Život prije femizma...
Page 3 of 18
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Život prije femizma...
3,75% ...znaci na 100 osoba drugog spola koje kontaktiraš a slobodne su i tvojih godina li la tj za tu šemu ...3,75 upadaju u igru .....no to je samo matematički kad bi uvjeti bili idealni ...u praksi cak ni to nemaš jer bi ti se moralo onda namjestit i da su slobodne tj nisu vec u braku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Društvu.prckov wrote:kome?Oh_Femder wrote:Ekonomski.Eva_ wrote:Koji je po vama smisao braka?
vidim ja ne gledaju me zene u oci nego u podprckov wrote:brak je kad rano izjutra ides na poso i ne palis svjetlo u hodniku da ne smeta zeni pa odes na poso sa dvije razlicite cipele
kontam stidljive
2014-04-19
U praksi trebaš kontaktirat oko 400 osoba suprotnog spola , godina približno za brak , da oce brak tj vezu , da je slobodna ....i jedna od tih ce ti pasat.
Sad zamisli nekog tko to napravi 30 puta ....prođe vrime , štuf je ....onda ljudi na kraju odluce ono interes , djeca i to , manje ljubav ....skuže da ono nece nikad.
Komplicirana planeta , loši omjeri.
Sad zamisli nekog tko to napravi 30 puta ....prođe vrime , štuf je ....onda ljudi na kraju odluce ono interes , djeca i to , manje ljubav ....skuže da ono nece nikad.
Komplicirana planeta , loši omjeri.
2014-04-11
Zato su bolja bila ona prije uređenja , brak , nema mrdanja , šta ti uvale to ti je to ...ono ako ti nepaše baci se s mosta.
Ovo ja bi ovo ono ....to da ti se sve poklopo na idealu to moraš oko 300 - 400 osoba kontaktirat i opet nije garancija .....al ljudi to skuže s vrimenom pa ta stavka malo u stranu pa onda ono ipak interes.
Ovo ja bi ovo ono ....to da ti se sve poklopo na idealu to moraš oko 300 - 400 osoba kontaktirat i opet nije garancija .....al ljudi to skuže s vrimenom pa ta stavka malo u stranu pa onda ono ipak interes.
2014-04-11
dodaj ispred "dobar"dijagram wrote:brak je zakon
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to si sam napravis,da bude dobro:)prckov wrote:dodaj ispred "dobar"dijagram wrote:brak je zakon
nista lakse
dijagram-
2015-08-09
Znameniti (anti)psihijatar R.D. Laing je priznao da je tek sa 18 godina doznao kako djeca dolaze na svijet .Eva_ wrote:U vidu kredita za stan:) no opet, sve i da su švicarci u igri, slab adut za ostat s nekim ak je nestalo sveg ostalog kaj vas je vezalo nekad.Oh_Femder wrote:Ekonomski.Eva_ wrote:Koji je po vama smisao braka?
Ili, ak ne misliš na Melanijinu čeljust u grču? Onda se to može zvat i legalna prostitucija.
To je naime prvi preduvjet da bi konzervativno patrijarhalno društvo moglo uspješno funkcionirati: kontrola, dapače tabuiziranje seksualnosti, a osobito ženske seksualnosti. Danas se pak na tzv. razvijenom zapadu osobito ženska seksualnost otela kontroli i kako sada stvari stoje, taj se trend ne može zaustaviti bez bez nekog, kako se u nas voli reći, tektonskog civilizacijskog poremećaja. Dakle: globalni rat ili globalna ekološka katastrofa, nakon koje bi uslijedilo dubinsko prestrukturiranje društva.
Last edited by Oh_Femder on 1/6/2017, 17:08; edited 1 time in total
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Meni brak nije zakon , smatram ga bullshitom ....ja cak i kad govorim o ukidanju emanicpacije nikad nepricam da cu uci u brak iz ljubavi nego više ono djeca ovo ono.
Nije to bezveze , i kad makneš emanicpaciju ostaju omjeri na ovoj planeti.
Nije to bezveze , i kad makneš emanicpaciju ostaju omjeri na ovoj planeti.
2014-04-11
kako ono svemirac veli..hehehehehehehehehehehehedijagram wrote:to si sam napravis,da bude dobro:)prckov wrote:dodaj ispred "dobar"dijagram wrote:brak je zakon
nista lakse
2014-04-19
a, di si ti, dobricino? ;Ddijagram wrote:to si sam napravis,da bude dobro:)prckov wrote:dodaj ispred "dobar"dijagram wrote:brak je zakon
nista lakse
2014-04-12
u zagrebu sam:)maggie13 wrote:a, di si ti, dobricino? ;Ddijagram wrote:to si sam napravis,da bude dobro:)prckov wrote:dodaj ispred "dobar"dijagram wrote:brak je zakon
nista lakse
dijagram-
2015-08-09
Omjeri su nikakvi a onda još imaš i emanicpaciju. Omjeri su vam inace razine duhovnosti koje se inkarniraju plus koji spol se inkarnira s koje razine više a koji manje. Katastrofa. A onda još i emanicpacija koja je proizvod sotonista.
Tako da uopce nije neko cudo šta ima samaca , šta hrpa brakova je ono cisto tehnicki a ljudi neuživaju u njima a skroz malo ovih koji nisu tehnicki i ljudi uživaju u njima.
Tako da uopce nije neko cudo šta ima samaca , šta hrpa brakova je ono cisto tehnicki a ljudi neuživaju u njima a skroz malo ovih koji nisu tehnicki i ljudi uživaju u njima.
2014-04-11
Uglavnom kako ja puno analiziram stvari onda sam doša i do zakljucka da je najpametnije dhrkat.RayMabus wrote:Omjeri su nikakvi a onda još imaš i emanicpaciju. Omjeri su vam inace razine duhovnosti koje se inkarniraju plus koji spol se inkarnira s koje razine više a koji manje. Katastrofa. A onda još i emanicpacija koja je proizvod sotonista.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
2014-04-11
i ja, hahadijagram wrote:u zagrebu sam:)maggie13 wrote:a, di si ti, dobricino? ;Ddijagram wrote:to si sam napravis,da bude dobro:)prckov wrote:dodaj ispred "dobar"dijagram wrote:brak je zakon
nista lakse
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
stvarno, dosla u soping?maggie13 wrote:i ja, hahadijagram wrote:u zagrebu sam:)maggie13 wrote:a, di si ti, dobricino? ;Ddijagram wrote:to si sam napravis,da bude dobro:)prckov wrote:
dodaj ispred "dobar"
nista lakse
dijagram-
2015-08-09
Kad ti ni jedna ne bi dala, bitno je da svoj 'izbor' umiješ dobro racionaliziratiRayMabus wrote:Uglavnom kako ja puno analiziram stvari onda sam doša i do zakljucka da je najpametnije dhrkat.RayMabus wrote:Omjeri su nikakvi a onda još imaš i emanicpaciju. Omjeri su vam inace razine duhovnosti koje se inkarniraju plus koji spol se inkarnira s koje razine više a koji manje. Katastrofa. A onda još i emanicpacija koja je proizvod sotonista.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
Glupo mi je da ti uopce i odgovorim ako ništa drugo onda zato jer postoje kurve , platiš pa hebeš.Oh_Femder wrote:Kad ti ni jedna ne bi dala, bitno je da svoj 'izbor' umiješ dobro racionaliziratiRayMabus wrote:Uglavnom kako ja puno analiziram stvari onda sam doša i do zakljucka da je najpametnije dhrkat.RayMabus wrote:Omjeri su nikakvi a onda još imaš i emanicpaciju. Omjeri su vam inace razine duhovnosti koje se inkarniraju plus koji spol se inkarnira s koje razine više a koji manje. Katastrofa. A onda još i emanicpacija koja je proizvod sotonista.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
2014-04-11
ozbiljno?maggie13 wrote:i ja, hahadijagram wrote:u zagrebu sam:)maggie13 wrote:a, di si ti, dobricino? ;Ddijagram wrote:to si sam napravis,da bude dobro:)prckov wrote:
dodaj ispred "dobar"
nista lakse
2014-12-30
nego..takve smo..;Pdijagram wrote:stvarno, dosla u soping?maggie13 wrote:i ja, hahadijagram wrote:u zagrebu sam:)maggie13 wrote:a, di si ti, dobricino? ;Ddijagram wrote:
to si sam napravis,da bude dobro:)
nista lakse
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 3 of 18