Pitanje za dečke?
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
betty.boop wrote:zato sto zene nisu njihova konkurencija nego, yebiga, visa sila
mislim da mene decko ili muz prevari s muskim, ne bi me bolilo, valjda :D
vise bi njega bolilo
...guza naravno :D
Mestar- Posts : 294
2015-03-20
kokosji_abortus wrote:Zagy wrote:A ne znam...zato pitam muške. ...samo što oni neće da otkriju....
kako necu otkriti, samo pitaj :D
Zašto prevara sa ženom nije prevara od ženske strane?
Guest- Guest
Zagy wrote:A ne znam...zato pitam muške. ...samo što oni neće da otkriju....
Nema tu puno mudrosti :) Većina voli s dvije žene ili barem mašta o tome. Realizacija je sad već malo kompliciranija :)
Guest- Guest
betty.boop wrote:
Ja mislim da bi ga uštekala u struju kada bi se najmanje nadao i stavila najveću brzinu :D
Guest- Guest
Misliš mat da se nadaju da će jednom i on upasti u kombinaciju pa zato? :D
Guest- Guest
mativka wrote:betty.boop wrote:
Ja mislim da bi ga uštekala u struju kada bi se najmanje nadao i stavila najveću brzinu :D
ha ha meni kod 'prevare' nije bitan spol nego kad te budala zayebe,dvostruko si zayeban. To jest, od svih da izaberem likakoji je bipsić, a da to ne skužim.
Guest- Guest
voarstvo bi malo tko odbio, mislim da je glavna muska sex fantazija s dvije djeve odjednom, ali ako si s jednom u vezi, neka toga u fantaziji..mativka wrote:kic wrote:jer nisu sudjelovali? :^^
Misliš, ukoliko bi samo gledao?!
kic wrote:voarstvo bi malo tko odbio, mislim da je glavna muska sex fantazija s dvije djeve odjednom, ali ako si s jednom u vezi, neka toga u fantaziji..mativka wrote:kic wrote:jer nisu sudjelovali? :^^
Zamisli da tebi djeva kaže da ima fantaziju biti sa dvojicom? Što ti prvo padne napamet napiši
Guest- Guest
Komplicirano je to sve....bolje ostavit stvari jednostavnima da ne beres mutirane plodove kasnije..
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:kic wrote:voarstvo bi malo tko odbio, mislim da je glavna muska sex fantazija s dvije djeve odjednom, ali ako si s jednom u vezi, neka toga u fantaziji..mativka wrote:kic wrote:jer nisu sudjelovali? :^^
Zamisli da tebi djeva kaže da ima fantaziju biti sa dvojicom? Što ti prvo padne napamet napiši
evo zovem kuma :D
Mestar-
2015-03-20
pa to sam jednom i cuo, prvo sam pomislio da ima muski mozak, a onda zamisljao poze :^^ eto prva misao je to bila iskreno.:roll:Zamisli da tebi djeva kaže da ima fantaziju biti sa dvojicom? Što ti prvo padne napamet napiši
Zagy wrote:Misliš mat da se nadaju da će jednom i on upasti u kombinaciju pa zato? :D
Nema drugo :) Inače bi ti kupio igračku, iako vjerujem da bi i na to bili ljubomorni ukoliko bi se često upotrebljavala, a njega malo zanemarilo :)
Guest- Guest
Imam igračku, ne koristim.....razmažena sam postala po tom pitanju i igračka mi je dosadna.....
Guest- Guest
Zagy wrote:kokosji_abortus wrote:Zagy wrote:A ne znam...zato pitam muške. ...samo što oni neće da otkriju....
zato sto nama je to uredjeno da nije, radili su eksperimente, znaci cure kad gledaju muskarce kad se ljube i muskarce kad se zene ljube i obratno, uglavnom i musko i zensko su smatrali kad se zene ljube da je to napaljivo a kad se muski ljube odvratno :D
moze biti da nije prijevara jer umjetni pisa nikad ne moze zamjeniti pravog pa zato nije ni to prava prijevara nego - umjetna :D
Mestar-
2015-03-20
kic wrote:voarstvo bi malo tko odbio, mislim da je glavna muska sex fantazija s dvije djeve odjednom, ali ako si s jednom u vezi, neka toga u fantaziji..
Slažem se, sve je ok dok imaju razvijenu maštu koja ipak uključuje samo njih dvoje :)
Guest- Guest
kokosji_abortus wrote:dzepna_venera wrote:kic wrote:voarstvo bi malo tko odbio, mislim da je glavna muska sex fantazija s dvije djeve odjednom, ali ako si s jednom u vezi, neka toga u fantaziji..mativka wrote:kic wrote:jer nisu sudjelovali? :^^
Je,je, sad si hrabar :P :D :D
Guest- Guest
kic wrote:pa to sam jednom i cuo, prvo sam pomislio da ima muski mozak, a onda zamisljao poze :^^ eto prva misao je to bila iskreno.:roll:Zamisli da tebi djeva kaže da ima fantaziju biti sa dvojicom? Što ti prvo padne napamet napiši
E ne mreš bilivit
Guest- Guest
kokosji_abortus wrote:Zagy wrote:kokosji_abortus wrote:Zagy wrote:A ne znam...zato pitam muške. ...samo što oni neće da otkriju....
zato sto nama je to uredjeno da nije, radili su eksperimente, znaci cure kad gledaju muskarce kad se ljube i muskarce kad se zene ljube i obratno, uglavnom i musko i zensko su smatrali kad se zene ljube da je to napaljivo a kad se muski ljube odvratno :D
moze biti da nije prijevara jer umjetni pisa nikad ne moze zamjeniti pravog pa zato nije ni to prava prijevara nego - umjetna :D
Mene je frendica požudno gledala. Spakirala sam se i pobjegla u drugi grad. :lol
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:kokosji_abortus wrote:dzepna_venera wrote:kic wrote:voarstvo bi malo tko odbio, mislim da je glavna muska sex fantazija s dvije djeve odjednom, ali ako si s jednom u vezi, neka toga u fantaziji..mativka wrote:kic wrote:jer nisu sudjelovali? :^^
Je,je, sad si hrabar :P :D :D
posalji i ti takav zahtjev pa ces vidjeti tko je hrabar :D
Mestar-
2015-03-20
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 16 of 50