Dok padaju glave
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dok padaju glave
http://www.blic.rs/vesti/svet/likvidacija-terorista-do-juce-su-oni-sekli-glave-a-sada-je-stigla-brutalna-osveta/8sy0djd
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dok padaju glave
Pa taj metak u potiljak je još i najbolje što im čovjek može priuštiti.
Najbolje da ih hrane i štede,pa da kad im se opet pruži prilika sjeku glave i pale.
Vidim zbog ovoga su se već počeli uzbunjivati neki centri za ljudska prava po Zapadu.
ali zar su ISIL-ovci ljudi?
Najbolje da ih hrane i štede,pa da kad im se opet pruži prilika sjeku glave i pale.
Vidim zbog ovoga su se već počeli uzbunjivati neki centri za ljudska prava po Zapadu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dobro su i prošlijastreb wrote:Pa taj metak u potiljak je još i najbolje što im čovjek može priuštiti.
Ja bi ih napio
NAFTOM
2014-04-11
Ne volim đihadiste
Uvijek nađemo primjerenu kaznu za takve
Ovdje bi bila Pij sirovu naftu do smrti
NEXT PLEAS
NEXT PLEAS
2014-04-11
Zvuči okrutno ali oni su tamo rad nafte
Pa DAT ĆU VAM JE
Pa DAT ĆU VAM JE
2014-04-11
Ne bi ni jedan više tamo zakoračio kad bi čuo
KAKVA JE KAZNA
KAKVA JE KAZNA
2014-04-11
Ne. Ja bih jednostavno postupio po šerijatu.RayMabus wrote:Ne volim đihadiste
NEXT PLEAS
Znači da ti se presudi na način kakav si ti presuđivao.
Džihadi Džonu bih namijenio sudbinu da mu otfikare glavu,jer je i on tako radio. I to je to.
Lavdrima Muhadžerija bih osudio na smrt strijeljanjem,ali uz pomoć zolje,a ne puške.
Onom Bosancu koji tenta da se po Bosni ljudi truju otrovom bih namijenio čašicu čaja od zelene pupavke i tako redom.
Sve po zakonu i po šerijatskom pravu.
2014-04-22
dobar si čovjekjastreb wrote:Ne. Ja bih jednostavno postupio po šerijatu.RayMabus wrote:Ne volim đihadiste
NEXT PLEAS
Džihadi Džonu bih namijenio sudbinu da mu otfikare glavu,jer je i on tako radio. I to je to.
Lavdrima Muhadžerija bih osudio na smrt strijeljanjem,ali uz pomoć zolje,a ne puške.
Onom Bosancu koji tenta da se po Bosni ljudi truju otrovom bih namijenio čašicu čaja od zelene pupavke i tako redom.
Vidi se da nisi demon kao ja
2014-04-11
Kuran zabranjuje kamatarenje.Eva_ wrote:A kamate?
Znači kad si u Rimu budi Rimljanin.
Zarobljenim džihadistima suditi po šerijatu.
2014-04-22
ali si loš vojskovođaRayMabus wrote:dobar si čovjekjastreb wrote:Ne. Ja bih jednostavno postupio po šerijatu.RayMabus wrote:Ne volim đihadiste
NEXT PLEAS
Vidi se da nisi demon kao ja
2014-04-11
To mi je rekao i jedan bivši borac 7.banijske divizije(sad već pokojni). No rekao je da bih bio odlični polit komesar.RayMabus wrote:
ali si loš vojskovođa
2014-04-22
pravedan sijastreb wrote:To mi je rekao i jedan bivši borac 7.banijske divizije(sad već pokojni). No rekao je da bih bio odlični polit komesar.RayMabus wrote:
ali si loš vojskovođa
Al ne kužiš zašto bi ih napio sirovom naftom
Kad krenu osvojit naftnu bušotinu i izgube kazna nije
METAK
2014-04-11
Vojskovođa je psiholog
Jako dobro zna da nisu svi prekAljeni borci
Vide li da je bitka izgubljena A Znaju kaznu ide bežanija
Štitim život SVOJIH VOJNIKA
Jako dobro zna da nisu svi prekAljeni borci
Vide li da je bitka izgubljena A Znaju kaznu ide bežanija
Štitim život SVOJIH VOJNIKA
2014-04-11
Po starom inkvizicijskom metodom su ih mogli ocistiti od grijeha vatrom. Manje kosta a i nekako je prigodnije. Jest da bi se udruge za ocuvanje klime bunile radi sagorjevanja al jbg daju se filteri ugradit u dimnjake.
omni-
2014-04-12
Ne znam baš. Neki islamski učenjaci se spore u tome. Jedna struja tumači da se čovjeka ne smije spaliti i da je Allah dž.š. jedini koji tom kaznom smije kazniti čovjeka.omni wrote:Po starom inkvizicijskom metodom su ih mogli ocistiti od grijeha vatrom. Manje kosta a i nekako je prigodnije. Jest da bi se udruge za ocuvanje klime bunile radi sagorjevanja al jbg daju se filteri ugradit u dimnjake.
2014-04-22
I svećenik, tj. više pravoslavni pop jer libido ti je ipak prejak za celibat.jastreb wrote:To mi je rekao i jedan bivši borac 7.banijske divizije(sad već pokojni). No rekao je da bih bio odlični polit komesar.RayMabus wrote:
ali si loš vojskovođa
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Pa Allahovom voljom bi bili spaljeni, jel to tako tesko proglasit, cas posla 5 minuta.jastreb wrote:Ne znam baš. Neki islamski učenjaci se spore u tome. Jedna struja tumači da se čovjeka ne smije spaliti i da je Allah dž.š. jedini koji tom kaznom smije kazniti čovjeka.omni wrote:Po starom inkvizicijskom metodom su ih mogli ocistiti od grijeha vatrom. Manje kosta a i nekako je prigodnije. Jest da bi se udruge za ocuvanje klime bunile radi sagorjevanja al jbg daju se filteri ugradit u dimnjake.
omni-
2014-04-12
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Francuski poljoprivrednici padaju u očaj
» Padaju ko zrele kruške...
» HDZ i Živi zid rastu, SDP i Most padaju
» Ljudi padaju ko mušice...
» Danas padaju helikopteri
» Padaju ko zrele kruške...
» HDZ i Živi zid rastu, SDP i Most padaju
» Ljudi padaju ko mušice...