Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda
Page 4 of 21
Page 4 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Re: Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda
Potpuni poraz:
NOVO 15.25 - SLOVENIJA DOBILA KORIDOR PREMA MEĐUNARODNIM VODAMA
Sud je odredio posebno 'juction' područje kroz hrvatske teritorijalne vode kojim se omogućuje Sloveniji doticaj s međunarodnim vodama.
NOVO 15.25 - SLOVENIJA DOBILA KORIDOR PREMA MEĐUNARODNIM VODAMA
Sud je odredio posebno 'juction' područje kroz hrvatske teritorijalne vode kojim se omogućuje Sloveniji doticaj s međunarodnim vodama.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
arbitražni sud im je dodjelio 3/4 prianskog zaljeva i dio hrvatskih teritorjalnih voda kako bi imali "junction" sa međunarodnim vodama
obrazloženje je uglavnom da Hrvatska ima nepravednu teritorijalnu prednost pred Slovenijom pa se ona nije uzimala u obzir
obrazloženje je uglavnom da Hrvatska ima nepravednu teritorijalnu prednost pred Slovenijom pa se ona nije uzimala u obzir
Guest- Guest
Ček ček baba nurka Merkelica, Juncker i Bildt hehehe Plenki kad njih vidi odmah ima poluciju u mudanteNoor wrote:mijenjat naziv teme....ŠAMAR ASILI ZLURADOM
Kermit-
2014-04-17
dakle rezonirajmo ovako...janezi su dobili deset litara vode vise ali sto je bolnije bez izlaza na more a to ej ono na sto su najvise igrali...popusili su na kopnu..dakle isto tako bolnu tocku sv.geru i njihova vojska je sad tamo u statusu agresora..josko joras mora i dalje slusat i pjevat hrvatsku himnu..
hrvatska..izgubili smo deset litara vode..ali dobili smo svetu geru i jos nesto kopnene granice i dalej mozemo prcat joska jorasa..
hrvatska..izgubili smo deset litara vode..ali dobili smo svetu geru i jos nesto kopnene granice i dalej mozemo prcat joska jorasa..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:sto si postavioglas uhljeba wrote:
Presudu
UŽIVO: SLOVENIJI IDU TRI ČETVRTINE PIRANSKOG ZALJEVA! DOBILA I SLOBODAN PROLAZ KROZ DIO HRVATSKOG MORA!
- prije nekoliko trenutaka
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
svako čudo za tri dana, za 6 mjeseci nitko se neće sjećati kako smo ostali bez teritorija već će se raspravljati nasušne teme II sv. rataglas uhljeba wrote:arbitražni sud im je dodjelio 3/4 prianskog zaljeva i dio hrvatskih teritorjalnih voda kako bi imali "junction" sa međunarodnim vodama
Kermit-
2014-04-17
vuksadinare wrote:janezi su dobili deset litara vode vise ali sto je bolnije bez izlaza na more a to ej ono na sto su najvise igrali...popusili su na kopnu..dakle isto tako bolnu tocku sv.geru i njihova vojska je sad tamo u statusu agresora..josko joras mora i dalje slusat i pjevat hrvatsku himnu..
opali si dva šamara, popi nešto žestoko pa ponovno progledaj kartu i pročitaj vijesti
Guest- Guest
Asila gnome... mitit suce, sad ti je ok? , sad je i baba Merkel ok...aaaa jebo te koji ološ. :)
Guest- Guest
....znam ja dobro sto sam procitao...jebes koridor kad nam se digne ceif mozemo ih blokirati jer prolaze kroz nase..vode...no onisu u ovom trenutku u statusu agresora jer im je vojska na nasem teritoriju tj teritoriju svete gere....dakle mozemo ih zrokat ako se ne povuku..endeglas uhljeba wrote:vuksadinare wrote:janezi su dobili deset litara vode vise ali sto je bolnije bez izlaza na more a to ej ono na sto su najvise igrali...popusili su na kopnu..dakle isto tako bolnu tocku sv.geru i njihova vojska je sad tamo u statusu agresora..josko joras mora i dalje slusat i pjevat hrvatsku himnu..
opali si dva šamara, popi nešto žestoko pa ponovno progledaj kartu i pročitaj vijesti
2015-09-08
Nisu ništa popušilivuksadinare wrote:dakle rezonirajmo ovako...janezi su dobili deset litara vode vise ali sto je bolnije bez izlaza na more a to ej ono na sto su najvise igrali...popusili su na kopnu..dakle isto tako bolnu tocku sv.geru i njihova vojska je sad tamo u statusu agresora..josko joras mora i dalje slusat i pjevat hrvatsku himnu..
" ali nemamo jurisdikciju da bi odgovorili na ovaj zahtjev Hrvatske, rekao je Guillaume."
u ostalom imamo mi teritorija od kojih je 70% potpuno zapušteno tako da...
Kermit-
2014-04-17
Znači upravo kako su se dogovarali. U praksi to znači da ako netko u Hrvatskoj umoči ruku u more slovenska policija ga može kazniti.
dovoljno ej sto im je vojska kao okupator naseg dijela teritorija..a zakljucak je boli nas kurac zrokajte ih ako vam smetaju..asilovski wrote:Nisu ništa popušilivuksadinare wrote:dakle rezonirajmo ovako...janezi su dobili deset litara vode vise ali sto je bolnije bez izlaza na more a to ej ono na sto su najvise igrali...popusili su na kopnu..dakle isto tako bolnu tocku sv.geru i njihova vojska je sad tamo u statusu agresora..josko joras mora i dalje slusat i pjevat hrvatsku himnu..
" ali nemamo jurisdikciju da bi odgovorili na ovaj zahtjev Hrvatske, rekao je Guillaume."
2015-09-08
...taj se pozdravio s mozgom, pusti bokcavuksadinare wrote:a tejk gnjecu...koji ej napisao ustase pozdravite se sa sv.gerom..koje budale..majko mila...Noor wrote:mijenjat naziv teme....ŠAMAR ASILI ZLURADOM
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
....znam ja dobro sto sam procitao...jebes koridor kad nam se digne ceif mozemo ih blokirati jer prolaze kroz nase..vode...no onisu u ovom trenutku u statusu agresora jer im je vojska na nasem teritoriju tj teritoriju svete gere....dakle mozemo ih zrokat ako se ne povuku..ende
taj "koridor" su sad njihove vode, oduzete Hrvatskoj ovom presudom
Guest- Guest
ko i mi njih ako im j vojska jos na svetoj geri tj nasem teritoriju....a realno mislim da bi rajse mjenjali dio piranskog zaljeva za svetu geru jos nemaju sa svog teritorija izlaz na more nego ovise o nasoj volji ako nam dopizde da im prekinemo koridor..dakle vjerojatno nas ceka nova parnica ali negdje drugdjecatabbath wrote:Znači upravo kako su se dogovarali. U praksi to znači da ako netko u Hrvatskoj umoči ruku u more slovenska policija ga može kazniti.
2015-09-08
Ja sam stabilizaciju prihvatio i to mi je svetinja ili kako je rekao premijer Plenković da smo mi dio zapadno-europske multilateralne koalicije koja poštuje EU standarde i praksu heheheh meni je sada najbolji dio kako neće poštivati odluku arbitraže a opet će pojesti govno, a i gdje su zapadno-atlantski saveznici bokte jebo plenki se prijeti rusiji za račun EU a EU staje na stranu Slovenaca pa koje tu lud jebo te bog otac????kofein wrote:Asila gnome... mitit suce, sad ti je ok? , sad je i baba Merkel ok...aaaa jebo te koji ološ. :)
Kermit-
2014-04-17
....nece se moci kroz koridor dok ne maknu vojsku sa svete gere...dotle nis...glas uhljeba wrote:vuksadinare wrote:
....znam ja dobro sto sam procitao...jebes koridor kad nam se digne ceif mozemo ih blokirati jer prolaze kroz nase..vode...no onisu u ovom trenutku u statusu agresora jer im je vojska na nasem teritoriju tj teritoriju svete gere....dakle mozemo ih zrokat ako se ne povuku..ende
2015-09-08
Ne već nismo postavili zahjtev pred nadležnom arbitražom, odnosno ova nije nadležna za gere i sl. pičkematerinevuksadinare wrote:dovoljno ej sto im je vojska kao okupator naseg dijela teritorija..a zakljucak je boli nas kurac zrokajte ih ako vam smetaju..asilovski wrote:Nisu ništa popušilivuksadinare wrote:dakle rezonirajmo ovako...janezi su dobili deset litara vode vise ali sto je bolnije bez izlaza na more a to ej ono na sto su najvise igrali...popusili su na kopnu..dakle isto tako bolnu tocku sv.geru i njihova vojska je sad tamo u statusu agresora..josko joras mora i dalje slusat i pjevat hrvatsku himnu..
Kermit-
2014-04-17
prebrutalno koji ološ....guzit se svima koji su kontra HR...odurnokofein wrote:Asila gnome... mitit suce, sad ti je ok? , sad je i baba Merkel ok...aaaa jebo te koji ološ. :)
Last edited by Noor on 29/6/2017, 15:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma ok ako naši budu konzistentni niš od toga. Mada s obzirom koje su ulizice na vlasi tkozna...
Naravno, dobro čardak će tvrditi da ih se ne tiče pravovjek i da je ovo pobjeda, ali no dva poziva pijanog Junckera i ima da damo i Savudrijuglas uhljeba wrote:vuksadinare wrote:
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Similar topics
» SAD su Hrvatskoj dale snimke tajnih razgovora, zbog čega se RH povukla iz Arbitražnog suda!
» Beč: Poštovati pravo naroda na samoopredjeljenje u BiH!
» Vlada nije učinila ništa da izvede RH iz Arbitražnog sporazuma
» Zoki:MORA SE POŠTOVATI ZAKON,NE NAROD
» Kršćanofobija u čardaku
» Beč: Poštovati pravo naroda na samoopredjeljenje u BiH!
» Vlada nije učinila ništa da izvede RH iz Arbitražnog sporazuma
» Zoki:MORA SE POŠTOVATI ZAKON,NE NAROD
» Kršćanofobija u čardaku
Page 4 of 21