HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: HNL 2017/2018
TURNIR VELIKE ČETVORKE "Mamić bi pristao, ali su problem Delije i Torcida"
EMIR DIZDAREVIĆ, organizator priprema klubova iz bivše Jugoslavije u Turskoj, otkrio je zašto se ne organizira turnir "velike četvorke".
Po mom mišljenju, najveći problem su Delije i Torcida. Vjerujem da bi Partizan pristao, dok Zdravko Mamić nema problema s navijačima, i on bi pristao."
http://www.index.hr/sport/clanak/turnir-velike-cetvorke-mamic-bi-pristao-ali-su-problem-delije-i-torcida/1023873.aspx
Naravno da nema problema s navijačima kad ni njih uopće nema
Ne znam koje su ovo gluposti, svako malo čitam neka sranja o turniru ili nekoj regionalnoj ligi, što je sam gazda ujedno i grobar hr nogometa više puta spominja i zagovara. Kakva jebena regionalna liga, valjda smo raskrstili i s tim klubovim i s njihovom državom tamo 90, 91-e?!? Umisto da je orijentacija ljudi iz HNS-a na jačanje kvalitete i razine naše lige, umisto da radu sve da imamo što bolju i kvalitetniju NAŠU ligu (a nisu radili, naprotiv imali su proteklih godina dovoljno novca da pomognu, u prvom redu infrastrukturno no nisu imali ni volje ni želje) Marijan Kustić i ekipa to zanemaruju i prodaju priču o nekakvoj regionalnoj ligi. Vjerojatno se vode onom istom "koga briga kaj je bilo prije" zaboravimo sve kaj je bilo, dajte da budemo zajedno. Ne bu išlo, bar kad je Hajduk u pitanju.
Guest- Guest
Nikakve veze sa srbima.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dajte nek netko ubije to pročetničko govno više...
darth_vader-
2014-04-17
Evo, dajemo tebi. Ti ga upucaj. Zašto da ti netko drugi preotme pet minuta slave.
Guest- Guest
Orjunaš, komunjara i jugonostalgičar od 2016.fridrih_niche wrote:Samo Hajduk...
<3
Pih, di si bija '11?
Nu šta je prvoborac i udarnik iz njiovog ajduka
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ne zelim zbog budale odgovarati kao za pravog covjeka...valjda ima koji ocajni klosar negdje...vracala recimo.
darth_vader-
2014-04-17
Budi jednom covik a ne pizdajasambrend wrote:Ne zelim zbog budale odgovarati kao za pravog covjeka...valjda ima koji ocajni klosar negdje...vracala recimo.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tek sam se upisa u orjunaše, pomalo...Verbal Kint wrote:Orjunaš, komunjara i jugonostalgičar od 2016.fridrih_niche wrote:Samo Hajduk...
<3
Pih, di si bija '11?
Nu šta je prvoborac i udarnik iz njiovog ajduka
:D
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/nevjerojatna-prica-o-usponu-nove-hrvatske-nogometne-zvijezde-talijani-tvrde-zagrebacki-klub-odbio-poste-milijune-za-balkanskog-messija/7005399/
Talijani tvrde...hmmm. Ko zna talijanski nek potraži.
Talijani tvrde...hmmm. Ko zna talijanski nek potraži.
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hajduk-trazio-zamjenu-domacinstva-ali-odmah-je-stigla-odbijenica-iz-cibalije-jasno-porucili-nas-je-teren-spreman-splicani-cekamo-vas-u-vinkovcima/7008093/
Guest- Guest
https://www.msn.com/en-gb/sport/transfers/newcastle-made-move-for-croatian-international-in-january/ar-BBIJP8nfridrih_niche wrote:Jos jedna laž Sportskih...
Ništa novo na zapadu...
;)
Glavno da lupiš. Ako lažu SN onda lažu i svi europski mediji koji su to prenijeli, a prvi Calciomercato.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Jos jedna laž Sportskih...
Ništa novo na zapadu...
;)
Newcastle je navodno ozbiljno zagrizao za hrvatskog 20-godišnjeg supertalenta, bio je spreman platiti od 15-18 milijuna eura za realizaciju transfera 'Balkanskog Messija', kako mu tepa Calciomercato, ali Lokomotiva je odbila ponudu.
Kad ga prodaju za milijun ipo Dinamu, tko će izaći pred oči navijača.
Guest- Guest
Lokomotivi je dosta i milijun, a navijači će biti sretni da Lovro ide u najveći klub u Hrvatskoj i na Balkanu, a ne nekakav drugorazredni engleski klubić. Dinamo će ga za dvije godine prodat za 50 milja € i svi sretni i zadovoljni.
Guest- Guest
Bolje prodati ljutom gradskom rivalu za 1,5 milijun eura, nego nekom tamo klubu vanka za 15. Takvu politiku inače imaju svi klubovi diljem Europe. Pogotovo na divljem zapadu.
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19