Napad kombijem na muslimane u Londonu
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Napad kombijem na muslimane u Londonu
ma jok...moji ce opstati kao i dosad..tvoji nece,,,red wolf wrote:Ne, to će tvoji učiniti...I onda ćete zajedno nestati i spasiti ovaj prelijepi planet....pismejker wrote:a jok...ti si...tu se ima posla sa krvozednim zivotinjama..no,kako rekog,ti ih umiri drugim obrazom i guzom na pronto...
Guest- Guest
trebas prvo objasnit sta je za tebe podjelared wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
2014-04-19
2016-11-17
Jednostavne, pravilne crte lica, brutalna ljepota. Problem s njom je taj što je tako lijepa da joj se ne može vjerovati, skuha te i speče i proguta. Jao, ovu je priroda obdarila na način da je rođena gospodarica, protiv ove se nemoguće boriti niti očuvati nezavisnost. Natjerat će te da obožavaš svoj zlatni kavez u koji te strpala i da joj jedeš iz ruke. S njom trebaš biti jebeno jak, to je klasa za sebe.pismejker wrote:Lijepa Ruskinja..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Boja kože, religijska pripadnost, bogatstvo i siromaštvo, seksualna orijentacija, itd....Sve je to nebitno...Sve to morate odbaciti i napraviti novi korak ka boljem čovječanstvu...prckov wrote:trebas prvo objasnit sta je za tebe podjelared wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Boja kože, religijska pripadnost, bogatstvo i siromaštvo, seksualna orijentacija, itd....Sve je to nebitno...Sve to morate odbaciti i napraviti novi korak ka boljem čovječanstvu...prckov wrote:trebas prvo objasnit sta je za tebe podjelared wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
Taman posla mi bijelci, kršćani, bolje stojeći, heretoseksualci...smo superiorna raca i ima da to prihvatite :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
melkior wrote:Jednostavne, pravilne crte lica, brutalna ljepota. Problem s njom je taj što je tako lijepa da joj se ne može vjerovati, skuha te i speče i proguta. Jao, ovu je priroda obdarila na način da je rođena gospodarica, protiv ove se nemoguće boriti niti očuvati nezavisnost. Natjerat će te da obožavaš svoj zlatni kavez u koji te strpala i da joj jedeš iz ruke. S njom trebaš biti jebeno jak, to je klasa za sebe.pismejker wrote:Lijepa Ruskinja..
uuuffffff..ti si se zaljubio...
a sad i Ukrajinke pšocele pohoditi moj grad...originalne plavose,visoke,slatke...pod Rujkinom sam posebnom paznjom..
Guest- Guest
melkior wrote:pismejker wrote:Lijepa Ruskinja..
Ovako izgleda autentična ženska moć koja ne trpi pogovora...jebena kraljica, carica. S ovom moraš biti jak i lud ko struja
2015-08-09
Blago tebi moj prijatelju s tom vjerom...epikur37 wrote:red wolf wrote:Boja kože, religijska pripadnost, bogatstvo i siromaštvo, seksualna orijentacija, itd....Sve je to nebitno...Sve to morate odbaciti i napraviti novi korak ka boljem čovječanstvu...prckov wrote:trebas prvo objasnit sta je za tebe podjelared wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
Taman posla mi bijelci, kršćani, bolje stojeći, heretoseksualci...smo superiorna raca i ima da to prihvatite :D
red wolf-
2016-02-10
Ne radi se o boji kože već o fizionomiji lica...to je nešto instinktivno, tu nema pomoći.red wolf wrote:Boja kože,prckov wrote:trebas prvo objasnit sta je za tebe podjelared wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
2015-08-09
melkior wrote:melkior wrote:pismejker wrote:Lijepa Ruskinja..
Ovako izgleda autentična ženska moć koja ne trpi pogovora...jebena kraljica, carica. S ovom moraš biti jak i lud ko struja
Guest- Guest
red wolf wrote:Boja kože, religijska pripadnost, bogatstvo i siromaštvo, seksualna orijentacija, itd....prckov wrote:trebas prvo objasnit sta je za tebe podjelared wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
To su različite osobine odnosno obilježja koja nemaju direktne veze sa podjelama samim. Podjele dolaze iz unutarnjeg stava prema takvim obilježjima.
Guest- Guest
pismejker wrote:melkior wrote:melkior wrote:pismejker wrote:Lijepa Ruskinja..
Uništio si ga s ovom rujkom, doduše njemu malo treba :D
2015-08-06
red wolf wrote:Blago tebi moj prijatelju s tom vjerom...epikur37 wrote:Taman posla mi bijelci, kršćani, bolje stojeći, heretoseksualci...smo superiorna raca i ima da to prihvatite :D
To nije njegova vjera nego ironija pa i sarkazam.
Guest- Guest
Zajebi radnju, meni treba nešto s čim ću izaći na krajpismejker wrote:melkior wrote:melkior wrote:pismejker wrote:Lijepa Ruskinja..
2015-08-09
Ma stvarno?...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Boja kože, religijska pripadnost, bogatstvo i siromaštvo, seksualna orijentacija, itd....prckov wrote:trebas prvo objasnit sta je za tebe podjelared wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
To su različite osobine odnosno obilježja koja nemaju direktne veze sa podjelama samim. Podjele dolaze iz unutarnjeg stava prema takvim obilježjima.
red wolf-
2016-02-10
Ne, to je njegova vjera...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Blago tebi moj prijatelju s tom vjerom...epikur37 wrote:Taman posla mi bijelci, kršćani, bolje stojeći, heretoseksualci...smo superiorna raca i ima da to prihvatite :D
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne, to je njegova vjera...slidingdoorsoperator wrote:
Nije.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Blago tebi moj prijatelju s tom vjerom...epikur37 wrote:Taman posla mi bijelci, kršćani, bolje stojeći, heretoseksualci...smo superiorna raca i ima da to prihvatite :D
Između rezignacije i sarkazma...
2015-08-06
nisam pito koje su leftardske osnove za podjelu, to vec znam,red wolf wrote:Boja kože, religijska pripadnost, bogatstvo i siromaštvo, seksualna orijentacija, itd....Sve je to nebitno...Sve to morate odbaciti i napraviti novi korak ka boljem čovječanstvu...prckov wrote:trebas prvo objasnit sta je za tebe podjelared wolf wrote:Prestanite se dijeliti!...Odbacite te gluposti!
nego sta je za tebe podjela konkretno
2014-04-19
hehehehehehehehehehehe...Pa vjeruj u to...Laku noć.slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ne, to je njegova vjera...slidingdoorsoperator wrote:
Nije.
red wolf-
2016-02-10
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» NAPAD U LONDONU Kombijem se zaletio u pješake na London Bridgeu, ima žrtava
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Bombaški napad u Londonu
» Islamistički napad u Londonu
» Teroristički napad u Londonu , troje ljudi izbodeno , policija upucala napadača
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Bombaški napad u Londonu
» Islamistički napad u Londonu
» Teroristički napad u Londonu , troje ljudi izbodeno , policija upucala napadača
Page 6 of 11