Pitanje za dečke?
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
Lady_D wrote:Zasto majke odgajaju sinove kao slabice?
Eto tebe
Opet ja sa istim pitanjem ko i Bogiju- a gdje su očevi u tom odgoju djece???
Zašto su majke krive i za Princeze i za Slabiće (psmtrs !)
Guest- Guest
zato jer mame polazu danas pravo na djecu 100% a Moškija je svoje odradio sjemenjenjem,i naravno financiranjem zivota...za sve ostalo nema pravo..Lady_D wrote:Zasto majke odgajaju sinove kao slabice?
Guest- Guest
Nijedna..cis provoke pitanje...rasprave radi...i nemam posla sa Princezama,nego pravom zenom..Lady_D wrote:E moj svetac. :)
Koja te to princeza muci
Guest- Guest
nže nego ce zviznuti kontru na temu Moškija...Evo i nasa Lady se javila...dzepna_venera wrote:Da, baš će ti se takve ovdje odazvati Reći će ti, da ja sam razmažena Princeza koju žulja zrno graška pod poplunom maminom zaslugom kaj se to događa sa tobom
fali ti ljubavi, Micek!
Guest- Guest
bogomdani wrote:zato jer mame polazu danas pravo na djecu 100% a Moškija je svoje odradio sjemenjenjem,i naravno financiranjem zivota...za sve ostalo nema pravo..Lady_D wrote:Zasto majke odgajaju sinove kao slabice?
Ajme, ovo nije točno. Ovisi kako se muškarac postavi. Znam očeve koji ono malo vremena koliko stignu kvalitetno provedu sa svojim klincima..
Guest- Guest
psssst...!!!...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:zato jer mame polazu danas pravo na djecu 100% a Moškija je svoje odradio sjemenjenjem,i naravno financiranjem zivota...za sve ostalo nema pravo..Lady_D wrote:Zasto majke odgajaju sinove kao slabice?
Ajme, ovo nije točno. Ovisi kako se muškarac postavi. Znam očeve koji ono malo vremena koliko stignu kvalitetno provedu sa svojim klincima..
Guest- Guest
Ok, znam i kretene od očeva..nezainteresirane,sjebanih osobnosti, lijenčine, kurviše usenasepodase..ima svakijeh.
Guest- Guest
phuuuuu..jedan ovakav je i previse na svijetu...dzepna_venera wrote:Bi li ti Bogomdani volio bit ćaća,a..?
Guest- Guest
Nemoj tako Bogi, roditeljstvo je najteže i najljepše istovremeno.
Još si mlad..i mnogo lep, a i mislim da bi bio dobar ćaća ;)
Guest- Guest
.... ostah bez teksta..dzepna_venera wrote:Nemoj tako Bogi, roditeljstvo je najteže i najljepše istovremeno.
Guest- Guest
bogomdani wrote:.... ostah bez teksta..dzepna_venera wrote:Nemoj tako Bogi, roditeljstvo je najteže i najljepše istovremeno.
Pa da, koliko sam ja skužila skrban si i pažljiv. Jedino što te strah, ali i to je ajmo reć normalno jer nemaš dosad iskustvo.
Guest- Guest
A štoš...sad mi ne treba takvo iskustvo...sve manje vremena imam,sve cesce jedem junk fud..to nije zivot za roditeljstvo..
Guest- Guest
Pošteno! Nego, čitala sam da ljudi na samrti najčešće žale što su previše radili, a premalo se posvetili svojim dragima. Balans je bitan.
Guest- Guest
Tu nece biti brige..posvecen sam si cijeli zivot uglavnom,nema da zalim...dzepna_venera wrote:Pošteno! Nego, čitala sam da ljudi na samrti najčešće žale što su previše radili, a premalo se posvetili svojim dragima. Balans je bitan.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Tu nece biti brige..posvecen sam si cijeli zivot uglavnom,nema da zalim...dzepna_venera wrote:Pošteno! Nego, čitala sam da ljudi na samrti najčešće žale što su previše radili, a premalo se posvetili svojim dragima. Balans je bitan.
Posvećen sam sebi...ahhaha...nemoj tako! Uzmi par izbjeglih
Guest- Guest
ovijah khozoepa..nece ici...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Tu nece biti brige..posvecen sam si cijeli zivot uglavnom,nema da zalim...dzepna_venera wrote:Pošteno! Nego, čitala sam da ljudi na samrti najčešće žale što su previše radili, a premalo se posvetili svojim dragima. Balans je bitan.
Guest- Guest
bogomdani wrote:ovijah khozoepa..nece ici...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Tu nece biti brige..posvecen sam si cijeli zivot uglavnom,nema da zalim...dzepna_venera wrote:Pošteno! Nego, čitala sam da ljudi na samrti najčešće žale što su previše radili, a premalo se posvetili svojim dragima. Balans je bitan.
Znam neke koje bi ti se mam doselile
Guest- Guest
Mislila sam na neke domaće, poznate, kojima si zapel za oko hihihihih
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 10 of 50