POLAND
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
POLAND
Dakle topic o Poljskoj,odnosno narodu koji se ostro suprotstavlja islamu i svim njegovim agresivnim manifestacijama,..u prvom videu,lik pripadnik civilne organizacije,koja nadgleda ponasanje islamista u Poljskoj..
Guest- Guest
Re: POLAND
Poljaci su previše sjeverno , nemaju jaku ekonomiju poput Njemacke pa da im treba radna snaga a poljski je težak jezik kao i svaki slavenski tako da ....teško ce Arapi gore ....Arape zanima NJemacka , zapadnoeropske zemlje , socijala i tako to.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Šarena termos čarapa na glavi ne ostavlja baš dojam kakav on misli da ostavlja...
Guest- Guest
To su boje poljske zastave ....i ti si mi neki povijesnićar.
2014-04-11
Pravi??Pa oni koji uz obraze imaju i kicmu..Starhemberg wrote:I kakvi su to "pravi kršćani"? Takvih nema već circa 1700 godina...
Guest- Guest
Pitam za čarapu, ne za zastavu...ne bih znao koja je da mi ti nisi rekao, eh...RayMabus wrote:To su boje poljske zastave ....i ti si mi neki povijesnićar.
Guest- Guest
https://www.youtube.com/?gl=PL&hl=pl
valja malo probirkati,Youtube-poland...ka covjek malo pbolje pogleda,stekne potpuno drugu sliku prema tom narodu..na pozitivno naravno
valja malo probirkati,Youtube-poland...ka covjek malo pbolje pogleda,stekne potpuno drugu sliku prema tom narodu..na pozitivno naravno
Guest- Guest
Židovi su srpska braća, još od Poncija Pilatabogomdani wrote:nemam pojma...nisu li to srpska braca???
Guest- Guest
kakogod,prilicno velika i impresivna nacija..ne bu prosao islam kod njih kao u svabiji i na zapadu..
Guest- Guest
Malo su oni previše sjeverno da bi neke relacije tu uspoređivao tako na taj naćin.bogomdani wrote:nemam pojma...nisu li to srpska braca???
2014-04-11
A rusi nisu???RayMabus wrote:Malo su oni previše sjeverno da bi neke relacije tu uspoređivao tako na taj naćin.bogomdani wrote:nemam pojma...nisu li to srpska braca???
Guest- Guest
Znaš, emanacija i eminencija su ti dvije posve različite stvari. Mogao bih i ja drmnut' jednu.
Guest- Guest
Pa nisu ni Rusi izrazito antihrvatski raspoloženi ....presjeverno je to ....drukcije to ekipa gleda.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hungary and Poland say no to LGBTIQ
» Poland wants NATO nukes to counter Russia threat
» Poland celebrates Armed Forces Day with military parade
» Live: President Donald Trump Poland Speech Warsaw Ceremony
» Poland wants NATO nukes to counter Russia threat
» Poland celebrates Armed Forces Day with military parade
» Live: President Donald Trump Poland Speech Warsaw Ceremony
Page 1 of 2