Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 18 of 42
Page 18 of 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Eva_ wrote:Jok, samo sjedi i uživaj. Dovoljno mi je tvoje društvo.metilda wrote:Eva_ wrote:Pa dobro, gdje ti je kršćansko milosrđe? Gdje čeljad nije bijesna ni tema nije tijesna.metilda wrote:Eva_ wrote:
Ja promičem tvoju temu, a ti tak. Pa viš da ti je blog bestseller forumski.
ti izbacuješ svoje mentalne fekalije... bacaš na tomića i frljića, pomalo na drakulićku i svrakanavku.. zapravo ti si utjelovljenje sve te antifašističko-komunističko-fašističke bulumente.. moju temu ne trebaš podizati, znam to i sama... ali trolovska narav ti ne da mira...
a što ti još trebam učiniti ? donijeti cukra i vode?
meni tvoje ne treba, hvala na pažnji
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sto ste okomili na metildu...zena ima pravo podrzavat koga hoce...ne sudjeluje u vlasti...nit je bila na vlasti...a drugi par opanaka je koga i sto podrzava...njezin privatni izbor da bi po njoj hrackali..
Nista ona ne podrzava
Svadi se
Ti se fuko makni , bu te pljuvačka u oko ..
baba, kaj stavljaš slike bijede iz srbije i bih...daj nađi i stavi onda to što tražiš..ili nema dovoljno, pa moraš poduplati?Sora wrote:
Guest- Guest
Dobro, aj bok!metilda wrote:Eva_ wrote:Jok, samo sjedi i uživaj. Dovoljno mi je tvoje društvo.metilda wrote:Eva_ wrote:Pa dobro, gdje ti je kršćansko milosrđe? Gdje čeljad nije bijesna ni tema nije tijesna.metilda wrote:
ti izbacuješ svoje mentalne fekalije... bacaš na tomića i frljića, pomalo na drakulićku i svrakanavku.. zapravo ti si utjelovljenje sve te antifašističko-komunističko-fašističke bulumente.. moju temu ne trebaš podizati, znam to i sama... ali trolovska narav ti ne da mira...
a što ti još trebam učiniti ? donijeti cukra i vode?
meni tvoje ne treba, hvala na pažnji
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
svadi se kad je povlacis za jezik ti i eva...Sora wrote:vuksadinare wrote:sto ste okomili na metildu...zena ima pravo podrzavat koga hoce...ne sudjeluje u vlasti...nit je bila na vlasti...a drugi par opanaka je koga i sto podrzava...njezin privatni izbor da bi po njoj hrackali..
Nista ona ne podrzava
Svadi se
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Čuj ti, Vepre s Medvednice, nađi jedan moj post di sam ja Metildu uvrijedila i platim ti ručak u džamijii na Folki.
2017-03-21
Definitivno jest problrm desnice da ne podrzava nego se svadi s ljevicom otkako je na vlasti
Desnicari nisu izmislili kurca za dobro ove drzave , osim te silne pljuvacine i krivotvorine povijesti
Ti fuko nemoj branit svaku budalu kao drmetildu
Ta se uostslom zna b raniti. Ima jezik ko krava rep
Ali i laze puno
Desnicari nisu izmislili kurca za dobro ove drzave , osim te silne pljuvacine i krivotvorine povijesti
Ti fuko nemoj branit svaku budalu kao drmetildu
Ta se uostslom zna b raniti. Ima jezik ko krava rep
Ali i laze puno
...pa vidis d aej vrijeđas kad se ljuti..ne ljuti se zabadav..Eva_ wrote:Čuj ti, Vepre s Medvednice, nađi jedan moj post di sam ja Metildu uvrijedila i platim ti ručak u džamijii na Folki.
2015-09-08
Čime ju vrijeđam? Svojim prisustvom?vuksadinare wrote:...pa vidis d aej vrijeđas kad se ljuti..ne ljuti se zabadav..Eva_ wrote:Čuj ti, Vepre s Medvednice, nađi jedan moj post di sam ja Metildu uvrijedila i platim ti ručak u džamijii na Folki.
2017-03-21
vuksadinare wrote:svadi se kad je povlacis za jezik ti i eva...Sora wrote:vuksadinare wrote:sto ste okomili na metildu...zena ima pravo podrzavat koga hoce...ne sudjeluje u vlasti...nit je bila na vlasti...a drugi par opanaka je koga i sto podrzava...njezin privatni izbor da bi po njoj hrackali..
Nista ona ne podrzava
Svadi se
UF
Ne bih ja nju za jezik ni metlom
Zeni treba dati do znanja da pretjeruje s fantazijama i preipisivsnjrm
Narod sim narid tam
A narodu sve gore
ne znam..dogovorite se...ali ne svadite se za đabeEva_ wrote:Čime ju vrijeđam? Svojim prisustvom?vuksadinare wrote:...pa vidis d aej vrijeđas kad se ljuti..ne ljuti se zabadav..Eva_ wrote:Čuj ti, Vepre s Medvednice, nađi jedan moj post di sam ja Metildu uvrijedila i platim ti ručak u džamijii na Folki.
2015-09-08
Ja se s nikim ne svadim, kao što svatko može vidjet tko prelista moje upise.vuksadinare wrote:ne znam..dogovorite se...ali ne svadite se za đabeEva_ wrote:Čime ju vrijeđam? Svojim prisustvom?vuksadinare wrote:...pa vidis d aej vrijeđas kad se ljuti..ne ljuti se zabadav..Eva_ wrote:Čuj ti, Vepre s Medvednice, nađi jedan moj post di sam ja Metildu uvrijedila i platim ti ručak u džamijii na Folki.
2017-03-21
vuksadinare wrote:...pa vidis d aej vrijeđas kad se ljuti..ne ljuti se zabadav..Eva_ wrote:Čuj ti, Vepre s Medvednice, nađi jedan moj post di sam ja Metildu uvrijedila i platim ti ručak u džamijii na Folki.
eva je dosadna i psihotična.. na žalost zbog njenog spama ne mogu staviti tekstove koje sam mislila staviti ali ovo nije moja privatna tema.. da mogu promijeniti naslov nazvala bih je "Evina psihijatrijska sobica" inače se ne ljutim.. samo čekam kad će joj završiti verbalna diareja
Guest- Guest
znači, čekaš godota, jer tome nema kraja. osjeća toplinu, curi joj po nogama, al ne smeta to nju..hoda po forumu i ostavlja nered i smrad.metilda wrote:vuksadinare wrote:...pa vidis d aej vrijeđas kad se ljuti..ne ljuti se zabadav..Eva_ wrote:Čuj ti, Vepre s Medvednice, nađi jedan moj post di sam ja Metildu uvrijedila i platim ti ručak u džamijii na Folki.
eva je dosadna i psihotična.. na žalost zbog njenog spama ne mogu staviti tekstove koje sam mislila staviti ali ovo nije moja privatna tema.. da mogu promijeniti naslov nazvala bih je "Evina psihijatrijska sobica" inače se ne ljutim.. samo čekam kad će joj završiti verbalna diareja
Last edited by Noor on Mon 26 Jun - 14:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
Metilda se najvise svadi na pvom forumu
Noor wrote:znači, čekaš godota.metilda wrote:vuksadinare wrote:...pa vidis d aej vrijeđas kad se ljuti..ne ljuti se zabadav..Eva_ wrote:Čuj ti, Vepre s Medvednice, nađi jedan moj post di sam ja Metildu uvrijedila i platim ti ručak u džamijii na Folki.
ma lako za godota.. i ta predstava jednom završi..
Guest- Guest
Vuče, evo tko je problem. Metilda.metilda wrote:vuksadinare wrote:...pa vidis d aej vrijeđas kad se ljuti..ne ljuti se zabadav..Eva_ wrote:Čuj ti, Vepre s Medvednice, nađi jedan moj post di sam ja Metildu uvrijedila i platim ti ručak u džamijii na Folki.
2017-03-21
Eva_ wrote:Vuče, evo tko je problem. Metilda.metilda wrote:vuksadinare wrote:...pa vidis d aej vrijeđas kad se ljuti..ne ljuti se zabadav..Eva_ wrote:Čuj ti, Vepre s Medvednice, nađi jedan moj post di sam ja Metildu uvrijedila i platim ti ručak u džamijii na Folki.
Kreštavi, zapjenjeni, loše savjesti i memorije.
Guest- Guest
Pet razloga zbog kojih je Hrvatska zaostala zemlja
ZAGAZILI smo u polovicu 2017. godine.
21. stoljeće je u punom jeku, bar tako tvrdi kalendar. Otkrivaju se vrli novi svjetovi na područjima znanosti, kulture i umjetnosti. Probijaju se granice, fizičke i mentalne. Ljudi se utrkuju prema Marsu, traže se novi, obnovljivi izvori energije, a Internet, kao globalni prozor, dopušta masovnu razmjenu i nadogradnju uvijek novih, svježih informacija.
Gdje je zapela Hrvatska?
21. stoljeće preplavilo je svijet. Ostatak svijeta, da budemo precizniji.
Ako je suditi po naslovnicama hrvatskih medija i temama koje preokupiraju javnost, teško je zaključiti u kojem stoljeću, a kamoli u kojoj godini se nalazimo.
Pitanja od nacionalne važnosti kojima se bavi Hrvatska u 2017. godini, jednaka su onima koja su bila od nacionalne važnosti u prošlom stoljeću, desetljećima prije, u omraženoj Jugoslaviji.
Naslovnice i problemi koji koče državu isti su kao oni od prije trideset, četrdeset, pedeset, pa i šezdeset godina. Dok svijet ide strelovito naprijed i ne pada mu na pamet baviti se zastarjelim glupostima, ovo su aktualna pitanja koja su trenutno kamen spoticanja u Hrvatskoj u 2017. godini.
1. Mirovine ratnim veteranima desetljećima nakon završetka rata
Rat je završen 1995. godine. Dakle, prije 22 godine. Neka djeca su se rodila, završila fakultet i odselila iz zemlje u tom razdoblju. Prošli petak predstavljen je nacrt prijedloga novog Zakona o veteranima koji su se borili u ratu koji je završio prije više od dva desetljeća. Novim zakonom se ponovno otvaraju rokovi za priznavanje statusa bivših branitelja i te se nezaposlenima omogućuju naknade. Novi nacrt zakon rezultat je prosvjeda iz Savske 66, kad su veterani podigli šator i kampirali 555 dana usred glavnog grada. Pitanje mirovina i isforsiranog digniteta rata podsjeća na Narodnooslobodilačku borbu Jugoslavije koja je praktički imala status svetinje. Bez obzira koliko godina prošlo od rata, jednog ili drugog, diranje u njega ili ljude koji tvrde da su u njemu sudjelovali, smatra se tabu temom.
2. Država ne može smisliti način kako osigurati lijek bolesnoj djeci.
Iako je 2017. godina i iako je lijek dostupan, djeca iz Klaićeve moraju čekati odluke Povjerenstva. Kako bi saznali hoće li i tko će od njih dobiti lijek, djeca moraju čekati da se ministar Kujundžić nekoliko puta sastane s povjerenstvom kako bi vijećali oko nečega gdje vijećanju nema mjesta. Usporeni birokratski aparat koji koči nešto toliko jednostavno kao financiranje lijeka za bolesnu djecu itekako podsjeća na socijalističko vrijeme kad je bilo teško doći do zapadnjačkog modernog rješenja.
3. Verbalni delikt
Svjedočimo ovih dana seriji uhićenja zbog prijetnji preko društvenih mreža. Golobradi mladić i bolesni starac, između ostalih, uhićeni su zbog prijetnji upućenih preko virtualne platforme visokom državnom dužnosniku. Skupina mladića koja je dovikivala uvrede državnoj činovnici promptno je pritvorena. Iako za vrijeme Jugoslavije nije bilo Facebooka, uhićenja zbog nepoćudnog govora protiv vladajućih bila su itekako rasprostranjena. Verbalni delikt, jedna od ružnih tekovina bivše države, kako se čini, ponovno se vraća na velika vrata.
4. Ustaše i partizani
Možda je nekome izvan Hrvatske, nekome iz suvremene i neopterećene države, neobično promatrati kako se građani glože zbog rata koji je završio prije 22 godine. Kako bi tom nekome bilo da zna da je jedan od najvećih problema u Hrvatskoj rat koji je završio prije 72 godine? Kao i u 1947., 1957., 1967., 1977., 1987., 1997., i u 2017. godini Hrvatska ne odustaje od vječnog prijepora između dviju strana sukobljenih u Drugom svjetskom ratu. U međuvremenu su ljudi otišli na Mjesec, a Hrvati se nisu makli dalje od Neretve ili Bleiburga.
5. Sveobuhvatna korupcija
Jugoslavija, osim po gore navedenim stvarima, bila je poznata i po općoj korupciji. Uvijek se moglo nekoga potplatiti kako bi dobili ono što želimo, bez obzira koliko se to kosilo s trenutnim zakonom. Javna tajna je bila da, ako dovoljno platite i ako platite pravoj osobi, pustit će vas da na miru radite sve ono što ste zamislili. Danas svjedočimo ružnim raspletima u sudnicama, akcijama USKOK-a, trakavicama dugogodišnjih parnica bivših premijera. Danas je na vlasti u državi stranka koja je svojevremeno bila osuđena kao kriminalna organizacija.
2017-03-21
Page 18 of 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji