crko maršal
Page 5 of 17
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: crko maršal
Ma vidim i danas se po opskurnim portalcicima i blogovima Tetrakopfova pise svasta...ne nije postao Musliman...a i danas,pogledaj malo odnos prema tima,na nivou Europe..po tvojoj logici,izglada da su svi vodje u Europi presli na Islam..vuksadinare wrote:uostalom nije li se pisalo da je tito tajno postao musliman.. :):..nista cudno pa mahom su mu putovanja bila po islamskim nesvrstanim zemljama..susretao se se sa seicima,gadafijem,sadamom..mozda su ga obradili da prihvati islam makar tajno..
Guest- Guest
Govinda, da si ostao u Zagrebu mogao si i ti postati Hrvat kao Hasanče...ljuti pravaš :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sigurno da nece..ali ovaj put plenki nema izlaza mora zrtvovati pokoju figuru da bi oprqavdao prethodni potezepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pise da je hdz prihvatio da se ukine trg da bi skinuo plocu u jasenovcuepikur37 wrote:Što će sad biti s pločom u Jasenovcu i ide li spomenik Juri Francetiću...
Počelo je ...klupko se odmotava.
Šta će reć hase i ustreptalo pravaštvo oko njega, hoće li to dozvoliti!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
E Vuče taj vic je star ko Grčka navodno još iz Jugoslavije taj Mujo je možda bio kontra ovih tvojih muja iz 90tih :)
Priča se da će se i Jasenovac proglasiti mjestom posebnog pijeteta pa će se ta ploča zabraniti.
2015-08-06
A kad ne mogu vise spasiti drzavu iz ekonomske propasti,nek se igraju modanja povijesti...
Guest- Guest
..ne znam koliko si citao knjiga o titu..ali vidljivo ej da je tile bio dosta naklonjen muslimanima...imao je podsta muslimana koji su mu doslovce bili desna ruka..braca pozderac...dizdarevic..i d asad ne nabrajam..dao im je cak i naciju...ne moze se reci da im nije bio sklon...dakle tito-pravas..pismejker wrote:Ma vidim i danas se po opskurnim portalcicima i blogovima Tetrakopfova pise svasta...ne nije postao Musliman...a i danas,pogledaj malo odnos prema tima,na nivou Europe..po tvojoj logici,izglada da su svi vodje u Europi presli na Islam..vuksadinare wrote:uostalom nije li se pisalo da je tito tajno postao musliman.. :):..nista cudno pa mahom su mu putovanja bila po islamskim nesvrstanim zemljama..susretao se se sa seicima,gadafijem,sadamom..mozda su ga obradili da prihvati islam makar tajno..
2015-09-08
Da sam ostao u Zagrebu bio bih esdepeovac..ili kod Mirele u stranci, desnicar sigurno ne bih bio :)epikur37 wrote:Govinda, da si ostao u Zagrebu mogao si i ti postati Hrvat kao Hasanče...ljuti pravaš :)
2016-11-17
catabbath-
2015-08-22
govinda wrote:Da sam ostao u Zagrebu bio bih esdepeovac..ili kod Mirele u stranci, desnicar sigurno ne bih bio :)epikur37 wrote:Govinda, da si ostao u Zagrebu mogao si i ti postati Hrvat kao Hasanče...ljuti pravaš :)
Poljubio bi ti oltar domovine i vrisnuo za dom ;) :D
2015-08-06
ma boli me kurac za pravase, ovdje me covjek konstantno salje u pm i nikom nista. Sto me i ne cudi, veca sam ja budala sto uospte dodjem ovdje ista komentarisati kad je ocito da sam nepozeljan.epikur37 wrote:govinda wrote:Da sam ostao u Zagrebu bio bih esdepeovac..ili kod Mirele u stranci, desnicar sigurno ne bih bio :)epikur37 wrote:Govinda, da si ostao u Zagrebu mogao si i ti postati Hrvat kao Hasanče...ljuti pravaš :)
2016-11-17
Sasvim prirodno..islamske drzave su bile nesvrstane,i medju jacima financijski,pa se mesetarilo i u politici,kao kontrabalans Zapadu i Rusiji,a znas izreku,da je neprijatelja,u sustini,najbolje drzati blizu sebe,da ga imas na oku..vuksadinare wrote:..ne znam koliko si citao knjiga o titu..ali vidljivo ej da je tile bio dosta naklonjen muslimanima...imao je podsta muslimana koji su mu doslovce bili desna ruka..braca pozderac...dizdarevic..i d asad ne nabrajam..dao im je cak i naciju...ne moze se reci da im nije bio sklon...dakle tito-pravas..pismejker wrote:Ma vidim i danas se po opskurnim portalcicima i blogovima Tetrakopfova pise svasta...ne nije postao Musliman...a i danas,pogledaj malo odnos prema tima,na nivou Europe..po tvojoj logici,izglada da su svi vodje u Europi presli na Islam..vuksadinare wrote:uostalom nije li se pisalo da je tito tajno postao musliman.. :):..nista cudno pa mahom su mu putovanja bila po islamskim nesvrstanim zemljama..susretao se se sa seicima,gadafijem,sadamom..mozda su ga obradili da prihvati islam makar tajno..
Tito ih je drzao blizu sebea iz interesa,ne naklonjenosti ili neceg treceg...ipak je uticaj na hajmo reci 700 milijuna osoba i njihov uticaj,jako bitan..
Guest- Guest
Ziv je Tito, umro nije,
dok je Jugoslovena i Jugoslavije.
;D
dok je Jugoslovena i Jugoslavije.
;D
2014-04-12
epikur37 wrote:Što će sad biti s pločom u Jasenovcu i ide li spomenik Juri Francetiću...
Ložiš li ga ti ložiš...oš da dodam i ja jednu cjepanicu?
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
govinda wrote:ma boli me kurac za pravase, ovdje me covjek konstantno salje u pm i nikom nista. Sto me i ne cudi, veca sam ja budala sto uospte dodjem ovdje ista komentarisati kad je ocito da sam nepozeljan.epikur37 wrote:govinda wrote:Da sam ostao u Zagrebu bio bih esdepeovac..ili kod Mirele u stranci, desnicar sigurno ne bih bio :)epikur37 wrote:Govinda, da si ostao u Zagrebu mogao si i ti postati Hrvat kao Hasanče...ljuti pravaš :)
Ajde i ti se laktaš, znaš uvrijediti i cimnuti....
ne kmeči
2015-08-06
Eroo wrote:epikur37 wrote:Što će sad biti s pločom u Jasenovcu i ide li spomenik Juri Francetiću...
Ložiš li ga ti ložiš...oš da dodam i ja jednu cjepanicu?
Imaš par drugih lokomotiva bacaj tamo :D
2015-08-06
E jebopteJa..lijepo dogovorimo uvijete mira,a ti ih prekrsis i onda kad te otepem,cmoljis..rekli smo nema kvotanja i nema kvalificiranja ,ti menea ja tebea..drz se toga isve bude oke..ne gledas ti svoje upise,no tudje da.,.govinda wrote:ma boli me kurac za pravase, ovdje me covjek konstantno salje u pm i nikom nista. Sto me i ne cudi, veca sam ja budala sto uospte dodjem ovdje ista komentarisati kad je ocito da sam nepozeljan.epikur37 wrote:govinda wrote:Da sam ostao u Zagrebu bio bih esdepeovac..ili kod Mirele u stranci, desnicar sigurno ne bih bio :)epikur37 wrote:Govinda, da si ostao u Zagrebu mogao si i ti postati Hrvat kao Hasanče...ljuti pravaš :)
Pis nikog ne dira prvi...naravno da nikom nista,jer jer ti pocinjes provocirati i kvalificirati,sa namjerom da nekog diskvalificiras ,nazivanjem srbinom ovim ili onim...
tvoja greska...samo te zeljeh na brzinu sa kurca skinuti..
drz se dogovora,pa sve bude oke...nije to tak otesko..
Guest- Guest
Bio bi petokolonaš. Tako sam i mislio...Ništa novo.govinda wrote:Da sam ostao u Zagrebu bio bih esdepeovac..ili kod Mirele u stranci, desnicar sigurno ne bih bio :)epikur37 wrote:Govinda, da si ostao u Zagrebu mogao si i ti postati Hrvat kao Hasanče...ljuti pravaš :)
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
usrao ej on podosta toga samo slijepci ne zele vidjeti...hvataju se samo onog bijelog...ok i on je imao dobrih poteza ali isto i losih..kao prvo uopce nije mislio na buducnost drzave nakon njega...po sistemu brigo moja prijeđi na drugogacatabbath wrote:Tito je totalno usrao motku s poturicama.
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
Ma Hrvate ne jebu sam oni koji se žure. Dežurne fufe su postali.catabbath wrote:A dobro trola ovaj Beljak, cvjetni trg preimenovati u Trg civijeća Hrvatstva a Zagreb u Zagrebstan :)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Page 5 of 17