Muska sovinisticka svinja
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: Muska sovinisticka svinja
Regoč wrote:Njeki dan čitam da je formula potpuna budalaština. A i svejedno tko ju je smislil, formula je bračna stečevina.Gnječ wrote:Regoč wrote:Mudra pjesma, poučna za žene.Gnječ wrote:veber wrote:
hoće reći da su se dizale u zoru, napravile lebac, zbudile muža, otišle s njim u polje i onda dok je mužek spijal rakijicu napravile bi obrok. navečer dok je muž malo divanio s ekipom ispred crkve s čokančićem, pospremile bi stoku i kuhale ručak za sutra. naravno u međuvremenu su se bavile djecom. kada bi se mužek vrnul još bi joj i ćunu uvalio sav prosvjetljen svetom vodom.
na to je mislio.
Regoč sigurno ovo pjeva:
Oj oraje oraje, ustaj mala zora je
Ustaj mala zora
svice, nahrani pilice
Ustaj mala vezi kera, svanu
zora bjela
Oj oraje oraje, mala zora je
Ustaj mala gasi svjecu jer ja doci necu
i sad naposlijetku tko je smislio onu čuvenu matematičku formulu? Mileva ili Albert? ili?
nije svejedno jer da je svejedno onda bi pisalo da je formulu smislila Mileva Marić.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Ne evoluciji, nego neprocjenjiv doprinos hrvatskoj državi za razliku od tebe koji si evolucijska greška i društveno beskoristan.Gnječ wrote:danni1 wrote:Ne...iz takvih nakaradnih veza uvijek ispadnu četnici.crvenkasti wrote:danni1 wrote:ni ja...nekako mi prljavo djeluju.crvenkasti wrote:Ja se nikad ne bih oženio Srpkinjom.
Fuj......
Kad četnik oženi Hrvaticu, njihova djeca su Hrvati na kvadrat. Znam to, osjećam.
bitno da si ti ispao ustaša. to je neprocjenjiv doprinos evoluciji.
U to je doba muž upravljal ženinom imovinom pa kao da ju je on i smislil.Gnječ wrote:Regoč wrote:Njeki dan čitam da je formula potpuna budalaština. A i svejedno tko ju je smislil, formula je bračna stečevina.Gnječ wrote:Regoč wrote:Mudra pjesma, poučna za žene.Gnječ wrote:
Regoč sigurno ovo pjeva:
Ustaj mala zora
svice, nahrani pilice
Ustaj mala vezi kera, svanu
zora bjela
Oj oraje oraje, mala zora je
Ustaj mala gasi svjecu jer ja doci necu
i sad naposlijetku tko je smislio onu čuvenu matematičku formulu? Mileva ili Albert? ili?
nije svejedno jer da je svejedno onda bi pisalo da je formulu smislila Mileva Marić.
to je bilo nekad davno
danas bi albert najebo
danas bi albert najebo
2014-04-18
danni1 wrote:Ne evoluciji, nego neprocjenjiv doprinos hrvatskoj državi za razliku od tebe koji si evolucijska greška i društveno beskoristan.Gnječ wrote:danni1 wrote:Ne...iz takvih nakaradnih veza uvijek ispadnu četnici.crvenkasti wrote:danni1 wrote:
ni ja...nekako mi prljavo djeluju.
Fuj......
Kad četnik oženi Hrvaticu, njihova djeca su Hrvati na kvadrat. Znam to, osjećam.
bitno da si ti ispao ustaša. to je neprocjenjiv doprinos evoluciji.
nabroji neprocjenjive doprinose hrvatskoj državi koje su dale ustaše. ili ako je neprocjenjiv doprinos hrvatskoj državi koji je taj neprocjenjiv dobrinos ustaša? samo pitam neznam a ni Wikipedija nezna a bogami ni Google.
daj nam napiši neprocjenjive doprinose ustaša hrvatskoj državi.
Guest- Guest
Regoč wrote:U to je doba muž upravljal ženinom imovinom pa kao da ju je on i smislil.Gnječ wrote:Regoč wrote:Njeki dan čitam da je formula potpuna budalaština. A i svejedno tko ju je smislil, formula je bračna stečevina.Gnječ wrote:Regoč wrote:
Mudra pjesma, poučna za žene.
jel to tvoj stav o ženama ili samo tvoja zafrkancija?
Guest- Guest
Dobar glumac taj Johnny Flynn . Tko bi rekao da se radi o istoj osobi?!
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
A kad se Srpkinja uda za Hrvata?danni1 wrote:Ne...iz takvih nakaradnih veza uvijek ispadnu četnici.crvenkasti wrote:Kad četnik oženi Hrvaticu, njihova djeca su Hrvati na kvadrat. Znam to, osjećam.danni1 wrote:ni ja...nekako mi prljavo djeluju.crvenkasti wrote:Ja se nikad ne bih oženio Srpkinjom.
Fuj......
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
veber-
2014-12-30
I zato smo 90-ih šamarali štrebere...za svaki slučaj.maggie13 wrote:-ttp://m.24sata.hr/news/zenu-tretirao-kao-robinju-ovo-su-uvjeti-koje-je-morala-ispuniti-525140
Dobro ga nije i prije ostavila.
:-S
To je bilo prije ovih papučarskih anti-bullying kampanja jebiga, za ove nove ne odgovaram...
Brain32-
2014-04-15
ovi novi su dresirani ;PBrain32 wrote:I zato smo 90-ih šamarali štrebere...za svaki slučaj.maggie13 wrote:-ttp://m.24sata.hr/news/zenu-tretirao-kao-robinju-ovo-su-uvjeti-koje-je-morala-ispuniti-525140
To je bilo prije ovih papučarskih anti-bullying kampanja jebiga, za ove nove ne odgovaram...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
bašmaggie13 wrote:ovi novi su dresirani ;PBrain32 wrote:I zato smo 90-ih šamarali štrebere...za svaki slučaj.maggie13 wrote:-ttp://m.24sata.hr/news/zenu-tretirao-kao-robinju-ovo-su-uvjeti-koje-je-morala-ispuniti-525140
2014-12-30
je, ona blesavica što je dva nobela dobila za uranij i polonij po kojoj se zove mjerna jedinica radioaktivnosti.Regoč wrote:A, jel to ona pametna žena kroz poviest? Žena Pierrea Curieja?crvenkasti wrote:Kad su 1903. godine odlučili dodijeliti nobelovu nagradu Pierre Curieju za fiziku, čovjek se pobunio i rekao da je njegova žena više zaslužna nego on. Nije htio primiti, ako ne daju i njegovoj ženi, Marie Curie.
Jedva su pristali. U to vrijeme žene nisu imale prava kao danas.
mada njezin suprug je bio svjestan da je ona u biti to otkrila pa ju je gurnuo ispred sebe.
za razliku od ovog majmuna alberta koji je skrivao izvor genijalnosti, milevu. i ono što je sam osmislio je zabrljao kažu u zadnje vrijeme. navodno da nije baš točno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jojj kajokaja wrote:je, ona blesavica što je dva nobela dobila za uranij i polonij po kojoj se zove mjerna jedinica radioaktivnosti.Regoč wrote:A, jel to ona pametna žena kroz poviest? Žena Pierrea Curieja?crvenkasti wrote:Kad su 1903. godine odlučili dodijeliti nobelovu nagradu Pierre Curieju za fiziku, čovjek se pobunio i rekao da je njegova žena više zaslužna nego on. Nije htio primiti, ako ne daju i njegovoj ženi, Marie Curie.
mada njezin suprug je bio svjestan da je ona u biti to otkrila pa ju je gurnuo ispred sebe.
za razliku od ovog majmuna alberta koji je skrivao izvor genijalnosti, milevu. i ono što je sam osmislio je zabrljao kažu u zadnje vrijeme. navodno da nije baš točno.
do sada teorija relativnosti nije pobijena.
2014-12-30
jojj veber, nije za sada međutim stalno pišu da su u CERNU otkrili čestice brže od svjetlosti a to bi mu je moglo uzdrmati jer se po njemu najbrže kreće čestica svjetlost a što mu je ključni dio teorije..veber wrote:jojj kajokaja wrote:je, ona blesavica što je dva nobela dobila za uranij i polonij po kojoj se zove mjerna jedinica radioaktivnosti.Regoč wrote:A, jel to ona pametna žena kroz poviest? Žena Pierrea Curieja?crvenkasti wrote:Kad su 1903. godine odlučili dodijeliti nobelovu nagradu Pierre Curieju za fiziku, čovjek se pobunio i rekao da je njegova žena više zaslužna nego on. Nije htio primiti, ako ne daju i njegovoj ženi, Marie Curie.
do sada teorija relativnosti nije pobijena.
2015-08-15
kajo, draga moja, svjetlost je dualna i ako je nešto teorija ne znači da je to fakt.kaja wrote:jojj veber, nije za sada međutim stalno pišu da su u CERNU otkrili čestice brže od svjetlosti a to bi mu je moglo uzdrmati jer se po njemu najbrže kreće čestica svjetlost a što mu je ključni dio teorije..
svjetlost je val i čestica.
ali ne bumo o fizici, ajmo o nekom ručkiću?
'
2014-12-30
Isto.Oh_Femder wrote:A kad se Srpkinja uda za Hrvata?danni1 wrote:Ne...iz takvih nakaradnih veza uvijek ispadnu četnici.crvenkasti wrote:Kad četnik oženi Hrvaticu, njihova djeca su Hrvati na kvadrat. Znam to, osjećam.danni1 wrote:ni ja...nekako mi prljavo djeluju.crvenkasti wrote:Ja se nikad ne bih oženio Srpkinjom.
Fuj......
ručala sam, hvala.veber wrote:kajo, draga moja, svjetlost je dualna i ako je nešto teorija ne znači da je to fakt.kaja wrote:jojj veber, nije za sada međutim stalno pišu da su u CERNU otkrili čestice brže od svjetlosti a to bi mu je moglo uzdrmati jer se po njemu najbrže kreće čestica svjetlost a što mu je ključni dio teorije..
svjetlost je val i čestica.
ali ne bumo o fizici, ajmo o nekom ručkiću?
'
tako piše, ja samo prenosim, da su otkrili čestice još brže od svjetlosti
2015-08-15
Jbga...postalo je nužno.veber wrote:jebalo vas prebrojavanje krvnih zrnaca.
Svaki period kad se zanemarilo to prebrojavanje u konačnici je završio ratom i masovnim čistkama. Prebrojavati i sortirati treba konstantno da ne dođe do većih pizdarija.
Uvijek je bilo " Bolje spriječiti nego liječiti ".
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Similar topics
» Gori od svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja
Page 4 of 19