primam brojne isprike zadnjih dana...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: primam brojne isprike zadnjih dana...
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Au Nino se raspištoljio sve u 16 i po adezeju i po trenutnim odabirima itd. Kreativnost pri pisanju na maksimumu.
a pa i ja ih derem ali eto obzirom na promjenu vlasničke strukture portala dnevno to izgleda nije više plauzibilno ni popularno
Ok ok i ti ih dereš eto :))
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Au Nino se raspištoljio sve u 16 i po adezeju i po trenutnim odabirima itd. Kreativnost pri pisanju na maksimumu.
a pa i ja ih derem ali eto obzirom na promjenu vlasničke strukture portala dnevno to izgleda nije više plauzibilno ni popularno
poznato je što ja mislim o plenkovićevoj politici, jedini dobar potez mu je bio što je istjerao most
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/komentar-ako-ste-do-sad-glasali-za-hdz-da-ne-dodu-pusickine-komunjare-i-jugoslavencine-hocete-li-od-sad-glasati-za-njih-da-ne-dodu-hasine-ustase-1031949/
Nije više onaj Carlos, Markos, kako li?marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Au Nino se raspištoljio sve u 16 i po adezeju i po trenutnim odabirima itd. Kreativnost pri pisanju na maksimumu.
E, taj, Ljubas, jel? Prodal ili otišal u stečaj? Tko je novi vlasnik?
čekaj, onda ti misliš da je hdz zapravo jedna kvalitetna stranka i jedina smetnja toj kvaliteti je bio most?marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Au Nino se raspištoljio sve u 16 i po adezeju i po trenutnim odabirima itd. Kreativnost pri pisanju na maksimumu.
poznato je što ja mislim o plenkovićevoj politici, jedini dobar potez mu je bio što je istjerao most
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:čekaj, onda ti misliš da je hdz zapravo jedna kvalitetna stranka i jedina smetnja toj kvaliteti je bio most?marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Au Nino se raspištoljio sve u 16 i po adezeju i po trenutnim odabirima itd. Kreativnost pri pisanju na maksimumu.
ne ja mislim da su oni smeće a da su pristali da ih božo jebe u guzicu bili bi još veće smeće
Jedno je analiza stanja nacije, a drugo analiza stanja države.
U ovom trenutko to dvoje ne ide u istikoš.
Ispada da sam adezeovac, a imam puno više razloga za ljutnju na njih od svih vas zajedno.
Ako bih ja birao nekoga kod vas onda niti slučajno ne bih birao:
-stranku u kojoj je i Stazić,
-stranku u kojoj je V. Pusić,
-stranku u kojoj je B. Petrov,
-stranku u kojoj su Pernar i zelenbor Velibor,
a bogami ni stranku u kojoj je Jandroković, ili oni u crnim košuljama šta se deru po Zagrebu.
I šta sad, da biram Vučića i Vulina?Ili da pitam neku od ambasada za savjet?
U ovom trenutko to dvoje ne ide u istikoš.
Ispada da sam adezeovac, a imam puno više razloga za ljutnju na njih od svih vas zajedno.
a bogami ni stranku u kojoj je Jandroković, ili oni u crnim košuljama šta se deru po Zagrebu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
EDIT:Upravo obrnuto. To dvoje treba promatrati istovremeno i na temelju toga donositi osobne odluke.Eroo wrote:Jedno je analiza stanja nacije, a drugo analiza stanja države.
U ovom trenutko to dvoje ne ide u isti koš.
2016-07-22
Gornji tekst sam htio napisati ovdje, ali svejedno, može i tu...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19444-zasto-je-hdz-smece
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19444-zasto-je-hdz-smece
2016-07-22
Anemia minor ima erekciju i inox jaja. sjebao Most i upravlja HNS-om..... kmečanje dopušteno.
Guest- Guest
I provodi Ljotićevu reformu uz pomoć Vladimira Berie Šekia...u biti najviše je sjebao Ruse kada je doveo lešinarske fondove koji će oboje tužitit RH pred arbitražnim sudištima tu ce biti smjeha i šalekofein wrote:Anemia minor ima erekciju i inox jaja. sjebao Most i upravlja HNS-om..... kmečanje dopušteno.
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» U zadnjih godinu dana mrtva tri predsjednika...
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» CROBAROMETAR: Predsjednica zadržala najbolji rejting u zadnjih godinu dana
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Petir:'Ocekujem isprike Biljane Borzan i SDP-a hrvatskoj policiji'
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» CROBAROMETAR: Predsjednica zadržala najbolji rejting u zadnjih godinu dana
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Petir:'Ocekujem isprike Biljane Borzan i SDP-a hrvatskoj policiji'
Page 5 of 5