samim time i kradeze geopoliticki nebitnim za Brisel šta mi i jest cilj a ne uspoređivanje ratnih mornarica.
Ma razumijem ja da mašta radi svašta, ali de se malo skockaj i korigiraj dok je još vrijeme, jer ćeš ovako ispasti smiješan sa svojim planovima koje nije moguće ostvariti.
Guest- Guest
Ako se možete odlipit od te price tko ima jacu mornaricu onda se fino vratimo na pocetnu ideju a ona je cinjenje ove Hr nebitnim kako bi i kradeze bio nebitan.
To je postignuto.
To je postignuto.
2014-04-11
Pa ostvario sam ih tj jedan dio plana upravo danas.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Problem je šta ti uopce nerazumiš da ja nepricam o jacini vojske nego samo to da sam ucinio službeni Zagreb a samim time i kradeze geopoliticki nebitnim za Brisel šta mi i jest cilj a ne uspoređivanje ratnih mornarica.
Ma razumijem ja da mašta radi svašta, ali de se malo skockaj i korigiraj dok je još vrijeme, jer ćeš ovako ispasti smiješan sa svojim planovima koje nije moguće ostvariti.
2014-04-11
Još malo o sposobnosti EU vojske:slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:EU vojska:
2015-08-09
Nisam veliki zaljubljenik u domaći antifašizam, ali jedan manji partizanski odred iz ´45-e bi razbio sve EU snage na Kosovu i BiH ko beba zvečkumelkior wrote:Još malo o sposobnosti EU vojske:slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:EU vojska:
2015-08-09
RayMabus wrote:Pa ostvario sam ih tj jedan dio plana upravo danas.
Samo prividno, a i taj privid će imati svoj relativno kratak rok trajanja.
Guest- Guest
Da al neceš moci zaustaviti eu vojsku ako tu želi proci bez tvog dopuštenja.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa ostvario sam ih tj jedan dio plana upravo danas.
Slabo ti idu vojne geopoliticke šeme ....vjerovatno zato jer ih ja kreiram.
Prvo pad Hr kao geopoliticki nebitnog faktora , vojska u BiH , netreba mi Hr za dovuc tenkove.
A ovo ti je posljedni korak .....ulazim.
NECE MENI GOVNO S PUPOVCEM RADIT VLAST.
2014-04-11
melkior wrote:Nisam veliki zaljubljenik u domaći antifašizam, ali jedan manji partizanski odred iz ´45-e bi razbio sve EU snage na Kosovu i BiH ko beba zvečku
Oni su se barem bili spremni boriti, za razliku od paradnih evropskih šminkera čije zemlje ionako izdvajaju puno manje od 2% BDP za obranu i time svima šalju poruku koliko im je stalo do vlastitih vojski.
Vidjeli smo to na primjeru Nizozemaca u Srebrenici. Nikakvog osjećaja dužnosti i vojničke časti, samo teško sramoćenje, sebe, svoje vojske i svoje zemlje.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Da al neceš moci zaustaviti eu vojsku
Ćega ba?
Guest- Guest
Može, pod uvjetom da makneš kurvu Merkelovu.RayMabus wrote:Da al neceš moci zaustaviti eu vojsku ako tu želi proci bez tvog dopuštenja.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa ostvario sam ih tj jedan dio plana upravo danas.
Prvo pad Hr kao geopoliticki nebitnog faktora , vojska u BiH , netreba mi Hr za dovuc tenkove.
2015-08-09
melkior wrote:Može, pod uvjetom da makneš kurvu Merkelovu.
Nijemci bez autoritarnog vođe nisu sposobni ratovati. A Merkel to definitivno nije.
Guest- Guest
Naravno da cu maknit kurvu Merkelovu do tada.
Prati malo vojni plan ....nešto u stilu ide maca oko tebe.
Prati malo vojni plan ....nešto u stilu ide maca oko tebe.
2014-04-11
melkior wrote:Može, pod uvjetom da makneš kurvu Merkelovu.RayMabus wrote:Da al neceš moci zaustaviti eu vojsku ako tu želi proci bez tvog dopuštenja.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa ostvario sam ih tj jedan dio plana upravo danas.
Znas sta je gore od nje? Pogledaj alternativu koja se namece kao moguca zamjena istoj. Ili jos bolje sto zagovaraju konkurentske stranke. Usosili su se s njom jebacki, a da bude apsurd najveci ona je jos najveci konzervativac kad je njihova politicka scena u pitanju. :)
Guest- Guest
Bit ce još navale imigranata i teroristickih napada , porast desnice , Merkel tu nece moc plivat.
2014-04-11
Najgore opcenito za citavu situaciju je "premoscivanje problema"...kad EU krene raspravljati i razgovarati kako nesto rijesiti...ode sve u tri picke materine. Ja navijam stvarno da Talijani podivljaju i zatvore luke. U principu na odreden nacin Italija dodje odredjeni kljuc svega. A i najpogodnija je za politicku radikalizaciju, a i ima povijest ekstremnog pristupa problemima. Sad je pitanje sto ce se tu jos izdogadjati.
Guest- Guest
Page 13 of 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Similar topics
» SAD su Hrvatskoj dale snimke tajnih razgovora, zbog čega se RH povukla iz Arbitražnog suda!
» Beč: Poštovati pravo naroda na samoopredjeljenje u BiH!
» Vlada nije učinila ništa da izvede RH iz Arbitražnog sporazuma
» Zoki:MORA SE POŠTOVATI ZAKON,NE NAROD
» Kršćanofobija u čardaku
» Beč: Poštovati pravo naroda na samoopredjeljenje u BiH!
» Vlada nije učinila ništa da izvede RH iz Arbitražnog sporazuma
» Zoki:MORA SE POŠTOVATI ZAKON,NE NAROD
» Kršćanofobija u čardaku
Page 13 of 21