Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
I meni ga je zao drzati na lancu ali s druge strane ne moram da se svadjam sa ocevima i majkama iz komsiluka..jbt, pustim psa u dvoristu, prolaze djeca i naravno djeca ko djeca odmah guraju ruke kroz ogradu da ga kao pomiluju, onda se on zaleti (ne sa namjerom da ugrize nego sto je budala koja samo trci), onda djeca pocnu vristati i bjezati i onda on krene da ih naganja..ovako je na lancu, mene glava ne boli, on dnevno ima svojih nekoliko sati trcanja na livadi i kupanja u rijeci..ha ja..Regoč wrote:Takvi su adeti u Anadoliji. No, ozbiljno, čini mi se pametnom praksom, osiguravaš da pseto nikoga ne napadne.Noor wrote:Lijep garov, al zašto je na lancu...tako ti svega
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
stavi ti tablu na ogradu PAZI OŠTAR PAS i upozori roditelje da vaspitaju djecu, tim više što kažeš da ugristi neće, samo trči...takvi su i moji :)govinda wrote:I meni ga je zao drzati na lancu ali s druge strane ne moram da se svadjam sa ocevima i majkama iz komsiluka..jbt, pustim psa u dvoristu, prolaze djeca i naravno djeca ko djeca odmah guraju ruke kroz ogradu da ga kao pomiluju, onda se on zaleti (ne sa namjerom da ugrize nego sto je budala koja samo trci), onda djeca pocnu vristati i bjezati i onda on krene da ih naganja..ovako je na lancu, mene glava ne boli, on dnevno ima svojih nekoliko sati trcanja na livadi i kupanja u rijeci..ha ja..Regoč wrote:Takvi su adeti u Anadoliji. No, ozbiljno, čini mi se pametnom praksom, osiguravaš da pseto nikoga ne napadne.Noor wrote:Lijep garov, al zašto je na lancu...tako ti svega
ovo boldano pohvaljujem do neba
Guest- Guest
EH, nasmijah se na ono "vaspitaju djecu" :D...
2016-11-17
moram malogovinda wrote:EH, nasmijah se na ono "vaspitaju djecu" :D...
Guest- Guest
sada je vec vrijeme za izvuci se iz kreveta
2014-12-30
Opet cukenje.
Sve ce to epi u sinteraj.
Sve ce to epi u sinteraj.
dijagram-
2015-08-09
Nježno i diskretno sam prdnula
mislim da nitko osim mene nije osjetio da smrdi
bar nisu pokazali ...
mislim da nitko osim mene nije osjetio da smrdi
bar nisu pokazali ...
crvenkasti-
2014-04-17
bome je...blaženo more :)Roy_Bean wrote:jesam i super je...Noor wrote:Hehe, hvala ;)veber wrote:
noorka imaš pozz s hvara od zecova
Zecov, si se konačno i ti hitil?!
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Svi na moru, ja moram patit kod frizera.
Sve za ljepotu :D
Sve za ljepotu :D
2014-04-12
dok buš ti na moru ja bum patil.
na baušteli
na baušteli
2014-12-30
Jesi barem stogod korisno napravio, muku muceci u znoju lica svoga? :D
2014-04-12
Kao da djeci nešto znači "oštar pas" i roditeljska upozorenja. Oni vide lipoga ćuku pa "peso, peso, na mali" i ruke pravo u gubicu. A onda gazda kriv.Noor wrote:stavi ti tablu na ogradu PAZI OŠTAR PAS i upozori roditelje da vaspitaju djecu, tim više što kažeš da ugristi neće, samo trči...takvi su i moji :)govinda wrote:I meni ga je zao drzati na lancu ali s druge strane ne moram da se svadjam sa ocevima i majkama iz komsiluka..jbt, pustim psa u dvoristu, prolaze djeca i naravno djeca ko djeca odmah guraju ruke kroz ogradu da ga kao pomiluju, onda se on zaleti (ne sa namjerom da ugrize nego sto je budala koja samo trci), onda djeca pocnu vristati i bjezati i onda on krene da ih naganja..ovako je na lancu, mene glava ne boli, on dnevno ima svojih nekoliko sati trcanja na livadi i kupanja u rijeci..ha ja..Regoč wrote:Takvi su adeti u Anadoliji. No, ozbiljno, čini mi se pametnom praksom, osiguravaš da pseto nikoga ne napadne.Noor wrote:Lijep garov, al zašto je na lancu...tako ti svega
Bas tako...a i svakki dan gledam tih lutalica, roditelji nabave stene kao da djeca imaju psa, stene odrste, roditelji rade, djecu zaboli kiki za psa, dosadio, nesto drugo ih sad zanima i onda psa na ulicu...moja neka opservacija o roditeljima, djeci i psima...Regoč wrote:Kao da djeci nešto znači "oštar pas" i roditeljska upozorenja. Oni vide lipoga ćuku pa "peso, peso, na mali" i ruke pravo u gubicu. A onda gazda kriv.Noor wrote:stavi ti tablu na ogradu PAZI OŠTAR PAS i upozori roditelje da vaspitaju djecu, tim više što kažeš da ugristi neće, samo trči...takvi su i moji :)govinda wrote:I meni ga je zao drzati na lancu ali s druge strane ne moram da se svadjam sa ocevima i majkama iz komsiluka..jbt, pustim psa u dvoristu, prolaze djeca i naravno djeca ko djeca odmah guraju ruke kroz ogradu da ga kao pomiluju, onda se on zaleti (ne sa namjerom da ugrize nego sto je budala koja samo trci), onda djeca pocnu vristati i bjezati i onda on krene da ih naganja..ovako je na lancu, mene glava ne boli, on dnevno ima svojih nekoliko sati trcanja na livadi i kupanja u rijeci..ha ja..Regoč wrote:Takvi su adeti u Anadoliji. No, ozbiljno, čini mi se pametnom praksom, osiguravaš da pseto nikoga ne napadne.Noor wrote:Lijep garov, al zašto je na lancu...tako ti svega
2016-11-17
Točno! Roditelj koji nabavlja psa mora biti svjestan da će briga u konačnici spasti na njega, da će diete kad se išćefi tražiti novu zanimaciju.govinda wrote:Bas tako...a i svakki dan gledam tih lutalica, roditelji nabave stene kao da djeca imaju psa, stene odrste, roditelji rade, djecu zaboli kiki za psa, dosadio, nesto drugo ih sad zanima i onda psa na ulicu...moja neka opservacija o roditeljima, djeci i psima...Regoč wrote:Kao da djeci nešto znači "oštar pas" i roditeljska upozorenja. Oni vide lipoga ćuku pa "peso, peso, na mali" i ruke pravo u gubicu. A onda gazda kriv.Noor wrote:stavi ti tablu na ogradu PAZI OŠTAR PAS i upozori roditelje da vaspitaju djecu, tim više što kažeš da ugristi neće, samo trči...takvi su i moji :)govinda wrote:I meni ga je zao drzati na lancu ali s druge strane ne moram da se svadjam sa ocevima i majkama iz komsiluka..jbt, pustim psa u dvoristu, prolaze djeca i naravno djeca ko djeca odmah guraju ruke kroz ogradu da ga kao pomiluju, onda se on zaleti (ne sa namjerom da ugrize nego sto je budala koja samo trci), onda djeca pocnu vristati i bjezati i onda on krene da ih naganja..ovako je na lancu, mene glava ne boli, on dnevno ima svojih nekoliko sati trcanja na livadi i kupanja u rijeci..ha ja..Regoč wrote:
Takvi su adeti u Anadoliji. No, ozbiljno, čini mi se pametnom praksom, osiguravaš da pseto nikoga ne napadne.
veber i roy, nadam se da ste navukli traktorske gume pa tek onda u plicinu
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:veber i roy, nadam se da ste navukli traktorske gume pa tek onda u plicinu
Ne znam za Roya, al mi se čini da Veberu ne trebaju dodatni slaufovi...
darth_vader-
2014-04-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Idem si prek kod Žnidaršića, da čujem kaj ima novoga u Abesiniji..
2016-11-17
Vi koji cete na more a i oni koji nece mozete naruciti kod mene mreze za lezanje, 220 kuna, troskovi dostave moji, u bijeloj, crnoj i plavoj boji. Ako kic dozvoli stavicu ovdje i fotke da vidite kako izgledaju. Ova cijena vazi samo za Hrvatsku :)
2016-11-17
Nabavio sam macu , mačak tocnije , al mali je skroz , ima mlika i paštete , izgleda ok , spava , malo mijacue al to je prirodno.
Tigrasti.
Tigrasti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 22 of 50