Drugarice i drugovi, dame i gospodo... Sretan vam DAN MLADOSTI!
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Drugarice i drugovi, dame i gospodo... Sretan vam DAN MLADOSTI!
ma uživaj, čovječe. to je to :)pismejker wrote:Mda... a cuj,skolujem se,ucim,patim se,samo da ne moram raditi.. ..cim uganjam dva tjedna bez obaveza,skoknem doli,jer imam prejebeno lijepo dvoriste,i volim tamo sjediti,a ove godine zasadio svojim rukama cijelu bastu,pa budem isao doli opet preko ljeta da uzivam u bogomdanim plodovima mojih ruku...Doppelgänger wrote:Dobro je ne biti u Hrvatskoj. A kod tebe?pismejker wrote:bok..kako se zivi kod tebe?Doppelgänger wrote:svetac bok!pismejker wrote:
bogomdani svetac,vrlo veleumni..biraj..
da imam ovdje u svabiji sve sto jos imam doli,bio bih pravi bogatun..ovako,jos se mora raditi..
Guest- Guest
Incorrigible!pismejker wrote:Laku noc..svezi tamo neku kosooku po straznjici umjesto Menea..Doppelgänger wrote:svetac, noćka!
Guest- Guest
Ne bunim se..nije loše..bitno da si covjek priusti mir i zadovoljstvo a stres otjera kvragu..Doppelgänger wrote:ma uživaj, čovječe. to je to :)pismejker wrote:Mda... a cuj,skolujem se,ucim,patim se,samo da ne moram raditi.. ..cim uganjam dva tjedna bez obaveza,skoknem doli,jer imam prejebeno lijepo dvoriste,i volim tamo sjediti,a ove godine zasadio svojim rukama cijelu bastu,pa budem isao doli opet preko ljeta da uzivam u bogomdanim plodovima mojih ruku...Doppelgänger wrote:Dobro je ne biti u Hrvatskoj. A kod tebe?pismejker wrote:bok..kako se zivi kod tebe?Doppelgänger wrote:
svetac bok!
da imam ovdje u svabiji sve sto jos imam doli,bio bih pravi bogatun..ovako,jos se mora raditi..
Guest- Guest
ja,ja..mozda sprijeda imaju i pišu..bolje nemoj...Doppelgänger wrote:Incorrigible!pismejker wrote:Laku noc..svezi tamo neku kosooku po straznjici umjesto Menea..Doppelgänger wrote:svetac, noćka!
Guest- Guest
Odoh sad stvarno...nes mi se odjedared prispavalo..hajd laku noc i puno srece,tamo gdje si...
Guest- Guest
I ja begam...pismejker wrote:Odoh sad stvarno...nes mi se odjedared prispavalo..hajd laku noc i puno srece,tamo gdje si...
Guest- Guest
Dis, rođak!Doppelgänger wrote:Ja sam Zdravko Marić iz Slavonskog Broda.pismejker wrote:Pozdrav dudette..Doppelgänger wrote:Gnoju ustaški, odjebi. Drži se svog ustaškog antipoda, Victorie.slidingdoorsoperator wrote:Dudette preporučam da prestane drugima dijeliti svoje preporuke jer iste ionako neće biti uvažene. :)
Svetče, te priče možeš prodavati gradskom šljamu, no mi seljaci znamo da nema šanse da si posadil bašču pa da ćeš tek na ljeto u nju. Tko ti plievi? Ha? Ha? Ha? Jel tako i studiraš kao što bašču održavaš?pismejker wrote:ove godine zasadio svojim rukama cijelu bastu,pa budem isao doli opet preko ljeta da uzivam u bogomdanim plodovima mojih ruku
Folija oko zelenjo i automatsko navodnjavanje.
2014-04-16
aben wrote:Folija oko zelenjo i automatsko navodnjavanje.
Je, moš' si ga mislit'.
Guest- Guest
da imun puno eurov kako i un, jo bi učini tako.slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:Folija oko zelenjo i automatsko navodnjavanje.
Je, moš' si ga mislit'.
2014-04-16
Regoč wrote:Osobito je znakovita njegova poticajna rečenica "prije će Sava poteći uzvodno, nego Hrvati imati neovisnu državu".Oh_Femder wrote:metilda wrote:i koji mu je to zločin? stvorio je nezavisnu Hrvatsku i to je ono po čemu će ga povijest pamtitiveber wrote:tuđman je bio i ostao titov general.metilda wrote:
imao je tuđman očito i svoj crni trenutak ali to je bilo u cilju pomirenja djece komunista i hrvata, tako da mu tu naivnost ne uzimam za zlo
Tile je stvoril nezavisnu Hrvatsku. Tuki je bil mali od kužine.
Na stranu što je to rekla-kazala, ustašija gebelovski puno ponavljala, ali u čemu je, ako je to i rekao, pogriješio? Što to Hrvati još vrijedno imaju od svoje države, a da nije pokradeno, prodano ili uništeno i tko određuje politiku u lijepoj našoj i ruši 'nepodobne političare' (Sanader, Karamarko... you name it): hrvatski sabor, ili Merkelica, Brisel, Pentagon...?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
naluđe u svemu je što za sanadera niti ne znamo po čijoj je direktivi srušen...Oh_Femder wrote:Regoč wrote:Osobito je znakovita njegova poticajna rečenica "prije će Sava poteći uzvodno, nego Hrvati imati neovisnu državu".Oh_Femder wrote:metilda wrote:i koji mu je to zločin? stvorio je nezavisnu Hrvatsku i to je ono po čemu će ga povijest pamtitiveber wrote:
tuđman je bio i ostao titov general.
Na stranu što je to rekla-kazala, ustašija gebelovski puno ponavljala, ali u čemu je, ako je to i rekao, pogriješio? Što to Hrvati još vrijedno imaju od svoje države, a da nije pokradeno, prodano ili uništeno i tko određuje politiku u lijepoj našoj i ruši 'nepodobne političare' (Sanader, Karamarko... you name it): hrvatski sabor, ili Merkelica, Brisel, Pentagon...?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Regoč wrote:S obzirom da ti ne voliš današnju Hrvatsku, kako mu to može biti zasluga?Oh_Femder wrote:Omogućio je današnju Hrvatskuvuksadinare wrote:od kud znas da je bio hrvat?
Predoči mi negdje nekakav moj upis gdje ja to, navodno, kažem da mrzim Hrvatsku.
Najgori mrzitelji Hrvatske su upravo takvi kao ti, koji rastežu svoj nekakav vrišteći hrvatski nacionalizam kao kaugumu, a podržavaju sve i svakoga tko nam državu uništava.
mutava baštarda wrote:naluđe u svemu je što za sanadera niti ne znamo po čijoj je direktivi srušen...Oh_Femder wrote:Regoč wrote:Osobito je znakovita njegova poticajna rečenica "prije će Sava poteći uzvodno, nego Hrvati imati neovisnu državu".Oh_Femder wrote:metilda wrote:
i koji mu je to zločin? stvorio je nezavisnu Hrvatsku i to je ono po čemu će ga povijest pamtiti
Pa kaj nije dan prije ostavke imal razgovor ugodni s Angelom?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
sanader,plenki ce biti sruseni ili dati sotavku ako dođe mig odozgor iz brisela...kad plenki dopizdi briselu ili osjete da im je vise beskoristan..dobit ce pedalu..odnosno on ce sam sebi dati pedalu da ne bude u grubu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bivši poglavar Jugoslavije i čelnik Komunističke partije Josip Broz Tito, prema listi britanskog Daily Maila, nalazi se na 13. mjestu rang liste najgorih masovnih ubojica 20. stoljeća.
Na prvom mjestu našao se kineski komunistički diktatori Mao Ce Tung, slijedi Josif Visarionovič Staljin. Na trećem mjestu Adolf Hitler.
Zanimljivo, bivši poglavar Jugoslavije Josip Broz Tito prema listi Daily Maila nalazi se na 13. mjestu. Britanski list navodi da je Tito je odgovoran za smrt 570 tisuća ljudi, uglavnom političkih protivnika
Na prvom mjestu našao se kineski komunistički diktatori Mao Ce Tung, slijedi Josif Visarionovič Staljin. Na trećem mjestu Adolf Hitler.
Zanimljivo, bivši poglavar Jugoslavije Josip Broz Tito prema listi Daily Maila nalazi se na 13. mjestu. Britanski list navodi da je Tito je odgovoran za smrt 570 tisuća ljudi, uglavnom političkih protivnika
Guest- Guest
Regoč wrote:Svetče, te priče možeš prodavati gradskom šljamu, no mi seljaci znamo da nema šanse da si posadil bašču pa da ćeš tek na ljeto u nju. Tko ti plievi? Ha? Ha? Ha? Jel tako i studiraš kao što bašču održavaš?pismejker wrote:ove godine zasadio svojim rukama cijelu bastu,pa budem isao doli opet preko ljeta da uzivam u bogomdanim plodovima mojih ruku
bome si ga razotkrio
Guest- Guest
ona mu je javila vijest... a kome je stao na žulj i zbog čega ga se micalo još se nagađa. merkel ga sigurno nije rušila zbog korupcije...Oh_Femder wrote:mutava baštarda wrote:naluđe u svemu je što za sanadera niti ne znamo po čijoj je direktivi srušen...Oh_Femder wrote:Regoč wrote:Osobito je znakovita njegova poticajna rečenica "prije će Sava poteći uzvodno, nego Hrvati imati neovisnu državu".Oh_Femder wrote:
Pa kaj nije dan prije ostavke imal razgovor ugodni s Angelom?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Audijevu menadžeru je to sića.slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:Folija oko zelenjo i automatsko navodnjavanje.
Je, moš' si ga mislit'.
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Drugovi ili "gospodo"?
» Nema više "dame i gospodo": Ova avio-kompanija ne želi da diskriminiše putnike
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dan mladosti
» Proslava dana mladosti.........
» Nema više "dame i gospodo": Ova avio-kompanija ne želi da diskriminiše putnike
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dan mladosti
» Proslava dana mladosti.........
Page 8 of 12