Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
To je zbog košare.Eva_ wrote:Ne vjerujem. Brk ti se smije.Regoč wrote:Uviek njeka gorčina.Eva_ wrote:Nije, kad pogledaš u novčanik, sunce te obasja.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
bora-corba wrote:Šta se ti toliko ljutiš, ja sam skroz na tvojoj liniji. Među retkima imaš razumevanja kada 62-godišnjak gurne jezik maloj od 18. Slažem se s tobom da tu mala ima više krivice, bolje reći zasluge, imaš moju podršku sele.metilda wrote:a treba pitati boru čorbu aka malaniz od čega je to bolovao slavni vodič i fotograf ratka mladića
laprdaš.. ajde piši monologe na kultnixu koje nitko više ne čita... ili moderiraj ercegof fb profil, briši sve negativne komentare.. dosadilo mi pratiti koliko si ih pobrisala... m.alaniz
Guest- Guest
Ljubav nema granica :)slidingdoorsoperator wrote:bora-corba wrote:imaš moju podršku sele.
Kao što je uvijek imala, kad je forum u pitanju. :)
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
prije nego dobijem ban ... ne komentira mi se ništa od gluposti na forumu, Regoč.. svaka ti čast što imaš toliko volje...
Guest- Guest
Još malo pa i ja prestajem. Kreće mi pauza pa da ju ne propustim.metilda wrote:prije nego dobijem ban ... ne komentira mi se ništa od gluposti na forumu, Regoč.. svaka ti čast što imaš toliko volje...
Kakav ban sele, po meni bi ti bila admin. Dašak liberalizma u ovom zatucanom društvu dobro dođe. Evo jedna za mene i tvog junaka.metilda wrote:prije nego dobijem ban ... ne komentira mi se ništa od gluposti na forumu, Regoč.. svaka ti čast što imaš toliko volje...
2015-08-20
Metilda, od kud tebi dokazi da je to Glista? I kaj i da je, s kojim pravom ti ikog prozivaš za nickove kad si ih sama imala više od ikog ovdje.metilda wrote:bora-corba wrote:Šta se ti toliko ljutiš, ja sam skroz na tvojoj liniji. Među retkima imaš razumevanja kada 62-godišnjak gurne jezik maloj od 18. Slažem se s tobom da tu mala ima više krivice, bolje reći zasluge, imaš moju podršku sele.metilda wrote:a treba pitati boru čorbu aka malaniz od čega je to bolovao slavni vodič i fotograf ratka mladića
laprdaš.. ajde piši monologe na kultnixu koje nitko više ne čita... ili moderiraj ercegof fb profil, briši sve negativne komentare.. dosadilo mi pratiti koliko si ih pobrisala... m.alaniz
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
haha, nema volje nego čovik more izdržati samo određen broj pasijansa:)Regoč wrote:Još malo pa i ja prestajem. Kreće mi pauza pa da ju ne propustim.metilda wrote:prije nego dobijem ban ... ne komentira mi se ništa od gluposti na forumu, Regoč.. svaka ti čast što imaš toliko volje...
2014-04-16
Nije. Dudeta vodi, a za njom kaska Gnječ.Eva_ wrote:Metilda, od kud tebi dokazi da je to Glista? I kaj i da je, s kojim pravom ti ikog prozivaš za nickove kad si ih sama imala više od ikog ovdje.metilda wrote:bora-corba wrote:Šta se ti toliko ljutiš, ja sam skroz na tvojoj liniji. Među retkima imaš razumevanja kada 62-godišnjak gurne jezik maloj od 18. Slažem se s tobom da tu mala ima više krivice, bolje reći zasluge, imaš moju podršku sele.metilda wrote:a treba pitati boru čorbu aka malaniz od čega je to bolovao slavni vodič i fotograf ratka mladića
ostavi ženu na miru, priznajem, ja sam Glista, kad naraste Kitovan, štagod, treba neko sa ženske strane da potvrdi kakve su današnje 18 godišnjakinje, ovako ja i pismejker trubimo u prazno.Eva_ wrote:Metilda, od kud tebi dokazi da je to Glista? I kaj i da je, s kojim pravom ti ikog prozivaš za nickove kad si ih sama imala više od ikog ovdje.metilda wrote:bora-corba wrote:Šta se ti toliko ljutiš, ja sam skroz na tvojoj liniji. Među retkima imaš razumevanja kada 62-godišnjak gurne jezik maloj od 18. Slažem se s tobom da tu mala ima više krivice, bolje reći zasluge, imaš moju podršku sele.metilda wrote:a treba pitati boru čorbu aka malaniz od čega je to bolovao slavni vodič i fotograf ratka mladića
2015-08-20
Kolegica je na bolovanju pa nemam s kim čavrljati uz kavu. Kratim vrieme dok ne krenem pečatirati nakon pauze.aben wrote:haha, nema volje nego čovik more izdržati samo određen broj pasijansa:)Regoč wrote:Još malo pa i ja prestajem. Kreće mi pauza pa da ju ne propustim.metilda wrote:prije nego dobijem ban ... ne komentira mi se ništa od gluposti na forumu, Regoč.. svaka ti čast što imaš toliko volje...
Regoč wrote:Nije. Dudeta vodi, a za njom kaska Gnječ.Eva_ wrote:Metilda, od kud tebi dokazi da je to Glista? I kaj i da je, s kojim pravom ti ikog prozivaš za nickove kad si ih sama imala više od ikog ovdje.metilda wrote:bora-corba wrote:Šta se ti toliko ljutiš, ja sam skroz na tvojoj liniji. Među retkima imaš razumevanja kada 62-godišnjak gurne jezik maloj od 18. Slažem se s tobom da tu mala ima više krivice, bolje reći zasluge, imaš moju podršku sele.metilda wrote:a treba pitati boru čorbu aka malaniz od čega je to bolovao slavni vodič i fotograf ratka mladića
točno.. ja sam ovdje uvijek bila metilda.. eva voli lagati.. zato valjda to pripisuje hdz-u
Guest- Guest
Regoč wrote:Još malo pa i ja prestajem. Kreće mi pauza pa da ju ne propustim.metilda wrote:prije nego dobijem ban ... ne komentira mi se ništa od gluposti na forumu, Regoč.. svaka ti čast što imaš toliko volje...
idem i ja kuhati ručak... ugodna ti pauza. :)
Guest- Guest
Psihijatrijski poremećaj projiciranje. Nek se konzultira s Božom.metilda wrote:Regoč wrote:Nije. Dudeta vodi, a za njom kaska Gnječ.Eva_ wrote:Metilda, od kud tebi dokazi da je to Glista? I kaj i da je, s kojim pravom ti ikog prozivaš za nickove kad si ih sama imala više od ikog ovdje.metilda wrote:bora-corba wrote:
Šta se ti toliko ljutiš, ja sam skroz na tvojoj liniji. Među retkima imaš razumevanja kada 62-godišnjak gurne jezik maloj od 18. Slažem se s tobom da tu mala ima više krivice, bolje reći zasluge, imaš moju podršku sele.
točno.. ja sam ovdje uvijek bila metilda.. eva voli lagati.. zato valjda to pripisuje hdz-u
Nevažno, ali Metilda i njeni šerijatskokatolibanskodžamahirijski svjetonazori već su prešli svaku granicu tolerancije.Regoč wrote:Nije. Dudeta vodi, a za njom kaska Gnječ.Eva_ wrote:Metilda, od kud tebi dokazi da je to Glista? I kaj i da je, s kojim pravom ti ikog prozivaš za nickove kad si ih sama imala više od ikog ovdje.metilda wrote:bora-corba wrote:Šta se ti toliko ljutiš, ja sam skroz na tvojoj liniji. Među retkima imaš razumevanja kada 62-godišnjak gurne jezik maloj od 18. Slažem se s tobom da tu mala ima više krivice, bolje reći zasluge, imaš moju podršku sele.metilda wrote:a treba pitati boru čorbu aka malaniz od čega je to bolovao slavni vodič i fotograf ratka mladića
2017-03-21
kako možeš, a znaš da yodica čitaRegoč wrote:Kolegica je na bolovanju pa nemam s kim čavrljati uz kavu. Kratim vrieme dok ne krenem pečatirati nakon pauze.aben wrote:haha, nema volje nego čovik more izdržati samo određen broj pasijansa:)Regoč wrote:Još malo pa i ja prestajem. Kreće mi pauza pa da ju ne propustim.metilda wrote:prije nego dobijem ban ... ne komentira mi se ništa od gluposti na forumu, Regoč.. svaka ti čast što imaš toliko volje...
Guest- Guest
Hvala. Ugodno kuhanje ručka!metilda wrote:Regoč wrote:Još malo pa i ja prestajem. Kreće mi pauza pa da ju ne propustim.metilda wrote:prije nego dobijem ban ... ne komentira mi se ništa od gluposti na forumu, Regoč.. svaka ti čast što imaš toliko volje...
idem i ja kuhati ručak... ugodna ti pauza. :)
A iskonu i netu nema kaj nisi bila, čak si i pod tuđim nickom pisala, a i muškarac bila. Kak veli tvoj rabi, tko je bez grijeha nek baci kamen. Ti u obje ruke uzmi kuhaču da ne poklekneš tak griješna.metilda wrote:Regoč wrote:Nije. Dudeta vodi, a za njom kaska Gnječ.Eva_ wrote:Metilda, od kud tebi dokazi da je to Glista? I kaj i da je, s kojim pravom ti ikog prozivaš za nickove kad si ih sama imala više od ikog ovdje.metilda wrote:bora-corba wrote:
Šta se ti toliko ljutiš, ja sam skroz na tvojoj liniji. Među retkima imaš razumevanja kada 62-godišnjak gurne jezik maloj od 18. Slažem se s tobom da tu mala ima više krivice, bolje reći zasluge, imaš moju podršku sele.
2017-03-21
Dogodilo se na današnji dan u Domovinskom ratu 7.6.1991
'Na podrucju opcine Lovinac u juznoj Lici nocas je doslo do ozbiljnijeg incidenta.Nepoznate osobe jureci u automobilu marke Golf plave boje bacile su eksplozivnu napravu na kucu Jure B. u selu Ricice.Na ocevid su izasli redarstvenici iz PP Lovinac i utvrdili da je pricinjena manjamaterijalna steta na objektu u vlasnistvu Jure B.Incident se moze osnovano povezati kao međunacionalni jer su svjedoci potvrdili da su osobe u automobilu vikali 'Ovo je Srpska Krajina' i 'Ustase van iz Krajine'.Inace Jure B.je clan HDZ-a i vijecnik u opcini Gracac ali svoju duznost tamo ne moze obavljati vec skoro godinu dana od 'balvan revolucije''.
'Na podrucju opcine Lovinac u juznoj Lici nocas je doslo do ozbiljnijeg incidenta.Nepoznate osobe jureci u automobilu marke Golf plave boje bacile su eksplozivnu napravu na kucu Jure B. u selu Ricice.Na ocevid su izasli redarstvenici iz PP Lovinac i utvrdili da je pricinjena manjamaterijalna steta na objektu u vlasnistvu Jure B.Incident se moze osnovano povezati kao međunacionalni jer su svjedoci potvrdili da su osobe u automobilu vikali 'Ovo je Srpska Krajina' i 'Ustase van iz Krajine'.Inace Jure B.je clan HDZ-a i vijecnik u opcini Gracac ali svoju duznost tamo ne moze obavljati vec skoro godinu dana od 'balvan revolucije''.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Važno je jer lažeš. A tolerancija nema granice. Ili nije tolerancija.Eva_ wrote:Nevažno, ali Metilda i njeni šerijatskokatolibanskodžamahirijski svjetonazori već su prešli svaku granicu tolerancije.Regoč wrote:Nije. Dudeta vodi, a za njom kaska Gnječ.Eva_ wrote:Metilda, od kud tebi dokazi da je to Glista? I kaj i da je, s kojim pravom ti ikog prozivaš za nickove kad si ih sama imala više od ikog ovdje.metilda wrote:bora-corba wrote:
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 29 of 50