Napad kombijem na muslimane u Londonu
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Napad kombijem na muslimane u Londonu
Zovite to rasizam, zovite to kako god hoćete, ali to je instinkt preživljavanja, tu nema političke korektnosti.melkior wrote:Može li im se, samo na temelju izgleda, ukazati povjerenje i da ti neće zabiti nož u leđa? Teško. Radije bih šurovao, ako sam već prisiljen, s crncima nego s Arapima.melkior wrote:
Ima nešto u njihovoj fizionomiji čemu se instinktivno ne može vjerovati...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
arapi su veliki prijetvornici...ovako na prvu samo se smjese,mirni su,sklanjaju se ustranu radije nego da izazovu konflikt..naravno ako je netko poput Menea jak i krupan..
no druga strana,,tek je budemo gledali...a prilicno je mracna...
no druga strana,,tek je budemo gledali...a prilicno je mracna...
Guest- Guest
Ovaj izgleda kao arapski princ - playboy.
2015-08-09
melkior wrote:
Zene otkidaju na ovakve likove..dodusenisam vidio puno takvih..ovo je cisti saudijac,i to sa podrijetlom..
I sad ti zenama dokazi da arabe nis udobre za Europu..ma puca im pička,daj ti njih sto vise....
Guest- Guest
S tim da sam stavio probrane slike onako, ljepših, markantnijih primjeraka s neta. Ovo nisu slike prosječnog Arapa nego onako, reprezentativnih primjeraka. A i takvi ne ulijevaju povjerenje.pismejker wrote:melkior wrote:
Ima nešto u njihovoj fizionomiji čemu se instinktivno ne može vjerovati...
Ovo si odlicno primjetio...popout razbojnika,lopova,kriminalaca,ubojica...cijenim da me zato podjeca to,jer su kroz povijesti imali uglavnom takve uloge,,uvijek ratoborni,eksplozivni,uvijek u krvi do koljena..a i sami su patentirali robovlasnistvo..nosihupickumaterinu..
svakidan ih gledam po ulici i busu i strasebanu
2015-08-09
ovakvi su u prosjeku..kao trgovci lopine i prevaranti..
a dobijes i noz u ledja,ako ne pazis..
a dobijes i noz u ledja,ako ne pazis..
Guest- Guest
Markantan jebač svakako jest, ima taj famozni x faktor, pomalo arapski dekadentni jet set look, ali ne bih mu povjerio jednu ovcu na čuvanje, a kamoli što vrednije.pismejker wrote:melkior wrote:
Zene otkidaju na ovakve likove..dodusenisam vidio puno takvih..ovo je cisti saudijac,i to sa podrijetlom..
I sad ti zenama dokazi da arabe nis udobre za Europu..ma puca im pička,daj ti njih sto vise....
2015-08-09
jap..no dobro..pustimo zene da uzivaju u njima ...svakako ne vjerovati niti Turcima,a Arapima nimalo..iz Turske uglavnom isto sljam dolazi...melkior wrote:Markantan jebač svakako jest, ima taj famozni x faktor, pomalo arapski dekadentni jet set look, ali ne bih mu povjerio jednu ovcu na čuvanje, a kamoli što vrednije.pismejker wrote:melkior wrote:
Guest- Guest
Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
2015-08-09
Kao i Židovi, rasa lopova i prevaranata.pismejker wrote:arapi su veliki prijetvornici...ovako na prvu samo se smjese,mirni su,sklanjaju se ustranu
2015-08-09
Wolfi..da te ja zafijarim malo medj te Kozojebe,da osjetis njihovu naklonost...?red wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
Guest- Guest
Pa ne bas..nemoj sad samo o bankama....ubuduce,ako ne kuzite materiju,uzmite odvjetnike da vam procitaju sitno doli...ja uredno placam dva kredita i Banka me volu..i ja nju..melkior wrote:Kao i Židovi, rasa lopova i prevaranata.pismejker wrote:arapi su veliki prijetvornici...ovako na prvu samo se smjese,mirni su,sklanjaju se ustranu
Guest- Guest
Nažalost, ovo će završiti kako će završiti...Takva je razina svijesti...Valjda će nakon tog kaosa nastati Svjetlo...No, nisam siguran...Ne obraćate previše vremena na Vaše nebo...Tamo su znaci, ali ih ne vidite...pismejker wrote:Wolfi..da te ja zafijarim malo medj te Kozojebe,da osjetis njihovu naklonost...?red wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
red wolf-
2016-02-10
slobodno ti i drugi obraz i guzicu njima ponudi..svijest u picku materinu...red wolf wrote:Nažalost, ovo će završiti kako će završiti...Takva je razina svijesti...Valjda će nakon tog kaosa nastati Svjetlo...No, nisam siguran...Ne obraćate previše vremena na Vaše nebo...Tamo su znaci, ali ih ne vidite...pismejker wrote:Wolfi..da te ja zafijarim malo medj te Kozojebe,da osjetis njihovu naklonost...?red wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
Guest- Guest
Nisi baš ništa razumio...pismejker wrote:slobodno ti i drugi obraz i guzicu njima ponudi..svijest u picku materinu...red wolf wrote:Nažalost, ovo će završiti kako će završiti...Takva je razina svijesti...Valjda će nakon tog kaosa nastati Svjetlo...No, nisam siguran...Ne obraćate previše vremena na Vaše nebo...Tamo su znaci, ali ih ne vidite...pismejker wrote:Wolfi..da te ja zafijarim malo medj te Kozojebe,da osjetis njihovu naklonost...?red wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
red wolf-
2016-02-10
a jok...ti si...tu se ima posla sa krvozednim zivotinjama..no,kako rekog,ti ih umiri drugim obrazom i guzom na pronto...
Guest- Guest
yap, smijesno je malo kad se neko iz hrvatske pripizdine smije gradonacelniku Londona...
2016-11-17
Ne, to će tvoji učiniti...I onda ćete zajedno nestati i spasiti ovaj prelijepi planet....pismejker wrote:a jok...ti si...tu se ima posla sa krvozednim zivotinjama..no,kako rekog,ti ih umiri drugim obrazom i guzom na pronto...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
Koji lik :D
Zakon :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma jok...moji ce opstati kao i dosad..tvoji nece,,,red wolf wrote:Ne, to će tvoji učiniti...I onda ćete zajedno nestati i spasiti ovaj prelijepi planet....pismejker wrote:a jok...ti si...tu se ima posla sa krvozednim zivotinjama..no,kako rekog,ti ih umiri drugim obrazom i guzom na pronto...
Guest- Guest
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» NAPAD U LONDONU Kombijem se zaletio u pješake na London Bridgeu, ima žrtava
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Bombaški napad u Londonu
» Islamistički napad u Londonu
» Teroristički napad u Londonu , troje ljudi izbodeno , policija upucala napadača
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Bombaški napad u Londonu
» Islamistički napad u Londonu
» Teroristički napad u Londonu , troje ljudi izbodeno , policija upucala napadača
Page 5 of 11