CROBAROMETAR: Predsjednica zadržala najbolji rejting u zadnjih godinu dana
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
CROBAROMETAR: Predsjednica zadržala najbolji rejting u zadnjih godinu dana
CROBAROMETAR
STIGLI NOVI REZULTATI ISTRAŽIVANJA Predsjednica zadržala najbolji rejting u zadnjih godinu dana, a najgore vijesti stižu za Milana Bandića
Davor Pongracic, Damjan Tadic / CROPIX
U listopadu je podrška Predsjednici i dalje vrlo stabilna, pokazuje najnovoiji Crobarometar, istraživanje Nove TV. Ovaj mjesec to izgleda ovako: 58 posto ispitanika odobrava njezin rad, ne odobrava njih 36 posto, a ne zna 6 posto ispitanih.
Kada pogledamo trendove u posljednjih godinu dana, dakle od listopada 2017. do sada, ovih 58 posto je najbolji rejting koji je predsjednica ostvarila. Od lipnja, kad je imala najlošijih 46 posto, do sada bilježi rast od 12 posto.
Najviše pozitivnog dojma ispitanici i dalje imaju o predsjednici Kolindi Grabar Kitarović - 65 posto pozitivnog i 30 posto negativnog. Slijedi Ivan Vilibor Sinčić kojeg pozitivnim smatra 45 posto, a suprotno misli 43 posto ispitanika. Božo Petrov je na 40 posto pozitivnih, no više je onih koji ga vide negativno - njih 48 posto.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/stigli-novi-rezultati-istrazivanja-predsjednica-zadrzala-najbolji-rejting-u-zadnjih-godinu-dana-a-najgore-vijesti-stizu-za-milana-bandica/7988282/
STIGLI NOVI REZULTATI ISTRAŽIVANJA Predsjednica zadržala najbolji rejting u zadnjih godinu dana, a najgore vijesti stižu za Milana Bandića
Davor Pongracic, Damjan Tadic / CROPIX
Andrej Kenwood Kenon, Kolinda Grabar-Kitarović, Milan Bandić
U listopadu je podrška Predsjednici i dalje vrlo stabilna, pokazuje najnovoiji Crobarometar, istraživanje Nove TV. Ovaj mjesec to izgleda ovako: 58 posto ispitanika odobrava njezin rad, ne odobrava njih 36 posto, a ne zna 6 posto ispitanih.
Kada pogledamo trendove u posljednjih godinu dana, dakle od listopada 2017. do sada, ovih 58 posto je najbolji rejting koji je predsjednica ostvarila. Od lipnja, kad je imala najlošijih 46 posto, do sada bilježi rast od 12 posto.
Najviše pozitivnog dojma ispitanici i dalje imaju o predsjednici Kolindi Grabar Kitarović - 65 posto pozitivnog i 30 posto negativnog. Slijedi Ivan Vilibor Sinčić kojeg pozitivnim smatra 45 posto, a suprotno misli 43 posto ispitanika. Božo Petrov je na 40 posto pozitivnih, no više je onih koji ga vide negativno - njih 48 posto.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/stigli-novi-rezultati-istrazivanja-predsjednica-zadrzala-najbolji-rejting-u-zadnjih-godinu-dana-a-najgore-vijesti-stizu-za-milana-bandica/7988282/
Re: CROBAROMETAR: Predsjednica zadržala najbolji rejting u zadnjih godinu dana
26%, debilu nepismeni, ili 12 postotnih poena, šta nije isto.Eroo wrote:Kada pogledamo trendove u posljednjih godinu dana, dakle od listopada 2017. do sada, ovih 58 posto je najbolji rejting koji je predsjednica ostvarila. Od lipnja, kad je imala najlošijih 46 posto, do sada bilježi rast od 12 posto.
Kolinda, Sinčić i Petrov.. pa slažem se i meni su ovo troje uglavnom pozitivni političari, tako da bi i ja dao pozitivno mišljenje o sva tri političara.
Zanimljivo da Sinčić i Petrov praše sve HDZovce(osim Kolinde za koju i ja imam pozitivno mišljenje) a sve jedno nemaju šanse da ih ugroze na vlasti
Zanimljivo da Sinčić i Petrov praše sve HDZovce(osim Kolinde za koju i ja imam pozitivno mišljenje) a sve jedno nemaju šanse da ih ugroze na vlasti
AssadNaPodmornici wrote:Kolinda, Sinčić i Petrov.. pa slažem se i meni su ovo troje uglavnom pozitivni političari, tako da bi i ja dao pozitivno mišljenje o sva tri političara.
vidi se da je južina a kad puše jugo splićama trokira mozak zato ti to tvoje mišljenje neću uzet za ozbiljno.
Guest- Guest
Ima drugi mandat ito u prvom krugu.
Eroo wrote:Ima drugi mandat ito u prvom krugu.
Zalažem se za mir u svijetu,da se nahrane gladni i zaštopa ozonska rupa
vili40-
2015-08-02
Sincic?..pa za njega vec nisam cuo bar pola godine ako ne i vise...kolinda je najjaktivnija politicarka ili politicar...svidjao se nekom njen stil ili ne...ali nije 'mrtva ili polumrtva priroda'...kao vecina drugih politicara..koji ko zombiji 'da i ne'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vili40 wrote:Eroo wrote:Ima drugi mandat ito u prvom krugu.
Zalažem se za mir u svijetu,da se nahrane gladni i zaštopa ozonska rupa
AssadNaPodmornici wrote:Kolinda, Sinčić i Petrov.. pa slažem se i meni su ovo troje uglavnom pozitivni političari, tako da bi i ja dao pozitivno mišljenje o sva tri političara.
ja o sinčiću i petrovu ne bi, obojica su diletanti, petrov je uostalom sam samcat dosad napravio hrvatskoj više štete nego cijeli čopor hadezeovaca
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Hahahahahaha..............Pa nisam ja Makaron
da iebem milfače
da iebem milfače
Pa Kraljicu bi onako brutalno,kako i same prizeljkuju,nije to za neki sofisticirani seks..vole takve i gang bang..sve Eri usprkos...treba se zrtvovati..
Guest- Guest
je li bilo nogometno prvenstvo ili nije ??
immortal-
2014-04-16
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U zadnjih godinu dana mrtva tri predsjednika...
» primam brojne isprike zadnjih dana...
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» GODINU DANA POSLIJE
» PREDSJEDNICA BEZ PREMCA NA TOP LISTI NAJPOPULARNIJIH POLITIČARA U DRŽAVI Novi Crobarometar pokazuje da je podržava i sve više SDP-ovih bira
» primam brojne isprike zadnjih dana...
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» GODINU DANA POSLIJE
» PREDSJEDNICA BEZ PREMCA NA TOP LISTI NAJPOPULARNIJIH POLITIČARA U DRŽAVI Novi Crobarometar pokazuje da je podržava i sve više SDP-ovih bira
Page 1 of 3