Život prije femizma...
Page 10 of 18
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Život prije femizma...
Mhhhh..Longi,sto je sigurno,sigurno je..
japan sexy robot ..kao prave su...iduca generacija silikonske koze,besumni servo motori, quant-IQ..kome vise sto treba...
japan sexy robot ..kao prave su...iduca generacija silikonske koze,besumni servo motori, quant-IQ..kome vise sto treba...
Guest- Guest
dijagram wrote:
i danas imas slicnih kolko oces. moderni lalovci i kojesta ,a bogami i gusaka koje to trpe i zale se okolo umjesto da majmuna prepoznaju i sutnu jos prije pocetka bilo cega ozbiljnog
Podržavam.
To stvara vojsku frustriranih muškaraca koji moraju plačat alimentaciju.
To je moja ....buduca VOJSKA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:dijagram wrote:
i danas imas slicnih kolko oces. moderni lalovci i kojesta ,a bogami i gusaka koje to trpe i zale se okolo umjesto da majmuna prepoznaju i sutnu jos prije pocetka bilo cega ozbiljnog
Podržavam.
dijagram-
2015-08-09
Šta se više stvara tih frustriranih muškaraca posebno ovih koji moraju plačat aliemntacije jer njoj nešto nije bilo po volji to bolje.
Više vojnika.
Više vojnika.
2014-04-11
Mhhh??'RayMabus wrote:dijagram wrote:
Podržavam.
Guest- Guest
Svaki put kad neka nekome da pedalu a posebno kad je alimentacija u pitanju ja pobjeđujem ...a evo i objašnjenja : do jucer je bio sretno oženjen , matrijah mu je super ...sada to više nije , vec u startu imaš jednog manje koji to podržava ....neznaci da ce automatski i bit protiv toga al vidite . NEPODRŽAVA.
2014-04-11
tocno tako, braco..:-]dijagram wrote:ovo samo objasnjavas kakav ti je djed bio idiotmetilda wrote:dijagram wrote:naravno da ti ne znas,zna bakica:)metilda wrote:dijagram wrote:
to samo znaci da je deda bio slabasan muskarac:)
ne znam kakav je bio, pokoj mu duši, ali kad mi je ispričala što je sve morala raditi bilo mi je muka
ne znam i hvala feminizmu za to .. bakica je trudna morala nositi naramak drva, poroditi se sama u šumi i donijeti i dijete i drva u naramku.. kad je trebalo dijete oprati od govana nije smjela to učiniti kraj ognjišta nego je to morala raditi vani na snijegu i zato pljuc na vas patrijarhalne šoviniste...
uzgred kao muskarac znam da ti djed to nije bio, zato je primjenjivao ove metode "dokazivanja muskosti" :)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
treba uvesti obavezu da "djeca" rade od ulaska u pubertet..dakako ne na nivou odraslih,ali jedno dobro odmjereni praktikum,u drustvenokorisnim aktivnostima..da se gradi karakter i odgovornost..
zene ako hoce djecu..obavezno pohadjanje skole gejshi,koje su vrlo cijenjene dame u japanskom drustvu,daleko od onoga sto insinuira Effa Prpošna..
Najmocniji japanski muskarci se naticu medjusobno tko ce osvojiti gejshu i ozeniti je..
to je zensko savrseno osposobljeno u svim vjestinama,koje zene mogu postici..idealna bracna druzica..
zene ako hoce djecu..obavezno pohadjanje skole gejshi,koje su vrlo cijenjene dame u japanskom drustvu,daleko od onoga sto insinuira Effa Prpošna..
Najmocniji japanski muskarci se naticu medjusobno tko ce osvojiti gejshu i ozeniti je..
to je zensko savrseno osposobljeno u svim vjestinama,koje zene mogu postici..idealna bracna druzica..
Guest- Guest
na svaki pojednom ;-)dijagram wrote:pusa mojoj sekici, di najvise voli:)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
U guzicu.dijagram wrote:pusa mojoj sekici, di najvise voli:)
2014-04-11
aaaa, trista deset poljubaca vrelih,...prosut cu po...tako je nekako islomaggie13 wrote:na svaki pojednom ;-)dijagram wrote:pusa mojoj sekici, di najvise voli:)
dijagram-
2015-08-09
Longi nam pokusava pokvarit dozivljaj..besramnik ;D
2014-04-12
Ma netreba ništa , nisam zainteresiran za pricu odlaženja u drugu krajnost. Ništa netreba. Sjedi i čekaj.pismejker wrote:treba uvesti obavezu da "djeca" rade od ulaska u pubertet..dakako ne na nivou odraslih,ali jedno dobro odmjereni praktikum,u drustvenokorisnim aktivnostima..da se gradi karakter i odgovornost..
2014-04-11
ma ja cekam svoju 4.0 ver. silent-servo quantum-IQ..dotad Rujka moze..zasad se pokazala jako izbalansiranom...Rujke su oke..RayMabus wrote:Ma netreba ništa , nisam zainteresiran za pricu odlaženja u drugu krajnost. Ništa netreba. Sjedi i čekaj.pismejker wrote:treba uvesti obavezu da "djeca" rade od ulaska u pubertet..dakako ne na nivou odraslih,ali jedno dobro odmjereni praktikum,u drustvenokorisnim aktivnostima..da se gradi karakter i odgovornost..
Guest- Guest
Patrijah ti je odlaženje u drugu krajnost ...sad ti si besmrtno bice , moš se inkarnirat u ženu u iducem životu , neš radit protiv sebe jel.
Idete iz jedne krajnosti u drugu , pogubili ste se.
2014-04-11
poslozis curu,o kakvoj sanjas,u detalje..visina,tezina,bodišejp,boja kose,tjelesni mirisi,..ma sve..
RS linija..
RS linija..
Guest- Guest
Ne govorim o patrijahu,nego izbalansiranom odnosu,gdje po prirodi svatko zauzima tocno svoje mjesto..zna se tko je glavni..tu nema mjesta za mudrovanje..RayMabus wrote:Patrijah ti je odlaženje u drugu krajnost ...sad ti si besmrtno bice , moš se inkarnirat u ženu u iducem životu , neš radit protiv sebe jel.
jebo inkarnaciju..rodit cu se kao trantinčica..
Guest- Guest
Ha ha ha izbalansirani odnos .....naivan si .....matrijah je ego.pismejker wrote:Ne govorim o patrijahu,nego izbalansiranom odnosu,gdje po prirodi svatko zauzima tocno svoje mjesto..zna se tko je glavni..tu nema mjesta za mudrovanje..RayMabus wrote:Patrijah ti je odlaženje u drugu krajnost ...sad ti si besmrtno bice , moš se inkarnirat u ženu u iducem životu , neš radit protiv sebe jel.
jebo inkarnaciju..rodit cu se kao trantinčica..
Zašto misliš da sam im objavio rat ?
Da bih uveo patrijah ?
Pogrešno.
Neuvodim patrijah , ....KOLJEM EGO.
2014-04-11
Izbalansirani znaci educirana zena ,poput gejsi..ove koje se fukare po FF i onda prodaju "pamet" o isim pravima,to ..eto tebi..pa kolji eGO..
Guest- Guest
Svetac nenasmijavaj me.
Imaš posla s egom.
To se kolje sine.
Imaš posla s egom.
To se kolje sine.
2014-04-11
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 10 of 18