HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: HNL 2017/2018
Ja sam isto lani napisa da ta novina nije više slobodna, a još manje dalmacija. Čast ako se nađe koja iznimka, ako se i nađe u manjini je.Verbal Kint wrote:Ampere prominili su taj naslov nakon šta in se jebala mila majka četnička
Tičurina je rekla na jednoj ćakuli da ugovor s okupiranom dalmacijom traje do veljače 2018., jeba mater produži li s njima ja ću ga osobno sist na onu raketu i užgat je. Pa neka krepa hanžekovićeva gamad, ovako te buše a da in nije hajduka i kafića koji je kupuju zbog hajduka propali bi davnih dana jer ta novina odavno više nije ni splitska ni slobodna ni dalmatinska
Žalosno je naprave od jedne novine koja je nekoć bila ponos Dalmacija, ali kako sve ili gotovo sve ide u k... ništa ne čudi.
Guest- Guest
TipicnI navijac hajduka. Jel ti sad jasnijeTommy R wrote:Ko je ovaj Verbalni proljev? Na kakvim drogama je? Sve kao zna, a GKK.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ti i amper virite iz rektuma ovog vašeg kaj tu izmišlja.fridrih_niche wrote:Vrati se u gazdin rektum i budi kuco...
;)
Zeko-
2015-08-26
Neće pojedine novine da obrate pažnju kako Hajduk već sad ima više od 16 tisuća članova u 2018-oj, neće da obrate pažnju primjerice na ovo:
Ukupno 4870 posjetitelja bilo je na Poljudu u Noći muzeja, Hajduk i njegova bogata povijest, uz monumentalnu poljudsku ljepoticu još jednom su se pokazali pravim magnetom za publiku.
http://hajduk.hr/vijest/noc-muzeja-na-poljudu-4870-posjetitelja/9761
Eto, bave se samo igračima i utakmicama,iako klub, bar kad je Hajduk u pitanju, nije samo to. Dovedu mađarskog i rumunjskog reprezentativca, e ne valja jer su opet stranci, vrate nazad jednog Caktaša, e radi se o igraču koji se opet "uhljebio" u Hajduk. Dakle, igrač koji je svojevremeno igrao za 6500 kuna a bio jedan od najbolji igrača u momčadi, koji se prodao za i donio klubu 1 milijun eura, koji zadnje dvije godine ima preko 40 nastupa za ruski Rubin, igrač koji se vratio za odštetu od 0 eura se opet "uhljebio" u klub Ovaj novinar (ako se tako može nazvati) je očito na istoj valnoj duljini kao idiot koji je tu pisao za jednog Šimića da je uhljeb, igrača koji je prije 20-ak godina ostvario transfer iz Hrvatske u milanski Inter za 11 milijuna eura. To je taj stupanj idiotizma
NOĆ MUZEJA: NA POLJUDU 4870 POSJETITELJA
Ukupno 4870 posjetitelja bilo je na Poljudu u Noći muzeja, Hajduk i njegova bogata povijest, uz monumentalnu poljudsku ljepoticu još jednom su se pokazali pravim magnetom za publiku.
http://hajduk.hr/vijest/noc-muzeja-na-poljudu-4870-posjetitelja/9761
Eto, bave se samo igračima i utakmicama,iako klub, bar kad je Hajduk u pitanju, nije samo to. Dovedu mađarskog i rumunjskog reprezentativca, e ne valja jer su opet stranci, vrate nazad jednog Caktaša, e radi se o igraču koji se opet "uhljebio" u Hajduk. Dakle, igrač koji je svojevremeno igrao za 6500 kuna a bio jedan od najbolji igrača u momčadi, koji se prodao za i donio klubu 1 milijun eura, koji zadnje dvije godine ima preko 40 nastupa za ruski Rubin, igrač koji se vratio za odštetu od 0 eura se opet "uhljebio" u klub Ovaj novinar (ako se tako može nazvati) je očito na istoj valnoj duljini kao idiot koji je tu pisao za jednog Šimića da je uhljeb, igrača koji je prije 20-ak godina ostvario transfer iz Hrvatske u milanski Inter za 11 milijuna eura. To je taj stupanj idiotizma
Guest- Guest
S čim šamara, bog te jebo? Objasni. Na jednu smjslenu, doda pet glupih na koje se vi klimavci hvatate ko muhe na govno. Treba uvest cenzuru ko u Sj. Koreji i pisat samo hvalospjeve o Ajduku. A tkogod odstupa od toga treba ga prebit palicama. Po forumima se svršavalo na najgoru pljuvačinu po Dinamu od strane raznih Alača i sličnih, a sad se svaki naslov koji vam nije po ćefu etiketira neprijatelnskim i rušilačkim. Poznato tovarsko licemjerje još jednom na vidjelu.jasambrend wrote:Baka samara gazdine petkunase, a i tzv. oporbu izgleda...
Guest- Guest
Erceg je bio najbolji igrač i najbolji asistent kluba, pa je prodan za “kikiriki“ u UAE.
Da se razumijemo, besplatno dovesti dokazanog igrača koji ima tek 25 godina nije loš potez, ali postavlja se pitanje vrijedi li on 400 tisuća eura po sezoni?
Naravno, Dinamo je u cijeloj priči najbolje prošao jer su se riješili Antolića, uzeli solidan novac za Sigalija i Henriqueza, a doveli vrhunsko pojačanje u vidu Gavranovića
"Rafael Petrić, 26.01.2018
Nije nam poznato jeli se naš dobri, stari, bradato sidi "Rafael" pita vrijedi li Sammir one milijune koje je pokupio za par miseci tulumarenje po zege-u
Da se razumijemo, besplatno dovesti dokazanog igrača koji ima tek 25 godina nije loš potez, ali postavlja se pitanje vrijedi li on 400 tisuća eura po sezoni?
Naravno, Dinamo je u cijeloj priči najbolje prošao jer su se riješili Antolića, uzeli solidan novac za Sigalija i Henriqueza, a doveli vrhunsko pojačanje u vidu Gavranovića
"Rafael Petrić, 26.01.2018
Nije nam poznato jeli se naš dobri, stari, bradato sidi "Rafael" pita vrijedi li Sammir one milijune koje je pokupio za par miseci tulumarenje po zege-u
Guest- Guest
Ne projiciraj, nesrico...Zeko wrote:Ti i amper virite iz rektuma ovog vašeg kaj tu izmišlja.fridrih_niche wrote:Vrati se u gazdin rektum i budi kuco...
;)
Proda bi i dušu za šaku kuna...
U biti, to si već napravija dizanjem ručice ka mala marioneta...
Jebat ga, Gazda je ipak Gazda...
;)
Guest- Guest
Ne čitam portale tipa Direktno, Dnevno i sl. niti znam dali smrad Marčinko piše pod pseudonimom. Osvrnuo sam se samo na post Verbalnog proljeva, nit sam čitao tekst. U samom naslovu nema ništa krivog. Caktaš (btw meni najbolji Hajdukov veznjak u zadnjih 5-6 g.) je vagao strane ponude, kad od tog nije bilo ništa vratio se u Hajduk. Normalno da neće Marčinkov portal pisat kako se Sammir vratio da bi za Glavu izvukao koju paru pošto su advokati skupi, a računi blokirani. No, to je naš križ. A likovi ko ovaj cirkusant po svim forumima bi se obračunavali sa svakim tko se usudi napisat kakvu kritiku ili sumnju na projekt NH.
Guest- Guest
Dinamo me nije impresionirao kao jaka momčad na terenu. Puno sam pričao s ljudima u Splitu, znam puno toga o hrvatskoj ligi i odnosima. Dinamo je momčad s velikom moći. Ima novce koje drugi nemaju. Pričali su mi ljudi puno stvari. Sve je oko Dinama posebno. Protiv nas su imali četiri čovjeka u zaleđu i postigli su pogodak za izjednačenje. Ne može se Dinamo komparirati s drugima. Hajduk je velik, ali mi moramo shvatiti da je teško nositi se i boriti sa svim stvarima."
Guest- Guest
Neki se prave pametni, a GKK.
Sad eto pametnjaković zna da je Caktaš vagao ponude, a kad nije bilo ništa od toga vratio se u Hajduk. Totalna glupost. 100 % provjerena i pozdana informacija, Caktaš čim je raskinija ugovor s Rubinom i napustija pripreme je dobija poziv Hajduk, dobija ponudu i odmah je prihvatio. Čekalo se da raskid s Rubinom bude potvrđen, da tu sve bude čisto i onda je postalo službeno. U međuvrimenu je sam Caktaš dobija neke ponude, neke su bile i veće od Hajdukove,ne duplo veće ali ipak bolji iznosi, no presudila mu je žena koja se tila vratiti doma, a Hajdukova ponuda i ugovor koji je dobio uopće nije loš.
Sad eto pametnjaković zna da je Caktaš vagao ponude, a kad nije bilo ništa od toga vratio se u Hajduk. Totalna glupost. 100 % provjerena i pozdana informacija, Caktaš čim je raskinija ugovor s Rubinom i napustija pripreme je dobija poziv Hajduk, dobija ponudu i odmah je prihvatio. Čekalo se da raskid s Rubinom bude potvrđen, da tu sve bude čisto i onda je postalo službeno. U međuvrimenu je sam Caktaš dobija neke ponude, neke su bile i veće od Hajdukove,ne duplo veće ali ipak bolji iznosi, no presudila mu je žena koja se tila vratiti doma, a Hajdukova ponuda i ugovor koji je dobio uopće nije loš.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote: U međuvrimenu je sam Caktaš dobija neke ponude, neke su bile i veće od Hajdukove,ne duplo veće ali ipak bolji iznosi, no presudila mu je žena koja se tila vratiti doma, a Hajdukova ponuda i ugovor koji je dobio uopće nije loš.
Pička papučarska...
Guest- Guest
Odlično se uhljebio, a žena zadovoljna.Браћала wrote:isključivi krivac wrote: U međuvrimenu je sam Caktaš dobija neke ponude, neke su bile i veće od Hajdukove,ne duplo veće ali ipak bolji iznosi, no presudila mu je žena koja se tila vratiti doma, a Hajdukova ponuda i ugovor koji je dobio uopće nije loš.
Pička papučarska...
Guest- Guest
A slušaj... Ista je stvar bila i s radoševićem. Pa nisu oni nepoznati igrači na europskom tržištu,sigurno mogu sutra naći klub za bolju lovu.Браћала wrote:isključivi krivac wrote: U međuvrimenu je sam Caktaš dobija neke ponude, neke su bile i veće od Hajdukove,ne duplo veće ali ipak bolji iznosi, no presudila mu je žena koja se tila vratiti doma, a Hajdukova ponuda i ugovor koji je dobio uopće nije loš.
Pička papučarska...
Da mene pitaš, Hajduk ti nudi 400 tisuća eura, a neki klub u inozemstvu 600 tisuća eura, nisam baš siguran da bi iša vanka. Uzmi u obzir da je tamo di ideš vjerojatno skuplji život,plaćaš stan, nemaš familije, rodbine,a ovako si ipak doma. Obojica tih igrača imaju i dicu, sigurno da im je ženama lakše doma. Ne može to razumiti neko ko nema nikoga. No, ako ti neki klub nudi milijun eura, a Hajduk 400 tisuća eura, e onda jebiga. To je već druga stvar.
Last edited by isključivi krivac on 28/1/2018, 11:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19