Život prije femizma...
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Život prije femizma...
nego..takve smo..;Pdijagram wrote:stvarno, dosla u soping?maggie13 wrote:i ja, hahadijagram wrote:u zagrebu sam:)maggie13 wrote:a, di si ti, dobricino? ;Ddijagram wrote:
to si sam napravis,da bude dobro:)
nista lakse
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pune mi ruke..sjela tipkat :Dveber wrote:ozbiljno?maggie13 wrote:i ja, hahadijagram wrote:u zagrebu sam:)maggie13 wrote:a, di si ti, dobricino? ;Ddijagram wrote:
to si sam napravis,da bude dobro:)
nista lakse
2014-04-12
ma da, dosla na prosvjed, matula, sarnavka,ti i slicni:)maggie13 wrote:nego..takve smo..;Pdijagram wrote:stvarno, dosla u soping?maggie13 wrote:i ja, hahadijagram wrote:u zagrebu sam:)maggie13 wrote:
a, di si ti, dobricino? ;D
dijagram-
2015-08-09
Omjeri su katastrofa , tek 15% ljudi je cista pozitiva a onda od tih 15 tek je 11 žemskih.
I sve su emanicpirane.
I sve su emanicpirane.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
isss,prokljuvio me :0)dijagram wrote:ma da, dosla na prosvjed, matula, sarnavka,ti i slicni:)maggie13 wrote:nego..takve smo..;Pdijagram wrote:stvarno, dosla u soping?maggie13 wrote:i ja, hahadijagram wrote:
u zagrebu sam:)
2014-04-12
znan ja,maggie13 wrote:isss,prokljuvio me :0)dijagram wrote:ma da, dosla na prosvjed, matula, sarnavka,ti i slicni:)maggie13 wrote:nego..takve smo..;Pdijagram wrote:stvarno, dosla u soping?maggie13 wrote:
i ja, haha
dijagram-
2015-08-09
hoćemo li na večeru, cugu?maggie13 wrote:pune mi ruke..sjela tipkat :Dveber wrote:ozbiljno?maggie13 wrote:i ja, hahadijagram wrote:u zagrebu sam:)maggie13 wrote:
a, di si ti, dobricino? ;D
2014-12-30
U prevodu 90% ženskih na ovoj planeti je pokvareno , velika vecina nisu bez reaktivnog uma al ok nisam ni ja pa sad , i onda kao šecer na kraju emanicpirane su.RayMabus wrote:Omjeri su katastrofa , tek 15% ljudi je cista pozitiva a onda od tih 15 tek je 11 žemskih.
I sve su emanicpirane.
AJ ĆAO.
2014-04-11
Besmrtno sam bice , ima života ispred mene , jedan mi neznaci puno , usputna stanica .....4 svijetlosne godine od vas ima Alfa Centauri ....omjeri su skroz drugi ono 90% pozitivno , nema rekativnog uma i nema emanicpacije.RayMabus wrote:U prevodu 90% ženskih na ovoj planeti je pokvareno , velika vecina nisu bez reaktivnog uma al ok nisam ni ja pa sad , i onda kao šecer na kraju emanicpirane su.RayMabus wrote:Omjeri su katastrofa , tek 15% ljudi je cista pozitiva a onda od tih 15 tek je 11 žemskih.
I sve su emanicpirane.
AJ ĆAO.
Vi ste živa katstrofa , zato nemojte se čudit kad sam ovo otkrija da neheben ništa ...ima vec 10 godina .....nezarazuj me.
2014-04-11
kic wrote:
mislim da si previše čitao Medeju u školi longi..
2014-04-11
Prije ce biti da ja imam više spoznaje od tebe , ta rijec spoznaja znaci šire vidike pa je tebi ovo vrh i dalje od toga neznaš pa misliš da je to super .....ovdje treba egzorcista , prvo omjeri , pa reaktivni um pa emanicipacija.kic wrote:
mislim da si previše čitao Medeju u školi longi..
Sad ide egzorcizam po principu emanicpacija , reaktivni um pa omjeri.
Zato ti ja toliko lajem na emanicpaciju , kad nju srušim krecem na rekativni um.
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Pa ne baš .....kic wrote:
znači, nadaš se pobjedi?
2014-04-11
Zavisi šta pod time misliš. Pobjeda može biti široko znacenje. Ima raznih vrsta pobjeda. Na onu pobjedu na koju ti misliš odgovor je ne. Na onu pobjedu na koju ja mislim odgovor je da.kic wrote:
znači, nadaš se pobjedi?
Problem je šta ti misliš da je pobjeda tj cilj mene idealan planet ....na kraju ce se ispostavit da je cilj samo čistilište ....znaci okolo je PAKAO.
2014-04-11
Tako da odgovor na tvoje pitanje glasi ovako : na ono šta ti misliš pod pobjeda odgovor je NE , a na ono šta ja mislim pod pobjeda odgovor je DA uz napomenu : nenadam se , ZNAM.
2014-04-11
Asthar komanda je globalna organizacija , svemirska .....bavi se reprogramiranjem uma ....vas ovdje ima 8 miljardi .....nemora vama biti odlicno niti je to meni cilj ....recimo 8 miljardi se inkarnira , ja napravim pakao ovdje šta cu i napravit i usred tog pakla napravim čistilište ...tko oče .....i sad vas pola miljarde se očisti ....ok .....i tako radim na ostalim planetama gdje je ovo ....rezultat je da sam ja očistio pola miljarde ovdje , pola miljarde tamo , miljardu ondje .....
PS : Još nisi shvatio s cime imaš posla ?
2014-04-11
Svemirska organizacija zadužena za cišcenje rekativnog uma i spiritualnog uzdizanja.RayMabus wrote:
Svemirska .....ne od planete ZEMLJA.
2014-04-11
Ako ti nije baš jasan pojam svemirski , evo ti link na wikipediju pa ......proucavaj :
https://hr.wikipedia.org/wiki/Svemir
Gdje god pogledaš oko sebe ovdje a da je pozitivno ....to ti je sve pod mojom ( našom ) komandom.
I planete do Zemlje . ....mogao bi tih sad spičit granatu da oču.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Svemir
Gdje god pogledaš oko sebe ovdje a da je pozitivno ....to ti je sve pod mojom ( našom ) komandom.
I planete do Zemlje . ....mogao bi tih sad spičit granatu da oču.
2014-04-11
Prije ovog patrijahalnog društva koje će uskoro doživjeti svoj krah postojala je civilizacija gdje su glavnu riječ vodile žene...To je vrijeme koje je kod svih naroda svijeta, živih i mrtvih, poznato kao ''zlatno doba''...prckov wrote:kolko god ta slika I tekst danas smijesno zvuce ali je zdravije nego ovo danas
feminizam je mentalna bolest koja je otvorila vrata ostalim mentalnim bolestima a leftardi su svakako udareni uglavu cim se rode
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 4 of 18