hladne glave..
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: hladne glave..
ako bude sve po planu idem tamo raditisključivi krivac wrote:
Ti,pretpostavljam, ne živiš u Italiji, baš čudno što nisi svaki drugi vikend na utakmici u Torinu
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
ti mi reci hahaBraća wrote:skripar wrote:ne postoji utjeha, boli mene racku i za modrića i za mandžu
bolje da je pjanić zabio umjesto mandže a da je juve osvojio
Pa kad si balija...
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:ako bude sve po planu idem tamo raditisključivi krivac wrote:
Ti,pretpostavljam, ne živiš u Italiji, baš čudno što nisi svaki drugi vikend na utakmici u Torinu
Guest- Guest
tominjo u svojih 100 godina života nema na kojem stadionu nije bio
najstariji tj najveći navijač na svijetu
Guest- Guest
U Torinu nisam nikad bio, nebi tamo išao ni da mi plate, ali sam gledao tvoj lopovski klubić dva puta uživo. Ti nisi ni do Zagreba uspio doći klošaru.operw wrote:tominjo u svojih 100 godina života nema na kojem stadionu nije bio
Guest- Guest
Da sam ih dva put gledao, ali ne radi njih.skripar wrote:a šta želiš reći sa tim?Morpheus wrote:Na više sam ja bio, a ne volim Juve.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:A kaj bi ti taj rekao, iskoristio priliku da se malo kurči kao obično.skripar wrote:a šta želiš reći sa tim?Morpheus wrote:Na više sam ja bio, a ne volim Juve.
Demo voli mandžu i i lukicu više od života svog, pa ih opet nikad nije gleda uživo, vjerovatno ne bi pogledao da mu zaigraju jedan na jedan u dvorištu. Što Pernar njemu ne postavi pitanje kad je spomenuti dvojac gleda.
Po starom dobrom običaju se miješaš u sve ko margarin i redovno ispadaš GKK. Ko neki dan kad si Ničea "branio". Pisao je tu Borko, navijač Juvea koji isto ne živi u Italiji pa je išao bar 4-5 puta godišnje ih pogledat. To sam htio reći.
Guest- Guest
Morpheus wrote:U Torinu nisam nikad bio, nebi tamo išao ni da mi plate, ali sam gledao tvoj lopovski klubić dva puta uživo. Ti nisi ni do Zagreba uspio doći klošaru.operw wrote:tominjo u svojih 100 godina života nema na kojem stadionu nije bio
zato redovno ide u istanbul, teherean, rijad, meku i medinu...
Guest- Guest
operw wrote:tominjo u svojih 100 godina života nema na kojem stadionu nije bio
Guest- Guest
i ja sam gledao čelika, želju i sarajevo više puta uživo pa ih ne volimMorpheus wrote:Da sam ih dva put gledao, ali ne radi njih.skripar wrote:a šta želiš reći sa tim?Morpheus wrote:Na više sam ja bio, a ne volim Juve.
skripar-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Hladne glave" EU: Tramp može smanjiti pritisak na Balkan
» lovci na glave
» Dok padaju glave
» Tema iz glave
» KRVAVE GLAVE U ČIKAGU
» lovci na glave
» Dok padaju glave
» Tema iz glave