Drugarice i drugovi, dame i gospodo... Sretan vam DAN MLADOSTI!
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Drugarice i drugovi, dame i gospodo... Sretan vam DAN MLADOSTI!
redder4 wrote:Sora wrote:Cime se vi gamad služite da ocrniti covjeka ?
Da ste ljudi ne bi se usudili njegovo ime spomenuti uzalud.
Ova je slika fotomontaža kao i vecina onih drugih kpje prikazuju navodne Titove zlocine
Gamad i izdajice hrvatskog roda, pljuc na vas
Tito je iznad vasih sitnih ušljivih prispodoba milijun svjetlosnih godina
Titan, genije, heroj . TITO
" naravno " ishapjela titova pionirko " FOTOMONTAŽA " je svakako i u slovenskom rudniku ŽIVIH ZAZIDANIH ŽENA, DJECE i muškaraca - iza 12 ZIDOVA ;
JEBOTE - kako uopće da nazovem OSOBU koja odobrava ovakva zlodjela - prvo što mi dolazi i primisli - JESI LI TI UOPĆE NORMALNA - DALI SE IKADA ZA TEBE INTERESIRALO USTANOVA VRAPČE - na kraju ostajem bez riječi - previše toga mi je nestvarno i nepojmljivo !!
Ajd stari kenjce
Trazit cu natječaj za ZNANSTVENU FANTASTIKU ja osobno
Ima ima toga
Ima u Zagrebu znam to SFERAKON.
Oces da ti skopam vezu
.
TU MORES JSVITI SVIJE HSLUCINACIJE I PIZDARIJE IZ ROPOTARNICE TVOJE PRLJAVE MAŠTE
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
crvenkasti wrote:Divim se Lobi, ima 90 godina, a tako dobro se služi kompjuterom i fotoshopom, i pravi fantastične sličice, uopće ne vidiš da su fake.
Ko svaki cetnik
pa disi sora
jel ima seksa i zasto ne
jel ima seksa i zasto ne
Ova je slika fotomontaža kao i vecina onih drugih kpje prikazuju navodne Titove zlocine
Gamad i izdajice hrvatskog roda, pljuc na vas
Tito je iznad vasih sitnih ušljivih prispodoba milijun svjetlosnih godina
Titan, genije, heroj . TITO
" naravno " ishapjela titova pionirko " FOTOMONTAŽA " je svakako i u slovenskom rudniku ŽIVIH ZAZIDANIH ŽENA, DJECE i muškaraca - iza 12 ZIDOVA ;
JEBOTE - kako uopće da nazovem OSOBU koja odobrava ovakva zlodjela - prvo što mi dolazi i primisli - JESI LI TI UOPĆE NORMALNA - DALI SE IKADA ZA TEBE INTERESIRALO USTANOVA VRAPČE - na kraju ostajem bez riječi - previše toga mi je nestvarno i nepojmljivo !!
Ajd stari kenjce
Trazit cu natječaj za ZNANSTVENU FANTASTIKU ja osobno
Ima ima toga
Ima u Zagrebu znam to SFERAKON.
Oces da ti skopam vezu
.
TU MORES JSVITI SVIJE HSLUCINACIJE I PIZDARIJE IZ ROPOTARNICE TVOJE PRLJAVE MAŠTE
HALO KREČANI U TVOME MOZGU ;
Valjda je svima na ovome forumu potpuno jasno - OVO JE STVARNO PRESTRAŠNO ---KAKVE su nas POLITIČKE SNAGE I USMJERENJA od 45 na ovamo VODILE _ ovakvim tobožnjim društvenopolitčkim radnicima ( slično kao u S. Koreji - ovih dana - čiji UZNICI UMIRU ZBOG PROLUPANJA MOZGA !!
Uostalom - čini li se samo meni -- ili je ova osoba - sljedbenica VELOKOG VOĐE TITE + toga navodno još i društvena djelatnica u školama u to vrijeme ( SVI mi znamo kako se u to vrijeme moglo doći na takav položaj ) - ispranog i usmjerenog mozga potpuno na nivou ovog jadnika koji je mislio biti frajer - uopće ne shvaćajući gdje ide i što može očekivati i na kraju gubi ŽIVOT :
Usput ;
Ne bi li se neke specijlizirane USTANOVE ( VRAPČE ) trebale pobrinuti ZA OVAKVE ANTIFE i bolesnike koji ne raspolažu svojim mozgom nažalost niti jedne sekunde ???
HMMM ; drugarica se do ovog trenutka u svim svojim obraćanjima naciji ( ovdje nama na forumima - ili negdje drugdje - ne mogu sve pratiti ) pokušavala predstaviti kao " SDP ŽENSKA " osoba koju uopće ne zanima kako to da KOMUNISTIČKI REŽIM krajem 45 u SLOVENIJI - u RUDNIKU ( samo jedan od primjera) ZAZIDAVAJU MAJKU u 8 mjesecu trudnoće s djetetom kao političku protivnicu bez ikakvog suđenja --- S 12 ZIDOVA U RUDNIKU !!!
!!
Jebem ti mamu komunjarsku - smrduljo _ možeš me i tužiti - ona TAKVE STVARI čak I PODRŽAVA - SVE U IME " ljubljenog tite " - i tobožnjeg - KOJEG ANTIFAŠIZMA !!
JEBEM ti MAMU i TATU - koji su te tAK0 ODGOJILI - a sad me tuži - GOVNO - od čovjeka !!
Guest- Guest
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Drugovi ili "gospodo"?
» Nema više "dame i gospodo": Ova avio-kompanija ne želi da diskriminiše putnike
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dan mladosti
» Proslava dana mladosti.........
» Nema više "dame i gospodo": Ova avio-kompanija ne želi da diskriminiše putnike
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dan mladosti
» Proslava dana mladosti.........
Page 12 of 12