Drugarice i drugovi, dame i gospodo... Sretan vam DAN MLADOSTI!
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Drugarice i drugovi, dame i gospodo... Sretan vam DAN MLADOSTI!
Jebi ga..kad odrastas sa susjedama,cine ti se kao sestre,jebi ga...nes te blokira da im pristupis...Regoč wrote:Otkad si ti peder?pismejker wrote:uffff,ima sam prekrasnih cura,ali jebi ga,uvijek ih gledas vise kao da su ti sestre..Regoč wrote:Ovisi o komšiluku.pismejker wrote:..ili susjedu..
Mozda sam doista peder?
Guest- Guest
Gnoju ustaški, odjebi. Drži se svog ustaškog antipoda, Victorie.slidingdoorsoperator wrote:Dudette preporučam da prestane drugima dijeliti svoje preporuke jer iste ionako neće biti uvažene. :)
Guest- Guest
Prikrivala se njeko vrieme, ali mržnja je izbila.Doppelgänger wrote:Gnoju ustaški, odjebi. Drži se svog ustaškog antipoda, Victorie.slidingdoorsoperator wrote:Dudette preporučam da prestane drugima dijeliti svoje preporuke jer iste ionako neće biti uvažene. :)
Doppelgänger wrote:Gnoju ustaški, odjebi. Drži se svog ustaškog antipoda, Victorie.slidingdoorsoperator wrote:Dudette preporučam da prestane drugima dijeliti svoje preporuke jer iste ionako neće biti uvažene. :)
Nepodnošljiva i nepopravljiva, kao i obično. :)
Guest- Guest
Pozdrav dudette..Doppelgänger wrote:Gnoju ustaški, odjebi. Drži se svog ustaškog antipoda, Victorie.slidingdoorsoperator wrote:Dudette preporučam da prestane drugima dijeliti svoje preporuke jer iste ionako neće biti uvažene. :)
Guest- Guest
Da, gnoju ustaški. Ne susprežem svoje gadjenje prema tebi. Ajd sad seri o mom animozitetu spram tvog virtualnog lika. A da kojeg bi kad drugog ionako nemaš.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Iz tvojih postovah iščitava se suspregnuta mržnja...
Ne znam za njegove postove, ali u tvojima se da prepoznati ona nimalo suspregnuta.
Guest- Guest
Laku noć, treba ustati u šest!
Ja sam Zdravko Marić iz Slavonskog Broda.pismejker wrote:Pozdrav dudette..Doppelgänger wrote:Gnoju ustaški, odjebi. Drži se svog ustaškog antipoda, Victorie.slidingdoorsoperator wrote:Dudette preporučam da prestane drugima dijeliti svoje preporuke jer iste ionako neće biti uvažene. :)
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Da, gnoju ustaški. Ne susprežem svoje gadjenje prema tebi. Ajd sad seri o mom animozitetu spram tvog virtualnog lika. A da kojeg bi kad drugog ionako nemaš.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Iz tvojih postovah iščitava se suspregnuta mržnja...
Ne znam za njegove postove, ali u tvojima se da prepoznati ona nimalo suspregnuta.
Pa dobro da to konačno otvoreno i priznaš, kažu da je ljudima lakše kada tako otvore dušu. :) Psiha se ipak rastereti. :)
Guest- Guest
bogomdani svetac,vrlo veleumni..biraj..Doppelgänger wrote:Ja sam Zdravko Marić iz Slavonskog Broda.pismejker wrote:Pozdrav dudette..Doppelgänger wrote:Gnoju ustaški, odjebi. Drži se svog ustaškog antipoda, Victorie.slidingdoorsoperator wrote:Dudette preporučam da prestane drugima dijeliti svoje preporuke jer iste ionako neće biti uvažene. :)
Guest- Guest
svetac bok!pismejker wrote:bogomdani svetac,vrlo veleumni..biraj..Doppelgänger wrote:Ja sam Zdravko Marić iz Slavonskog Broda.pismejker wrote:Pozdrav dudette..Doppelgänger wrote:Gnoju ustaški, odjebi. Drži se svog ustaškog antipoda, Victorie.slidingdoorsoperator wrote:Dudette preporučam da prestane drugima dijeliti svoje preporuke jer iste ionako neće biti uvažene. :)
Guest- Guest
bok..kako se zivi kod tebe?Doppelgänger wrote:svetac bok!pismejker wrote:bogomdani svetac,vrlo veleumni..biraj..Doppelgänger wrote:Ja sam Zdravko Marić iz Slavonskog Broda.pismejker wrote:Pozdrav dudette..Doppelgänger wrote:
Gnoju ustaški, odjebi. Drži se svog ustaškog antipoda, Victorie.
Guest- Guest
Ajde dušebrižni nedrče razguli.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Da, gnoju ustaški. Ne susprežem svoje gadjenje prema tebi. Ajd sad seri o mom animozitetu spram tvog virtualnog lika. A da kojeg bi kad drugog ionako nemaš.slidingdoorsoperator wrote:Doppelgänger wrote:Iz tvojih postovah iščitava se suspregnuta mržnja...
Pa dobro da to konačno otvoreno i priznaš, kažu da je ljudima lakše kada tako otvore dušu. :) Psiha se ipak rastereti. :)
Guest- Guest
Dobro je ne biti u Hrvatskoj. A kod tebe?pismejker wrote:bok..kako se zivi kod tebe?Doppelgänger wrote:svetac bok!pismejker wrote:bogomdani svetac,vrlo veleumni..biraj..Doppelgänger wrote:Ja sam Zdravko Marić iz Slavonskog Broda.pismejker wrote:
Pozdrav dudette..
Guest- Guest
pitjku mater..ujutro moram ranije se dici a ne spava mi se..
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Ajde dušebrižni nedrče razguli.
Hvala, ali ne hvala. :)
Guest- Guest
svetac, noćka!
Last edited by Doppelgänger on Fri 26 May - 0:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mda... a cuj,skolujem se,ucim,patim se,samo da ne moram raditi.. ..cim uganjam dva tjedna bez obaveza,skoknem doli,jer imam prejebeno lijepo dvoriste,i volim tamo sjediti,a ove godine zasadio svojim rukama cijelu bastu,pa budem isao doli opet preko ljeta da uzivam u bogomdanim plodovima mojih ruku...Doppelgänger wrote:Dobro je ne biti u Hrvatskoj. A kod tebe?pismejker wrote:bok..kako se zivi kod tebe?Doppelgänger wrote:svetac bok!pismejker wrote:bogomdani svetac,vrlo veleumni..biraj..Doppelgänger wrote:
Ja sam Zdravko Marić iz Slavonskog Broda.
da imam ovdje u svabiji sve sto jos imam doli,bio bih pravi bogatun..ovako,jos se mora raditi..
Guest- Guest
Laku noc..svezi tamo neku kosooku po straznjici umjesto Menea..Doppelgänger wrote:svetac, noćka!
Guest- Guest
ma uživaj, čovječe. to je to :)pismejker wrote:Mda... a cuj,skolujem se,ucim,patim se,samo da ne moram raditi.. ..cim uganjam dva tjedna bez obaveza,skoknem doli,jer imam prejebeno lijepo dvoriste,i volim tamo sjediti,a ove godine zasadio svojim rukama cijelu bastu,pa budem isao doli opet preko ljeta da uzivam u bogomdanim plodovima mojih ruku...Doppelgänger wrote:Dobro je ne biti u Hrvatskoj. A kod tebe?pismejker wrote:bok..kako se zivi kod tebe?Doppelgänger wrote:svetac bok!pismejker wrote:
bogomdani svetac,vrlo veleumni..biraj..
da imam ovdje u svabiji sve sto jos imam doli,bio bih pravi bogatun..ovako,jos se mora raditi..
Guest- Guest
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Drugovi ili "gospodo"?
» Nema više "dame i gospodo": Ova avio-kompanija ne želi da diskriminiše putnike
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dan mladosti
» Proslava dana mladosti.........
» Nema više "dame i gospodo": Ova avio-kompanija ne želi da diskriminiše putnike
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dan mladosti
» Proslava dana mladosti.........
Page 7 of 12