ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva - Page 3 Empty Re: Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva

Post by Guest 25/5/2017, 12:47

glas uhljeba wrote:A što su nabrojano nego bogovi?

Mitološke odnosno religijske priče o njima. Niti Bog niti bogovi realno ne postoje.

Guest
Guest

Back to top Go down

Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva - Page 3 Empty Re: Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva

Post by Guest 25/5/2017, 12:49

slidingdoorsoperator wrote:

Mitološke odnosno religijske priče o njima.

Pa ne postoji ništa drugo osim tih mitoloških priča i bajki. To i je cijela bit religije.
Laži i izmišljotine su temelj svake tvrdnje o postojanju boga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 25/5/2017, 13:07

danni1 wrote:
VrstaSličnost s ljudskom DNK u procentima
Šimpanze98 odsto
Mačke90 odsto
Psi84 odsto
Krave80 odsto
Miševi75 odsto
Zebrice (ribe)73 odsto
Kljunar69 odsto
Voćne mušice60 odsto
Kokoške60 odsto
Banane50 odsto
Pčele44 odsto
Kvasac26 odsto
Šimpanze, procenti, odsto, he-he, di će ustaša da se informiše, ako ne kod brata srbina ;P Nego, zaboravio si cveklu, u odstocima, je li, bre?
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2017, 13:15

Oh_Femder wrote:
danni1 wrote:
VrstaSličnost s ljudskom DNK u procentima
Šimpanze98 odsto
Mačke90 odsto
Psi84 odsto
Krave80 odsto
Miševi75 odsto
Zebrice (ribe)73 odsto
Kljunar69 odsto
Voćne mušice60 odsto
Kokoške60 odsto
Banane50 odsto
Pčele44 odsto
Kvasac26 odsto
Šimpanze, procenti, odsto, he-he, di će ustaša da se informiše, ako ne kod brata srbina ;P Nego, zaboravio si cveklu, u odstocima, je li, bre?

to je i meni enigma turbo ustaša pa stavlja srpske tabele. htio sam ga jučer pitati zašto tabela nije na ćirilici ali sam odustao. vjerojatno je stavljao tabelu na ćirilici pa je macolom razbio monitor i tako par puta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 25/5/2017, 18:23

slidingdoorsoperator wrote:

Mitološke odnosno religijske priče o njima. Niti Bog niti bogovi realno ne postoje.
postoje jos uvijek

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 25/5/2017, 18:23

mutava baštarda wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
hahahahaha..pa pogodio si srz i bit svega,zato mi je to simpa,pa se smijem :chiefi
mi u plemenu se nadamo da ce stisak takozvanih autoriteta iz povjesti malo popustit u skorijoj buducnosti onda bi dali na uvid javnosti nasu bastinu, a vjeruj da bi to okrenulo za 180 stupnjeva cjeloukupno tumacenje povjesti
sreca njihovsa,sto nemam nis sa balknaom,a da imam,vec bi se neke stvari bitno promjenile... :cleanteeth
imas imas, vi zidovi ste korjenom iz danaelova plemena,  malo me kopkalo pa sam istrazivao,
danael je sa svojih 10 kceri i 10 sinova  otplovio do nekog grada u egiptu ali taj grad bi po karti sad morao bit ispod mora, onda je njegovo potomstvo otislo istocnije prema zemlji dzinova te su pokorili gomilu lokalnih plemena te jedno vrijeme drzali savez plemena 
poslije prestaju zapisi o njima ali sudeci po nekim izvedbenicama imena itd bi bilo to to
šta kažu plemenski zapisi oko toga kako su izumrli dinosauri ?
istrijebljeni
isto kao i dzinovi

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics