Drugarice i drugovi, dame i gospodo... Sretan vam DAN MLADOSTI!
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Drugarice i drugovi, dame i gospodo... Sretan vam DAN MLADOSTI!
Audijevu menadžeru je to sića.slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:Folija oko zelenjo i automatsko navodnjavanje.
Je, moš' si ga mislit'.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Hrvatska je članica međunarodne zajednice, a vi se pojedite od jeda.Oh_Femder wrote:Regoč wrote:Osobito je znakovita njegova poticajna rečenica "prije će Sava poteći uzvodno, nego Hrvati imati neovisnu državu".Oh_Femder wrote:metilda wrote:i koji mu je to zločin? stvorio je nezavisnu Hrvatsku i to je ono po čemu će ga povijest pamtitiveber wrote:
tuđman je bio i ostao titov general.
Tile je stvoril nezavisnu Hrvatsku. Tuki je bil mali od kužine.
Na stranu što je to rekla-kazala, ustašija gebelovski puno ponavljala, ali u čemu je, ako je to i rekao, pogriješio? Što to Hrvati još vrijedno imaju od svoje države, a da nije pokradeno, prodano ili uništeno i tko određuje politiku u lijepoj našoj i ruši 'nepodobne političare' (Sanader, Karamarko... you name it): hrvatski sabor, ili Merkelica, Brisel, Pentagon...?
Eno ti malo iznad tvoj post kojim osporavaš hrvatsku samostalnost, dakle današnju Hrvatsku.Oh_Femder wrote:Regoč wrote:S obzirom da ti ne voliš današnju Hrvatsku, kako mu to može biti zasluga?Oh_Femder wrote:Omogućio je današnju Hrvatskuvuksadinare wrote:od kud znas da je bio hrvat?
Predoči mi negdje nekakav moj upis gdje ja to, navodno, kažem da mrzim Hrvatsku.
Najgori mrzitelji Hrvatske su upravo takvi kao ti, koji rastežu svoj nekakav vrišteći hrvatski nacionalizam kao kaugumu, a podržavaju sve i svakoga tko nam državu uništava.
E, moj Rogač, opet brkaš žabe i Vuka Draškovića Hrvatska je samostalna samo na papiru, a čak i ti to dobro znaš. Činjenica je da nam je država opljačkana, opustošena i uništena, a odluke o njenoj sudbini se ne donose u hrvatskom saboru, već negdje drugdje. Do toga su, osim znamenitih nam 'jamitelja', doveli upravo takvi kao ti koji se busaju u prsa hrvatsvom i zatvaraju oči pred tvrdom zbiljom. Oni koji ne žele žmiriti, za tebe su mrzitelji Hrvatske, ali dobro, to samo govori o tebi.Regoč wrote:Eno ti malo iznad tvoj post kojim osporavaš hrvatsku samostalnost, dakle današnju Hrvatsku.Oh_Femder wrote:Regoč wrote:S obzirom da ti ne voliš današnju Hrvatsku, kako mu to može biti zasluga?Oh_Femder wrote:Omogućio je današnju Hrvatskuvuksadinare wrote:od kud znas da je bio hrvat?
Predoči mi negdje nekakav moj upis gdje ja to, navodno, kažem da mrzim Hrvatsku.
Najgori mrzitelji Hrvatske su upravo takvi kao ti, koji rastežu svoj nekakav vrišteći hrvatski nacionalizam kao kaugumu, a podržavaju sve i svakoga tko nam državu uništava.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Pitanje je o tebi: voliš li ti današnju Hrvatsku, članicu međunarodne zajednice? I baška režim, o državi govorim!Oh_Femder wrote:E, moj Rogač, opet brkaš žabe i Vuka Draškovića Hrvatska je samostalna samo na papiru, a čak i ti to dobro znaš. Činjenica je da nam je država opljačkana, opustošena i uništena, a odluke o njenoj sudbini se ne donose u hrvatskom saboru, već negdje drugdje. Do toga su, osim znamenitih nam 'jamitelja', doveli upravo takvi kao ti koji se busaju u prsa hrvatsvom i zatvaraju oči pred tvrdom zbiljom. Oni koji ne žele žmiriti, za tebe su mrzitelji Hrvatske, ali dobro, to samo govori o tebi.Regoč wrote:Eno ti malo iznad tvoj post kojim osporavaš hrvatsku samostalnost, dakle današnju Hrvatsku.Oh_Femder wrote:Regoč wrote:S obzirom da ti ne voliš današnju Hrvatsku, kako mu to može biti zasluga?Oh_Femder wrote:
Omogućio je današnju Hrvatsku
Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Regoč wrote:
Pitanje je o tebi: voliš li ti današnju Hrvatsku, članicu međunarodne zajednice? I baška režim, o državi govorim!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Regoč wrote:
Pitanje je o tebi: voliš li ti današnju Hrvatsku, članicu međunarodne zajednice? I baška režim, o državi govorim!
Mniš? Svako malo njetko ovdje zakvači se zakakav problem koji imamo samo da bi dokazal da ova država ne vriedi ništa i da ju treba srušiti ili se odavdje odseliti. A kad im ukažeš da poredak i država nisu isto, sime dubajići nazovu te katoličkouljudbašem i glupanom. Uz odobravanje maršala Kica.
Pa istina je da ovakva Hrvatska doista ne vrijedi. Ali zato bi trebalo srušiti postojeći poredak i ustrojiti komunističku republiku Hrvatsku.Regoč wrote:jastreb wrote:Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Regoč wrote:
Pitanje je o tebi: voliš li ti današnju Hrvatsku, članicu međunarodne zajednice? I baška režim, o državi govorim!Mniš? Svako malo njetko ovdje zakvači se zakakav problem koji imamo samo da bi dokazal da ova država ne vriedi ništa i da ju treba srušiti ili se odavdje odseliti. A kad im ukažeš da poredak i država nisu isto, sime dubajići nazovu te katoličkouljudbašem i glupanom. Uz odobravanje maršala Kica.
No nitko ne mrzi Hrvatsku,već poredak.
2014-04-22
Nema ovakve ili onakve Hrvatske, postoji samo Hrvatska. Poredak može biti ovakav ili onakav. A komunistički već imamo. U ekonomskom smislu, da budem jasan.jastreb wrote:Pa istina je da ovakva Hrvatska doista ne vrijedi. Ali zato bi trebalo srušiti postojeći poredak i ustrojiti komunističku republiku Hrvatsku.Regoč wrote:jastreb wrote:Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Regoč wrote:
Pitanje je o tebi: voliš li ti današnju Hrvatsku, članicu međunarodne zajednice? I baška režim, o državi govorim!Mniš? Svako malo njetko ovdje zakvači se zakakav problem koji imamo samo da bi dokazal da ova država ne vriedi ništa i da ju treba srušiti ili se odavdje odseliti. A kad im ukažeš da poredak i država nisu isto, sime dubajići nazovu te katoličkouljudbašem i glupanom. Uz odobravanje maršala Kica.
ma nema veze. Samo ti hoću reći da ja još nisam sreo čovjeka (u današnje vrijeme,pusti 90-te)da mrzi Hrvatsku.Regoč wrote:Nema ovakve ili onakve Hrvatske, postoji samo Hrvatska. Poredak može biti ovakav ili onakav. A komunistički već imamo. U ekonomskom smislu, da budem jasan.jastreb wrote:Pa istina je da ovakva Hrvatska doista ne vrijedi. Ali zato bi trebalo srušiti postojeći poredak i ustrojiti komunističku republiku Hrvatsku.Regoč wrote:jastreb wrote:Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Regoč wrote:
2014-04-22
Očito si propustil Soru, Gnječa, Dudetu i Asilu.jastreb wrote:ma nema veze. Samo ti hoću reći da ja još nisam sreo čovjeka (u današnje vrijeme,pusti 90-te)da mrzi Hrvatsku.Regoč wrote:Nema ovakve ili onakve Hrvatske, postoji samo Hrvatska. Poredak može biti ovakav ili onakav. A komunistički već imamo. U ekonomskom smislu, da budem jasan.jastreb wrote:Pa istina je da ovakva Hrvatska doista ne vrijedi. Ali zato bi trebalo srušiti postojeći poredak i ustrojiti komunističku republiku Hrvatsku.Regoč wrote:jastreb wrote:
Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Mniš? Svako malo njetko ovdje zakvači se zakakav problem koji imamo samo da bi dokazal da ova država ne vriedi ništa i da ju treba srušiti ili se odavdje odseliti. A kad im ukažeš da poredak i država nisu isto, sime dubajići nazovu te katoličkouljudbašem i glupanom. Uz odobravanje maršala Kica.
Ne. Ni oni ne mrze Hrvatsku. Soru i osobno znam i garantiram ti da i ona voli Hrvatsku.Regoč wrote:
Očito si propustil Soru, Gnječa, Dudetu i Asilu.
Svi navedeni ne vole negativne pojave u Hrvatskoj,ili u CUH-u,ali Hrvatsku vole.
2014-04-22
Vole ju isto kao i Šešelj.jastreb wrote:Ne. Ni oni ne mrze Hrvatsku. Soru i osobno znam i garantiram ti da i ona voli Hrvatsku.Regoč wrote:
Svi navedeni ne vole negativne pojave u Hrvatskoj,ili u CUH-u,ali Hrvatsku vole.
Regoč wrote:Vole ju isto kao i Šešelj.jastreb wrote:Ne. Ni oni ne mrze Hrvatsku. Soru i osobno znam i garantiram ti da i ona voli Hrvatsku.Regoč wrote:
Pa Šešelj voli Hrvatsku. Kao zemlju. Ne kao državu. Druga je priča što organski ne može smisliti Hrvate.
On bi rado da Srbija ima Hrvatsku, ali oslobođenu od Hrvata.
Guest- Guest
Drzava,u geografskom smislu znaci puno,pravi mali raj..SVE ostalo bi trebalo resetirati i ...pokusati ponovno??ovaj put posteno druže balkanski..bez uhljbljivanja,prevara,kradja,pranja love i ostalih poslastica i izazovnih aktivnosti za vasu sortu..Regoč wrote:jastreb wrote:Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Regoč wrote:
Guest- Guest
jesam li ja ovo dobro procito il mi se manta od pivejastreb wrote:Pa istina je da ovakva Hrvatska doista ne vrijedi. Ali zato bi trebalo srušiti postojeći poredak i ustrojiti komunističku republiku Hrvatsku.Regoč wrote:jastreb wrote:Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Regoč wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zašto se referiraš na moj upis ako se obraćaš svom balkanskom drugu?pismejker wrote:Drzava,u geografskom smislu znaci puno,pravi mali raj..SVE ostalo bi trebalo resetirati i ...pokusati ponovno??ovaj put posteno druže balkanski..bez uhljbljivanja,prevara,kradja,pranja love i ostalih poslastica i izazovnih aktivnosti za vasu sortu..Regoč wrote:jastreb wrote:Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Regoč wrote:
Nije kriv Foster's!prckov wrote:jesam li ja ovo dobro procito il mi se manta od pivejastreb wrote:Pa istina je da ovakva Hrvatska doista ne vrijedi. Ali zato bi trebalo srušiti postojeći poredak i ustrojiti komunističku republiku Hrvatsku.Regoč wrote:jastreb wrote:Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Regoč wrote:
Ovaj..reg...TI si balkanski drug..jesil uhljebljen-jesi,jesil bakanski-jesi,jel se ne bunis protiv nepravdje protiv gradjana-ne bunis,je bitno da tebi dobro,a tko ostale ebe-jeste..kako si i rekao vise puta... "..tko ih jebe koji idu van,nek se niti ne vracaju..",,a zeci si parazit i uhljeb,jer bi da jos takvi vrijedni ljudi placaju porez drzavi sa kojom nemaju nikakvih poslovnih niti radnih ugovora,niti sa njenim firmama..Regoč wrote:Zašto se referiraš na moj upis ako se obraćaš svom balkanskom drugu?pismejker wrote:Drzava,u geografskom smislu znaci puno,pravi mali raj..SVE ostalo bi trebalo resetirati i ...pokusati ponovno??ovaj put posteno druže balkanski..bez uhljbljivanja,prevara,kradja,pranja love i ostalih poslastica i izazovnih aktivnosti za vasu sortu..Regoč wrote:jastreb wrote:Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Regoč wrote:
dakle..ne se buniti...
Guest- Guest
pismejker wrote:Ovaj..reg...TI si balkanski drug..jesil uhljebljen-jesi,jesil bakanski-jesi,jel se ne bunis protiv nepravdje protiv gradjana-ne bunis,je bitno da tebi dobro,a tko ostale ebe-jeste..kako si i rekao vise puta... "..tko ih jebe koji idu van,nek se niti ne vracaju..",,a zeci si parazit i uhljeb,jer bi da jos takvi vrijedni ljudi placaju porez drzavi sa kojom nemaju nikakvih poslovnih niti radnih ugovora,niti sa njenim firmama..Regoč wrote:Zašto se referiraš na moj upis ako se obraćaš svom balkanskom drugu?pismejker wrote:Drzava,u geografskom smislu znaci puno,pravi mali raj..SVE ostalo bi trebalo resetirati i ...pokusati ponovno??ovaj put posteno druže balkanski..bez uhljbljivanja,prevara,kradja,pranja love i ostalih poslastica i izazovnih aktivnosti za vasu sortu..Regoč wrote:jastreb wrote:
Svi mi volimo Hrvatsku. Ja ne znam ima li itko pametan ,a da je mrzi???Mniš? Svako malo njetko ovdje zakvači se zakakav problem koji imamo samo da bi dokazal da ova država ne vriedi ništa i da ju treba srušiti ili se odavdje odseliti. A kad im ukažeš da poredak i država nisu isto, sime dubajići nazovu te katoličkouljudbašem i glupanom. Uz odobravanje maršala Kica.
dakle..ne se buniti...
Svatko gleda sebe, iako mu je drugih žal, ali im ne može pomoći. Čime si ti pomogal drugima? Ničim, štoviše zbrisal si van. Tko vani vidi bolje životne prilike, neka ide, njegova stvar. A glede oporezivanja, mnim da si baš ti bil na temi kad sam napisal da se porez treba plaćati prema boravištu, ali isto tako liečenje i školovanje obavljati tamo gdje se porez plaća. S Balkanom me ništa ne veže, dočim si ti prepun balkanskih opsesijah "guzlama", "sauganjem" i maloljetnicama.
Naravno da gleda sebea..Ja sam pomogao 4rima Hrvaticama i dvojici Lega,da dojdu u svabiju,svakom sam potpisao adresu za boraviste,nasao posao,posudio lovu za start i da plate stan,kasnije da mi vrate...Regoč wrote:pismejker wrote:Ovaj..reg...TI si balkanski drug..jesil uhljebljen-jesi,jesil bakanski-jesi,jel se ne bunis protiv nepravdje protiv gradjana-ne bunis,je bitno da tebi dobro,a tko ostale ebe-jeste..kako si i rekao vise puta... "..tko ih jebe koji idu van,nek se niti ne vracaju..",,a zeci si parazit i uhljeb,jer bi da jos takvi vrijedni ljudi placaju porez drzavi sa kojom nemaju nikakvih poslovnih niti radnih ugovora,niti sa njenim firmama..Regoč wrote:Zašto se referiraš na moj upis ako se obraćaš svom balkanskom drugu?pismejker wrote:Drzava,u geografskom smislu znaci puno,pravi mali raj..SVE ostalo bi trebalo resetirati i ...pokusati ponovno??ovaj put posteno druže balkanski..bez uhljbljivanja,prevara,kradja,pranja love i ostalih poslastica i izazovnih aktivnosti za vasu sortu..Regoč wrote:Mniš? Svako malo njetko ovdje zakvači se zakakav problem koji imamo samo da bi dokazal da ova država ne vriedi ništa i da ju treba srušiti ili se odavdje odseliti. A kad im ukažeš da poredak i država nisu isto, sime dubajići nazovu te katoličkouljudbašem i glupanom. Uz odobravanje maršala Kica.
dakle..ne se buniti...Svatko gleda sebe, iako mu je drugih žal, ali im ne može pomoći. Čime si ti pomogal drugima? Ničim, štoviše zbrisal si van. Tko vani vidi bolje životne prilike, neka ide, njegova stvar. A glede oporezivanja, mnim da si baš ti bil na temi kad sam napisal da se porez treba plaćati prema boravištu, ali isto tako liečenje i školovanje obavljati tamo gdje se porez plaća. S Balkanom me ništa ne veže, dočim si ti prepun balkanskih opsesijah "guzlama", "sauganjem" i maloljetnicama.
Ti nisi niti blizu toliko...
hehehehe,guzle,sauganje,maloljetnice..Reg,ne lazi,samo 18+ dolazi u obzir..opet ocrnjues lazno i svjedocis...namjerno ne napisah punoljetne,ma tko bi one od 50+ ebao...???
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Drugovi ili "gospodo"?
» Nema više "dame i gospodo": Ova avio-kompanija ne želi da diskriminiše putnike
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dan mladosti
» Proslava dana mladosti.........
» Nema više "dame i gospodo": Ova avio-kompanija ne želi da diskriminiše putnike
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dan mladosti
» Proslava dana mladosti.........
Page 9 of 12