ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

primam brojne isprike zadnjih dana...

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

primam brojne isprike zadnjih dana...  - Page 3 Empty Re: primam brojne isprike zadnjih dana...

Post by Regoč 10/6/2017, 08:44

asilovski wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
epikur37 wrote:
kic wrote:
legitimitet

To se pokazuje na izborima ako birači daju glas stranci on nije upitan.

Točno. To se dokazuje jedino na izborima. Sve ostalo je nefunkcionalni trlababalan neprilagođenih u svijetu.

Ali zapravo ništa neobično. Imamo mi ovdje forumaša koji tvrde kako velike koalicije predstavljaju suspenziju demokracije. Što valjda znači kako su se jedna Austrija gdje je to praktički postala tradicija, a u posljednje vrijeme i Njemačka vratile na standarde demokracije kakvi su vladali u doba Trećeg Reicha ako ne i Anschlussa.
Jednostavno nevjerojatno.
Idiotluke pričaš da ne govorim da uspoređuješ funkcionalne države i demokracije koje imaju pravnu državu sa balkanskom kasabom i prćijom tw gdje DORH služi isključivo kao poluga političke moći
Da, u pravu si, Amerika je stvarno gadna zemlja kad tamo po ideologijskoj osnovi žele maknuti legalno i legitimno izabranoga predsjednika pa rabe sudstvo, državno odvjetništvo i obavještajno-sigurnosni sustav protiv njega. Medijsku harangu da ne spominjem. Gotovo kao Jutarnjak protiv Gotovine.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

primam brojne isprike zadnjih dana...  - Page 3 Empty Re: primam brojne isprike zadnjih dana...

Post by Regoč 10/6/2017, 08:44

asilovski wrote:
epikur37 wrote:
kic wrote:
legitimitet

Točno. To se dokazuje jedino na izborima. Sve ostalo je nefunkcionalni trlababalan neprilagođenih u svijetu.

Ali zapravo ništa neobično. Imamo mi ovdje forumaša koji tvrde kako velike koalicije predstavljaju suspenziju demokracije. Što valjda znači kako su se jedna Austrija gdje je to praktički postala tradicija, a u posljednje vrijeme i Njemačka vratile na standarde demokracije kakvi su vladali u doba Trećeg Reicha ako ne i Anschlussa.
Idiotluke pričaš da ne govorim da uspoređuješ funkcionalne države i demokracije koje imaju pravnu državu sa balkanskom kasabom i prćijom tw gdje DORH služi isključivo kao poluga političke moći
Da, u pravu si, Amerika je stvarno gadna zemlja kad tamo po ideologijskoj osnovi žele maknuti legalno i legitimno izabranoga predsjednika pa rabe sudstvo, državno odvjetništvo i obavještajno-sigurnosni sustav protiv njega. Medijsku harangu da ne spominjem. Gotovo kao Jutarnjak protiv Gotovine.
@kic
Daj pobriši ovo, nešto mi je veza zaštekala pa je otišlo dvaput isto, a nisam skužil na vrieme da sam obrišem. Hvala!

Last edited by Regoč on 10/6/2017, 08:49; edited 1 time in total

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sora 10/6/2017, 08:45

I kad REGOC NAPISE DA JE

PUPOVAC NEGACIJA HRVATA

ONDA TO GOVORI O TOME STO JE NJEMU HRVATSKA DRZAVA

ZBLJUUUUV ..
ODOH SRAT

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Regoč 10/6/2017, 08:47

Sora wrote:
Regoč wrote:
Sora wrote:
marcellus wrote:hadezeovaca koji su mi na fejsu jebali sve po spisku kad sam im lani pred izbore govorio da je glas za HDZ glas za pupovca i socijalizam

Ni Pupovac ni Socijalizam nisu gori od Hase i žute ter fasizma kojem su naklonjeni krajnje desni iz hdzeja :cry

Oni salju isprike , ako ti je za vjerivati.
Teski si ti muljator :cry
Pupovac je zlo sam po sebi, on je negacija hrvatske države. A kakav ti fašizam vidiš uopće u Hrvatah danas, nema toga ni u tragovih.

Pupovac nije nikakvo zlo
Eto nor. Vec po drugi put spasava Hrvate   One iz HDZEJA :stare1
Ali kurve od Hrvata  u to ne priznaju kad obave posao .
Ono, pojebeju i ..koda nije nist bilo.

To je taj nemoral hrvatske provenijencije , siromasnih duhom i savješću
Ček, ček. Meni je zlo jer je četnik. Tebi je HDZ zlo po sebi (jer je dovel Hrvatsku do samostalnosti), a ako ga Pupovac spašava, i on je zlo. Kako god okreneš, Pupovac je zlo.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 10/6/2017, 08:47

asilovski wrote:Idiotluke pričaš da ne govorim da uspoređuješ funkcionalne države i demokracije koje imaju pravnu državu sa balkanskom kasabom i prćijom tw gdje DORH služi isključivo kao poluga političke moći

Za maloumnosti si na ovom forumu ponajviše zadužen ti. Ne uspoređujem ja društva nego kažem kako je velika koalicija kao oblik funkcionalne vlasti u parlamentarnoj demokraciji posve legitiman i očekivan i da samo politički ignoranti isti mogu proglašavati suspenzijoim demolkracije.
Po tebi i takvim idiotima kao što si ti onda nismo uopće trebali preuzimati model parlamentarne demokracije s argumentacijom kako to nije za nas jer smo balkanska kasaba i trebali smo ostati u nefunkcionalnom komunizmu čak i formalno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 10/6/2017, 08:51

Sora wrote:I kad REGOC NAPISE DA JE

PUPOVAC NEGACIJA HRVATA

ZBLJUUUUV ..
ODOH SRAT
Zato i jesi Sera. Pupovac je neprijatelj hrvatske države. SDSS je zasnovan na infrastrukturi pobune protiv hrvatske države, na infrastrukturi RSK-a, na infrastrukturi Velike Srbije. Samo njegovo postojanje je protivno postojanju hrvatske države.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by kic 10/6/2017, 08:52

epikur37 wrote:
kic wrote:
legitimitet

bolje bit misfit nego koprofag

Nino je lijepo objasnio zasto je ovo legalno ali ne i legitimno, hns-ovi biraci nisu glasali za ovo, i zasto je sve ovo idiotluk s obje strane a me makijavelizam iliti kako vi ovdje tepate, umijece mogucega..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sora 10/6/2017, 08:52

Regoč wrote:
Sora wrote:
Regoč wrote:
Sora wrote:
marcellus wrote:hadezeovaca koji su mi na fejsu jebali sve po spisku kad sam im lani pred izbore govorio da je glas za HDZ glas za pupovca i socijalizam

Ni Pupovac ni Socijalizam nisu gori od Hase i žute ter fasizma kojem su naklonjeni krajnje desni iz hdzeja :cry

Oni salju isprike , ako ti je za vjerivati.
Teski si ti muljator :cry
Pupovac je zlo sam po sebi, on je negacija hrvatske države. A kakav ti fašizam vidiš uopće u Hrvatah danas, nema toga ni u tragovih.

Pupovac nije nikakvo zlo
Eto nor. Vec po drugi put spasava Hrvate   One iz HDZEJA :stare1
Ali kurve od Hrvata  u to ne priznaju kad obave posao .
Ono, pojebeju i ..koda nije nist bilo.

To je taj nemoral hrvatske provenijencije , siromasnih duhom i savješću
Ček, ček. Meni je zlo jer je četnik. Tebi je HDZ zlo po sebi (jer je dovel Hrvatsku do samostalnosti), a ako ga Pupovac spašava, i on je zlo. Kako god okreneš, Pupovac je zlo.

Ma ne lupaj
I otkud ti oravo nametati svoje misljenje kao moje?
To je tebi jel demokracija ?
Nis ne kuzis, ni slovo D od nje
To je dio tvog fasistickog duha kpji NEGIRA INDIVIDUALIZAM :kidd:

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Regoč 10/6/2017, 08:52

PUPOVAC NEGACIJA HRVATA

ZBLJUUUUV ..
ODOH SRAT
Zato i jesi Sera. Pupovac je neprijatelj hrvatske države. SDSS je zasnovan na infrastrukturi pobune protiv hrvatske države, na infrastrukturi RSK-a, na infrastrukturi Velike Srbije. Samo njegovo postojanje je protivno postojanju hrvatske države.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sora 10/6/2017, 08:53

Regoč wrote:

PUPOVAC NEGACIJA HRVATA

ZBLJUUUUV ..
ODOH SRAT

Hdz je zasnovan na SKJ PA kaj

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 10/6/2017, 08:55

kic wrote:Nino je lijepo objasnio zasto je ovo legalno ali ne i legitimno, hns-ovi biraci nisu glasali za ovo, i zasto je sve ovo idiotluk s obje strane a me makijavelizam iliti kako vi ovdje tepate, umijece mogucega..

Makjavelizam je jedina konstanta u politici posljednjih tisućljeća. No, ovdje je kvaka u tome da Nino to razumije i uzima kao konstantu, a ti samo ignoriraš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/6/2017, 08:58

kic wrote:bolje bit misfit nego koprofag

Kad je politika u pitanju svi smo mi zapravo ovo drugo. Samo što to neki još ne znaju pa si tepaju da su ono prvo. Ali dobro, placebo ponekad zaista ima realnog efekta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 10/6/2017, 09:02

kic wrote:Nino je lijepo objasnio zasto je ovo legalno ali ne i legitimno, hns-ovi biraci nisu glasali za ovo, i zasto je sve ovo idiotluk s obje strane a me makijavelizam iliti kako vi ovdje tepate, umijece mogucega..

Makjavelizam je jedina konstanta u politici posljednjih tisućljeća. No, ovdje je kvaka u tome da Nino to razumije i uzima kao konstantu, a ti samo ignoriraš.

Ma jasta
Makijavelizma je bilo i u Socijslizmu
Nego o HNS I NJEGOVOM MORALU
Iznevjerio glasače ?
Koliko njih ? Par tisuca jel tak
I dobit je da se ne ide na nove izbore puno veca . :cry
Tocka.
Vece zlo i msnje zlo.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 10/6/2017, 09:04

Sora wrote:I dobit je da se ne ide na nove izbore puno veca . :cry
Tocka.
Vece zlo i msnje zlo.

120 milijuna kuna i zastoj u povlačenju novaca iz EU fondova kao jedinog realnog izvora koji nam je sad na raspolaganju da bi dobili što?
Jednako legitimnu i jednako makjavelističku vlast kakvu imamo i sada.
I točno, veće zlo i manje zlo. Doslovce. Ne bolje i lošije riješenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 10/6/2017, 09:09

Tocka.
Vece zlo i msnje zlo.

120 milijuna kuna i zastoj u povlačenju novaca iz EU fondova kao jedinog realnog izvora koji nam je sad na raspolaganju da bi dobili što?

Bojim se ni novim ni pedesetim i pedestpetim izborima NEMA RIJESENJA U nasem politickom zivotu
To je jednostavno kvadratura kruga , stalno isto jer se u drustvu nista bitno ne mjenja
Hrvati jos uvijek sanjaju svoj tisucugidisnjinsan , nema to veze s radom na izgradnji drzave

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 10/6/2017, 09:09

Sora wrote:stalno isto jer se u drustvu nista bitno ne mjenja

Otprilike.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 10/6/2017, 09:36

meni se ta politika ekstremne plenkovićeve umjerenosti gadi, to vodi u sporu i bolnu propast

ceterum censeo HDZ treba uništiti jednom za svagda, dok se to ne uradi nećemo imati normalnu stranku desno od krajnje lijevog, a ne samo desno od centra

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 10/6/2017, 10:40

epikur37 wrote:
kic wrote:
legitimitet

ja, ja , naturlich, zamagli malo s Njemačkom i Austrijom da svi misle da je to normalno i da je tako u Njemačkoj pa trk po plaću u ADZ.
Ako bi se koalicije u Hrvatskoj mogle s nekim usporediti prodavaču hdz magle, to svakako ne bi bile Njemačka ili Austrija gdje se koalcije sklapaju kada postoji neki nerješiv problem uglavnom s kojim se nitko ne može nositi pojedinačno. Jer to su se zemlje gdje ministrica ode službenim automobilom na privatni put pa mora dati ostavku!
Hrvatska i koalicije se mogu uspoređivati jedino sa Rumunjskom. U obje zemlje izbori i koalicije su lanac skandala i borbe za moć . Između njih nema političkih nesuglasica već samo želja da postavi svatko svoje ljude na odgovorne i dobro plaćene položaje kao i u policiju i državno odvjetništvo kako bi se prestali baviti njima.
U Hrvatskoj su izbori bez izbora, nema lijevih, desnih, više  interesnih  zajednica koje se bore za moć, tko ima moć daje položaje i javna sredstva.
I to vide svi, tako da si njemačku i austriju i čiča miču priču o koaliciji u austriji možeš zabiti znaš gdje, one imaju drugi cilj za razliku od rumunjske hrvatske.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 10/6/2017, 10:42

Tocka.
Vece zlo i msnje zlo.

prd, prd, prduckaj još malo..
Brisel je već shvatio gdje završava novac pa ga ni ne daju puno.
puno birokracije da otežaju krajnjem korisniku da ga primi i puno prevaranta , glavnina završi u todorićevim firmama
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 10/6/2017, 10:54

slidingdoorsoperator wrote:je velika koalicija kao oblik funkcionalne vlasti u parlamentarnoj demokraciji posve legitiman i očekivan i da samo politički ignoranti isti mogu proglašavati suspenzijoim demolkracije.
jebote...da si živio 1945 i da je bilo interneta komentirao bi "demokratske izbore " u Jugoslaviji 1945 gdje su glasali kuglicama i prebacivali ponovo sve u kuglice u sanduk komunističke liste na način da bi pisao o demokratskim izborima kao takmičarskim izborima gdje svi imaju glas i kako je to zapravo jako demokratski a primjer bi nam dao veliku britaniju valjda.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/6/2017, 10:58

marcellus wrote:meni se ta politika ekstremne plenkovićeve umjerenosti gadi, to vodi u sporu i bolnu propast

ceterum censeo HDZ treba uništiti jednom za svagda, dok se to ne uradi nećemo imati normalnu stranku desno od krajnje lijevog, a ne samo desno od centra
Netreba. Za tri godine i onako ce se sve svest na borbu za fotelje a ne narod. Narod ce iseliti , ostat ce uhljebi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics