Napad kombijem na muslimane u Londonu
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Napad kombijem na muslimane u Londonu
prckov wrote:oce, izgleda da ces jest konkretno u fast fuduepikur37 wrote:prckov wrote:e..vidi se ovdje imas neki put....izgleda u split..vidi se neko veslo I voda..ko da ces plivat...al pazi se vesla nesto povezano sa osobom Mepikur37 wrote:glas uhljeba wrote:tko je Mladen?
Ja sam, što sam kriv :)
Što još vidiš, hoćel bit šta konkretno :D
jamačno :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
draga megi ne znam kako drugi al ja od one svoje nisam mogo doc na red da nesto recemmaggie13 wrote:jadni, nimalo jezicavi, blagoglagoljivi i slatkorjecivi. :Dprckov wrote:e to vec je psihicko nasilje nad nama muskarcimamaggie13 wrote:haha..imam i jezik..opasno oruzje ;Pprckov wrote:ma kad dode posudi veslo od nekog barbe I zvekni gamaggie13 wrote:
zato ga sad zezam :D
jadnim
2014-04-19
hahaprckov wrote:oce, izgleda da ces jest konkretno u fast fuduepikur37 wrote:prckov wrote:e..vidi se ovdje imas neki put....izgleda u split..vidi se neko veslo I voda..ko da ces plivat...al pazi se vesla nesto povezano sa osobom Mepikur37 wrote:glas uhljeba wrote:tko je Mladen?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
samo nemoj one pice ili pite oko autobusneepikur37 wrote:prckov wrote:oce, izgleda da ces jest konkretno u fast fuduepikur37 wrote:prckov wrote:e..vidi se ovdje imas neki put....izgleda u split..vidi se neko veslo I voda..ko da ces plivat...al pazi se vesla nesto povezano sa osobom Mepikur37 wrote:
jamačno :D
2014-04-19
gud najt ;-)epikur37 wrote:Odoh u krpe...ajte bok
Pocni stedit za ono blizu fast fooda.
:D
2014-04-12
ah, ta je stvarno mogla pricat ;Dprckov wrote:draga megi ne znam kako drugi al ja od one svoje nisam mogo doc na red da nesto recemmaggie13 wrote:jadni, nimalo jezicavi, blagoglagoljivi i slatkorjecivi. :Dprckov wrote:e to vec je psihicko nasilje nad nama muskarcimamaggie13 wrote:haha..imam i jezik..opasno oruzje ;Pprckov wrote:
ma kad dode posudi veslo od nekog barbe I zvekni ga
jadnim
2014-04-12
Moj komentar na trcanje po Marjanu :
Why ?
Why ?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
a sve bezvezemaggie13 wrote:ah, ta je stvarno mogla pricat ;Dprckov wrote:draga megi ne znam kako drugi al ja od one svoje nisam mogo doc na red da nesto recemmaggie13 wrote:jadni, nimalo jezicavi, blagoglagoljivi i slatkorjecivi. :Dprckov wrote:e to vec je psihicko nasilje nad nama muskarcimamaggie13 wrote:
haha..imam i jezik..opasno oruzje ;P
jadnim
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
iz ove perspektive, tada nije tako zvucalo..;-)prckov wrote:a sve bezvezemaggie13 wrote:ah, ta je stvarno mogla pricat ;Dprckov wrote:draga megi ne znam kako drugi al ja od one svoje nisam mogo doc na red da nesto recemmaggie13 wrote:jadni, nimalo jezicavi, blagoglagoljivi i slatkorjecivi. :Dprckov wrote:
e to vec je psihicko nasilje nad nama muskarcima
jadnim
Idem i ja u krpe, oci mi se sklapaju..laku noc :-)
2014-04-12
laku noc
2014-04-19
Tko ce spavat kraj ovoliko komaraca ?
Izgrizli me ciloga jeba in ja mater.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» NAPAD U LONDONU Kombijem se zaletio u pješake na London Bridgeu, ima žrtava
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Bombaški napad u Londonu
» Islamistički napad u Londonu
» Teroristički napad u Londonu , troje ljudi izbodeno , policija upucala napadača
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Bombaški napad u Londonu
» Islamistički napad u Londonu
» Teroristički napad u Londonu , troje ljudi izbodeno , policija upucala napadača
Page 11 of 11