Tema iz glave
Page 1 of 1
Tema iz glave
Piše JP da buju Turci dobili Balkan kao kompenzaciju za Siriju. Koliko će to zadovoljit njihove apetite i di bu nova granica Orienta i Zapada, kaj mislite?
Guest- Guest
Re: Tema iz glave
Mislim da je to sranje na kvadrat. Jedno je trenutna geopolitička situacija vezana za rat s teroristima, drugo je što se babi htilo, to se babi snilo.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
to je davno dogovoreno, svi su se ogradili žicom od nas, a nama nije dozvoljeno barem simbolično da je rastegnemo 100 metara...
Znači Zlovenci su se izvukli iz ralja ove nove Jugodžamahirije? I još nam šalju Ero da se naslađuje. Mogla sam si to i mislit.
Guest- Guest
Buduća usa administracija na čelu s Donaldom Trumpom najavljuje zaokret u američkoj vanjskoj politici, smanjenje vojnih izdataka za NATO i prepuštanje saveznika razasutih po svijetu samima sebi.
http://www.newyorker.com/news/daily-comment/donald-trumps-very-republican-foreign-policy-speech
Prije nego što se to desi, dok još mogu, treba što je moguće više oslabiti i posvađati buduće potencijalne američke neprijatelje, Europu i Rusiju.
http://www.newyorker.com/news/daily-comment/donald-trumps-very-republican-foreign-policy-speech
Prije nego što se to desi, dok još mogu, treba što je moguće više oslabiti i posvađati buduće potencijalne američke neprijatelje, Europu i Rusiju.
Last edited by crvenkasti on 29/4/2016, 10:53; edited 1 time in total (Reason for editing : 3)
crvenkasti-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
n_razbojnik-
2014-04-15
Šta im je "moć"? Kome se diže a kome ne?Eva wrote:A pazi ovo, karta moći.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Onda smo i mi vrhu. Predsjednica nam je turbo jebežljiva, fata Turce za kurce.
Guest- Guest
U Beču.Eva wrote:Piše JP da buju Turci dobili Balkan kao kompenzaciju za Siriju. Koliko će to zadovoljit njihove apetite i di bu nova granica Orienta i Zapada, kaj mislite?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A i dalje je ljepša!Eva wrote:Onda smo i mi vrhu. Predsjednica nam je turbo jebežljiva, fata Turce za kurce.
kaja_333 wrote:U Beču.Eva wrote:Piše JP da buju Turci dobili Balkan kao kompenzaciju za Siriju. Koliko će to zadovoljit njihove apetite i di bu nova granica Orienta i Zapada, kaj mislite?
A žica u Zloveniji i Mađarskoj. Kajo, kaj ti nisi imala zemljopis u školi?
Guest- Guest
Similar topics
» Dok padaju glave
» lovci na glave
» Turci , pokidat ćemo vam glave
» KRVAVE GLAVE U ČIKAGU
» Kenjaža ga došla glave
» lovci na glave
» Turci , pokidat ćemo vam glave
» KRVAVE GLAVE U ČIKAGU
» Kenjaža ga došla glave
Page 1 of 1