primam brojne isprike zadnjih dana...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: primam brojne isprike zadnjih dana...
Netreba. Za tri godine i onako ce se sve svest na borbu za fotelje a ne narod. Narod ce iseliti , ostat ce uhljebi.marcellus wrote:meni se ta politika ekstremne plenkovićeve umjerenosti gadi, to vodi u sporu i bolnu propast
ceterum censeo HDZ treba uništiti jednom za svagda, dok se to ne uradi nećemo imati normalnu stranku desno od krajnje lijevog, a ne samo desno od centra
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nema tu umjerenosti, desnog, lijevog..to je samo borba za fotelje i s kim možeš ako ne možeš sam da ostaneš na vlasti što duže.marcellus wrote:meni se ta politika ekstremne plenkovićeve umjerenosti gadi, to vodi u sporu i bolnu propast
ceterum censeo HDZ treba uništiti jednom za svagda, dok se to ne uradi nećemo imati normalnu stranku desno od krajnje lijevog, a ne samo desno od centra
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I kaj je sad ovo?
kakva je ovo tema? Marcellus, trećerezredni novinar, koristi ovaj forum da bi reklamirao samog sebe!
Gdje je link???
Gdje su vrli admini, koji mene taj čas, bez pardona, zaključaju?
Admini! Idemo!
kakva je ovo tema? Marcellus, trećerezredni novinar, koristi ovaj forum da bi reklamirao samog sebe!
Gdje je link???
Gdje su vrli admini, koji mene taj čas, bez pardona, zaključaju?
Admini! Idemo!
Pa je borba za fotelje samo politika bi trebala radit za boljitak društva ....e sad dok se nešto može borba za fotelje ima smisla da se maknu korumpirani a stave manje korumpirani , ajmo to tako nazvat ....no za tri godine i onako nemaš društvo nego dom penzionera pa onda sasvim svejedno tko ce iducih tridesetak godina biti u foteljama.
2014-04-11
provocator-
2015-08-11
Za tri godine meni MOST nema šta ponudit osim Mira Bulja koji ce ih tamo hebavat u saboru ....šta ce mi MOST ponudit ? Reforme ? Nova radna mjesta ? Pa nema za tri godine radne snage , bit ce posla zato šta nema ljudi za radit. Štaš mi to nudit ?
2014-04-11
Nebitne su mi više MOSTove reforme za tri godine ....strancice unutar Hr mogu biti samo oporba i to je ok da im malo hebu malter u saboru.
Hr se nalazi između Zlovenije a to je šengen i Bosne.
Ako vec nemožeš pobjediti ......možeš sve dignuti u vazduh.
Ostao je samo jedan plan a on nije u Hrvatskoj.
Teroristicki napadi u šengenu zatvaraju granicu Hr i Zlovenije a nova trpačina s istoka dovodi imigrante na Balkan ( Bosna ).
Hr se nalazi između Zlovenije a to je šengen i Bosne.
Ako vec nemožeš pobjediti ......možeš sve dignuti u vazduh.
Ostao je samo jedan plan a on nije u Hrvatskoj.
Teroristicki napadi u šengenu zatvaraju granicu Hr i Zlovenije a nova trpačina s istoka dovodi imigrante na Balkan ( Bosna ).
2014-04-11
Zaboravite reformu i politicku borbu novi plan je dizanje u vazduh bojnog polja.
2014-04-11
Uživajte u trenutnoj pobjedi , sasvim sam siguran da ce se u iducih dva tri mjeseca dogoditi najmanje još jedan veliki napad na podrucju šengena a to samo znaci 100% zatvaranje šengen granice tj Hr Zlovenija.
2014-04-11
Sora wrote:Ma ne lupajRegoč wrote:HDZ zlo po sebi
Titokracija je savršen primjer njegovanja individualizma.Sora wrote:To je dio tvog fasistickog duha kpji NEGIRA INDIVIDUALIZAM :kidd:
HDZ je zasnovan na protivnosti SKJ-u, zato je i dobil izbore 90.Sora wrote:Regoč wrote:Zato i jesi Sera. Pupovac je neprijatelj hrvatske države. SDSS je zasnovan na infrastrukturi pobune protiv hrvatske države, na infrastrukturi RSK-a, na infrastrukturi Velike Srbije. Samo njegovo postojanje je protivno postojanju hrvatske države.Sora wrote:I kad REGOC NAPISE DA JE
PUPOVAC NEGACIJA HRVATA
ONDA TO GOVORI O TOME STO JE NJEMU HRVATSKA DRZAVA
ZBLJUUUUV ..
ODOH SRAT
Hdz je zasnovan na SKJ PA kaj
1945. nije bilo mogućnosti izbora ni slobode izbora.kaja wrote:jebote...da si živio 1945 i da je bilo interneta komentirao bi "demokratske izbore " u Jugoslaviji 1945 gdje su glasali kuglicama i prebacivali ponovo sve u kuglice u sanduk komunističke liste na način da bi pisao o demokratskim izborima kao takmičarskim izborima gdje svi imaju glas i kako je to zapravo jako demokratski a primjer bi nam dao veliku britaniju valjda.slidingdoorsoperator wrote:je velika koalicija kao oblik funkcionalne vlasti u parlamentarnoj demokraciji posve legitiman i očekivan i da samo politički ignoranti isti mogu proglašavati suspenzijoim demolkracije.
Zapravo se mienja, ali društvene promjene su procesi dugoga trajanja pa se uoče kroz koje desetljeće.slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:stalno isto jer se u drustvu nista bitno ne mjenja
Otprilike.
Zapravo ima. Ovo je borba liberalizma protiv razuma. Plenković vuče u liberalizam.kaja wrote:nema tu umjerenosti, desnog, lijevog..to je samo borba za fotelje i s kim možeš ako ne možeš sam da ostaneš na vlasti što duže.marcellus wrote:meni se ta politika ekstremne plenkovićeve umjerenosti gadi, to vodi u sporu i bolnu propast
daj odjebi s tim dječjim forama.provocator wrote:
Gdje je link???
2014-12-30
marcellus wrote:meni se ta politika ekstremne plenkovićeve umjerenosti gadi, to vodi u sporu i bolnu propast
HDZ je nemoguće uništiti , ekipa ima zagranatiranih 90% glasova, itd. Dok god rastu porezi, bujaju uhljebi, imaš 20 županija, 500 gradova(otok brač koji nema prijavljenih 15 000 stanovnika, ima 8gradova), do tada je nemoguće uništitit tu stranu, sve da im osobno Jadronković meće u dupe
Guest- Guest
kaja wrote:nema tu umjerenosti, desnog, lijevog..to je samo borba za fotelje i s kim možeš ako ne možeš sam da ostaneš na vlasti što duže.marcellus wrote:meni se ta politika ekstremne plenkovićeve umjerenosti gadi, to vodi u sporu i bolnu propast
ma jasno kajo o tome mi je zadnja kolumna vidi temu "zašto hdz treba uništiti"
provocator wrote:Gdje je LINK... Pitam ja!
nema ga, i to je točan odgovor na tvoje pitanje
MaximusDecimusMiridije wrote:Au Nino se raspištoljio sve u 16 i po adezeju i po trenutnim odabirima itd. Kreativnost pri pisanju na maksimumu.
a pa i ja ih derem ali eto obzirom na promjenu vlasničke strukture portala dnevno to izgleda nije više plauzibilno ni popularno
epikur37 wrote:kic wrote:
hns-ovci su imali prije ovih izbora koalicijski sporazum da neće ulaziti u koaliciju s hdzom, što su evo, napravili..
legalnost je tu, ali ne i legitimitet - birači hns-a nisu dali glas za ovo..
To se zove politika,
ne nego kurvarluk
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Au Nino se raspištoljio sve u 16 i po adezeju i po trenutnim odabirima itd. Kreativnost pri pisanju na maksimumu.
a pa i ja ih derem ali eto obzirom na promjenu vlasničke strukture portala dnevno to izgleda nije više plauzibilno ni popularno
Ok ok i ti ih dereš eto :))
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» U zadnjih godinu dana mrtva tri predsjednika...
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» CROBAROMETAR: Predsjednica zadržala najbolji rejting u zadnjih godinu dana
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Petir:'Ocekujem isprike Biljane Borzan i SDP-a hrvatskoj policiji'
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» CROBAROMETAR: Predsjednica zadržala najbolji rejting u zadnjih godinu dana
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Petir:'Ocekujem isprike Biljane Borzan i SDP-a hrvatskoj policiji'
Page 4 of 5