Rimac skoro ubio Hammonda iz Top Geara
Page 9 of 20
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Rimac skoro ubio Hammonda iz Top Geara
koji streber :Dcrvenkasti wrote:glas uhljeba wrote:koje su to nepoznanice u dinamici fluida zbog kojih se ne može modelirati tok fluida, ili topline ili kojeg već sredstva...crvenkasti wrote:
Ali ni brza matematika ne može rješiti problem kad imaš više nepoznanica nego što možeš postaviti jednadžbi. U prirodi je uvijek tako. Matematička simulacija je uvijek ograničena jer ne može uzeti sve u obzir.
Jedini način je eksperiment.
pričaš gluposti jer ti sa znanošću nemaš veze, nisi nikad ništa radio, nikad ništa projektirao
fizikalni zakoni su postojani, ne mijenjaju se s vremenom, ne zahtjevaju provođenje stalno novih eksperimenata
kao da arhitekti i građevinski inženjeri svaki put moraju testirati gravitaciju i mehaničke kvalitete materijala kad projektiraju zgrade, mostove ili što već
Ako misliš na Navier–Stokes-ov sistem jednadžbi kojima se simulira kretanje u atmosferi, onda moraš znati da i on uzima princip po kome se trenutne vrijednosti fizičkih veličina razlažu na osnovnu (srednju) vrijednost i odstupanja od te vrijednosti. E zbog tih srednjih vrijednosti javlja se nelinearnost početnih jednadžbi. Ako primjeniš linearno razlaganje (Raynoldsovo razlaganje) na nelinearne jednadžbe, broj nepoznanica postaje veći od broja jednadžbi. E da to riješiš, moraš koristiti aproksimacije. Što ti govori da se matematički nikako ne mogu da kraja simulirati prirodna kreatanja u atmosferi.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jes ti to vidla, i to zesci streber :Dmaggie13 wrote:koji streber :Dcrvenkasti wrote:
Ako misliš na Navier–Stokes-ov sistem jednadžbi kojima se simulira kretanje u atmosferi, onda moraš znati da i on uzima princip po kome se trenutne vrijednosti fizičkih veličina razlažu na osnovnu (srednju) vrijednost i odstupanja od te vrijednosti. E zbog tih srednjih vrijednosti javlja se nelinearnost početnih jednadžbi. Ako primjeniš linearno razlaganje (Raynoldsovo razlaganje) na nelinearne jednadžbe, broj nepoznanica postaje veći od broja jednadžbi. E da to riješiš, moraš koristiti aproksimacije. Što ti govori da se matematički nikako ne mogu da kraja simulirati prirodna kreatanja u atmosferi.
Da i, koja onda korist od učenja matematike? Da shvatiš da matematikom ne možeš oponašati prirodu?Leviathan2 wrote:jes ti to vidla, i to zesci streber :Dmaggie13 wrote:koji streber :Dcrvenkasti wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mislim da ovo nije stvar štrebanja, skidam kapu.Leviathan2 wrote:jes ti to vidla, i to zesci streber :Dmaggie13 wrote:koji streber :Dcrvenkasti wrote:
2015-08-09
crvenkasti je jedan od zescih mozgova na forumu..nes korisno i radi,ovo ostalo sa FF-a,a kuku lele..
Guest- Guest
Debil Marušić je kompletni idiotglas uhljeba wrote:
Autor: prof. dr. sc. Željko Marušić
pismejker wrote:Kad sam sjeo prvi put u bemburu 525i,mogao sam i ja kao ovaj prof..koja hrpetina gluposti..
Pa svaki nabrijani ce auto,velike snage izgubiti upravljivost,ako se ne postivaju zakoni fizike,jeboteirud,pa ne mos u krivinu 80 stupnjeva sa 180 skrenuti..a koji retardosi..
Pol tih napadača u ovoj priči u životu nije vozilo ništa osim ovih kantica od 60KS kaj očekuješ? Nekaj pametno?
Glumljenje frajera na stranu za uopće ući u nešto od 1000KS treba imat muda...ili bit malo blesav ko Hammond...
Brain32-
2014-04-15
Stvar je jednostavna: imaš sustav kojeg ne možeš rastaviti na proste faktore, a onda opet sastaviti da besprijekorno funkcionira kao što je funkcionirao prije nego što si ga krenuo rastavljati. Da, to tako hoće s prirodom...zato je fizika zemlja čudesa.melkior wrote:Mislim da ovo nije stvar štrebanja, skidam kapu.Leviathan2 wrote:jes ti to vidla, i to zesci streber :Dmaggie13 wrote:koji streber :Dcrvenkasti wrote:
2015-08-09
Kazem ti..kad sam sjeo iz Kadetta 1.4 u bemburu(2008.) linija, to je bio shock..reagira trenutno,nemas vremena za nista..iskljucis ASS,blago stisnes gas ,guzicom klizi ljevo desno,hoce sam sebe da zaobidje..4-5 mjeseci sam doslovno ucio voziti bemburu.....Brain32 wrote:Debil Marušić je kompletni idiotglas uhljeba wrote:
Autor: prof. dr. sc. Željko Marušićpismejker wrote:Kad sam sjeo prvi put u bemburu 525i,mogao sam i ja kao ovaj prof..koja hrpetina gluposti..
Pa svaki nabrijani ce auto,velike snage izgubiti upravljivost,ako se ne postivaju zakoni fizike,jeboteirud,pa ne mos u krivinu 80 stupnjeva sa 180 skrenuti..a koji retardosi..
Pol tih napadača u ovoj priči u životu nije vozilo ništa osim ovih kantica od 60KS kaj očekuješ? Nekaj pametno?
Glumljenje frajera na stranu za uopće ući u nešto od 1000KS treba imat muda...ili bit malo blesav ko Hammond...
u ovo od 1000 se ne bi usudio uci,ili bi,ali bi vozio kao djedica,pitomo..
Guest- Guest
Iskreno, ja bih se usro da stisnem papučicu gasa i da mi makina u 3,4 sekunde pojuri stotku. Tko će kontrolirati takvu zvijer? Samo mali pritisak na papučicu gasa i praktički ti se leđa slijepe za naslonjač...osjećaj fascinantan kao kod uzlijetanja avionaBrain32 wrote:Debil Marušić je kompletni idiotglas uhljeba wrote:
Autor: prof. dr. sc. Željko Marušićpismejker wrote:Kad sam sjeo prvi put u bemburu 525i,mogao sam i ja kao ovaj prof..koja hrpetina gluposti..
2015-08-09
a takva i jeste akceleracija kod Concepta..sasvim drugacije nego kod benzinaca..konstantno i snazno ubrzavanje..melkior wrote:Iskreno, ja bih se usro da stisnem papučicu gasa i da mi makina u 3,4 sekunde pojuri stotku. Tko će kontrolirati takvu zvijer? Samo mali pritisak na papučicu gasa i praktički ti se leđa slijepe za naslonjač...osjećaj fascinantan kao kod uzlijetanja avionaBrain32 wrote:Debil Marušić je kompletni idiotglas uhljeba wrote:
Guest- Guest
Pa da tko nije probao ne vjeruje ali razlike su goleme ja sam sa AstreF 1.6 na 320Cd prešao, isto šok ne toliki jer 525i iz 2008. ima nekih 220KS a ovo moje 150 ali svejedno jbte...duplo je jače od Astre i bome se to osjeti...
Brain32-
2014-04-15
i uz to bembure su viskoturazni strojevi,dodatni osjecaj u ubrzavanju..obozavam na kratko otjerati obrtaljku u crveno..320 je 6tak..mocni stroj..dobre su bembure..uzdrzane elegantne linije,a sportsko srce..Brain32 wrote:Pa da tko nije probao ne vjeruje ali razlike su goleme ja sam sa AstreF 1.6 na 320Cd prešao, isto šok ne toliki jer 525i iz 2008. ima nekih 220KS a ovo moje 150 ali svejedno jbte...duplo je jače od Astre i bome se to osjeti...
Guest- Guest
ljutu travu na ljutu ranu nasim Jalnusima???melkior wrote:
Mate Rimač
Guest- Guest
Do stotke za 2,8 sekundimelkior wrote:
Mate Rimač
2015-08-09
U 6,2 sekundi 200 kmmelkior wrote:Do stotke za 2,8 sekundimelkior wrote:
Mate Rimač
2015-08-09
2.8 do stotke,6.2 do 200....hehehehehehe..krepite jalnusi,bravo Rimac..
Guest- Guest
Ne vidim da itko tuzi Rimca za kradju patenata ili slicno,svi mu odaju pocast,jedino njegovi zemljaci...avaj..!!!
bit ce da su aplicirali za neko mjesto u firmi,ali programiranje android igrica nije isto sto i rad na naprednom ozbiljnom projektu..
bit ce da su aplicirali za neko mjesto u firmi,ali programiranje android igrica nije isto sto i rad na naprednom ozbiljnom projektu..
Guest- Guest
To čudo uopće treba znati voziti:
2015-08-09
Pa prvo mu moras odrediti mod,akako onaj neki Lord kaze,ne treba se "tući" sa autom,znaci,ako ga podesis normal,ne pokusavaj driftati i voziti sportski..za to moras podesiti te modove...
potpuno sve je drugacije,nego u ovijah kanti sa nutarnjim žgaranjem..
potpuno sve je drugacije,nego u ovijah kanti sa nutarnjim žgaranjem..
Guest- Guest
sve bolje i bolje...Gdi su Jalnusi nasi..??? Deda,Ćabata???
Guest- Guest
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Similar topics
» Policajac ga skoro ubio zato što je crnac
» Tomi Horvatinčić skoro ubio pješaka
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Tomi Horvatinčić skoro ubio pješaka
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
Page 9 of 20