Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 34 of 42
Page 34 of 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
kuku lele, za ovo nema oprosta...Pinochet wrote:Noor wrote:a što sam ja tebi yodica skrivila? gdje si vidio da ja branim loše poteze ove vlade? čak i Milanovićevu sam kritizirala, a bila sam njegov glasač.Pinochet wrote:
hvala vam, i veoma poštujem i tebe, i tvoje genijalno potomstvo, i metildino genijalno potomstvo, i regočevo, i norino, - veoma vas respektiran i vodite nas u bolje sutra i izbavite od zla - uspješno kao i do sada
Amin
previše čitaš onog lajavca gnječa, vjeruj mi lupa u prazno, voli on srati o ljudima koje uopće ne pozna. ja o njemu znam više nego on o meni, pa nikad nisam ovdje ni slova napisala. niti budem.
Ok. isprike tebi, ostatak ekipe ostaje
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pinochet wrote:Noor wrote:a što sam ja tebi yodica skrivila? gdje si vidio da ja branim loše poteze ove vlade? čak i Milanovićevu sam kritizirala, a bila sam njegov glasač.Pinochet wrote:
hvala vam, i veoma poštujem i tebe, i tvoje genijalno potomstvo, i metildino genijalno potomstvo, i regočevo, i norino, - veoma vas respektiran i vodite nas u bolje sutra i izbavite od zla - uspješno kao i do sada
Amin
previše čitaš onog lajavca gnječa, vjeruj mi lupa u prazno, voli on srati o ljudima koje uopće ne pozna. ja o njemu znam više nego on o meni, pa nikad nisam ovdje ni slova napisala. niti budem.
NP
ali i ostali koje spominješ, nije moje da se miješam ili nekoga branim, međutim isto tako ne vidim da su sretni sa stanjem u zemlji. ono o čemu ti često pišeš, da se nećeš boriti ( u slučaju rata, jel) za čardak i plenkija itd...pa nitko se neće ili ne bi borio za njih, isto kako se nitko i nije borio za tuđmana i HDZ, ljudi su jednostavno branili zemlju, teritorij, kućni prag i goli život svoj i svoje djece. i tako bi opet bilo...ne daj bože da se uvjerimo!
Guest- Guest
idem rezat venemutava baštarda wrote:kuku lele, za ovo nema oprosta...Pinochet wrote:Noor wrote:a što sam ja tebi yodica skrivila? gdje si vidio da ja branim loše poteze ove vlade? čak i Milanovićevu sam kritizirala, a bila sam njegov glasač.Pinochet wrote:
Amin
Guest- Guest
Eroo wrote:Nemam ništa s vašom državom niti s glasovanjem, tako da ti ta primjedba, barem što se mene tiče, ne drži.Pinochet wrote:Eroo wrote:Biti srebrni i zlatni na državnom takmičenju u znanju nije mala stvar.Pinochet wrote:asilovski wrote:
Hehe dobrovsi primjetio apsolutno svi su ingeniozni mozarti u svojim domenima, ljudi renesanse nevjerojatnih psiho fizičkih performansi a državu pretekli čergari i mećkari a narod masovno bježi
a točno to :D
svi genijalci, svi imali petice, svima dica petice, najbolji studenti, odmah se otimaju za njih.. a na kraju ista ta čardak ekipa sa takvih genijalcima i genijalnom dicom, razjebali državu u tolikom omjeru, da prije 30godina kada su srbi i komunjare vladale državom, bili smo 2 ili 3. najrazvijenija zemlja istočne Europe, sada smo predzadnja ,
..tako da poruka čaradak genijalcima i njihovoj genijalnoj djeci.. hvala vam na vašoj pameti, odmorite se , i pustite nas ostale prosječne Hrvate da dišemo i živimo..
Vi prosječni se nemate šta bunit. Prosječni ste i pomirite se s time.
Nisu vam ništa krivi oni šta je Bog nagradio sposobnošću...očigledno je da s njima ima poseban plan.
Da si vjernik znao bi to i sam. Ja se, na primjer, do boljih od mene odnosim s dubokim poštovanjem....
hvala vama čardak genijalcima, hvala vam što ste razjebali i popljačkali državi, i hvala i tebi što se hvališ kako ilegalno glasuješ u RH na lokalnim izborima.
mi "prosječni hrvati" smo ponosni na naše čardak bosansko-hdz-vlaške genijalce, koji nakon 25godina vlasti, nekada državu koja je bila druga ili treća najrazvijenija zemlja istočne Europe dok su njome vladali "srbi i komunjare" sada nakon vlasti vas bosansko-vlaških-čardak genijalaca, sada smo druga od zada, Rumunjska nas ostavlja u prašini, a Bugari koji su još jedini iza nas, upravo su poslali satelit u svemir, dok vi genijalci vrtite krunice u prevari zvanoj Međugorje i pljačkate i dalje,
Amin
Svi moji članovi su korisni članovi društva. Ne mogu si zamisliti da bi moglo biti drugačije.
A prosječni...hja, zamislite da vam je to uloga na ovom svijetu. I pčele imaju svoju vojsku, trutove, maticu, radilice i i tako...
prosječni u "navodne znakove". inteligetniji sam i bolja sam osoba od 99% vas čardakovaca, budi bez brige...
Guest- Guest
Nije isto, gluho bilo...veber wrote:ma to je isto.Noor wrote:ovako da!veber wrote:-arhitekturagrađevina
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Noor wrote:Pinochet wrote:Noor wrote:a što sam ja tebi yodica skrivila? gdje si vidio da ja branim loše poteze ove vlade? čak i Milanovićevu sam kritizirala, a bila sam njegov glasač.Pinochet wrote:
Amin
NP
ali i ostali koje spominješ, nije moje da se miješam ili nekoga branim, međutim isto tako ne vidim da su sretni sa stanjem u zemlji. ono o čemu ti često pišeš, da se nećeš boriti ( u slučaju rata, jel) za čardak i plenkija itd...pa nitko se neće ili ne bi borio za njih, isto kako se nitko i nije borio za tuđmana i HDZ, ljudi su jednostavno branili zemlju, teritorij, kućni prag i goli život svoj i svoje djece. i tako bi opet bilo...ne daj bože da se uvjerimo!
neću ja nikada uteći iz RH da bude rat, ja se borim za vojsku koja napadne čardakstan
Guest- Guest
ko, yoda? mlad je on..ima vremena :)dijagram wrote:nece da se zeni, a godine iduNoor wrote:a što sam ja tebi yodica skrivila?Pinochet wrote:
Amin
gdje si vidio da ja branim loše poteze ove vlade? čak i Milanovićevu sam kritizirala, a bila sam njegov glasač.
a gnječ? pa tko bi to trpio, daj molim te
Guest- Guest
yoda, kažem..ne daj Bože da do toga dođe, ali voljela bih ovaj upis sačuvati o pokazati ti ga kad sve prođe, a ti ratni brigadir HV-aPinochet wrote:Noor wrote:Pinochet wrote:Noor wrote:a što sam ja tebi yodica skrivila? gdje si vidio da ja branim loše poteze ove vlade? čak i Milanovićevu sam kritizirala, a bila sam njegov glasač.Pinochet wrote:
Amin
NP
neću ja nikada uteći iz RH da bude rat, ja se borim za vojsku koja napadne čardakstan
Guest- Guest
Nece nas nitko napasti vec ce nas preuzeti neka agencija za propale države putem hedge fonda a oni nece rušiti čardak nego ce ih postaviti ko kapo u logoruPinochet wrote:Noor wrote:Pinochet wrote:Noor wrote:a što sam ja tebi yodica skrivila? gdje si vidio da ja branim loše poteze ove vlade? čak i Milanovićevu sam kritizirala, a bila sam njegov glasač.Pinochet wrote:
Amin
NP
Kermit-
2014-04-17
Svi tako misle o sebi, čak i oni najgluplji...oni posebno.Pinochet wrote:Eroo wrote:Nemam ništa s vašom državom niti s glasovanjem, tako da ti ta primjedba, barem što se mene tiče, ne drži.Pinochet wrote:Eroo wrote:Biti srebrni i zlatni na državnom takmičenju u znanju nije mala stvar.Pinochet wrote:
a točno to :D
svi genijalci, svi imali petice, svima dica petice, najbolji studenti, odmah se otimaju za njih.. a na kraju ista ta čardak ekipa sa takvih genijalcima i genijalnom dicom, razjebali državu u tolikom omjeru, da prije 30godina kada su srbi i komunjare vladale državom, bili smo 2 ili 3. najrazvijenija zemlja istočne Europe, sada smo predzadnja ,
..tako da poruka čaradak genijalcima i njihovoj genijalnoj djeci.. hvala vam na vašoj pameti, odmorite se , i pustite nas ostale prosječne Hrvate da dišemo i živimo..
Vi prosječni se nemate šta bunit. Prosječni ste i pomirite se s time.
Nisu vam ništa krivi oni šta je Bog nagradio sposobnošću...očigledno je da s njima ima poseban plan.
Da si vjernik znao bi to i sam. Ja se, na primjer, do boljih od mene odnosim s dubokim poštovanjem....
hvala vama čardak genijalcima, hvala vam što ste razjebali i popljačkali državi, i hvala i tebi što se hvališ kako ilegalno glasuješ u RH na lokalnim izborima.
mi "prosječni hrvati" smo ponosni na naše čardak bosansko-hdz-vlaške genijalce, koji nakon 25godina vlasti, nekada državu koja je bila druga ili treća najrazvijenija zemlja istočne Europe dok su njome vladali "srbi i komunjare" sada nakon vlasti vas bosansko-vlaških-čardak genijalaca, sada smo druga od zada, Rumunjska nas ostavlja u prašini, a Bugari koji su još jedini iza nas, upravo su poslali satelit u svemir, dok vi genijalci vrtite krunice u prevari zvanoj Međugorje i pljačkate i dalje,
Amin
Svi moji članovi su korisni članovi društva. Ne mogu si zamisliti da bi moglo biti drugačije.
A prosječni...hja, zamislite da vam je to uloga na ovom svijetu. I pčele imaju svoju vojsku, trutove, maticu, radilice i i tako...
prosječni u "navodne znakove". inteligetniji sam i bolja sam osoba od 99% vas čardakovaca, budi bez brige...
Moja inteligencija nije moja zasluga, to je dar Božji i Njemu sam zhvalan na tome.
To ne znači da prosječne podcjenjujem. Daapče, cijenim ih više nego oni sami sebe.
2016-07-22
ma isti kurac.Eroo wrote:Nije isto, gluho bilo...veber wrote:ma to je isto.Noor wrote:ovako da!veber wrote:-arhitekturagrađevina
kao i strojarstvo. učiš isto bio procesni ili projektni, samo ti drugo piše na diplomi.
2014-12-30
Potencijalni neprijatelj, par exellence...Šta bi ti, u slučaju nemogućeg -u tom slučaju bio? Capo u logoru?Pinochet wrote:Noor wrote:Pinochet wrote:Noor wrote:a što sam ja tebi yodica skrivila? gdje si vidio da ja branim loše poteze ove vlade? čak i Milanovićevu sam kritizirala, a bila sam njegov glasač.Pinochet wrote:
Amin
NP
Ne možete vi ništa, jer ste prosječni...
2016-07-22
PS:
Svatko bi za sebe morao utvrditi što mu je "božanski zadatak" i toga se držati u životu.
Mi "izvan kategorije" to znamo...i nije nam lako, vjerujte mi na riječ. Ne znam šta je dopust i odmor, niti radno vrijeme...Ne sjećam se kad sam zadnji put koristio dopust, a ja sam o njemu odlučivao...Kreten? Valjda tako misle prosječni...a ja si često poželim još jedan život, kako bi mogao naučiti i napraviti ono šta do sada nisam uspio učiniti.
Svatko bi za sebe morao utvrditi što mu je "božanski zadatak" i toga se držati u životu.
Mi "izvan kategorije" to znamo...i nije nam lako, vjerujte mi na riječ. Ne znam šta je dopust i odmor, niti radno vrijeme...Ne sjećam se kad sam zadnji put koristio dopust, a ja sam o njemu odlučivao...Kreten? Valjda tako misle prosječni...a ja si često poželim još jedan život, kako bi mogao naučiti i napraviti ono šta do sada nisam uspio učiniti.
2016-07-22
nije isto da vrag vraga, arhići lete u oblacima i izmišljaju nebuloze, onako..umjetnički, a građevinski inženjeri su ti koji sve to sprovedu u djelo. dakako, 5 godina studiraju kako te perverzije izgraditi i pri tome slušaju i polažu predmete za koje arhići nikad nisu ni čuli. arhitektura je umjetnost, a građevinarstvo inženjerija u pravom smislu te riječi.veber wrote:ma isti kurac.Eroo wrote:Nije isto, gluho bilo...veber wrote:ma to je isto.Noor wrote:ovako da!veber wrote:-arhitekturagrađevina
kao i strojarstvo. učiš isto bio procesni ili projektni, samo ti drugo piše na diplomi.
Guest- Guest
ero, daj ne lupetaj. prosječni IQ u tvojoj vukojebini je nekih 84. tako da nemoj kenjkat bez veze.Eroo wrote:
2014-12-30
ma daj, isto učite. moj arhitekt je čvrsto na zemlji. ali ima ideja. epiju sam predložio neke stavri koje će vjerovatno uvažit.Noor wrote:nije isto da vrag vraga, arhići lete u oblacima i izmišljaju nebuloze, onako..umjetnički, a građevinski inženjeri su ti koji sve to sprovedu u djelo. dakako, 5 godina studiraju kako te perverzije izgraditi i pri tome slušaju i polažu predmete za koje arhići nikad nisu ni čuli. arhitektura je umjetnost, a građevinarstvo inženjerija u pravom smislu te riječi.veber wrote:ma isti kurac.Eroo wrote:Nije isto, gluho bilo...veber wrote:ma to je isto.Noor wrote:
ovako da!
bum ti poslao fotku pločica u kuhinji, pa da vidimo tko je perverzan. strojar ili građevinar?
2014-12-30
@Noor, tako je...
@Yoda, upravo "prosječni" su ti koji se guraju i laktašnjem zauzimaju pozicije,
kojima nisu dorasli. Zbog njih je u državi tako kako je. Nama "teškašima" ne pada na pamet da bi se z guranjem dočešpali pozicija...I šta uopće znače te "pozicije"?
To si mi niti ne želimo...Bože me sačuvaj, ne mogu si ni predstavljat...Uvijek sam ih uljudno odklonio. I nije mi žao zbog toga...Cijeli život radim isključivo ono šta najbolje znam i gdje najviše mogu koristiti. I mogu ti reći: Ja sam najbogatiji čovjek na svijetu.
Imam sve što sam si još kao dijete poželio...
@Yoda, upravo "prosječni" su ti koji se guraju i laktašnjem zauzimaju pozicije,
kojima nisu dorasli. Zbog njih je u državi tako kako je. Nama "teškašima" ne pada na pamet da bi se z guranjem dočešpali pozicija...I šta uopće znače te "pozicije"?
To si mi niti ne želimo...Bože me sačuvaj, ne mogu si ni predstavljat...Uvijek sam ih uljudno odklonio. I nije mi žao zbog toga...Cijeli život radim isključivo ono šta najbolje znam i gdje najviše mogu koristiti. I mogu ti reći: Ja sam najbogatiji čovjek na svijetu.
Imam sve što sam si još kao dijete poželio...
2016-07-22
24! Zadovoljan? Ako nisi, mogu ja napisati i manje...veber wrote:ero, daj ne lupetaj. prosječni IQ u tvojoj vukojebini je nekih 84. tako da nemoj kenjkat bez veze.Eroo wrote:
2016-07-22
ne trubi, arhići imaju npr. predmet nosive konstrukcije i tu općenito uče o tome, a na građ imaš posebno i u više semestara betonske, metalne i drvene konstrukcije...to je jednoveber wrote:ma daj, isto učite. moj arhitekt je čvrsto na zemlji. ali ima ideja. epiju sam predložio neke stavri koje će vjerovatno uvažit.Noor wrote:nije isto da vrag vraga, arhići lete u oblacima i izmišljaju nebuloze, onako..umjetnički, a građevinski inženjeri su ti koji sve to sprovedu u djelo. dakako, 5 godina studiraju kako te perverzije izgraditi i pri tome slušaju i polažu predmete za koje arhići nikad nisu ni čuli. arhitektura je umjetnost, a građevinarstvo inženjerija u pravom smislu te riječi.veber wrote:ma isti kurac.Eroo wrote:Nije isto, gluho bilo...veber wrote:
ma to je isto.
bum ti poslao fotku pločica u kuhinji, pa da vidimo tko je perverzan. strojar ili građevinar?
dalje, da ne pričamo o niskogradnji o kojoj ne uče ni slova, a tu imaš ceste, mostove, željeznice, hidrotehničke građevine..itd
nemoj mi izjednačavat slikare i inženjere, molim te
Last edited by Noor on 2/7/2017, 14:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
gle, to kaj si ti dosegnuo 100ku je pohvalno, oni tvoji dolje imaju prosjek 84. jebga
to valjda jer ste se ženili međusobno...
to valjda jer ste se ženili međusobno...
2014-12-30
ok.Noor wrote:ne trubi, arhići imaju npr. predmet nosive konstrukcije u tu općenito uče o tome, a na građ imaš posebno i u više semestara betonske, metalne i drvene konstrukcije...to je jedno
dalje, da ne pričamo o niskogradnji o kojoj ne uče ni slova, a tu imaš ceste, mostove, željeznice, hidrotehničke građevine..itd
nemoj mi izjednačavat slikare i inženjere, molim te
zato su strojari vrh.
mi možemo napravit zgradu, most, tunel vi bauštelci nemrete napravit alat koji će proizvodit ciglu
jesi pogledala pp i pločice u toleranci 0,1, nezamislivo za vas betonarce
2014-12-30
Page 34 of 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji