Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina, u svom uredu, gdje je radila preko student servisa.Noor wrote:spominje radnju bez pristanka, a ako je prislanjanje usta na usta i stavljanje jezika curi u usta bludna radnja, a da ona prilikom toga ista otvara i ne pruža otpor, onda ste svi zreli za suđenje i kaznu po tom članku.
ili možda prethodno pitate...ej, mogu ti uvaliti jezik malo?!
godine tijekom prijepodnevnih sati u Koprivnici, u svom uredu, u Dugoj ulici, u cilju zadovoljavanja spolnog nagona, za vrijeme dok je ona obavljala poslove prijepisa, prišao njenom radnom stolu
Nikad u preduzeće ne guraš jezik, prvo srednji prst u macu, ako to prođe, onda ide jezik
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Noor wrote:spominje radnju bez pristanka, a ako je prislanjanje usta na usta i stavljanje jezika curi u usta bludna radnja, a da ona prilikom toga ista otvara i ne pruža otpor, onda ste svi zreli za suđenje i kaznu po tom članku.kic wrote:Noor wrote:kic wrote:Noor wrote:ako nije bilo sile, nema ni kaznenog djela, bila je pri svijesti i uračunljiva, i ne pod ustjecajem opijata, kao npr katanićkakic wrote:
pa očito joj se nije svidjelo, ali nije to tako teško izvesti, iznenadio je samo..
da je sad radi poljubca smislila uništit nekog hm xD
zinula je dobrovoljno.
sila i nije konstitutivni element kaznenog djela, već radnja, samoskrivljeno smanjenje uračunljivosti je nešto drugo..
čin bez pristanka i čin uporabom sile.
čl.152 i 153 KZ
u 152. se ne spominje pojam sile, a on je osuđen za čl.155 - bludne radnje
pa kad gledaš, često je u starim filmovima tako, ide on nju poljubit, i nakon poljubca ona ga ošamari: nisi pitao!
a tko bi žene skužio, ali ugl on sigurno nije mislio sve najbolje.. a mislim da bi mu ti bacila monitor na glavu haha
to u starim filmovima je ono..bi, al da ne uđe ..pa je onda on bezobraznik, da ne ispadne da je pala od prvekic wrote:Noor wrote:spominje radnju bez pristanka, a ako je prislanjanje usta na usta i stavljanje jezika curi u usta bludna radnja, a da ona prilikom toga ista otvara i ne pruža otpor, onda ste svi zreli za suđenje i kaznu po tom članku.kic wrote:Noor wrote:kic wrote:
sila i nije konstitutivni element kaznenog djela, već radnja, samoskrivljeno smanjenje uračunljivosti je nešto drugo..
čin bez pristanka i čin uporabom sile.
čl.152 i 153 KZ
u 152. se ne spominje pojam sile, a on je osuđen za čl.155 - bludne radnje
pa kad gledaš, često je u starim filmovima tako, ide on nju poljubit, i nakon poljubca ona ga ošamari: nisi pitao!
a tko bi žene skužio, ali ugl on sigurno nije mislio sve najbolje.. a mislim da bi mu ti bacila monitor na glavu haha
da mene krene tako ljubit "protiv volje", ne bi mi stigo usne prislonit, niti bi ja zinula da mi još i jezik stavi....ležao bi sklupčan na podu prije nego bi to uspio. a tako bi navela i u prijavi...za koju, pravno gledano, ne bi bilo ni nikakve osnove.
Guest- Guest
da je to bila baba od 50 i ja bi ga kaznio, on uvatio malu od 18, treba da ga se nagradi.bora-corba wrote:uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina, u svom uredu, gdje je radila preko student servisa.Noor wrote:spominje radnju bez pristanka, a ako je prislanjanje usta na usta i stavljanje jezika curi u usta bludna radnja, a da ona prilikom toga ista otvara i ne pruža otpor, onda ste svi zreli za suđenje i kaznu po tom članku.
godine tijekom prijepodnevnih sati u Koprivnici, u svom uredu, u Dugoj ulici, u cilju zadovoljavanja spolnog nagona, za vrijeme dok je ona obavljala poslove prijepisa, prišao njenom radnom stolu
Nikad u preduzeće ne guraš jezik, prvo srednji prst u macu, ako to prođe, onda ide jezik
2015-08-20
losa kombinacija..ona ne zna, ti ne mozes. Smiri dozivljaje.bora-corba wrote:da je to bila baba od 50 i ja bi ga kaznio, on uvatio malu od 18, treba da ga se nagradi.bora-corba wrote:uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina, u svom uredu, gdje je radila preko student servisa.Noor wrote:spominje radnju bez pristanka, a ako je prislanjanje usta na usta i stavljanje jezika curi u usta bludna radnja, a da ona prilikom toga ista otvara i ne pruža otpor, onda ste svi zreli za suđenje i kaznu po tom članku.
:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Kako god, bilo prisile u tom činu ili ne, postuliranje kako je Pavković seksualni prijestupnik pa zbog toga nije u stanju izreći niti jednu jedinu činjenično utemeljenu tvrdnju, a i to smo imali prilike makar posredno pročitati na temi, spada u teži oblik kretenizma sve do razine mentalne retardacije.
Što bi to značilo, ako čovjek kaže da je 1+1=2 mi ćemo reći kako to nije točno jer je takvu izjavu iznio jedan fujfujfuj osuđeni seksualni prijestupnik?
Dajte ljudi sredite tu zbrku u svojim glavama, barem malo...
Što bi to značilo, ako čovjek kaže da je 1+1=2 mi ćemo reći kako to nije točno jer je takvu izjavu iznio jedan fujfujfuj osuđeni seksualni prijestupnik?
Guest- Guest
xslidingdoorsoperator wrote:Kako god, bilo prisile u tom činu ili ne, postuliranje kako je Pavković seksualni prijestupnik pa zbog toga nije u stanju izreći niti jednu jedinu činjenično utemeljenu tvrdnju, a i to smo imali prilike makar posredno pročitati na temi, spada u teži oblik kretenizma sve do razine mentalne retardacije.
Guest- Guest
maggie13 wrote:losa kombinacija..ona ne zna, ti ne mozes. Smiri dozivljaje.bora-corba wrote:da je to bila baba od 50 i ja bi ga kaznio, on uvatio malu od 18, treba da ga se nagradi.bora-corba wrote:uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina, u svom uredu, gdje je radila preko student servisa.Noor wrote:spominje radnju bez pristanka, a ako je prislanjanje usta na usta i stavljanje jezika curi u usta bludna radnja, a da ona prilikom toga ista otvara i ne pruža otpor, onda ste svi zreli za suđenje i kaznu po tom članku.
:D
Kako ne zna, vidiš da mu je širom otvorila usta, same žene kažu. Što ne bi mogo? Vidiš da može i ovaj ratnik koji je 91 ginuo dok se mala nije ni rodila. Mlado meso digne i mrtvaca, gde neće starog ratnika.
2015-08-20
Hmmmm znaimljivo...upravo to radi 99% ljudi,kad izgubi misao nit vodilje,a krene razglabati egom,emotivnoscu i ostalim..slidingdoorsoperator wrote:Kako god, bilo prisile u tom činu ili ne, postuliranje kako je Pavković seksualni prijestupnik pa zbog toga nije u stanju izreći niti jednu jedinu činjenično utemeljenu tvrdnju, a i to smo imali prilike makar posredno pročitati na temi, spada u teži oblik kretenizma sve do razine mentalne retardacije.
Forum nije izuzetak..Na grubo,na finjaka...TO ljudi rade...
Guest- Guest
evo kako ej o tom događaju izvjestila Radio Glina koja je tada bila pod kontrolom lokalnog sds-a:'U nasem gradu dogodio se-rat ili uvod u rat.Ranu ujutro oko pet casova dogodio se oruzani incident između nepoznatih lica i mupovaca stacioniranih u Jukincu leglu ekstremnih hdzovaca.Kako imamo informacije nitko nije povrijeđen ali posljedice toga su da malobrojni Srbi Jukinca kao i Srbi u Glini zive u strahu od napada mupovaca i ekstremnih hdzovaca koji ne prezaju od niceg da izazovu i uvuku Srbe u svoje zlocinacke planove stvaranja Velike Hrvatske.ovom prilikom pozivamo sve Srbe Jukinca,Gline i Banije da ostanu mirni i ne reaguju na ove podmukle planove hrvatskog vrhovnistva i ekstremnih hdzovaca sa ovog podrucja.Pozivamo i JNA da stane u zastitu ugrozenih Srba od divljanja mupovaca koji svakodnevno terorisu srpsko stanovnistvu Gline i Banije'.Dakle ni rjecju zbog cega su napadnuti redarstvenici i nije se dogodio nikakav oruzani incident u naselju sa vecinskim srpskim stanovnistvem vec naprotiv napad se dogodio u dijelu sa hravtskom vecinom..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to nije pravedno, tebe napadaju za istu stvar, a ovoga branupismejker wrote:Hmmmm znaimljivo...upravo to radi 99% ljudi,kad izgubi misao nit vodilje,a krene razglabati egom,emotivnoscu i ostalim..slidingdoorsoperator wrote:
2015-08-20
to zato jer nisam njihov,dakle,smatraju me pripadnikom suprotnog tabora....ma..plemenska posla...bora-corba wrote:to nije pravedno, tebe napadaju za istu stvar, a ovoga branupismejker wrote:Hmmmm znaimljivo...upravo to radi 99% ljudi,kad izgubi misao nit vodilje,a krene razglabati egom,emotivnoscu i ostalim..slidingdoorsoperator wrote:
Guest- Guest
pismejker wrote:to zato jer nisam njihov,dakle,smatraju me pripadnikom suprotnog tabora....ma..plemenska posla...bora-corba wrote:to nije pravedno, tebe napadaju za istu stvar, a ovoga branupismejker wrote:Hmmmm znaimljivo...upravo to radi 99% ljudi,kad izgubi misao nit vodilje,a krene razglabati egom,emotivnoscu i ostalim..slidingdoorsoperator wrote:
Brane čoveka koji je zaobišo ove od 40-50 u velikom luku i uvatio pile od 18, to je pošteno. Ti napraviš to isto, onda idu prijave i vređanje. Istina je da smo svi od krvi i mesa i ne kaže se bez razloga "mlađe slađe". Zna to i ovaj branitelj koji 91 skoro umro ali nije.
2015-08-20
i gad može reći istinu, ali i dalje ostaje pedofilski gad.. nije ga nitko diskvalificirao, sam je to uradio..
Barem nemaju svi ptsp, ovaj je zdrav dok ima snage da na radnom mestu uvali jezik detetu punoletnoj ženi.
2015-08-20
Sto se Menea tice,storogo se pazi na Zakonitu Zrelost cure,namjerno ne kazem Punoljetnost,jer...Puno ljeta je Puno ljeta,a 18+ nije Punoljetnost..bora-corba wrote:pismejker wrote:to zato jer nisam njihov,dakle,smatraju me pripadnikom suprotnog tabora....ma..plemenska posla...bora-corba wrote:to nije pravedno, tebe napadaju za istu stvar, a ovoga branupismejker wrote:Hmmmm znaimljivo...upravo to radi 99% ljudi,kad izgubi misao nit vodilje,a krene razglabati egom,emotivnoscu i ostalim..slidingdoorsoperator wrote:
Brane čoveka koji je zaobišo ove od 40-50 u velikom luku i uvatio pile od 18, to je pošteno. Ti napraviš to isto, onda idu prijave i vređanje. Istina je da smo svi od krvi i mesa i ne kaže se bez razloga "mlađe slađe". Zna to i ovaj branitelj koji 91 skoro umro ali nije.
Treba imati isto tako na umu i USA gdje je 21+ Zakonska zrelost,tako,da se cojek ne zajebe..
Ides po zakonu,boli te Kiki..mirno spavas,fino jebes..
Guest- Guest
e, ali ti si im pedofil, a ovaj junak je žrtva male fufice koja laže kako može da se uvali jezik na silu i to na radno mesto?pismejker wrote:Sto se Menea tice,storogo se pazi na Zakonitu Zrelost cure,namjerno ne kazem Punoljetnost,jer...Puno ljeta je Puno ljeta,a 18+ nije Punoljetnost..
Treba imati isto tako na umu i USA gdje je 21+ Zakonska zrelost,tako,da se cojek ne zajebe..
De izguglaj njegovu sliku i stavi na avatar, ako te ne mrzi stavi neku sliku od neke male ovom junaku u čast.
Zna on da je bolje da se ljubi mala od 18 nego smrdljiva babetina od 40+ s veštački zubi,
2015-08-20
cuj,ne bi se involvira utako bedastu raspravu,ispod sakog dostojanstva,pogotovo jer je lokalnog karaktera..na moju karakterizaciju,ja im se usluzno ponudim pozrtvovno da me njihove zene,cure i sestre nostrificiraju,gdje pripadam..naravno 18+ i 40-...bora-corba wrote:e, ali ti si im pedofil, a ovaj junak je žrtva male fufice koja laže kako može da se uvali jezik na silu i to na radno mesto?pismejker wrote:Sto se Menea tice,storogo se pazi na Zakonitu Zrelost cure,namjerno ne kazem Punoljetnost,jer...Puno ljeta je Puno ljeta,a 18+ nije Punoljetnost..
De izguglaj njegovu sliku i stavi na avatar, ako te ne mrzi stavi neku sliku od neke male ovom junaku u čast.
Zna on da je bolje da se ljubi mala od 18 nego smrdljiva babetina od 40+ s veštački zubi,
Guest- Guest
Noor wrote:to je točno, no ona je sama izjavila da je on svoja usta prislonio na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta..i nigdje ne spominje pritiskanje obraza ili neku drugu silu.kic wrote:
da, stvarno nemoguće, samo prstima pritisneš obraze :^^
prislonio...stavio!
da je bilo prisile, sigurno bi to i navela.
dakle, maloj se ishod nije svidio iz bogzna kojih razloga, pa sad ajmo prijava...
viđeno već X puta!
ajmo se rukovat po lički. prst ti nabijem u šupak je ličko rukovanje. ovo je rukovanje po? rvat'ne imaju čudne običaje.
Guest- Guest
jasna zloraba polaozaja nadredjenog..cura je bila zatecena i nije se usprotivila,radi straha od reakcije.cesto seksualno spopadanje podredjenih osoba,koje sute,da ne bi izgubile posao ....Gnječ wrote:Noor wrote:to je točno, no ona je sama izjavila da je on svoja usta prislonio na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta..i nigdje ne spominje pritiskanje obraza ili neku drugu silu.kic wrote:
prislonio...stavio!
dakle, maloj se ishod nije svidio iz bogzna kojih razloga, pa sad ajmo prijava...
viđeno već X puta!
ajmo se rukovat po lički. prst ti nabijem u šupak je ličko rukovanje. ovo je rukovanje po? rvat'ne imaju čudne običaje.
Uz to,nema sto on nikako joj se priblizavati facom prema licu i turati jezik,jednostavno po svim civilizacijski mjerilima se narusava odnos poslodavca i posloprimca..
postoji knjiga,koju balkanjerosi i kreteni nisu procitali,a zove se bONTON..e pa nek probaju...
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:to je točno, no ona je sama izjavila da je on svoja usta prislonio na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta..i nigdje ne spominje pritiskanje obraza ili neku drugu silu.kic wrote:
prislonio...stavio!
viđeno već X puta!
a ti ne bi ako je mala od 18 godina u minici i izaziva ko što kažu za ovu? Pa ako si se borio 91 za njezine roditelje red je da roditelji nečim uzvrate, ovi nezahvalnici pustili još malu da lažno prijavljuje.
2015-08-20
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji