hladne glave..
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
hladne glave..
vam pozdravljam svima keve (hejterima, zna se tko su)
jebite se svi
i govna ste
jebite se svi
i govna ste
skripar-
2015-08-09
Re: hladne glave..
Potpuno te razumem, navijaš za najveće luzere svih vremena-plus ne jedeš i ne piješ ništa od sumraka do svitanja...
Guest- Guest
bar poštujem vjeru a ne ko ti čafireBraća wrote:Potpuno te razumem, navijaš za najveće luzere svih vremena-plus ne jedeš i ne piješ ništa od sumraka do svitanja...
skripar-
2015-08-09
otvorena hladne glave nakon par dana,da sam odmah poslije utakmice došo na forum bi vam jebo sve živo i mrtvo
skripar-
2015-08-09
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Utjeha ti je što je najbolji HR igrač svih vremena-LUKA MODRIĆ uzeo 3.pehar s ušima,a najbolji hrvatski strijelac u povijesti LP-MARIO ZVIJER MANDŽUKIĆ zabio jedan od najljepših golova u povijesti LP
ne postoji utjeha, boli mene racku i za modrića i za mandžu
bolje da je pjanić zabio umjesto mandže a da je juve osvojio
skripar-
2015-08-09
ja kad sam došo kući u pola 5 ujutro poslije te večeri sam bio toliko razočaran i u šoku da nisam mogo ni zaplakat
ti demo neznaš šta znači biti istinski navijač isto ko i moj stari koji gleda gdje igraju razni madžukići, perišići, kalinići... pa onda navija za te klubove, to nije nikakvo navijanje
meni da netko iz najbliže rodbine je igrao za real u subotu ja bi opet navijao za juventus, brata nemam ali da imam mislim da čak ni za njega nebi navijao u ovom slučaju haha
ti demo neznaš šta znači biti istinski navijač isto ko i moj stari koji gleda gdje igraju razni madžukići, perišići, kalinići... pa onda navija za te klubove, to nije nikakvo navijanje
meni da netko iz najbliže rodbine je igrao za real u subotu ja bi opet navijao za juventus, brata nemam ali da imam mislim da čak ni za njega nebi navijao u ovom slučaju haha
skripar-
2015-08-09
Naravno, ti si navijač Juve-a. ne navijaš za igrače kao netko, pa da minjaš boje kako igrač minja kluboveskripar wrote:ne postoji utjeha, boli mene racku i za modrića i za mandžu
Guest- Guest
baš toisključivi krivac wrote:Naravno, ti si navijač Juve-a. ne navijaš za igrače kao netko, pa da minjaš boje kako igrač minja kluboveskripar wrote:ne postoji utjeha, boli mene racku i za modrića i za mandžu
skripar-
2015-08-09
inteligentnije izjave na ovom forumu dugo nije biloskripar wrote:boli mene racku i za modrića i za mandžu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kad si takav veliki navijač, reci na koliko utakmica Juvea si bio?skripar wrote:ja kad sam došo kući u pola 5 ujutro poslije te večeri sam bio toliko razočaran i u šoku da nisam mogo ni zaplakat
Guest- Guest
End wrote:inteligentnije izjave na ovom forumu dugo nije biloskripar wrote:boli mene racku i za modrića i za mandžu
Guest- Guest
na jednojMorpheus wrote:Kad si takav veliki navijač, reci na koliko utakmica Juvea si bio?skripar wrote:ja kad sam došo kući u pola 5 ujutro poslije te večeri sam bio toliko razočaran i u šoku da nisam mogo ni zaplakat
skripar-
2015-08-09
a šta želiš reći sa tim?Morpheus wrote:Na više sam ja bio, a ne volim Juve.
skripar-
2015-08-09
A kaj bi ti taj rekao, iskoristio priliku da se malo kurči kao obično.skripar wrote:a šta želiš reći sa tim?Morpheus wrote:Na više sam ja bio, a ne volim Juve.
Demo voli mandžu i i lukicu više od života svog, pa ih opet nikad nije gleda uživo, vjerovatno ne bi pogledao da mu zaigraju jedan na jedan u dvorištu. Što Pernar njemu ne postavi pitanje kad je spomenuti dvojac gleda.
Ti,pretpostavljam, ne živiš u Italiji, baš čudno što nisi svaki drugi vikend na utakmici u Torinu
Guest- Guest
skripar wrote:ne postoji utjeha, boli mene racku i za modrića i za mandžu
Pa kad si balija...
Guest- Guest
ako bude sve po planu idem tamo raditisključivi krivac wrote:
Ti,pretpostavljam, ne živiš u Italiji, baš čudno što nisi svaki drugi vikend na utakmici u Torinu
skripar-
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Hladne glave" EU: Tramp može smanjiti pritisak na Balkan
» lovci na glave
» Dok padaju glave
» Tema iz glave
» KRVAVE GLAVE U ČIKAGU
» lovci na glave
» Dok padaju glave
» Tema iz glave