Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
eh znaju te fufice od 18 godina biti itekako 'iskrene'....prvo vabe pa ako netko do starijih padne onda im uzvrate..'sto me napastvujes stara pedercino'...i onda ucjene..kaja wrote:metilda resetiraj se....metilda wrote:.metilda wrote: Da samo pola od njih izađe na izbore i glasa prije svega za one koji su istinski Hrvati, a ne Jugoslaveni, komunjare i lopovi
Koprivnički novinar, publicist i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković nepravomoćno je osuđen na sedam mjeseci uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina, u svom uredu, gdje je radila preko student servisa.
To je u petak presudio Općinski sud u Koprivnici u nepravomoćnoj presudi, nakon nešto manje od četiri godine od tog događaja.
– Proglašen je krivim što je dana 22. srpnja 2013. godine tijekom prijepodnevnih sati u Koprivnici, u svom uredu, u Dugoj ulici, u cilju zadovoljavanja spolnog nagona, za vrijeme dok je ona obavljala poslove prijepisa, prišao njenom radnom stolu i iznenada je protiv njene volje zagrlio i prislonio svoja usta na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta – stoji u obrazloženju presude s Općinskog suda.
Izrečena mu je kazna od sedam mjeseci uvjetno
O ovom slučaju pisali smo još 2013. godine kada je ona opisala što se dogodilo i zašto je podnijela tužbu.
– Dao mi je čitati svoj rukopis erotskog sadržaja. Rekao mi je da ga zanima je li to zanimljivo i treba li što mijenjati. Pitao me i s koliko sam muškaraca spavala – rekla je djevojka za Večernji list.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:eh znaju te fufice od 18 godina biti itekako 'iskrene'....prvo vabe pa ako netko do starijih padne onda im uzvrate..'sto me napastvujes stara pedercino'...i onda ucjene..kaja wrote:metilda resetiraj se....metilda wrote:.metilda wrote: Da samo pola od njih izađe na izbore i glasa prije svega za one koji su istinski Hrvati, a ne Jugoslaveni, komunjare i lopovi
Koprivnički novinar, publicist i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković nepravomoćno je osuđen na sedam mjeseci uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina, u svom uredu, gdje je radila preko student servisa.
To je u petak presudio Općinski sud u Koprivnici u nepravomoćnoj presudi, nakon nešto manje od četiri godine od tog događaja.
– Proglašen je krivim što je dana 22. srpnja 2013. godine tijekom prijepodnevnih sati u Koprivnici, u svom uredu, u Dugoj ulici, u cilju zadovoljavanja spolnog nagona, za vrijeme dok je ona obavljala poslove prijepisa, prišao njenom radnom stolu i iznenada je protiv njene volje zagrlio i prislonio svoja usta na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta – stoji u obrazloženju presude s Općinskog suda.
Izrečena mu je kazna od sedam mjeseci uvjetno
O ovom slučaju pisali smo još 2013. godine kada je ona opisala što se dogodilo i zašto je podnijela tužbu.
– Dao mi je čitati svoj rukopis erotskog sadržaja. Rekao mi je da ga zanima je li to zanimljivo i treba li što mijenjati. Pitao me i s koliko sam muškaraca spavala – rekla je djevojka za Večernji list.
nažalost, ovdje se moram složiti s tobom posebno s obzirom na ovo boldano.. kako se nekome može silom staviti jezik u usta?
Guest- Guest
gubitničko kmečanje:
Bivši dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić (HNS) zatražio je ostavku predsjednika te stranke Ivana Vrdoljaka zbog lošeg izbornog rezultata.
“Taj čovjek odgovoran je za loš rezultat u Dubrovniku, Zagrebu i Varaždinu. Koketiranje s HDZ-om nam ne donosi nikakvu korist. Nakon 48 sati od najave koketiranja izgubili smo sigurnu pobjedu u Varaždinu i izglednu pobjedu u Zagrebu, a u Dubrovniku nismo postignuli rezultat koji smo mogli”, rekao je Vlahušić u izvornoj noći, prenosi Dubrovački dnevnik. Dodao je da kao član Predsjedništva HNS-a zna kako ta stranka neće u koaliciju s HDZ-om.
U vezi s rezultatima izbora u Dubrovniku rekao je da su brojke odlične s obzirom na malu izlaznost. Dodao je kako je “možda malo emotivan zbog lex Vlahušić”, kako je rekao, “političkog progona čovjeka koji je triput pobijedio HDZ u Dubrovniku”. “Matu Frankovića nikad neću zvati gradonačelnikom jer to on za mene nije. Napisao je zakon, glasovao je za njega, znao je da me ne može pobijediti u Dubrovniku, a zato je danas gradonačelnik. Nije imao otvorenu demokratsku borbu”, rekao je Vlahušić.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/steta-od-koketiranja-s-hdz-om-vrdoljak-mora-dati-ostavku-1031006/
Guest- Guest
da, stvarno nemoguće, samo prstima pritisneš obraze :^^
to je točno, no ona je sama izjavila da je on svoja usta prislonio na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta..i nigdje ne spominje pritiskanje obraza ili neku drugu silu.kic wrote:
prislonio...stavio!
da je bilo prisile, sigurno bi to i navela.
dakle, maloj se ishod nije svidio iz bogzna kojih razloga, pa sad ajmo prijava...
viđeno već X puta!
Last edited by Noor on 5/6/2017, 10:45; edited 1 time in total
Guest- Guest
kic wrote:
ako je osoba u nesvijesti
Guest- Guest
malo kronologije domovinskog rata
Na danasnji dan 5.6.1991 u Jukincu predgrađu Gline srpski teroristi jureci kroz Jukinac predgrađe Gline nastanjeno pretezno hrvatskim pucanstvem u dva automobila ispalili su nekoliko rafala na kucu koja je pretvorena u ispostavu MUP-a a koja je pod zapovjednistvom glavne postaje MUP-a u Glini.U pet sati ujutro dva automobila iz smjera Gline prosli su vecom brzinom kroz naselje Jukinac te se zaustavljajuci pedesetak metara ispred kuce u kojoj su boravili redarstvenici ispalili nekoliko rafala po kuci i izazvali manju materijalnu stetu,ozlijeđenih nije bilo a redarstvenici nisu uzvratili vatrom jer su se teroristi nakon ispaljenih rafala u velikoj brzini vratili prema Glini i nestali u 'nepoznatom' smjeru.Zapovjednik ispostave redasrtvene ispostave Glina u Jukincu rekao nam je da u trenutku napada u postaji bilo svega sest redarstvenika od njih dvadeset ostali su bili razmjesteni po pozicijama unutar Jukinca te na cesti prema Petrinji.Tijekom danasnjeg dana napravit ce se uviđaj ovog bezobzirnog cina terorista koji su jos nepoznati policiji.Stanovnistvo ovog hrvatskog predgrađa Gline je u strahu od mozebitno novog napada a incidenti svakim danom su sve ucestaliji.Jukincani kao i redarstvenici to prepisuju dolaskom određenog broja nepoznatih lica iz Knina,Like i Bosne na glinsko podrucje kao i samu Glinu te su se pridruzili odnosno viđeni su u drustvu tamosnjih ili lokalnih srpskih ekstremista iz SDS-a.Svakim danom situacija je neizvjesnija jer svaki novi napad je bezobzirniji a narocito sto se blizi dan referenduma o samostalnosti Republike Hrvatske'.
Na danasnji dan 5.6.1991 u Jukincu predgrađu Gline srpski teroristi jureci kroz Jukinac predgrađe Gline nastanjeno pretezno hrvatskim pucanstvem u dva automobila ispalili su nekoliko rafala na kucu koja je pretvorena u ispostavu MUP-a a koja je pod zapovjednistvom glavne postaje MUP-a u Glini.U pet sati ujutro dva automobila iz smjera Gline prosli su vecom brzinom kroz naselje Jukinac te se zaustavljajuci pedesetak metara ispred kuce u kojoj su boravili redarstvenici ispalili nekoliko rafala po kuci i izazvali manju materijalnu stetu,ozlijeđenih nije bilo a redarstvenici nisu uzvratili vatrom jer su se teroristi nakon ispaljenih rafala u velikoj brzini vratili prema Glini i nestali u 'nepoznatom' smjeru.Zapovjednik ispostave redasrtvene ispostave Glina u Jukincu rekao nam je da u trenutku napada u postaji bilo svega sest redarstvenika od njih dvadeset ostali su bili razmjesteni po pozicijama unutar Jukinca te na cesti prema Petrinji.Tijekom danasnjeg dana napravit ce se uviđaj ovog bezobzirnog cina terorista koji su jos nepoznati policiji.Stanovnistvo ovog hrvatskog predgrađa Gline je u strahu od mozebitno novog napada a incidenti svakim danom su sve ucestaliji.Jukincani kao i redarstvenici to prepisuju dolaskom određenog broja nepoznatih lica iz Knina,Like i Bosne na glinsko podrucje kao i samu Glinu te su se pridruzili odnosno viđeni su u drustvu tamosnjih ili lokalnih srpskih ekstremista iz SDS-a.Svakim danom situacija je neizvjesnija jer svaki novi napad je bezobzirniji a narocito sto se blizi dan referenduma o samostalnosti Republike Hrvatske'.
2015-09-08
Noor wrote:to je točno, no ona je sama izjavila da je on svoja usta prislonio na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta..i nigdje ne spominje pritiskanje obraza ili neku drugu silu.kic wrote:
prislonio...stavio!
dakle, maloj se ishod nije svidio iz bogzna kojih razloga, pa sad ajmo prijava...
viđeno već X puta!
pa očito joj se nije svidjelo, ali nije to tako teško izvesti, iznenadio je samo..
da je sad radi poljubca smislila uništit nekog hm xD
Šta nije išo na neku stariju nego ovu od 18? Starije nikada nikoga ne prijavljuju.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
ako nije bilo sile, nema ni kaznenog djela, bila je pri svijesti i uračunljiva, i ne pod ustjecajem opijata, kao npr katanićkakic wrote:Noor wrote:to je točno, no ona je sama izjavila da je on svoja usta prislonio na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta..i nigdje ne spominje pritiskanje obraza ili neku drugu silu.kic wrote:
prislonio...stavio!
viđeno već X puta!
pa očito joj se nije svidjelo, ali nije to tako teško izvesti, iznenadio je samo..
zinula je dobrovoljno.
Guest- Guest
Noor wrote:ako nije bilo sile, nema ni kaznenog djela, bila je pri svijesti i uračunljiva, i ne pod ustjecajem opijata, kao npr katanićkakic wrote:Noor wrote:to je točno, no ona je sama izjavila da je on svoja usta prislonio na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta..i nigdje ne spominje pritiskanje obraza ili neku drugu silu.kic wrote:
prislonio...stavio!
viđeno već X puta!
zinula je dobrovoljno.
sila i nije konstitutivni element kaznenog djela, već radnja, samoskrivljeno smanjenje uračunljivosti je nešto drugo..
kic wrote:Noor wrote:ako nije bilo sile, nema ni kaznenog djela, bila je pri svijesti i uračunljiva, i ne pod ustjecajem opijata, kao npr katanićkakic wrote:Noor wrote:to je točno, no ona je sama izjavila da je on svoja usta prislonio na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta..i nigdje ne spominje pritiskanje obraza ili neku drugu silu.kic wrote:
prislonio...stavio!
viđeno već X puta!
zinula je dobrovoljno.
sila i nije konstitutivni element kaznenog djela, već radnja, samoskrivljeno smanjenje uračunljivosti je nešto drugo..
čin bez pristanka i čin uporabom sile.
čl.152 i 153 KZ
Guest- Guest
Koprivnički novinar, publicist i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković nepravomoćno je osuđen na sedam mjeseci uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina
Mala se nije ni rodila već je on ratovao za nju. Nema šta da se buni.
Mlado meso je mlado meso jebi ga.
Mala se nije ni rodila već je on ratovao za nju. Nema šta da se buni.
Mlado meso je mlado meso jebi ga.
2015-08-20
Biće onaj pismejker u pravu. Vole 18 godišnjakinje srednjovečne ratnike.
2015-08-20
Hmmm...Mislis?bora-corba wrote:Biće onaj pismejker u pravu. Vole 18 godišnjakinje srednjovečne ratnike.
Noor wrote:kic wrote:Noor wrote:ako nije bilo sile, nema ni kaznenog djela, bila je pri svijesti i uračunljiva, i ne pod ustjecajem opijata, kao npr katanićkakic wrote:Noor wrote:to je točno, no ona je sama izjavila da je on svoja usta prislonio na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta..i nigdje ne spominje pritiskanje obraza ili neku drugu silu.kic wrote:
prislonio...stavio!
viđeno već X puta!
zinula je dobrovoljno.
čl.152 i 153 KZ
u 152. se ne spominje pojam sile, a on je osuđen za čl.155 - bludne radnje
ne treba ni to..dovoljno uhvatit na prepad..kic wrote:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Stanojko wrote:Hmmm...Mislis?bora-corba wrote:Biće onaj pismejker u pravu. Vole 18 godišnjakinje srednjovečne ratnike.
Priča to pismejker celo vreme, a sad same žene na temi potvrdile.
Evo i slike, vidi kako ova mala fufa gleda šarmera, kako bi mu uvalila jezik.
2015-08-20
spominje radnju bez pristanka, a ako je prislanjanje usta na usta i stavljanje jezika curi u usta bludna radnja, a da ona prilikom toga ista otvara i ne pruža otpor, onda ste svi zreli za suđenje i kaznu po tom članku.kic wrote:Noor wrote:kic wrote:Noor wrote:ako nije bilo sile, nema ni kaznenog djela, bila je pri svijesti i uračunljiva, i ne pod ustjecajem opijata, kao npr katanićkakic wrote:
zinula je dobrovoljno.
čl.152 i 153 KZ
u 152. se ne spominje pojam sile, a on je osuđen za čl.155 - bludne radnje
ili možda prethodno pitate...ej, mogu ti uvaliti jezik malo?!
Guest- Guest
Izjave svjedoka događaja koji je potresao stanovnike Jukinca
I.Ć(redarstvenik iz Čazme):'Dosao sam u Jukinac 1.6.1991 na uobicajnu smjenu.Ovo mi je prvi teren od kad sam usao u sastav rezervne policije pocetkom petog mjeseca 1991.U ovih nekoliko dana nismo imali ozbiljnije incidente ali bilo je verbalnih provokacija pa i prijetnji od strane lokalnih Srba iz Gline i okolnih srpskih sela.Nije svejedno kad dođes u neprijateljski nastrojeno okruzenje i kad se moras brinuti o sigurnosti mjestana Jukinca i jos moras obavljati svoje redovne policijske duznosti.Ja sam raspoređen inace na punktu najblizem Glini.kad je napadnuta nasa postaja bio sam u kuci.napad je izveden oko pet sati ujutro kad smo se nas nekoliko odmaralo.Ispalili su nekoliko dugih rafala ja sam skocio i zastitio se tako da sam se prebacio u hodnik.Staklo sa prozora prstalo je na sve strane i culi su se odarci zrna po krovu kao i po prostorijama unutar kuce.Nismo imali vremena reagirati jer je bilo gotovo nemoguce uopce reagirati od siline metaka.Nakon pola minute sve je prestalo,cuo sam skripu guma i pretpostavio sam da se uzmakli ali nisam znao kuda.Lezali smo jos minutu svi i tek jedan moj kolega usudio se dignuti i otici do prozora nikoga nije vidio na ulici.Uzeli smo svoje naoruzanje i istrcali na dvoriste te se rastrkali oko postaje netko u kanale netko iza okolnih kuca.Novog napada nije bilo istovremeno dotrcali su neke nase kolege sa obliznjih punktova u pomoc ali nije za to bilo potrebe,teroristi su vec pobjegli.To nam je unjelo dodatnu nervozu narocito nama novacima jer je to bio prvi otvoreni napad na ovu nasu ispostavu.Petnaestak minuta kasnije dosla nam je pomoc i iz glinske postaje.Zapovjednik je naredio da napravimo dva punkta tu oko kuce u kojoj smo boravili i da pojacamo patroliranje narocito od 3 sata ujutro do 7.Dobili smo informacije da bi takvih napada moglo biti sve cesce narocito kako se priblizava dan referenduma da se zaplase Hrvati u Jukincu kao i svi oni koji bi mogli glasati za samostalnost a nas da se stavi pod određenu psihozu.Neke informacije smo dobili da je u Glinu tj na obliznju Samaricu doslo oko 150 srpskih terorista tzv.martcievaca iz Knina,Like i drugih mjesta Banije i da nekakve krupnije akcije spremaju pa je oglasena uzbuna na najvisu razinu.Nas zapovjednik je javio u Zagreb da nam posalju dodatna pojacanja jer nas ionako premalo ima da bi adekvatno stitili građane Jukinca kao i Gline od terora i napada srpskih ekstremista.Ljudi koji su vec duze ovdje su vec premoreni i vidljiva je nervoza.Cesto kroz Jukinac prolaze i vojna vozila JNA a nerjetko biva provokacija i sa njihove strane ne od svih ali od određenih pojedinaca da i to nam utjece na psihu jer nemamo ovlasti odgovoarati na takve provokacije.Stanovnistvo mahom Hrvati Jukinca su također vrlo uznemireni i pod stresom vec nekoliko mjeseci trpe teror,ucjene i prijetnje tzv.svojih susjeda'.
I.Ć(redarstvenik iz Čazme):'Dosao sam u Jukinac 1.6.1991 na uobicajnu smjenu.Ovo mi je prvi teren od kad sam usao u sastav rezervne policije pocetkom petog mjeseca 1991.U ovih nekoliko dana nismo imali ozbiljnije incidente ali bilo je verbalnih provokacija pa i prijetnji od strane lokalnih Srba iz Gline i okolnih srpskih sela.Nije svejedno kad dođes u neprijateljski nastrojeno okruzenje i kad se moras brinuti o sigurnosti mjestana Jukinca i jos moras obavljati svoje redovne policijske duznosti.Ja sam raspoređen inace na punktu najblizem Glini.kad je napadnuta nasa postaja bio sam u kuci.napad je izveden oko pet sati ujutro kad smo se nas nekoliko odmaralo.Ispalili su nekoliko dugih rafala ja sam skocio i zastitio se tako da sam se prebacio u hodnik.Staklo sa prozora prstalo je na sve strane i culi su se odarci zrna po krovu kao i po prostorijama unutar kuce.Nismo imali vremena reagirati jer je bilo gotovo nemoguce uopce reagirati od siline metaka.Nakon pola minute sve je prestalo,cuo sam skripu guma i pretpostavio sam da se uzmakli ali nisam znao kuda.Lezali smo jos minutu svi i tek jedan moj kolega usudio se dignuti i otici do prozora nikoga nije vidio na ulici.Uzeli smo svoje naoruzanje i istrcali na dvoriste te se rastrkali oko postaje netko u kanale netko iza okolnih kuca.Novog napada nije bilo istovremeno dotrcali su neke nase kolege sa obliznjih punktova u pomoc ali nije za to bilo potrebe,teroristi su vec pobjegli.To nam je unjelo dodatnu nervozu narocito nama novacima jer je to bio prvi otvoreni napad na ovu nasu ispostavu.Petnaestak minuta kasnije dosla nam je pomoc i iz glinske postaje.Zapovjednik je naredio da napravimo dva punkta tu oko kuce u kojoj smo boravili i da pojacamo patroliranje narocito od 3 sata ujutro do 7.Dobili smo informacije da bi takvih napada moglo biti sve cesce narocito kako se priblizava dan referenduma da se zaplase Hrvati u Jukincu kao i svi oni koji bi mogli glasati za samostalnost a nas da se stavi pod određenu psihozu.Neke informacije smo dobili da je u Glinu tj na obliznju Samaricu doslo oko 150 srpskih terorista tzv.martcievaca iz Knina,Like i drugih mjesta Banije i da nekakve krupnije akcije spremaju pa je oglasena uzbuna na najvisu razinu.Nas zapovjednik je javio u Zagreb da nam posalju dodatna pojacanja jer nas ionako premalo ima da bi adekvatno stitili građane Jukinca kao i Gline od terora i napada srpskih ekstremista.Ljudi koji su vec duze ovdje su vec premoreni i vidljiva je nervoza.Cesto kroz Jukinac prolaze i vojna vozila JNA a nerjetko biva provokacija i sa njihove strane ne od svih ali od određenih pojedinaca da i to nam utjece na psihu jer nemamo ovlasti odgovoarati na takve provokacije.Stanovnistvo mahom Hrvati Jukinca su također vrlo uznemireni i pod stresom vec nekoliko mjeseci trpe teror,ucjene i prijetnje tzv.svojih susjeda'.
2015-09-08
uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina, u svom uredu, gdje je radila preko student servisa.Noor wrote:spominje radnju bez pristanka, a ako je prislanjanje usta na usta i stavljanje jezika curi u usta bludna radnja, a da ona prilikom toga ista otvara i ne pruža otpor, onda ste svi zreli za suđenje i kaznu po tom članku.
ili možda prethodno pitate...ej, mogu ti uvaliti jezik malo?!
godine tijekom prijepodnevnih sati u Koprivnici, u svom uredu, u Dugoj ulici, u cilju zadovoljavanja spolnog nagona, za vrijeme dok je ona obavljala poslove prijepisa, prišao njenom radnom stolu
Nikad u preduzeće ne guraš jezik, prvo srednji prst u macu, ako to prođe, onda ide jezik
2015-08-20
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji