Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Koji primitivan i jadan tekst! Radije bi da mu se sin drogira? Moš mislit! A i rukopis je prepoznatljiv.debotoijusto wrote:Kad su u nedjelju navečer došli rezultati izbora, Željko Kerum smjesta je u znak žalosti spustio janjce na pola ražnja. Nisam bio tamo, ali mogao bih vam, vjerujem, opisati kako je to bilo. Kerumova guzičarska svita požudno je škicala kako rumena kožica na pečenju cvrči i lomi se, ali nitko od nije imao hrabrosti kazati: “Žele, krvi ti, pusti sad izbore. Ajmo jist, oladiće se.”
Ne možete se zaista ne rastužiti nad prizorom. Takve uzaludne smrti, takvo besmisleno prolijevanje krvi. Desetak ovčijih mladunaca netko je izbezumljene odveo od matera, bezdušno ih zaklao, oderao, nabio na zamašćen kolac i ispekao nad žeravom, a ni za šta.Izborni gubitnik pojeo je možda nešto samo da ga piće ne uhvati, ali ne vjerujem ni to. Djelovalo je više nekako kao da ga je piće uhvatilo dok je bjesnio kako su ga hadezeovci pokrali naknadno poništavajući njegove glasove.
Iskreno, da se to dogodilo, meni ne bi bilo mrsko. Da su Željku Keruma nešto stvarno oteli, namagarčili ga, izigrali, prevarili, ja se uopće ne bih trudio tražiti krivca. Ili bih ga potražio samo da mu srdačno stisnem ruku.
Dapače, i sam sam u četvrtak popodne, nakon posljednjeg Kerumovog svinjskog incidenta, bio na rubu zaokružiti broj ispred Oparinog imena.
A onda sam došao u Gimnaziju i shvatio da, ubijte me, ne mogu. Meni je to grozno. Jedna mi žena je nedavno za svoga sina rekla: “Ajde, opet je bolje da je u HDZ-u, nego da se drogira”, a ja sam joj odgovorio: “Nije, gospođo. Bolje je da se drogira.”
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Čemu? Čovjek je pobiedil i Split ide dalje. A ako mniš na Hrvatsku, to je Plenković trebal odmah, raspustiti Sabor pa bismo već imali novi saziv.Eva_ wrote:Novi izbori.
drogirat će se oni koji nisu u partiji, ili će itići vani... majka može biti zadovoljan, neka dice kod kuće...Regoč wrote:Koji primitivan i jadan tekst! Radije bi da mu se sin drogira? Moš mislit! A i rukopis je prepoznatljiv.debotoijusto wrote:Kad su u nedjelju navečer došli rezultati izbora, Željko Kerum smjesta je u znak žalosti spustio janjce na pola ražnja. Nisam bio tamo, ali mogao bih vam, vjerujem, opisati kako je to bilo. Kerumova guzičarska svita požudno je škicala kako rumena kožica na pečenju cvrči i lomi se, ali nitko od nije imao hrabrosti kazati: “Žele, krvi ti, pusti sad izbore. Ajmo jist, oladiće se.”
Ne možete se zaista ne rastužiti nad prizorom. Takve uzaludne smrti, takvo besmisleno prolijevanje krvi. Desetak ovčijih mladunaca netko je izbezumljene odveo od matera, bezdušno ih zaklao, oderao, nabio na zamašćen kolac i ispekao nad žeravom, a ni za šta.Izborni gubitnik pojeo je možda nešto samo da ga piće ne uhvati, ali ne vjerujem ni to. Djelovalo je više nekako kao da ga je piće uhvatilo dok je bjesnio kako su ga hadezeovci pokrali naknadno poništavajući njegove glasove.
Iskreno, da se to dogodilo, meni ne bi bilo mrsko. Da su Željku Keruma nešto stvarno oteli, namagarčili ga, izigrali, prevarili, ja se uopće ne bih trudio tražiti krivca. Ili bih ga potražio samo da mu srdačno stisnem ruku.
Dapače, i sam sam u četvrtak popodne, nakon posljednjeg Kerumovog svinjskog incidenta, bio na rubu zaokružiti broj ispred Oparinog imena.
A onda sam došao u Gimnaziju i shvatio da, ubijte me, ne mogu. Meni je to grozno. Jedna mi žena je nedavno za svoga sina rekla: “Ajde, opet je bolje da je u HDZ-u, nego da se drogira”, a ja sam joj odgovorio: “Nije, gospođo. Bolje je da se drogira.”
Opet protiv HNS-a! Pustite ih više na miru. Jesu najgori, al su naši.Eva_ wrote:
Drogiraju se bez razlike.mutava baštarda wrote:drogirat će se oni koji nisu u partiji, ili će itići vani... majka može biti zadovoljan, neka dice kod kuće...Regoč wrote:Koji primitivan i jadan tekst! Radije bi da mu se sin drogira? Moš mislit! A i rukopis je prepoznatljiv.debotoijusto wrote:Kad su u nedjelju navečer došli rezultati izbora, Željko Kerum smjesta je u znak žalosti spustio janjce na pola ražnja. Nisam bio tamo, ali mogao bih vam, vjerujem, opisati kako je to bilo. Kerumova guzičarska svita požudno je škicala kako rumena kožica na pečenju cvrči i lomi se, ali nitko od nije imao hrabrosti kazati: “Žele, krvi ti, pusti sad izbore. Ajmo jist, oladiće se.”
Regoč wrote:Koji primitivan i jadan tekst! Radije bi da mu se sin drogira? Moš mislit! A i rukopis je prepoznatljiv.
Ne može Kante Govnić iz svoje kože. Taman kad čovjek pomisli da je konačno napisao nešto pametno...
Last edited by slidingdoorsoperator on 7/6/2017, 09:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ovo dvojicu sa strane baš i ne kužim tko su, ali zbog Koli još ne kmeči se.Eva_ wrote:
Regoč-
2015-08-21
mamić i šuker... ovo je vjerojatno torcida okačilaRegoč wrote:Ovo dvojicu sa strane baš i ne kužim tko su, ali zbog Koli još ne kmeči se.Eva_ wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nis sumnjalaRegoč wrote:Imaju moj uhljebski glas.Eva_ wrote:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ma, bagra divljačka. Sve to treba na Goli da pošumljuju.mutava baštarda wrote:mamić i šuker... ovo je vjerojatno torcida okačilaRegoč wrote:Ovo dvojicu sa strane baš i ne kužim tko su, ali zbog Koli još ne kmeči se.Eva_ wrote:
Iako, koalicija s četnici... Teško je zokružiti Pupovca, makar i posredno.Eva_ wrote:Nis sumnjalaRegoč wrote:Imaju moj uhljebski glas.Eva_ wrote:
Nije, kad pogledaš u novčanik, sunce te obasja.
2017-03-21
Šta se ti toliko ljutiš, ja sam skroz na tvojoj liniji. Među retkima imaš razumevanja kada 62-godišnjak gurne jezik maloj od 18. Slažem se s tobom da tu mala ima više krivice, bolje reći zasluge, imaš moju podršku sele.metilda wrote:a treba pitati boru čorbu aka malaniz od čega je to bolovao slavni vodič i fotograf ratka mladića
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Uviek njeka gorčina.Eva_ wrote:Nije, kad pogledaš u novčanik, sunce te obasja.
Ne vjerujem. Brk ti se smije.Regoč wrote:Uviek njeka gorčina.Eva_ wrote:Nije, kad pogledaš u novčanik, sunce te obasja.
2017-03-21
bora-corba wrote:imaš moju podršku sele.
Kao što je uvijek imala, kad je forum u pitanju. :)
Guest- Guest
To je zbog košare.Eva_ wrote:Ne vjerujem. Brk ti se smije.Regoč wrote:Uviek njeka gorčina.Eva_ wrote:Nije, kad pogledaš u novčanik, sunce te obasja.
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 28 of 50