Napad kombijem na muslimane u Londonu
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Napad kombijem na muslimane u Londonu
govinda wrote:svetac ba, ti mi ides na kurac kao licnost...golub prevrtaner...pismejker wrote:govinda,ti nikad neces shvcatit,da nitko ovdje nema nis protiv muslimana kao takvih...
Problem nastaje,kad njih puno pohara neko podrucje u TUDJOJ drzavi i onda zele,hajde..svojima nametnuti neka pravila,ali ono neoprostivo,radi cega ce im oprije ili poslije frcati perje,zele i domacima nametnuti ista ta pravila,islamska...e vidis tu se krije razdor,ili sto Wolfi kaze,razdvajanje u gledistima..
Brajo,izvol ti u svojoj kuci reda praviti,ali ne u tudjoj,da me u potpunosti razumijes..
Mislis ako ima puno tvojih u tudjoj kuci,da imaju pravo preuzeti tu kucu?
Jos jedan argumenat logicni..???.daj,kad krenes ozbiljno argumentirati,onda mozemo pricati...
Nisam ja licnost..i jos koja kvalifikacija??
Guest- Guest
jes kurac..slijep kao stari mačak..epikur37 wrote:govinda wrote:Odoh ja spavati, valja meni sutra odraditi nekoliko turnira...
Kakvi turniri?
kaj si sad sportaš?
Guest- Guest
ja i sport, de nemoj me :) ma odradjujemo opremu za turnire, sad sezona krenula mali fudbal, futsal, kurac palac :) danas ugovorili za Livno, ja sutra saljem neke ponude u Sloveniju, Hrvatsku, jbg, da se uzme para dok je sezona pa da zimi onda sjedim na forumu :Depikur37 wrote:govinda wrote:Odoh ja spavati, valja meni sutra odraditi nekoliko turnira...
Kakvi turniri?
kaj si sad sportaš?
2016-11-17
ajmo Gowi,drkica i pavanjac..
http://tubenina.com/en/v4949450/muslim-babe-has-an-amazing-body.html
http://tubenina.com/en/v4949450/muslim-babe-has-an-amazing-body.html
Guest- Guest
govinda wrote:ja i sport, de nemoj me :) ma odradjujemo opremu za turnire, sad sezona krenula mali fudbal, futsal, kurac palac :) danas ugovorili za Livno, ja sutra saljem neke ponude u Sloveniju, Hrvatsku, jbg, da se uzme para dok je sezona pa da zimi onda sjedim na forumu :Depikur37 wrote:govinda wrote:Odoh ja spavati, valja meni sutra odraditi nekoliko turnira...
Kakvi turniri?
kaj si sad sportaš?
Pametno :)
Vidim da su konopi i mreže kvalitetni a i Muha se tim bavi 20 godina, to je već majstorstvo i tradicija.
Cijena je jamačno dobra za kvalitet...tako da...samo dajte.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ni to, al posto nam politicari prave ludnicu od drzava moracemo se adaptiratglas uhljeba wrote:prckov wrote:
ne mozes bit tolerantan prema netoleranciji
a prema gluposti?
2014-04-19
hahahahahaha..nek je kosa skrivena ,samo za mjuža...
ostatak za ekipu....
ostatak za ekipu....
Guest- Guest
E hvala :) a ti se javi za one mreze za jahtu, nesto cemo skontati, neku zastitu oko palube..epikur37 wrote:govinda wrote:ja i sport, de nemoj me :) ma odradjujemo opremu za turnire, sad sezona krenula mali fudbal, futsal, kurac palac :) danas ugovorili za Livno, ja sutra saljem neke ponude u Sloveniju, Hrvatsku, jbg, da se uzme para dok je sezona pa da zimi onda sjedim na forumu :Depikur37 wrote:govinda wrote:Odoh ja spavati, valja meni sutra odraditi nekoliko turnira...
Kakvi turniri?
kaj si sad sportaš?
Vidim da su konopi i mreže kvalitetni a i Muha se tim bavi 20 godina, to je već majstorstvo i tradicija.
2016-11-17
poduzetni linda :Dgovinda wrote:E hvala :) a ti se javi za one mreze za jahtu, nesto cemo skontati, neku zastitu oko palube..epikur37 wrote:govinda wrote:ja i sport, de nemoj me :) ma odradjujemo opremu za turnire, sad sezona krenula mali fudbal, futsal, kurac palac :) danas ugovorili za Livno, ja sutra saljem neke ponude u Sloveniju, Hrvatsku, jbg, da se uzme para dok je sezona pa da zimi onda sjedim na forumu :Depikur37 wrote:govinda wrote:Odoh ja spavati, valja meni sutra odraditi nekoliko turnira...
Kakvi turniri?
kaj si sad sportaš?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Govinda kad dođe na red, važi:)
@ svetac, spašavam samo one koje prođu tvoj probir ;)
@ svetac, spašavam samo one koje prođu tvoj probir ;)
2015-08-06
a jbg, svi se fale ovdje kao najbolji u svom poslu pa da se i ja malo samoreklamiram :Dmaggie13 wrote:poduzetni linda :Dgovinda wrote:E hvala :) a ti se javi za one mreze za jahtu, nesto cemo skontati, neku zastitu oko palube..epikur37 wrote:govinda wrote:ja i sport, de nemoj me :) ma odradjujemo opremu za turnire, sad sezona krenula mali fudbal, futsal, kurac palac :) danas ugovorili za Livno, ja sutra saljem neke ponude u Sloveniju, Hrvatsku, jbg, da se uzme para dok je sezona pa da zimi onda sjedim na forumu :Depikur37 wrote:
Kakvi turniri?
kaj si sad sportaš?
2016-11-17
istina, samo pusti jedan besplatni primjerak, da se uvjerimo :Dgovinda wrote:a jbg, svi se fale ovdje kao najbolji u svom poslu pa da se i ja malo samoreklamiram :Dmaggie13 wrote:poduzetni linda :Dgovinda wrote:E hvala :) a ti se javi za one mreze za jahtu, nesto cemo skontati, neku zastitu oko palube..epikur37 wrote:govinda wrote:
ja i sport, de nemoj me :) ma odradjujemo opremu za turnire, sad sezona krenula mali fudbal, futsal, kurac palac :) danas ugovorili za Livno, ja sutra saljem neke ponude u Sloveniju, Hrvatsku, jbg, da se uzme para dok je sezona pa da zimi onda sjedim na forumu :D
2014-04-12
Meggi ja idući tjedan idem za Split...plivat ću u četvrtakpreko uvale Kašuni ....
Moje slano i atletsko tijelo ti je na raspolaganju od 9-10...
2015-08-06
od 9-10? :-oepikur37 wrote:Meggi ja idući tjedan idem za Split...plivat ću u četvrtakpreko uvale Kašuni ....
Cemu takva ogranicavanja ;D
Ne mogu ni caj popit tako nabrzinu B-)
2014-04-12
moras mi poslati adresu u inbox :)maggie13 wrote:istina, samo pusti jedan besplatni primjerak, da se uvjerimo :Dgovinda wrote:a jbg, svi se fale ovdje kao najbolji u svom poslu pa da se i ja malo samoreklamiram :Dmaggie13 wrote:poduzetni linda :Dgovinda wrote:E hvala :) a ti se javi za one mreze za jahtu, nesto cemo skontati, neku zastitu oko palube..epikur37 wrote:
2016-11-17
hahaepikur37 wrote:Meggi ja idući tjedan idem za Split...plivat ću u četvrtakpreko uvale Kašuni ....
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sad cu ja 8-)govinda wrote:moras mi poslati adresu u inbox :)maggie13 wrote:istina, samo pusti jedan besplatni primjerak, da se uvjerimo :Dgovinda wrote:a jbg, svi se fale ovdje kao najbolji u svom poslu pa da se i ja malo samoreklamiram :Dmaggie13 wrote:poduzetni linda :Dgovinda wrote:
E hvala :) a ti se javi za one mreze za jahtu, nesto cemo skontati, neku zastitu oko palube..
2014-04-12
vidis ti ovo, prci. :0)prckov wrote:hahaepikur37 wrote:Meggi ja idući tjedan idem za Split...plivat ću u četvrtakpreko uvale Kašuni ....
2014-04-12
maggie13 wrote:od 9-10? :-oepikur37 wrote:Meggi ja idući tjedan idem za Split...plivat ću u četvrtakpreko uvale Kašuni ....
Cemu takva ogranicavanja ;D
Ne mogu ni caj popit tako nabrzinu B-)
Poslije 10 je vruće već ali ako me oladiš možda izdržim :D
Imam nekog posla u ST povremeno, pa moram čekati par sati...
Ne znam što da radim pa trčim po Marjanu
no sad je vruce pa ide plavanje ...rekao bi Predin
2015-08-06
ma bezobrazanmaggie13 wrote:vidis ti ovo, prci. :0)prckov wrote:hahaepikur37 wrote:Meggi ja idući tjedan idem za Split...plivat ću u četvrtakpreko uvale Kašuni ....
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» NAPAD U LONDONU Kombijem se zaletio u pješake na London Bridgeu, ima žrtava
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Bombaški napad u Londonu
» Islamistički napad u Londonu
» Teroristički napad u Londonu , troje ljudi izbodeno , policija upucala napadača
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Bombaški napad u Londonu
» Islamistički napad u Londonu
» Teroristički napad u Londonu , troje ljudi izbodeno , policija upucala napadača
Page 9 of 11