POLAND
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: POLAND
Pa nisu ni Rusi izrazito antihrvatski raspoloženi ....presjeverno je to ....drukcije to ekipa gleda.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nemožeš uzimat izjave tih slavenskih naroda na sjeveru zdravo za gotovo. To ti je isto ko da ja odem gore pa sad hebem malter Bjelorusima a ekipa isto slaveni ok i šta sad ja tu njima ovo ono ....gledam u osnovi najbolji interes za sebe ....a to se obicno svodi ipak na suradnju.
2014-04-11
U suštini treba napravit slavenski esperanto tj sve slaenske jezike stavit na hrpu , pronać rijeći koje se najćešće koriste i onda naprait unierzalnu lingua slavena.
To bi smanjilo neke tenzije među slavenskim plemenima koliko toliko i jezićne barijere kojih u suštini i nema samo ih treba standardizirat.
To bi smanjilo neke tenzije među slavenskim plemenima koliko toliko i jezićne barijere kojih u suštini i nema samo ih treba standardizirat.
2014-04-11
Njemačko ruska suradnja je velika opasnost za Poljsku ....zato će im Poljaci uzvratiti na slijedeći naćin.
Prva faza : ne muslimanima u Poljsku , dakle trpaj se u Berlin i NJemacku.
Druga faza : savez sa Arapima.
To je cijena njemačkog šurovanja sa Rusima.
Prva faza : ne muslimanima u Poljsku , dakle trpaj se u Berlin i NJemacku.
Druga faza : savez sa Arapima.
To je cijena njemačkog šurovanja sa Rusima.
Last edited by RayMabus on 14/9/2015, 17:20; edited 1 time in total
2014-04-11
emanacija,emanacija..esencija uzvisena necega plemenitog...mda..Starhemberg wrote:Znaš, emanacija i eminencija su ti dvije posve različite stvari. Mogao bih i ja drmnut' jednu.
Guest- Guest
Zanimljivo...Nekršćanin govori kakav je "pravi kršćanin"...bogomdani wrote:Pravi??Pa oni koji uz obraze imaju i kicmu..Starhemberg wrote:I kakvi su to "pravi kršćani"? Takvih nema već circa 1700 godina...
Trinity-
2014-04-17
Pa da..gledaj,iz perspektive neutralnosti..dobro,naklonjen sam krscanstvu,mogu prilicno realno ocijeniti situaciju...U diskusiju necu,jer...dobro,to nije za forum..Trinity wrote:Zanimljivo...Nekršćanin govori kakav je "pravi kršćanin"...bogomdani wrote:Pravi??Pa oni koji uz obraze imaju i kicmu..Starhemberg wrote:I kakvi su to "pravi kršćani"? Takvih nema već circa 1700 godina...
Guest- Guest
uglavnom,imate 2 obraza,previse izigravate humanost na svoju stetu..kicma je makana,jer,na sve sto pusite od islama vi i dalje priimate udarce i jos najgore,glumite kao da se nis ne dogadja..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hungary and Poland say no to LGBTIQ
» Poland wants NATO nukes to counter Russia threat
» Poland celebrates Armed Forces Day with military parade
» Live: President Donald Trump Poland Speech Warsaw Ceremony
» Poland wants NATO nukes to counter Russia threat
» Poland celebrates Armed Forces Day with military parade
» Live: President Donald Trump Poland Speech Warsaw Ceremony
Page 2 of 2