ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

crko maršal

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Go down

crko maršal - Page 5 Empty Re: crko maršal

Post by Guest Tue 27 Jun - 11:00

vuksadinare wrote:uostalom nije li se pisalo da je tito tajno postao musliman.. :):..nista cudno pa mahom su mu putovanja bila po islamskim nesvrstanim zemljama..susretao se se sa seicima,gadafijem,sadamom..mozda su ga obradili da prihvati islam makar tajno.. :)
Ma vidim i danas se po opskurnim portalcicima i blogovima Tetrakopfova pise svasta...ne nije postao Musliman...a i danas,pogledaj malo odnos prema tima,na nivou Europe..po tvojoj logici,izglada da su svi vodje u Europi presli na Islam.. lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 27 Jun - 11:00

Govinda, da si ostao u Zagrebu mogao si i ti postati Hrvat kao Hasanče...ljuti pravaš :)

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 27 Jun - 11:01

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:Što će sad biti s pločom u Jasenovcu i ide li spomenik Juri Francetiću...

Počelo je ...klupko se odmotava.
pise da je hdz prihvatio da se ukine trg da bi skinuo plocu u jasenovcu

Šta će reć hase i ustreptalo pravaštvo oko njega, hoće li to dozvoliti!
sigurno da nece..ali ovaj put plenki nema izlaza mora zrtvovati pokoju figuru da bi oprqavdao prethodni potez :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by catabbath Tue 27 Jun - 11:01

E Vuče taj vic je star ko Grčka navodno još iz Jugoslavije taj Mujo je možda bio kontra ovih tvojih muja iz 90tih :)

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 27 Jun - 11:02

Priča se da će se i Jasenovac proglasiti mjestom posebnog pijeteta pa će se ta ploča zabraniti.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Tue 27 Jun - 11:03

A kad ne mogu vise spasiti drzavu iz ekonomske propasti,nek se igraju modanja povijesti... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 27 Jun - 11:03

pismejker wrote:
vuksadinare wrote:uostalom nije li se pisalo da je tito tajno postao musliman.. :):..nista cudno pa mahom su mu putovanja bila po islamskim nesvrstanim zemljama..susretao se se sa seicima,gadafijem,sadamom..mozda su ga obradili da prihvati islam makar tajno.. :)
Ma vidim i danas se po opskurnim portalcicima i blogovima Tetrakopfova pise svasta...ne nije postao Musliman...a i danas,pogledaj malo odnos prema tima,na nivou Europe..po tvojoj logici,izglada da su svi vodje u Europi presli na Islam.. lol!
..ne znam koliko si citao knjiga o titu..ali vidljivo ej da je tile bio dosta naklonjen muslimanima...imao je podsta muslimana koji su mu doslovce bili desna ruka..braca pozderac...dizdarevic..i d asad ne nabrajam..dao im je cak i naciju...ne moze se reci da im nije bio sklon...dakle tito-pravas.. crko maršal - Page 5 1f602
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by govinda Tue 27 Jun - 11:04

epikur37 wrote:Govinda, da si ostao u Zagrebu mogao si i ti postati Hrvat kao Hasanče...ljuti pravaš :)

Da sam ostao u Zagrebu bio bih esdepeovac..ili kod Mirele u stranci, desnicar sigurno ne bih bio :)

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by catabbath Tue 27 Jun - 11:04

Tito je totalno usrao motku s poturicama.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 27 Jun - 11:05

govinda wrote:
epikur37 wrote:Govinda, da si ostao u Zagrebu mogao si i ti postati Hrvat kao Hasanče...ljuti pravaš :)

Da sam ostao u Zagrebu bio bih esdepeovac..ili kod Mirele u stranci, desnicar sigurno ne bih bio :)

Poljubio bi ti oltar domovine i vrisnuo za dom ;) :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by govinda Tue 27 Jun - 11:06

epikur37 wrote:
govinda wrote:

ma boli me kurac za pravase, ovdje me covjek konstantno salje u pm i nikom nista. Sto me i ne cudi, veca sam ja budala sto uospte dodjem ovdje ista komentarisati kad je ocito da sam nepozeljan.

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest Tue 27 Jun - 11:07

vuksadinare wrote:
pismejker wrote:
..ne znam koliko si citao knjiga o titu..ali vidljivo ej da je tile bio dosta naklonjen muslimanima...imao je podsta muslimana koji su mu doslovce bili desna ruka..braca pozderac...dizdarevic..i d asad ne nabrajam..dao im je cak i naciju...ne moze se reci da im nije bio sklon...dakle tito-pravas.. crko maršal - Page 5 1f602
Sasvim prirodno..islamske drzave su bile nesvrstane,i medju jacima financijski,pa se mesetarilo i u politici,kao kontrabalans Zapadu i Rusiji,a znas izreku,da je neprijatelja,u sustini,najbolje drzati blizu sebe,da ga imas na oku..
Tito ih je drzao blizu sebea iz interesa,ne naklonjenosti ili neceg treceg...ipak je uticaj na hajmo reci 700 milijuna osoba i njihov uticaj,jako bitan..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme Tue 27 Jun - 11:08

Ziv je Tito, umro nije,
dok je Jugoslovena i Jugoslavije.
;D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 27 Jun - 11:08

epikur37 wrote:Što će sad biti s pločom u Jasenovcu i ide li spomenik Juri Francetiću...

Ložiš li ga ti ložiš...oš da dodam i ja jednu cjepanicu? jocolor
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 27 Jun - 11:09

govinda wrote:
epikur37 wrote:
govinda wrote:

ma boli me kurac za pravase, ovdje me covjek konstantno salje u pm i nikom nista. Sto me i ne cudi, veca sam ja budala sto uospte dodjem ovdje ista komentarisati kad je ocito da sam nepozeljan.

Ajde i ti se laktaš, znaš uvrijediti i cimnuti....

ne kmeči
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 27 Jun - 11:10

Eroo wrote:

Ložiš li ga ti ložiš...oš da dodam i ja jednu cjepanicu? jocolor

Imaš par drugih lokomotiva bacaj tamo :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Tue 27 Jun - 11:11

govinda wrote:
epikur37 wrote:
govinda wrote:

E jebopteJa..lijepo dogovorimo uvijete mira,a ti ih prekrsis i onda kad te otepem,cmoljis..rekli smo nema kvotanja i nema kvalificiranja ,ti menea ja tebea..drz se toga isve bude oke..ne gledas ti svoje upise,no tudje da.,.
Pis nikog ne dira prvi...naravno da nikom nista,jer jer ti pocinjes provocirati i kvalificirati,sa namjerom da nekog diskvalificiras ,nazivanjem srbinom ovim ili onim...
tvoja greska...samo te zeljeh na brzinu sa kurca skinuti..
drz se dogovora,pa sve bude oke...nije to tak otesko.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 27 Jun - 11:12

govinda wrote:

Bio bi petokolonaš. Tako sam i mislio...Ništa novo. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 27 Jun - 11:12

catabbath wrote:Tito je totalno usrao motku s poturicama.
usrao ej on podosta toga samo slijepci ne zele vidjeti...hvataju se samo onog bijelog...ok i on je imao dobrih poteza ali isto i losih..kao prvo uopce nije mislio na buducnost drzave nakon njega...po sistemu brigo moja prijeđi na drugoga
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by catabbath Tue 27 Jun - 11:13

Budimo realni ta država ionako nije imala budućnost.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Eva_ Tue 27 Jun - 11:13

catabbath wrote:A dobro trola ovaj Beljak, cvjetni trg preimenovati u Trg civijeća Hrvatstva a Zagreb u Zagrebstan :)
Ma Hrvate ne jebu sam oni koji se žure. Dežurne fufe su postali.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Back to top

- Similar topics