HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: HNL 2017/2018
Svi ovi mladi igrači su mi sumnjivi...Tommy R wrote:Čuo sam da se po Splitu priča kako je Mikijev mali gay. Možda Kic više zna o tome.
Sa frizuricama, pasima na baterije, gay oblačenju...
:D
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/video-velike-pobjede-hajduk-primio-gol-pa-pomeo-treceplasiranu-momcad-svicarske-cetiri-gola-u-20-minuta-almeida-apsolutna-zvijezda-u-turskoj/6954207/
sat2-
2015-09-28
Sad ti bude on pokazal da si bil u krivu kad si pisal da stavlja samo negativnosti o Hajduku.fridrih_niche wrote:Sad ga forsiraš, Sate...
Osjeti se to...
;)
Ne bu njega niko jebal
Guest- Guest
Hahahahahhahahahaha...
Jos jednom:
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Jos jednom:
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Guest- Guest
Trn smo im svima u oku, neka neka...
Al koja vojska poltrona se aktivirala, sa naručenim člancima i trolanje po portalima hahahahah...
Uzivan!
<3
Al koja vojska poltrona se aktivirala, sa naručenim člancima i trolanje po portalima hahahahah...
Uzivan!
<3
Guest- Guest
Dinamo i HajdUk dva su kluba bratska
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ampere prominili su taj naslov nakon šta in se jebala mila majka četnička
Tičurina je rekla na jednoj ćakuli da ugovor s okupiranom dalmacijom traje do veljače 2018., jeba mater produži li s njima ja ću ga osobno sist na onu raketu i užgat je. Pa neka krepa hanžekovićeva gamad, ovako te buše a da in nije hajduka i kafića koji je kupuju zbog hajduka propali bi davnih dana jer ta novina odavno više nije ni splitska ni slobodna ni dalmatinska
Tičurina je rekla na jednoj ćakuli da ugovor s okupiranom dalmacijom traje do veljače 2018., jeba mater produži li s njima ja ću ga osobno sist na onu raketu i užgat je. Pa neka krepa hanžekovićeva gamad, ovako te buše a da in nije hajduka i kafića koji je kupuju zbog hajduka propali bi davnih dana jer ta novina odavno više nije ni splitska ni slobodna ni dalmatinska
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
A ovi rafael petrić ti je pseudonim novosadskog udbaša iz gnk osobno jer taj novinar ne postoji. Isto ka šta ne postoji toni bilić iz onih riječkih paćenika sportcoma već se iza njega skriva ivan jelić.
Pa taj je veći pušač tattinog kurca od zečine i shitting svetine skupa, direktno.hr je njegov portal di samo sere po hajduku, erceg prodan za kikiriki od 1,5 mil a doša mukte i košta plaću i po dok je henriquez dobar posal a prodan za 500k a s odštetom i plaćom ih je košta 5
Ovo mu je valjda deseti članak o hajduku u zadnjih misec dana di sere, svaki gadljiviji od onog predhodnog, ali još uvik mila majka za oni "zašto srbi svojataju hajduk" šta je izasra i onda ga udrija copy/paste na gnk službenu web stranicu
I onda kad neki naš zbog toga ispali na možđane pa ga isprisavija i pribroji mu rebra vatrogasnim šmrkom ka daruvarskom vitezu u stobreču, onda će opet bit ajme i kuku o huliganima s juga i splitskim orjunašima
Pa taj je veći pušač tattinog kurca od zečine i shitting svetine skupa, direktno.hr je njegov portal di samo sere po hajduku, erceg prodan za kikiriki od 1,5 mil a doša mukte i košta plaću i po dok je henriquez dobar posal a prodan za 500k a s odštetom i plaćom ih je košta 5
Ovo mu je valjda deseti članak o hajduku u zadnjih misec dana di sere, svaki gadljiviji od onog predhodnog, ali još uvik mila majka za oni "zašto srbi svojataju hajduk" šta je izasra i onda ga udrija copy/paste na gnk službenu web stranicu
I onda kad neki naš zbog toga ispali na možđane pa ga isprisavija i pribroji mu rebra vatrogasnim šmrkom ka daruvarskom vitezu u stobreču, onda će opet bit ajme i kuku o huliganima s juga i splitskim orjunašima
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Triba sve te beskičmenjake i oportuniste sta su se prodali za šaku kuna dovest u red...
Majku in jeben u usta...
;)
Majku in jeben u usta...
;)
Guest- Guest
Zna on kurac, sere tu tovarske izmišljotine. Jebeno je to bijelo i ono malo pameti, ako je i imao, uzelo mu. Najjebeniji su mi ti dibidusi koji, kao, sve znaju, a nemaju pojma ni koji broj cipela nose.
Zeko-
2015-08-26
Baka samara gazdine petkunase, a i tzv. oporbu izgleda...
darth_vader-
2014-04-17
Istina!jasambrend wrote:Baka samara gazdine petkunase, a i tzv. oporbu izgleda...
(Y)
Guest- Guest
On šamara jedino tebe i tebi slične koji vjeruju u njegove izmišljotine.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Istina!jasambrend wrote:Baka samara gazdine petkunase, a i tzv. oporbu izgleda...
(Y)
Guest- Guest
Ja sam isto lani napisa da ta novina nije više slobodna, a još manje dalmacija. Čast ako se nađe koja iznimka, ako se i nađe u manjini je.Verbal Kint wrote:Ampere prominili su taj naslov nakon šta in se jebala mila majka četnička
Žalosno je naprave od jedne novine koja je nekoć bila ponos Dalmacija, ali kako sve ili gotovo sve ide u k... ništa ne čudi.
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19