Pitanje za dečke?
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
to mi je postala kao neka postapalica:)veber_1 wrote:megi. garant.dijagram wrote:Kakve li teme, sigurno megi ili tri,...o, nije, pogrijesio sam:)
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
Ali Bogi, puštaš meni drage pjesme...Ide meni jedna od nje predraga...
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:night sky wrote:alkohol kao sredstvo za podizanje raspoloženja mi je uvijek zvučalo kao prevara. da bi bio sretan moraš se omamiti?! koma...
Ista stvar sa svim opojnim sredstvima :) čista prevara da si dosadan ako nisi na nečemu. Mene često znaju zezati na poslu kao kako mogu biti uvijek nasmiješena i raspoložena, na čemu sam? Pa nisam uvijek :P kažem, al'uzalud...na firmq partyima najviše pjevam i plešem haha sutra ne boli glava.
to se zove biti prirodno na sreći ... jupiterovi veseljaci.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
night sky wrote:
to se zove biti prirodno na sreći ... jupiterovi veseljaci.
Zato je tu veličanstveni Saturn da me mrvi polako,polako, i stručno stavlja moj jupiterski optimizam gdje mu je mjesto
Guest- Guest
zdravo ga je imati u određenoj količini :), ne previše, ali da spusti kad zatreba.
često gura u deprica stanja pa će sad u strijelcu napraviti dar-mar i poozbiljiti mnoge, posebno hrvate.
muslimani su škorpije, ne znam... možda,možda milanović ipak nije tak bedast (i lijen) kao što izgleda, ne piše nam se dobro ali... ima nešto što daje mrvicu nade.
često gura u deprica stanja pa će sad u strijelcu napraviti dar-mar i poozbiljiti mnoge, posebno hrvate.
muslimani su škorpije, ne znam... možda,možda milanović ipak nije tak bedast (i lijen) kao što izgleda, ne piše nam se dobro ali... ima nešto što daje mrvicu nade.
2015-08-16
pale su sve zavjese i tko do sada nije progledao, bogami neće nikada.
bojim se da gđu merkel čeka puno gora sudbina od harema. astr.gledano of co..
bojim se da gđu merkel čeka puno gora sudbina od harema. astr.gledano of co..
2015-08-16
alkoholizam, akt slabicakic wrote:volite li popiti alkohola i koliko? vidio sam više cura koje su ovak ukočenije i stidljivije, i orkanska nagovaranja istih da popiju koju čašicu, i nikad ne bi završilo dobro..
alkohol vidim kao stimulans za žene, a za muške distimulans, kako bi došli na istu nagonsku razinu, a na kraju alkohol koji spaja je onaj koji stvara najveće rascjepe i melodramatične tragedije, biste mogli prestati piti danas da vas vaša duša zamoli?
i istinita priča-vic za kraj, bio jedan čovjek koji se nije trijeznio mjesecima, gromada od čovjeka ali i on je pretjerao, svaki drugi dan u jarku bi završio, i ništa dođu mu neki stari prijatelji u posjet koji ga dugo nisu vidjeli i pričaju oni: slušaj, on se nije trijeznio već dugo i pokušava se izvući iz toga, nećemo spominjati piće.. i sjednu oni kod njega na sećiju, ovaj u oduševljenju što su ga posjetili pita: šta će te pit? a ovi u glas: daj ti nama kume po jedno mliko! :^^
Guest- Guest
tocno djevojciceLady_D wrote:alkoholizam, akt slabicakic wrote:volite li popiti alkohola i koliko? vidio sam više cura koje su ovak ukočenije i stidljivije, i orkanska nagovaranja istih da popiju koju čašicu, i nikad ne bi završilo dobro..
alkohol vidim kao stimulans za žene, a za muške distimulans, kako bi došli na istu nagonsku razinu, a na kraju alkohol koji spaja je onaj koji stvara najveće rascjepe i melodramatične tragedije, biste mogli prestati piti danas da vas vaša duša zamoli?
i istinita priča-vic za kraj, bio jedan čovjek koji se nije trijeznio mjesecima, gromada od čovjeka ali i on je pretjerao, svaki drugi dan u jarku bi završio, i ništa dođu mu neki stari prijatelji u posjet koji ga dugo nisu vidjeli i pričaju oni: slušaj, on se nije trijeznio već dugo i pokušava se izvući iz toga, nećemo spominjati piće.. i sjednu oni kod njega na sećiju, ovaj u oduševljenju što su ga posjetili pita: šta će te pit? a ovi u glas: daj ti nama kume po jedno mliko! :^^
dijagram-
2015-08-09
ma da, mala djevojcica puna strahova i boljki,... samo ti atributi izbili ko pravoj curi:)Lady_D wrote:jos sam ja malecka
dijagram-
2015-08-09
bogomdani wrote:Pitanje Curama....Zasto vas mame odgajaju kao Princeze?
A gdje su očevi u priči sa odgojem? Ja sam npr. Očeva ljubimica :)
Guest- Guest
Eto na.. ...no ti si pozitivnjak,pa se komentar ne odnosi na tebe..mislio sam na one razmazene,svojeglave,inatljive,nepouzdane danasnje cure..
Guest- Guest
Da, baš će ti se takve ovdje odazvati Reći će ti, da ja sam razmažena Princeza koju žulja zrno graška pod poplunom maminom zaslugom kaj se to događa sa tobom
fali ti ljubavi, Micek!
fali ti ljubavi, Micek!
Guest- Guest
Lady_D wrote:Zasto majke odgajaju sinove kao slabice?
Eto tebe
Opet ja sa istim pitanjem ko i Bogiju- a gdje su očevi u tom odgoju djece???
Zašto su majke krive i za Princeze i za Slabiće (psmtrs !)
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 9 of 50