U ponoć stupaju rigorozne mjere koje će promijeniti život u Hrvatskoj sljedećih 30 dana
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
U ponoć stupaju rigorozne mjere koje će promijeniti život u Hrvatskoj sljedećih 30 dana
Baš mi je drago šta san da otkaz na benzinskoj postaji , eto sad nek se one ženske šta su ih doveli tresu oće li zaradit koronu i donit je doma.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/uzivo-nacionalni-stozer-civilne-zastite-obraca-se-javnosti-ocekuje-se-objava-mjera-koje-ce-iducih-tjedana-promijeniti-zivot-u-hrvatskoj-1010000
Samo vi radite za kikiriki , ja san u penziji.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/uzivo-nacionalni-stozer-civilne-zastite-obraca-se-javnosti-ocekuje-se-objava-mjera-koje-ce-iducih-tjedana-promijeniti-zivot-u-hrvatskoj-1010000
Samo vi radite za kikiriki , ja san u penziji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: U ponoć stupaju rigorozne mjere koje će promijeniti život u Hrvatskoj sljedećih 30 dana
još jedan doktor zaražen
vili40-
2015-08-02
Re: U ponoć stupaju rigorozne mjere koje će promijeniti život u Hrvatskoj sljedećih 30 dana
pošto se skoro sve zatvara ne preostaje nam ništa drugo nego pratiti stanje u susjednoj Italiji i navijati da što prije naprave "ravnu crtu"
vili40-
2015-08-02
Pun mi je qurac ovijeh pizdarija... Triba li su sve penziće na par otoka u izolaciju, a nas ostale pustiti da živimo...
prvo to a onda na svaki otok poslati nekog nultogmutava baštarda wrote:Pun mi je qurac ovijeh pizdarija... Triba li su sve penziće na par otoka u izolaciju, a nas ostale pustiti da živimo...
vili40-
2015-08-02
Pa šta misliš kolikog smisla ima zatvorit sve pa kao onda trgovine i benzinske postaje rade. Ko da virus zna jel u kinu il na benzinskoj postaji. Jebo majku svoju.mutava baštarda wrote:Pun mi je qurac ovijeh pizdarija... Triba li su sve penziće na par otoka u izolaciju, a nas ostale pustiti da živimo...
2014-04-11
Ako ćemo o tome što je trebalo...
Prvo nabijem na kurac globalizaciju općenito
Drugo nabijem na kurac kompletnu Kinu koja svojim sranjima stvara valjda pola svjetskih problema
Treće nabijem na kurac političku korektnost koja mi ne da da na kurac nabijam kompletnu Kinu
Četvrto nabijem na kurac ove leftarde koji bi se prije izložili grupnoj analnoj penetraciji na koncertu Nine Badrić nego zatvorili granice i uveli pojačane kontrole.
Eto toliko.
Drugo nabijem na kurac kompletnu Kinu koja svojim sranjima stvara valjda pola svjetskih problema
Treće nabijem na kurac političku korektnost koja mi ne da da na kurac nabijam kompletnu Kinu
Četvrto nabijem na kurac ove leftarde koji bi se prije izložili grupnoj analnoj penetraciji na koncertu Nine Badrić nego zatvorili granice i uveli pojačane kontrole.
Eto toliko.
Brain32-
2014-04-15
i sve one koji se nisu odazvali pozivu na oružanu reakciju kada su migranti navirali prvi putBrain32 wrote:Ako ćemo o tome što je trebalo...
Eto toliko.
immortal-
2014-04-16
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
Ovi nasi mi sve zbunjenije izgledaju..kao da su sad postali svjesni sto se dogadja..kao da ih je strah uhvatio pa djeluju bi ili ne bi donjeli teske odluke..kad ih donesu kao da zele oprat savjest sto su ih donjeli..sistem..'jesam ali nisam kriv on me nagovorio'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stoko.vili40 wrote:prvo to a onda na svaki otok poslati nekog nultogmutava baštarda wrote:Pun mi je qurac ovijeh pizdarija... Triba li su sve penziće na par otoka u izolaciju, a nas ostale pustiti da živimo...
Imate fantastičnu ekipu, od koje se i drugi po EU mogu učiti.vuksadinare wrote:Ovi nasi mi sve zbunjenije izgledaju..kao da su sad postali svjesni sto se dogadja..kao da ih je strah uhvatio pa djeluju bi ili ne bi donjeli teske odluke..kad ih donesu kao da zele oprat savjest sto su ih donjeli..sistem..'jesam ali nisam kriv on me nagovorio'
Za razliku od Svedske,DNRH je uradil nesta. Svedska apsolutno nista. Danas srednje skole i faksovi prestaju sa radom ne dva dana, za sada. Ulice su pune ljudi, mahom starijih. Bolnice nemaju personala, kreveta niti osnovnog sanitetskog materijala. preporuka osoblju je da jednokratne stvari(rukavice i sl) koriste vise puta jer sanitetskog materijala nema jer eto promet je otezan te su isporuke zaglavile negdje. Burza krahirala , mislim preko 30% u par dana, valuta krahirala i u razini je Turske lire. Vlada i ekipa se ceslja. Otisli kod kralja popricali pol sata i mudro zakljucili da je (potkapacitirani kralj koji nema apsolutno nikakovu moc) on stozer koji ce ujedinit svedsku naciju?????????? Kila mozga?????
2014-04-14
ja sam se htio samo pridružiti idejama onih koji tvrde da je to obična gripica i da se bespotrebno širi panika.Danas sam trebao voziti majku na KBC Rebro na zadnji pregled pred jedan zahvat na srcu,odgođeno do daljnjega.Ne bojim se za sebe ali svi mi imamo nekog,majku,oca,djeda,baku...nama "normalnima"je stalo do njih pa nek požive još koju godinu a ne da ih ova gripica pobije.Eroo wrote:Stoko.vili40 wrote:prvo to a onda na svaki otok poslati nekog nultogmutava baštarda wrote:Pun mi je qurac ovijeh pizdarija... Triba li su sve penziće na par otoka u izolaciju, a nas ostale pustiti da živimo...
vili40-
2015-08-02
Djeca se razviju u normalna ljudska bića ako se odgajaju u generacijskoj povezanosti,
u kojoj did i baka predstavljaju veoma bitnu kariku. Meni osobno je pok. did bio uzor
čestitosti, poštenja, marljivosti i ustrajnosti. Sve što od navedenog posjedujem zahvalan
sam upravo njemu.
u kojoj did i baka predstavljaju veoma bitnu kariku. Meni osobno je pok. did bio uzor
čestitosti, poštenja, marljivosti i ustrajnosti. Sve što od navedenog posjedujem zahvalan
sam upravo njemu.
vili40 wrote:pošto se skoro sve zatvara ne preostaje nam ništa drugo nego pratiti stanje u susjednoj Italiji i navijati da što prije naprave "ravnu crtu"
šta nisi ti u njemačkoj
Brain32 wrote:Ako ćemo o tome što je trebalo...
Eto toliko.
socijaldemokrati i zeleni, dakle ovo se njih ne tiče...abraham wrote:Za razliku od Svedske,DNRH je uradil nesta. Svedska apsolutno nista. Danas srednje skole i faksovi prestaju sa radom ne dva dana, za sada. Ulice su pune ljudi, mahom starijih. Bolnice nemaju personala, kreveta niti osnovnog sanitetskog materijala. preporuka osoblju je da jednokratne stvari(rukavice i sl) koriste vise puta jer sanitetskog materijala nema jer eto promet je otezan te su isporuke zaglavile negdje. Burza krahirala , mislim preko 30% u par dana, valuta krahirala i u razini je Turske lire. Vlada i ekipa se ceslja. Otisli kod kralja popricali pol sata i mudro zakljucili da je (potkapacitirani kralj koji nema apsolutno nikakovu moc) on stozer koji ce ujedinit svedsku naciju?????????? Kila mozga?????
njihov su fah prava manjina i očuvanje planeta...
nek ih većina (tko preživi) izabere i drugi put...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bill Gates: AI će nam drastično promijeniti živote u sljedećih 5 godina. Evo kako
» Europa uvodi rigorozne mjere za vlasnike plug-in hibrida: Gradom samo na struju
» Internet će za 15-ak godina u potpunosti promijeniti život
» Direktiva 'koja će promijeniti život milijunima građana EU'
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Europa uvodi rigorozne mjere za vlasnike plug-in hibrida: Gradom samo na struju
» Internet će za 15-ak godina u potpunosti promijeniti život
» Direktiva 'koja će promijeniti život milijunima građana EU'
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
Page 1 of 3