HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: HNL 2017/2018
Decki operwu je dostavljena lista vas koji se nenoralno ponasate na hnl
Ocekujte uhicenja
Ocekujte uhicenja
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Popišao se on jedino po sebi samom, jer da je istina to što on baljezga, ne bi sad bio tu di je u jednoj Rijeci i igrao za što ja znam 150 tisuća eura (ne virujem da je više a lako moguće da je manje), a da prije toga najprije nigdi nije igra, a još prije toga dva kluba su ga potjerali nakon samo par mjeseci u klubu. A taj Kalinić ipak igra u Milanu za 3,5 milijuna eura godišnje, pa tako taj cirkusant i po svemu sudeći bivši nogometaš može samo pjevati borbene s tri prsta I ništa više.skripar wrote:http://www.goal.com/hr-ba/vijesti/novo-pojacanje-rijeke-tvrdi-kalinic-nije-nista-bolji-od-mene/ddxdijfpgfv91qynw678f1ssp
hahaha kakvo pišanje po kaliniću i malom milančetu
Guest- Guest
vasionu si zaboravio...isključivi krivac wrote:O veličini i vrijednosti Hajduka bolje od brojki i trofeja govore emocije onih koji ga vole, emocije njegovih navijača, i svih onih koji ga poštuju. Kako u Splitu, tako i diljem Dalmacije, Hrvatske, Europe i cijeloga svijeta
https://www.24sata.hr/sport/ro-endan-kluba-koji-je-rekao-ne-mussoliniju-pavelicu-i-titu-560612
:bball:
sitting_bull-
2015-09-28
Porezne olakšice za državna poduzeća koja sponzoriraju klubove, i to sve pa i privatne klubove poput njegovog.
Ej, pazi, državno poduzeće da sponzorira privatan sportski klub i zbog toga dobije porezne olakšice.
I onda je ovaj na pravom trećem putu s svojim idejama, dopredsjednik HNS-a gdje će biti oporba predsjedniku, kako sam kaže.
Guest- Guest
Valeri Bojinov najavio je za talijanske medije utakmicu Europske lige između Milana i Ludogoretsa.
Bugarski internacionalac dobro poznaje talijanski noogmet, igrao je za Fiorentinu, Juventus, Parmu, Lecce, Vicenzu...
- Nije to više onaj veliki Milan iz slavnih dana. Pa u ovom Milanu bih i ja mogao igrati bez ikakvih problema. I to ne zato što se Kalinić i Silva muče, već zato što sam sigurno na njihovom nivou kvalitete, oni nisu ništa bolji od mene. Sviđa mi se Cutrone, no on nije pobjednik.
Bugarski internacionalac dobro poznaje talijanski noogmet, igrao je za Fiorentinu, Juventus, Parmu, Lecce, Vicenzu...
- Nije to više onaj veliki Milan iz slavnih dana. Pa u ovom Milanu bih i ja mogao igrati bez ikakvih problema. I to ne zato što se Kalinić i Silva muče, već zato što sam sigurno na njihovom nivou kvalitete, oni nisu ništa bolji od mene. Sviđa mi se Cutrone, no on nije pobjednik.
Guest- Guest
tominja ceka sacekusa ispred kauflanda.Desert_fox wrote:Decki operwu je dostavljena lista vas koji se nenoralno ponasate na hnl
Ocekujte uhicenja
niche je u jakni top guna pobjegao avionom za split momci su na terenu
postoje informacije da se casper krije na jednoj adresi
Guest- Guest
Nalazim se s Casperom ove dane...
Reka mi je da nije razbija sve joysticke za Plejku i da ćemo bacit derbi...
:D
Reka mi je da nije razbija sve joysticke za Plejku i da ćemo bacit derbi...
:D
Guest- Guest
Pa al je još uvik živ dena, izbornik huligana sa sućidra
Vidija san da je na crnon dresu, taman dva reda poviše mene
Jel oženija maru? Jadna mala sa njin
Vidija san da je na crnon dresu, taman dva reda poviše mene
Jel oženija maru? Jadna mala sa njin
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Locirati casperlu pod hitno.operw wrote:tominja ceka sacekusa ispred kauflanda.Desert_fox wrote:Decki operwu je dostavljena lista vas koji se nenoralno ponasate na hnl
Ocekujte uhicenja
niche je u jakni top guna pobjegao avionom za split momci su na terenu
postoje informacije da se casper krije na jednoj adresi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
tominjo i ante svako jutro u lidlu ispipaju sav kruh...
zato treba sam peći kruh ili ustati jako rano jer tako imaš manje šanse da ti umirovljenici ispipaju kruh
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=24681
zato treba sam peći kruh ili ustati jako rano jer tako imaš manje šanse da ti umirovljenici ispipaju kruh
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=24681
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19