Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva
glas uhljeba wrote:A što su nabrojano nego bogovi?
Mitološke odnosno religijske priče o njima. Niti Bog niti bogovi realno ne postoje.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:glas uhljeba wrote:A što su nabrojano nego bogovi?
Mitološke odnosno religijske priče o njima.
Pa ne postoji ništa drugo osim tih mitoloških priča i bajki. To i je cijela bit religije.
Laži i izmišljotine su temelj svake tvrdnje o postojanju boga.
Guest- Guest
Šimpanze, procenti, odsto, he-he, di će ustaša da se informiše, ako ne kod brata srbina ;P Nego, zaboravio si cveklu, u odstocima, je li, bre?danni1 wrote:
Vrsta Sličnost s ljudskom DNK u procentima Šimpanze 98 odsto Mačke 90 odsto Psi 84 odsto Krave 80 odsto Miševi 75 odsto Zebrice (ribe) 73 odsto Kljunar 69 odsto Voćne mušice 60 odsto Kokoške 60 odsto Banane 50 odsto Pčele 44 odsto Kvasac 26 odsto
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Šimpanze, procenti, odsto, he-he, di će ustaša da se informiše, ako ne kod brata srbina ;P Nego, zaboravio si cveklu, u odstocima, je li, bre?danni1 wrote:
Vrsta Sličnost s ljudskom DNK u procentima Šimpanze 98 odsto Mačke 90 odsto Psi 84 odsto Krave 80 odsto Miševi 75 odsto Zebrice (ribe) 73 odsto Kljunar 69 odsto Voćne mušice 60 odsto Kokoške 60 odsto Banane 50 odsto Pčele 44 odsto Kvasac 26 odsto
to je i meni enigma turbo ustaša pa stavlja srpske tabele. htio sam ga jučer pitati zašto tabela nije na ćirilici ali sam odustao. vjerojatno je stavljao tabelu na ćirilici pa je macolom razbio monitor i tako par puta.
Guest- Guest
postoje jos uvijekslidingdoorsoperator wrote:glas uhljeba wrote:A što su nabrojano nego bogovi?
Mitološke odnosno religijske priče o njima. Niti Bog niti bogovi realno ne postoje.
istrijebljenimutava baštarda wrote:šta kažu plemenski zapisi oko toga kako su izumrli dinosauri ?Leviathan2 wrote:imas imas, vi zidovi ste korjenom iz danaelova plemena, malo me kopkalo pa sam istrazivao,pismejker wrote:sreca njihovsa,sto nemam nis sa balknaom,a da imam,vec bi se neke stvari bitno promjenile...Leviathan2 wrote:mi u plemenu se nadamo da ce stisak takozvanih autoriteta iz povjesti malo popustit u skorijoj buducnosti onda bi dali na uvid javnosti nasu bastinu, a vjeruj da bi to okrenulo za 180 stupnjeva cjeloukupno tumacenje povjestipismejker wrote:
hahahahaha..pa pogodio si srz i bit svega,zato mi je to simpa,pa se smijem
danael je sa svojih 10 kceri i 10 sinova otplovio do nekog grada u egiptu ali taj grad bi po karti sad morao bit ispod mora, onda je njegovo potomstvo otislo istocnije prema zemlji dzinova te su pokorili gomilu lokalnih plemena te jedno vrijeme drzali savez plemena
poslije prestaju zapisi o njima ali sudeci po nekim izvedbenicama imena itd bi bilo to to
isto kao i dzinovi
» Otkriće paleontologa moglo utjecati na izmjene o povijesti čovječanstva
» Otkriće koje bi moglo poljuljati islam
» U ponoć stupaju rigorozne mjere koje će promijeniti život u Hrvatskoj sljedećih 30 dana
» BiH kolijevka islamskog terorizma
» Otkriće paleontologa moglo utjecati na izmjene o povijesti čovječanstva
» Otkriće koje bi moglo poljuljati islam
» U ponoć stupaju rigorozne mjere koje će promijeniti život u Hrvatskoj sljedećih 30 dana
» BiH kolijevka islamskog terorizma
Page 3 of 3