Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
ne ne ne ne...nije rjec o istjerivanju,nego sto se Pravosudje niti ne obara na njih...Mamić primjer..sami cirkus...Regoč wrote:To je tako. Moćni (bogatiji) lakše istjeraju svoje.pismejker wrote:bogumi Reg..u sto ti gledas zadnjih ajmo reci sam o20 godina...??? nisam jos vidio posteno sudjenje,a sto se tice lomljenja preko koljena,pa i ledja,uglavnom stradaju onio..stari,nemocnii,siromasni,,bez neke motjne pozadine i podrske,obicni narod..Regoč wrote:Ima li Mamić pravo na pošteno suđenje i na (zlo)uporabu svih pravnih institutah koji su mu na raspolaganju? Nikomu nije drago, ali daje nadu da ni nama neće presuditi preko koljena.jastreb wrote:hahahaha....samopopravak! U čemu se taj samopopravak očituje? U tome što smo bogatiji od Rumunjske,ili u masovnom odlasku radnosposobnih iz zemlje?Regoč wrote:
Zapravo ne, sustav ima mehanizme samopopravka.
Ili u ovoj farsi od suđenja Mamiću,gdje se jedan kriminalac ruga cijelom sustavu?
Gospodarski nazadak i iseljavanje nemaju sveze s demokracijom, već sa socijalističkom privredom koja je u nas opstala.
iste te pokusavaju institucije zajebati na sve moguce nacine,i istisnuti im zadnju pinki iz dzepa..
SVJESNOST institucija i organa vlasti,da se telad ne buni na bilo kakve mjere,daje im jos vise hrabrosti i bescutnosti,da jos vise gaze narod...
dok,Baka stara ne plati 3 rate hateveju,onaj gnjuss odvjetnicki,je razapne na sudu,i krenu joj oduzimati sto ima..
nisam spomenuo niti ono sto za 4000 kuna curi oduzmu stan(drzava) vrijedan 20k ojrova...
to je protuzakonito,osim u neki tumba-mumba drzavama,gdje vladaju warlordovi sto rade,kako hoce...
Guest- Guest
Regoč wrote:A to voliš SFRJ, fojbofile?Gnječ wrote:Regoč wrote:Zar i ti protiv Sore?Gnječ wrote:Sora wrote:
A nije cudo
Nama vladaju kamenjarci, ognjistarci. Klerikalci ..
I otpad iz komunizma .
točno to. kamenjarci, ognjištarci, klerikalci i otpad iz komunizma. e ti današnji koji su otpad komunizma u komunizmu su bili najfanatičniji komunisti takvi su denuncirali sve koji bi i pisnuli koju protiv komunizma ti isti danas pljuju po komunizmu.
jel Sora pljuje po SFRJ ili ti? ti pljuješ po SFRJ.
ja ne pljujem po SFRJ. ti pljuješ po SFRJ.
Guest- Guest
Jesi toliki iredentist? Više novca, bolji odvjetnici, mogućnost duljega parničenja. Manje novca, kraća mogućnost parničenja.Gnječ wrote:Regoč wrote:To je tako. Moćni (bogatiji) lakše istjeraju svoje.pismejker wrote:bogumi Reg..u sto ti gledas zadnjih ajmo reci sam o20 godina...??? nisam jos vidio posteno sudjenje,a sto se tice lomljenja preko koljena,pa i ledja,uglavnom stradaju onio..stari,nemocnii,siromasni,,bez neke motjne pozadine i podrske,obicni narod..Regoč wrote:Ima li Mamić pravo na pošteno suđenje i na (zlo)uporabu svih pravnih institutah koji su mu na raspolaganju? Nikomu nije drago, ali daje nadu da ni nama neće presuditi preko koljena.jastreb wrote:
hahahaha....samopopravak! U čemu se taj samopopravak očituje? U tome što smo bogatiji od Rumunjske,ili u masovnom odlasku radnosposobnih iz zemlje?
Ili u ovoj farsi od suđenja Mamiću,gdje se jedan kriminalac ruga cijelom sustavu?
Gospodarski nazadak i iseljavanje nemaju sveze s demokracijom, već sa socijalističkom privredom koja je u nas opstala.
iste te pokusavaju institucije zajebati na sve moguce nacine,i istisnuti im zadnju pinki iz dzepa..
SVJESNOST institucija i organa vlasti,da se telad ne buni na bilo kakve mjere,daje im jos vise hrabrosti i bescutnosti,da jos vise gaze narod...
objasni.
Pa to ti je. Da imaju love, parničili bi se, potplatili bi i došli bi na svoje. Nije da ja to odobravam ili smatram poželjnim, ali je tako.pismejker wrote:ne ne ne ne...nije rjec o istjerivanju,nego sto se Pravosudje niti ne obara na njih...Mamić primjer..sami cirkus...Regoč wrote:To je tako. Moćni (bogatiji) lakše istjeraju svoje.pismejker wrote:bogumi Reg..u sto ti gledas zadnjih ajmo reci sam o20 godina...??? nisam jos vidio posteno sudjenje,a sto se tice lomljenja preko koljena,pa i ledja,uglavnom stradaju onio..stari,nemocnii,siromasni,,bez neke motjne pozadine i podrske,obicni narod..Regoč wrote:Ima li Mamić pravo na pošteno suđenje i na (zlo)uporabu svih pravnih institutah koji su mu na raspolaganju? Nikomu nije drago, ali daje nadu da ni nama neće presuditi preko koljena.jastreb wrote:
hahahaha....samopopravak! U čemu se taj samopopravak očituje? U tome što smo bogatiji od Rumunjske,ili u masovnom odlasku radnosposobnih iz zemlje?
dok,Baka stara ne plati 3 rate hateveju,onaj gnjuss odvjetnicki,je razapne na sudu,i krenu joj oduzimati sto ima..
nisam spomenuo niti ono sto za 4000 kuna curi oduzmu stan(drzava) vrijedan 20k ojrova...
to je protuzakonito,osim u neki tumba-mumba drzavama,gdje vladaju warlordovi sto rade,kako hoce...
Po izostanku demokracije te poduzetničkih i nacionalnih slobodah.Gnječ wrote:Regoč wrote:A to voliš SFRJ, fojbofile?Gnječ wrote:Regoč wrote:Zar i ti protiv Sore?Gnječ wrote:
točno to. kamenjarci, ognjištarci, klerikalci i otpad iz komunizma. e ti današnji koji su otpad komunizma u komunizmu su bili najfanatičniji komunisti takvi su denuncirali sve koji bi i pisnuli koju protiv komunizma ti isti danas pljuju po komunizmu.
Regoč wrote:Jesi toliki iredentist? Više novca, bolji odvjetnici, mogućnost duljega parničenja. Manje novca, kraća mogućnost parničenja.Gnječ wrote:Regoč wrote:To je tako. Moćni (bogatiji) lakše istjeraju svoje.pismejker wrote:bogumi Reg..u sto ti gledas zadnjih ajmo reci sam o20 godina...??? nisam jos vidio posteno sudjenje,a sto se tice lomljenja preko koljena,pa i ledja,uglavnom stradaju onio..stari,nemocnii,siromasni,,bez neke motjne pozadine i podrske,obicni narod..Regoč wrote:
Ima li Mamić pravo na pošteno suđenje i na (zlo)uporabu svih pravnih institutah koji su mu na raspolaganju? Nikomu nije drago, ali daje nadu da ni nama neće presuditi preko koljena.
objasni.
nisi objasnio. objasni točno kako treba ne razumijem što si napisao nečitko je.
Guest- Guest
Nauči glagoljicu pa će ti biti lakše.Gnječ wrote:Regoč wrote:Jesi toliki iredentist? Više novca, bolji odvjetnici, mogućnost duljega parničenja. Manje novca, kraća mogućnost parničenja.Gnječ wrote:Regoč wrote:To je tako. Moćni (bogatiji) lakše istjeraju svoje.pismejker wrote:
bogumi Reg..u sto ti gledas zadnjih ajmo reci sam o20 godina...??? nisam jos vidio posteno sudjenje,a sto se tice lomljenja preko koljena,pa i ledja,uglavnom stradaju onio..stari,nemocnii,siromasni,,bez neke motjne pozadine i podrske,obicni narod..
objasni.
Regoč wrote:Po izostanku demokracije te poduzetničkih i nacionalnih slobodah.Gnječ wrote:Regoč wrote:A to voliš SFRJ, fojbofile?Gnječ wrote:Regoč wrote:
Zar i ti protiv Sore?
ajd napravi spisak čega sve u SFRJ nisi imao a sad imaš.
Guest- Guest
Regoč wrote:Nauči glagoljicu pa će ti biti lakše.Gnječ wrote:Regoč wrote:Jesi toliki iredentist? Više novca, bolji odvjetnici, mogućnost duljega parničenja. Manje novca, kraća mogućnost parničenja.Gnječ wrote:Regoč wrote:
To je tako. Moćni (bogatiji) lakše istjeraju svoje.
objasni.
debilu ustaški.
Guest- Guest
Nisam imal auto, stan, voćnjak, diplomu, posal...Gnječ wrote:Regoč wrote:Po izostanku demokracije te poduzetničkih i nacionalnih slobodah.Gnječ wrote:Regoč wrote:A to voliš SFRJ, fojbofile?Gnječ wrote:
Iredentistički fašistički fojboljube!Gnječ wrote:Regoč wrote:Nauči glagoljicu pa će ti biti lakše.Gnječ wrote:Regoč wrote:Jesi toliki iredentist? Više novca, bolji odvjetnici, mogućnost duljega parničenja. Manje novca, kraća mogućnost parničenja.Gnječ wrote:
objasni.
debilu ustaški.
Regoč wrote:Nisam imal auto, stan, voćnjak, diplomu, posal...Gnječ wrote:Regoč wrote:Po izostanku demokracije te poduzetničkih i nacionalnih slobodah.Gnječ wrote:Regoč wrote:
A to voliš SFRJ, fojbofile?
koliko si imao godina kad si uletio u NDH ustašiju 1990.-te? 5 godina? 10 godina?
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
jepte se narodi i nacije..odoh baciti tusch,pa malo u grad,nes obaviti...ajte zdravo..1!!
Guest- Guest
Ne znam o čem govoriš? Kakva NDH?Gnječ wrote:Regoč wrote:Nisam imal auto, stan, voćnjak, diplomu, posal...Gnječ wrote:Regoč wrote:Po izostanku demokracije te poduzetničkih i nacionalnih slobodah.Gnječ wrote:
koliko si imao godina kad si uletio u NDH ustašiju 1990.-te? 5 godina? 10 godina?
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Ne znam o čem govoriš? Kakva NDH?Gnječ wrote:Regoč wrote:Nisam imal auto, stan, voćnjak, diplomu, posal...Gnječ wrote:Regoč wrote:
Po izostanku demokracije te poduzetničkih i nacionalnih slobodah.
smeće pedersko pitam te koliko si imao ti godina 1990.? reci barem jel si 1990. bio malojetnik illi punoljetan. kažeš nisi imal auto stan voćnjak diplomu posal znači ti u nisi SFRJ ni živio ili si bio malo slinavo posrano derište.
Guest- Guest
Govnojedu, piše ti na mom avataru moja dob. Računaj!Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne znam o čem govoriš? Kakva NDH?Gnječ wrote:Regoč wrote:Nisam imal auto, stan, voćnjak, diplomu, posal...Gnječ wrote:
smeće pedersko pitam te koliko si imao ti godina 1990.? reci barem jel si 1990. bio malojetnik illi punoljetan. kažeš nisi imal auto stan voćnjak diplomu posal znači ti u nisi SFRJ ni živio ili si bio malo slinavo posrano derište.
Regoč wrote:Govnojedu, piše ti na mom avataru moja dob. Računaj!Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne znam o čem govoriš? Kakva NDH?Gnječ wrote:Regoč wrote:
Nisam imal auto, stan, voćnjak, diplomu, posal...
aha. 98 godina imaš?
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji