Tomi Horvatinčić skoro ubio pješaka
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tomi Horvatinčić skoro ubio pješaka
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2744911/bliski-susret-s-horvatincicem-divljacki-je-uletio-i-pretekao-tramvaj-sreca-pa-sam-stao-na-vrijeme/
Kermit-
2014-04-17
Re: Tomi Horvatinčić skoro ubio pješaka
sad se bude javio jedan djecak da se tomo 86 naslonio na njega
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Super, dobro da mu nisu uzeli vozačku.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Uzece ju zato danas nekom jer je popio tri pive i vozio 10 brže od dozvoljene.
2015-08-15
Ovaj pjesak je neki prokleti komunist izgleda koji se htio baciti našem Tomi pod auto da ispadne kriv..
2015-08-15
Pa kažem ja, njegov potencijal ubijanja ljudi u prometu nije još potrošen.
'Skoro' se ne računa...
Ostaje dakle dosadašnji rezultat, 4:0...
Ostaje dakle dosadašnji rezultat, 4:0...
Sto ti ponavljas stalno asilo daj nesto orginalnoPinochet wrote:gazi gubu, pišaj po sirotinji.. sufict
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...jebe se tomi.netkorekao da je ocajan i jadan,bolestan...a on jurca...ide po utakmicama...partijima...vecerama..ako je bolestan i jadan treba boti pod njegom a ne juriti ko formula..divljati na utakmici..on ko i seselj koki navodno pet rakova ima a aktivniji nego prije dvadeset godina
2015-09-08
..steta sto ste ,pored toga bezmudo kmetje,jos i skrti,pa neste platit nekog da malo posredi stvari u drzavi..
Guest- Guest
e tu si u pravu..sjecas se kad je vlatko markovic mitio sa kravatama i bombonjerama delegate da glasuju da dobijemo ep u nogometu dok su drugi kesirali a mi u glasovanju dobili 0 glasova..po sistemu..'bilje u se nego njima'pismejker wrote:..steta sto ste ,pored toga bezmudo kmetje,jos i skrti,pa neste platit nekog da malo posredi stvari u drzavi..
2015-09-08
a sto reci..nije mi na pamemeti ikoga vrijedjati,ali ovo je preslo sve granice..primjer grci bi sravnali glavni grad sa zemljom,da im to vlast i organi drugi rade...vuksadinare wrote:e tu si u pravu..sjecas se kad je vlatko markovic mitio sa kravatama i bombonjerama delegate da glasuju da dobijemo ep u nogometu dok su drugi kesirali a mi u glasovanju dobili 0 glasova..po sistemu..'bilje u se nego njima'pismejker wrote:..steta sto ste ,pored toga bezmudo kmetje,jos i skrti,pa neste platit nekog da malo posredi stvari u drzavi..
vlast je kod vas postala svjesna da narod nece dici niti glas,a kamoli šakerdu da sredi stvari..zato je to tako..
Guest- Guest
Mnogima je ova drzava zlatna,nigdje ali ama bas nigdje ne bi mogli raditi to sto rade ovdje.I to sve uz najveci blagoslov nasih toliko hvaljenih institucija.
vili40-
2015-08-02
pa samo da situaciju pretocimo primeru feudalno uredjenje,dobit cemo najcrnji moguci feudalizam..doslovno
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
a ja...drisnuti mu dva tri samara da se resetira malo..zesce je to ghovno u pitanju a ne samo ubojica kukavni..
Guest- Guest
Koliko je on malih obrtnika i firmi,firmi u podnajmu pokopao 2000tih kad je gradio ono naselje u Svetoj Nedelji..
Guest- Guest
Cacic style..asilovski wrote:https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2744911/bliski-susret-s-horvatincicem-divljacki-je-uletio-i-pretekao-tramvaj-sreca-pa-sam-stao-na-vrijeme/
Guest- Guest
Pa par milja im je mahnuo. Sve neke manje cifre. Mom
Frendica ostao dužan 50 000 ojra
Frendica ostao dužan 50 000 ojra
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Uberov atonomni automobil ubio pješaka
» Policajac ga skoro ubio zato što je crnac
» Rimac skoro ubio Hammonda iz Top Geara
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» O Vučiću i Tomi - ništa loše!
» Policajac ga skoro ubio zato što je crnac
» Rimac skoro ubio Hammonda iz Top Geara
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» O Vučiću i Tomi - ništa loše!
Page 1 of 2