Život prije femizma...
Page 12 of 18
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Život prije femizma...
I to bez kajanja a razlog ti je vrlo jednostavan , uz onaj navedi ima još jedan ......ta djeca idu u dom onda ....postat ce odrasli ljudi i objasnit cu im zašto sam im uzeo majku , nemoraju me ni volit ni poštivat al cu im objasnit.....kad im to objasnim dobro ce razmisliti oce li napraviti šta i ona svom partneru/partnerici.RayMabus wrote:Ti likovi šta im žena na sudu uzme svu djecu pa plačaju alimentaciju to su slabići. To i treba gazit. Neka ga gazi jer i treba da ga gazi i njega i takve slićne.
Ja bi joj ispalio metak u celo uz poruku : eto ti sad kad oceš sve , SAD NEMAŠ NIŠTA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja ponekad usisavam i perem posuđe, i ne stidim se to priznati!
Znam skuhati i krumpit i napraviti pire.
crvenkasti-
2014-04-17
cudi me da umna cura to kaze..jer je netocno,a evo zasto...zenski i muski odgo ne moze niti smije biti istovjetan,jerbo niti ista drugo u tih spolova nije isto..Eva_ wrote:Djecu oba spola treba jednako odgajat, čist iz razloga da odrastu u samostalne i zrele osobe koje neće ovisiti o tuđoj pomoći a nit imat potrebu za kućnom pomoćnicom ak su slučajno muškog spola.pismejker wrote:zene treba od malih nogu educirati poniznosti,usluznosti,poslusnosti...a mogu imati i pravo da rade..no roge doli..
nitko ne treba biti ovisan u negativnom kontekstu,ali priroda,bog,qurc-plc je odredio podjelu na spolove,iz dobrog razloga..tko je takav tutlek da to ne kuzi,nek pogleda odnos muzjaka i zenke u prirodi,medj zivinama..savrseni balans..nitko nikog ne špota,ne ponizava,ne radi na njegovu/njezinu stetu..
e sad,u humusapijensa,se odjedared Zena sjetila zahtijevati svo muskom da moze raditi,imati,ponasati se kao musko,odijevati kao musko..dobro.,.,kad pogledam zadnju modu,vise su likovi pocveli izgledati kao pičke,ali hajde...ve se izbrkalo,moja Effa,a to je lose...
nije u pitanju kutjna pomocnica,nego savrsena sinergija u odnosu..
Guest- Guest
I veoma bitno sto sam primjetio u svapskom drustvu,koje sve vise gaca u metroseksualizam..muskarci postaju sve glistastiji,slabiji,mekseg karaktera,bojazljivi,uopce gledano,nepouzdani kao evolucijska karika u danasnjem drustvu..
s druge strane,nabrijani arapi,turci,sve mačosi,fitnesaju i treniraju,i prilicno opako i muzevno izgledaju..
svakako sve vise izbora za cure i zene,koje ce poceti potiskivati europeidni tip 2muskarca" i prikloniti se arapsko-anadoliskom tipu muskarca..
Iz sveg nazasranog i recenog,da se logicki zakljuciti,da Europi slijedi jedan "civilizacijski" mis-mas i pad nadolje,po pitanju IQ-a,a jacanje na podrucju brutalne sirovosti,isto tako pad nadlje sa disciplinom i radnim navikama,sto znaci slabljenje financija i ekonomije..
s druge strane,nabrijani arapi,turci,sve mačosi,fitnesaju i treniraju,i prilicno opako i muzevno izgledaju..
svakako sve vise izbora za cure i zene,koje ce poceti potiskivati europeidni tip 2muskarca" i prikloniti se arapsko-anadoliskom tipu muskarca..
Iz sveg nazasranog i recenog,da se logicki zakljuciti,da Europi slijedi jedan "civilizacijski" mis-mas i pad nadolje,po pitanju IQ-a,a jacanje na podrucju brutalne sirovosti,isto tako pad nadlje sa disciplinom i radnim navikama,sto znaci slabljenje financija i ekonomije..
Guest- Guest
RayMabus wrote:I to bez kajanja a razlog ti je vrlo jednostavan , uz onaj navedi ima još jedan ......ta djeca idu u dom onda ....postat ce odrasli ljudi i objasnit cu im zašto sam im uzeo majku , nemoraju me ni volit ni poštivat al cu im objasnit.....kad im to objasnim dobro ce razmisliti oce li napraviti šta i ona svom partneru/partnerici.RayMabus wrote:Ti likovi šta im žena na sudu uzme svu djecu pa plačaju alimentaciju to su slabići. To i treba gazit. Neka ga gazi jer i treba da ga gazi i njega i takve slićne.
Ja bi joj ispalio metak u celo uz poruku : eto ti sad kad oceš sve , SAD NEMAŠ NIŠTA.
A JA SAM BESMRTNO BICE I MOGU SE OPET INKARNIRATI TU I UPRAVO JA MOGU BITI TVOJ/A BUDUCI PARTNER/PARTNERICA.
YOU WILL REMEBER ME.
2014-04-11
Bravo!crvenkasti wrote:Ja ponekad usisavam i perem posuđe, i ne stidim se to priznati!
I ja znam žarulje promijenit.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Bravo!crvenkasti wrote:Ja ponekad usisavam i perem posuđe, i ne stidim se to priznati!
Moja žena zna i osigurač, ali to sam je jedva sam naučio.
crvenkasti-
2014-04-17
Društvo je evoluiralo, i sad se ide u dućan po namirnice a ne lovi mamuta po preriji, tak da tvoja metoda je zastarjela, nadiđena civilizacijskim dosezima.pismejker wrote:cudi me da umna cura to kaze..jer je netocno,a evo zasto...zenski i muski odgo ne moze niti smije biti istovjetan,jerbo niti ista drugo u tih spolova nije isto..Eva_ wrote:Djecu oba spola treba jednako odgajat, čist iz razloga da odrastu u samostalne i zrele osobe koje neće ovisiti o tuđoj pomoći a nit imat potrebu za kućnom pomoćnicom ak su slučajno muškog spola.pismejker wrote:zene treba od malih nogu educirati poniznosti,usluznosti,poslusnosti...a mogu imati i pravo da rade..no roge doli..
nitko ne treba biti ovisan u negativnom kontekstu,ali priroda,bog,qurc-plc je odredio podjelu na spolove,iz dobrog razloga..tko je takav tutlek da to ne kuzi,nek pogleda odnos muzjaka i zenke u prirodi,medj zivinama..savrseni balans..nitko nikog ne špota,ne ponizava,ne radi na njegovu/njezinu stetu..
e sad,u humusapijensa,se odjedared Zena sjetila zahtijevati svo muskom da moze raditi,imati,ponasati se kao musko,odijevati kao musko..dobro.,.,kad pogledam zadnju modu,vise su likovi pocveli izgledati kao pičke,ali hajde...ve se izbrkalo,moja Effa,a to je lose...
nije u pitanju kutjna pomocnica,nego savrsena sinergija u odnosu..
2017-03-21
ako zna s towerom kako ne bi znala licnu dvi umetnuti u osigurac i evo svitliiiicrvenkasti wrote:Eva_ wrote:Bravo!crvenkasti wrote:Ja ponekad usisavam i perem posuđe, i ne stidim se to priznati!
dijagram-
2015-08-09
Kad su moje cure bila male, onda su imale rečenicu, to bu tata popravljao sve kaj si ti pokvarljala.crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Bravo!crvenkasti wrote:Ja ponekad usisavam i perem posuđe, i ne stidim se to priznati!
2017-03-21
Dvoje ljudi , muško i žensko
Jedno djete , ide majci , muški placa alimentaciju , hebeš muškog koji jednu alimentaciju nemože placat
Dvoje djece , jedno majci , jedno ocu , nema alimentacije
Troje djece , zbroji ono dvoje
Cetri djeteta ; vidi pod broj dva
Jedno djete , ide majci , muški placa alimentaciju , hebeš muškog koji jednu alimentaciju nemože placat
2014-04-11
dijagram wrote:ako zna s towerom kako ne bi znala licnu dvi umetnuti u osigurac i evo svitliiiicrvenkasti wrote:Eva_ wrote:Bravo!crvenkasti wrote:Ja ponekad usisavam i perem posuđe, i ne stidim se to priznati!
tko ti je to rekao ?
crvenkasti-
2014-04-17
Sad to prekrši bez obzira o kojem spolu se radi i ja te ubijam.RayMabus wrote:Dvoje ljudi , muško i žensko
2014-04-11
ti, glupane zaboravnicrvenkasti wrote:dijagram wrote:ako zna s towerom kako ne bi znala licnu dvi umetnuti u osigurac i evo svitliiiicrvenkasti wrote:Eva_ wrote:Bravo!crvenkasti wrote:Ja ponekad usisavam i perem posuđe, i ne stidim se to priznati!
tko ti je to rekao ?
dijagram-
2015-08-09
kic wrote:marcellus wrote:kic wrote:marcellus wrote:kic wrote:
tu je sliku nejvi stavila prije par mjeseci...
a nisam vidio... neve lajk
ne vjerujem iz istih pobuda :^^
idem čitat priručnik
sad je prilika dok je žena u briselu
čitati
screenshot! :^^
guglam priručnik :D
ajd promijeni naslov
typo
dijagram wrote:ti, glupane zaboravnicrvenkasti wrote:dijagram wrote:ako zna s towerom kako ne bi znala licnu dvi umetnuti u osigurac i evo svitliiiicrvenkasti wrote:Eva_ wrote:
Bravo!
tko ti je to rekao ?
nisam valjda i za revit structure rekao?
crvenkasti-
2014-04-17
A prekršili ste.RayMabus wrote:Sad to prekrši bez obzira o kojem spolu se radi i ja te ubijam.RayMabus wrote:Dvoje ljudi , muško i žensko
2014-04-11
I poprilicno teško cete me optužit za patrijah i šovinizam jer ako malo pogledate ja vodim na streljaanje svakog onog muškog tko jednu alimentaciju nemisli plačat.RayMabus wrote:A prekršili ste.RayMabus wrote:Sad to prekrši bez obzira o kojem spolu se radi i ja te ubijam.RayMabus wrote:Dvoje ljudi , muško i žensko
Lici li vam to na patrijah ?
2014-04-11
A jel želite znati zašto ih streljam bez milosti ?RayMabus wrote:I poprilicno teško cete me optužit za patrijah i šovinizam jer ako malo pogledate ja vodim na streljaanje svakog onog muškog tko jednu alimentaciju nemisli plačat.RayMabus wrote:A prekršili ste.RayMabus wrote:Sad to prekrši bez obzira o kojem spolu se radi i ja te ubijam.RayMabus wrote:Dvoje ljudi , muško i žensko
Lici li vam to na patrijah ?
A evo , prvo hebeš muškoga tko neželi nikakvu odgovornost preuzet i puno mu je jedna alimentacija za vlasitito djete.
I drugi još bitniji : on ako ostane na životu može sad napumpat drugu žensku s istom pricom tj opet nece plačat alimentaciju.
STRELJAJ GA.
ŠTA PRIJE.
2014-04-11
I takve zakone cemo uvesti na ovu planetu ....pa sad birajte jeste li s menom ili protiv mene.
Dvoje ljudi , muško i žensko , dvoje djece .....koliko ide njemu a koliko njoj ?
Dvoje ljudi , muško i žensko , dvoje djece .....koliko ide njemu a koliko njoj ?
2014-04-11
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 12 of 18