Život prije femizma...
Page 13 of 18
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: Život prije femizma...
I takve zakone cemo uvesti na ovu planetu ....pa sad birajte jeste li s menom ili protiv mene.
Dvoje ljudi , muško i žensko , dvoje djece .....koliko ide njemu a koliko njoj ?
Dvoje ljudi , muško i žensko , dvoje djece .....koliko ide njemu a koliko njoj ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I požurite pravilno odgovorit na postavljeno pitanje , vrijeme vam istice.
2014-04-11
ma nije bitan odnos muskaraca i zena u braku, nek ga svako uredi kako I'm stima. Problem je u feminizmu i ideoloskoj patologiji u koju se pretvorio. Svi moraju imat ista prava u drustvu to je jasno I ne smije bit problem.
Vidim neki se uzivili pa bi gazde izigravali
2014-04-19
Ista prava ?prckov wrote:ma nije bitan odnos muskaraca i zena u braku, nek ga svako uredi kako I'm stima. Problem je u feminizmu i ideoloskoj patologiji u koju se pretvorio. Svi moraju imat ista prava u drustvu to je jasno I ne smije bit problem.
Dvoje ljudi , muško i žensko , dvoje djece ....koliko dobija jedno a koliko drugo ?
Jer nisu ista pravila ja cu šta ja ocu , hebat cu se a ako šta zaškripi uzimam ti svu djecu , nemožeš mi ništa i placaš alimentaciju za sve.
Ja sam mali egoooooooo.
2014-04-11
Požurite da pravilno odgovorite na postavljeno pitanje , vrijeme vam istice a kad istekne rok poželit cete da se nikad niste rodili.
2014-04-11
problem je u ludarama na polozaju sto svoju ideolosku zatupljenost promoviraju kao znanost
2014-04-19
dijagram wrote:to je dokazivao tvoj deda, objasnio sam i kakometilda wrote:dijagram wrote:ovo samo objasnjavas kakav ti je djed bio idiotmetilda wrote:dijagram wrote:
naravno da ti ne znas,zna bakica:)
ne znam i hvala feminizmu za to .. bakica je trudna morala nositi naramak drva, poroditi se sama u šumi i donijeti i dijete i drva u naramku.. kad je trebalo dijete oprati od govana nije smjela to učiniti kraj ognjišta nego je to morala raditi vani na snijegu i zato pljuc na vas patrijarhalne šoviniste...
i danas imas slicnih kolko oces. moderni lalovci i kojesta ,a bogami i gusaka koje to trpe i zale se okolo umjesto da majmuna prepoznaju i sutnu jos prije pocetka bilo cega ozbiljnog
uzgred kao muskarac znam da ti djed to nije bio, zato je primjenjivao ove metode "dokazivanja muskosti" :)
a što ti sad radiš nego dokazuješ muškost?
inače, prvotna ideja feminizma je sasvim izblijedjela i sada su se žene pretvorile u diktatorice.. tako da suosjećam s vama muškarcima koji se osjećate slabašno pred jakim ženama..
evo, imamo i primjer na našem forumu.. kad god kič ne može nešto napraviti to preuzima ithildin kao nezvanična moderatorica.. pučki rečeno kič nema muda, ithildin ima
tvoje zakljucivanje upucuje na to da si potegnula na babu:)
uzgred, deda ti je bio mozda i latentni homic, nerijetka kombinacija kod navedenog ponasanja
najprije, svaku ženu stariju od sebe zovem bakicom iako sam i sama bakica...
dakle, bakičin muž nije bio moj djed..
nabacivanje izrazom latentnog homića je tvoja nesposobnost suvislog odgovora
i na kraju ako si čitao Ibsena, a nešto sumnjam da jesi, znao bi da su žene i kad im je bilo najteže znale muškarce napraviti budalama..
ne sumnjam da je to i spomenuta bakica činila. kao što ja to sad činim tebi...
Guest- Guest
To baš i nije neki ...problem.....napravit.metilda wrote: da su žene i kad im je bilo najteže znale muškarce napraviti budalama..
.
2014-04-11
od pojedinacnog slucaja pravis opce zakljuckemetilda wrote:dijagram wrote:to je dokazivao tvoj deda, objasnio sam i kakometilda wrote:dijagram wrote:ovo samo objasnjavas kakav ti je djed bio idiotmetilda wrote:
ne znam i hvala feminizmu za to .. bakica je trudna morala nositi naramak drva, poroditi se sama u šumi i donijeti i dijete i drva u naramku.. kad je trebalo dijete oprati od govana nije smjela to učiniti kraj ognjišta nego je to morala raditi vani na snijegu i zato pljuc na vas patrijarhalne šoviniste...
i danas imas slicnih kolko oces. moderni lalovci i kojesta ,a bogami i gusaka koje to trpe i zale se okolo umjesto da majmuna prepoznaju i sutnu jos prije pocetka bilo cega ozbiljnog
uzgred kao muskarac znam da ti djed to nije bio, zato je primjenjivao ove metode "dokazivanja muskosti" :)
a što ti sad radiš nego dokazuješ muškost?
inače, prvotna ideja feminizma je sasvim izblijedjela i sada su se žene pretvorile u diktatorice.. tako da suosjećam s vama muškarcima koji se osjećate slabašno pred jakim ženama..
evo, imamo i primjer na našem forumu.. kad god kič ne može nešto napraviti to preuzima ithildin kao nezvanična moderatorica.. pučki rečeno kič nema muda, ithildin ima
tvoje zakljucivanje upucuje na to da si potegnula na babu:)
uzgred, deda ti je bio mozda i latentni homic, nerijetka kombinacija kod navedenog ponasanja
najprije, svaku ženu stariju od sebe zovem bakicom iako sam i sama bakica...
dakle, bakičin muž nije bio moj djed..
nabacivanje izrazom latentnog homića je tvoja nesposobnost suvislog odgovora
i na kraju ako si čitao Ibsena, a nešto sumnjam da jesi, znao bi da su žene i kad im je bilo najteže znale muškarce napraviti budalama..
ne sumnjam da je to i spomenuta bakica činila. kao što ja to sad činim tebi...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa mora , kako bi inace opravdala svoj feminizam ako prvo neprikaže sve muškarce zlocestim.prckov wrote:.
od pojedinacnog slucaja pravis opce zakljucke
Nisam se tija upletat al ja sam minja djecje kakice i bija bejbe siter i to djete je bilo crmac ....zatim taj primjer lika je idiot , zatim neživimo više u tom dobu , imaš tehnologiju , sumnjam da žene idu rađat u šumu itd itd itd.
Al nema veze ...jednom davno je neki ...et vidiš kakvi su muški ...i zato ....ih treba bla bla bla.
2014-04-11
Feminizam kao i fašizam il tako neka ideologija mora imat neprijatelja da bi se održavao na životu , u feminizmu su to muškarci.
Da se osvrcem na to previše onda bi pokazao da nemam znanje u psihologiji koje imam , zato to malo preskacem ....namjerno ....mene samo zanima odgovor na ono pitanje koje sam postavio i ništa više.
A ženi koja oce da joj muški pere pegla kuva mjenja pelene ...pa cuj na jedno djete ide šema da ide ženi a muškarac placa alimentaciju pa ak nece na to jedno da ti mjenja pelene nece ni na drugo.
Rastavi se ....odma.
Da se osvrcem na to previše onda bi pokazao da nemam znanje u psihologiji koje imam , zato to malo preskacem ....namjerno ....mene samo zanima odgovor na ono pitanje koje sam postavio i ništa više.
A ženi koja oce da joj muški pere pegla kuva mjenja pelene ...pa cuj na jedno djete ide šema da ide ženi a muškarac placa alimentaciju pa ak nece na to jedno da ti mjenja pelene nece ni na drugo.
Rastavi se ....odma.
2014-04-11
ne bih rekla, one osobine i vrijednosti koje cijenimo kod ljudi općenito, uglavnom cijenimo i kod suprotnog spola, bio to muški ili ženskipismejker wrote:cudi me da umna cura to kaze..jer je netocno,a evo zasto...zenski i muski odgo ne moze niti smije biti istovjetan,jerbo niti ista drugo u tih spolova nije isto..
i na taj način odgajamo djecu oba spola, principi su isti, samo se neke forme razlikuju
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Dok neuđu u pubertet a onda tek pocima šou.Neve wrote:ne bih rekla, one osobine i vrijednosti koje cijenimo kod ljudi općenito, uglavnom cijenimo i kod suprotnog spola, bio to muški ili ženskipismejker wrote:cudi me da umna cura to kaze..jer je netocno,a evo zasto...zenski i muski odgo ne moze niti smije biti istovjetan,jerbo niti ista drugo u tih spolova nije isto..
i na taj način odgajamo djecu oba spola, principi su isti, samo se neke forme razlikuju
2014-04-11
ma jasnoRayMabus wrote:Pa mora , kako bi inace opravdala svoj feminizam ako prvo neprikaže sve muškarce zlocestim.prckov wrote:.
od pojedinacnog slucaja pravis opce zakljucke
Nisam se tija upletat al ja sam minja djecje kakice i bija bejbe siter i to djete je bilo crmac ....zatim taj primjer lika je idiot , zatim neživimo više u tom dobu , imaš tehnologiju , sumnjam da žene idu rađat u šumu itd itd itd.
Al nema veze ...jednom davno je neki ...et vidiš kakvi su muški ...i zato ....ih treba bla bla bla.
I usput longi kaze se matrijaRhat i patrijaRhat
2014-04-19
Opet ima neko slovo viška.prckov wrote:
I usput longi kaze se matrijaRhat i patrijaRhat
2014-04-11
Matrijarhala ...matrijahalna
Maaaaa nastavit cu ja bez toga r ....tko ce to r ovo ono ...glađe iđe bez r.
2014-04-11
ma udriRayMabus wrote:Matrijarhala ...matrijahalna
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma šalim se , vjerovatno cu sad kad se sjetim napisat r tj pravilno ....to ti je posljedica prvo ikavica sam pa mi dole prirodno gutamo ta slova koja nam spletu jezik a onda sam s 21 godinu otišao i Italiju di san poceja i mislit na talijanskom jeziku ...sad normalno dođeš ovamo i onda tu i tamo jednostavno zgutaš te r i slicne detalje ...helihopter , šanžer ....matrijah.prckov wrote:ma udriRayMabus wrote:Matrijarhala ...matrijahalna
2014-04-11
...ili malo dodaš, npr emančipačijaRayMabus wrote:Ma šalim se , vjerovatno cu sad kad se sjetim napisat r tj pravilno ....to ti je posljedica prvo ikavica sam pa mi dole prirodno gutamo ta slova koja nam spletu jezik a onda sam s 21 godinu otišao i Italiju di san poceja i mislit na talijanskom jeziku ...sad normalno dođeš ovamo i onda tu i tamo jednostavno zgutaš te r i slicne detalje ...helihopter , šanžer ....matrijah.prckov wrote:ma udriRayMabus wrote:Matrijarhala ...matrijahalna
Guest- Guest
Emaničipačija je jer mi je tipkovnica bila u kurzu , kupio sam novu i sad ima c.
2014-04-11
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 13 of 18